2009 Nisan Anneleri buraya

demet yanlız değilsin canım... bende çalışıyorum stok raporlarını giriyorum. ama bende erken çıkarım. Çok üzgünüm çoook

çalışan arkadaşlara kolay gelsin;

ben bugün çalışmıyorum ,,,

akşam geç yatmama rağmen ;erkenden kalkıyorum... (tuvalete girmek için ; sonrada uykum kaçıyor)

oğlumla birlikte kahvaltımıızı yaptık, tv seyrediyoruz....babamızın kalkmasını bekliyoruz....
sizlere bakım bir dedim....

ŞİRVANCIĞIM sen 23.30da benimde birşeyler yazmamı istemişsin ama inan 23.30 da hatta daha öncesinde eşimle bağlantı kurmaya çalışıyordum ayrı şehirlerdeyizde msn yoluyla kamerada onunla görüşüyorduk,anlamadığım burda nasıl var gözüktüğüm neyse aynısı daha öncede oldu,gece bayağı sıkılmışsın gidince toptan gidiyoruz kimsecikler kalmıyor burada,yeni yılın ilk sabahı hayırlı uğurlu olsun hamd olsun bu günleri sağlıkla gösteren Rabbime.

selamlar... yeni yıl kutlamak alışkanlığım yoktur pek ama en azından dulaşabiliriz...
Rabbim razı olacağı bir sene bir ömür geçirmemizi nasip etsin hepimize.... bebeklerimiz ve ailemizle hayırlı, huzurlu uzun yıllar inşallah....

ben bişiy sormak istiyorum.. karnınız tam bebeğin üstü soğuk mu sizin de... benim buz var gibi sanki.... normal mi....

canım benim de soğuk orası bende dikkat ettim o yüzden sıcak tutuorum orayı bebiş üşümez ama içim rahat etsin diye hihihi

herkeslere günaydın kızlar.....muhtemelen çoğunuz mışıl mışıl uyuyorsunuzdur şimdi allah yeni senedede mutlu uykular nasip etsin hepimize......ben dün yoktum doktora gitmiştim yaptığım diyetin sonucundaki şeker durumum için...istediğimiz gibi olmadı ne yazık ki ve ben dün itibarı ile günde 4 ünite insülin olmaya başladım....onun öğretilmesi ve şokla geçti yani yılın ilk günü ama neyseki akşamı güzel bir ortamda ailemle kutladık yeni yılı.....tevekkül etmekten başka çare yok allah büyük dert ve kederler vermesin bunlarda geçecek elbet......benden bu kadar umarım hepiniz iyisinizdir dilekler hep aynı olacak ama tüm dostlarımın yeni yılını kutluyorum ve gönlünüzdeki tüm iyi dilekler yolunuza çıksın diyorum....2009 unutulmayacak bir yıl olsun...sağlıkla ve huzurla....

canım benim allah yardımcın olsun insülin olayı zor bişey. peki doğurana kadar mı devam edecek bu olay?

çok geçmiş olsun rumelili şu şeker olayı benide fazlasıyla gerdi benimde 100 mg yüklemde ilk 1.saat sınırı biraz geçti diyet vermediler tatlı hamur işi yemiyceksin dediler sen bu konuda bilgili olduğun için soruyorum senin 100 mg nasıldı ben endişelendim şimdi diyete ihtiyacım varmı diye bide evde ölçüyormuydun şu aletlerle kusura bakma uzun oldu malum annelik panik oldum

arkadaşım geçmiş olsun dün ben bekledim girmeni sonucu merak ediyordum inşallah iyi çıkar diyordum canım üzülme bak hepimiz diyet yapıyoruz ben birsürüde ilaç kullanıyorum,yazdığın gibi halimize şükredip tevekkül edeceğiz,inşallah başka sıkıntılar çıkmadan günümüzü doldurup sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.iyi dileklerin içinde teşekkürler

herkese mutlu günler arkadaşlar..dün hastanedeydik kontrolümüz vardı allaha şükür oğlumuzu gördük...şeker yüklemem cumartesi günü yapılcak...çarşamba günü de yeni doktorumuza gidcez...ama dünden beri hiç mutlu deilim arkadaşlar hatta gece uyuyamadım düşünmekten.:çok üzgünüm:.oğlum çok az hareket edio hatta ultrasonda hiç hareketli deil halbuki hareket etmesi lazım çünkü kaslarını geliştirmeli..6 aydır ultrasona giriom ama bi kere bile kıpır kıpır olduğunu görmedim bu da beni çok üzüo..sizler ultrasonda çok hareketliydi doktorumuz resmini çekemedi diyince imreniyorum..hatta doktorumuza dün söyledim hiç hareket etmio ultrasonda deilmi dedim evet haklısınız dedi önce uyandırnaya çalıştı azcık kımıldandı sonra tekrar durdu hatta doktor kalp atışlarını dinledi acaba bi sorun mu var die ama atışlar normal ritminde dedi...aslında gün içinde pek hareketli olmasa bile hissediyorum ama yine az hareketli sizler günde kaç defa hissediyosunuz mesela 15 defa hissettiğiniz oluyomu..öfff çok bunaldım bi sorun yoktur deilmi kafayı bozcam ya böyle giderse..benimde bebeğim böyle diyin varmı yoksa tek benimkimi tembel yaaa...:çok üzgünüm:

rumelili geçmiş olsun cnm allah başka sıkıntı vermesin..doğumdan sonra devam edebiliyormuymuş çok merak ettim..

arkadaşlar dua edin lütfen biraz içimin ferahlaması lazım..bebeklerinizin hareketlerini bi yazın lütfen biliyorum kıyaslama yapmak çok yanlış her gebelik kendine özgü ama benim gibi az hissedenler varsa demekki normal diycem..niye ulrasonda hep uyuyoki halbüki şekerli şeyler yiyip gidiyorum..bi aksilik yoktur demi kızlar yaa...

cnm bence kafana hiç takma çünkü bazı bebekler az hareket ediyo bazıları çok..az önce forumda görmüştüm birisi yazmış 33haftalık hamileyim dışardan hareket ettiği belli olmuyo diye bu bir sorun değil çok uslu bir oğluşun olacak demekki..doktorun eğer bir sorun olmadığını söylüyorsa ona güven bence

canım yalnız değilsin benimkide tembel.hatta doktor çok nazlı bi kızın olacak diyince adını melis yerine melisnaz koymaya karar verdik.dün hiç tekme atmadı,bugün öğlene kadar çıldırmak üzereydim , artık acil falan ne bulursam gidecektim dr a 2 tane tekme geldi , sevinçten ağladım.sen düşün artık halimi.bizimkiler tembel canım üzme kendini bide kilolu olsanda olmasanda bazı kişilerin karnındaki yağ tabakanın yoğunluğu fazla olunca bebeişimiz normale göre biraz daha zor hissediliyor.benim ultrason görüntülerim bile çok net değil , 4 boyutluya bile giremedim o yüzden :sm_confused:

merhaba geda aynısı bende de var sanırım tam göbeğimizin orada yağ toplanması var ve biraz soğuk olunca yağlar donuyo soğuk oluyor göbeğimizin tam üstü ben böyle diyorum yani kötü bişey yoktur

croxilex
cnm hiç teleşlanma bende ne zaman ultrasona girsem benim bebebk uslu sulu duruyor ama şu an bebeklerimiz çokta büyük değiller gün içinde o kadar çok hareket ediyorlarki biz fark etmiyoruz yani telaşlanmana gerek yok hem kimsenin hamileleiğini kendinle kıyaslama her anne de her bebekte farklı farklı canını sıkma yani tmm :1hug:

canım sende benim yaptığım hataya düşme dün hareket etmeyince stresten çikolataya saldırdım üstüne ne kadar şekerli şey varsa yedim gece neredeyse komaya girecektim benneyaptımki hareket etmiyo diye üzülme dicem ama bende aynısını yapıyorum sanırım hamilelik psikolojisi..

kızlar bu arada aldığınız veya almayı düşündüğünüz cicileri hangi topic altında gösteriyorsunuz:uhm:
2009 nisan bebişlerinin cicileri var ama daha sadece 12 sayfacık ve diğer ayların annelerine bakınca kıskandım valla..
kimse bişi almıyomu kızlar eğer aktif olarak kullanılacaksa bu topic bende göstermek isterim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…