2009 Nisan Anneleri buraya

slm kızlar yeni yılın ilk gününün mutlu huzurlu geçmesi dileğiyle.................

rumelili geçmiş olsun canım ................................................
croxilx benimki aksine aç olunca daha çok harket ediyo sabaha karşı çok hissediyorum gün içinde bende çok fazla hissetmiyorum.................

kızlar sanırım bütün hamişler taktık hareketlere ben de bazen çok üzülüyorum niye hareket az diye...bir de dedeğiniz gibi ultrasyonu görünce bebek hareketi bitiriyor.bir de ben yorulunca hareket etmiyo.

allah razı olsun arkadaşlar yanlız deilmişim sevinmedim sizinde benim gibi sıkıntı çekmenize ama demekki normalmiş die kendimi teselli edebiliyorum..bu çocuklar bizle dalga geçio sanırım..ayy bi kez mi hareket etmez yok tık yok çocukta..normalde hamileler ultrasonda bebeğini görünce mutlu oluyo ama ben üzülüyorum hiç hareket etmio die...allahım bu günlerde geçecek biliyorum niyetim asla isyan deil sadece tek istediğim bebeğimi sağlıkla kucagıma almak..ve inanın her namazdan sonra tüm hamileler için de duam aynı şekilde lütfen sizde beni dularınızda eksik etmeyin olur mu?

arkadaşlar şaka maka valla benim muhtemel doğumuma sadece 105 gün kaldı artık geri sayım başladı benim için...hihoyyytkaydirigubbakcemile3

kızlar bizde fırsattan istifade bi sürü şey aldık bebişime havuzlu handan... hemen hemen hepsini tamamladık sayılır bakım ürünleri banyo seti filan var daha... büyük parçaları aldık... darısı en güzelleri size inşallah...bu arada herkese ii seneler..

maşallah kızlar baya inat etmişsiniz 1000 olsun sayfalar diye. zor bitirdim altı üstü 2 gün okumamıştım .
galatea79 güle güle kullanın bebişinin cicilerini. ne iyi yapmışsın bitirmişsin alışverişi. havalar soğudukça korkmaya başladım keşke daha önce yapsaydım diyorum bu alışveriş işlerini.
rumelili çok geçmiş olsun canım. aman dikkatette hamilelikten sonra şeker sorunun kalmasın dikkat etmeyenlerde sanırım sonradan da sorun oluyormuş.

kızlar ben hala cinsiyet öğrenemedim kordon var hiç böyle olan varmı anormalmi bu yada napsakta kordon gider yaaa görünmüyooooooo

Canım bende adesenin yukarısındayım baya
Komşuyuz desene :)):1hug:

durun bende komsunuzum yani dum biz etlik lisesi aşağısında kuyuyazıda oturduk 28 yıl sonra evlenip geldim ankara seni ve simit dünyası simitleri ösledimmmm benim içinde yiyin

elavinya ne inatçı çıkmış senin bıcır demek tam bir koç burcu olacak.

zaten babasıda inattır ya ama artık öğrenemedik ya bizdede inat oldu ama olmuyoo galiba doğumda napalım sağlığı yerinde nasılssa

Selam arkadaşlar..okuldaki yoğunluk yuzunden uzun süredir sizinle konuşmadım...hepinizi çok özledik umarım hepiniz iyisinizdir...Geçmişi okuyamadım ama Rumelili şeker olayını öğrendim, çok geçmiş olsun.....elinden geldiğince dirayetli ol..bugünlerde gececektir...çok şukur bebeğin iyi...öyle düşün dualarım seninle....

Ve yeni yılınızı kutluyoruz kızımla beraber...Rabbim tüm anne adaylarına yavrularını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu yeni yılda...Umarım herşey gönlünüzce olur.... Sevdiklerinizle mutlu, uğurlu nice yıllar dilerim...

dozkan geçmişleri okurken gördüm komsuymusuz bende etlikte büyüdüm evlenince ayrıldım çok ösledim oralarııııı

elavinya demek sende ankaralısın hemde çok yakındaymışsın bende incirlideyim.
valla elavinya dediğin gibi ankara simidine bende çok bayılıyorum. güya hamur yememek lazım ama ben simide dayanamıyorum haftada 1-2 yiyorum valla.

merhaba iyüksel.herkese o kadar alıştıkki sitede biri bir kaç gün girmese merak ediyoruz. sen nasılsın canım.

Rumelili çok üzldüm canım, Çok geçmiş olsun.a.s. Allahtan çözümü olan bi sorun, bu birazda olsa teselli olmanı sağlar. İhmal etme sakın tedavini, Allah korusun hamilelik sonrasında da şeker seninle kalmaya devam edebiliyomuş. Aman dikkat et. Bakalım c.teside benim yüklemem var, umarım çıkmaz. Zaten kan sorunum yeteri kadar sıkıntı yaratıyo bide ona üzülmek istemiyorum ama herşey Allahtan hayırlısı...:Saruboceq:

Ay az önce forumda sayfaları okuyodum Ağustos anneleri bile gelmişler. Eski günlerimizi hatırladım:)) Onlar daha kalp atışı, kese, muhabbeti yapıyolar. Yolun çoook başındalar. Biz baya yol katetmişiz onları okuyunca anladım. Tabi mart anneleri şafak saymaya, ocak anneleri doğurmaya başlamış o da ayrı bi konukafamçokkarıştı
Allah herkesin yavrusunu hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Doğumu düşündükçe, vakit azaldıkça, sürekli bi endişe, sürekli bi korku var içimde tabiki kocaman bi heyecanda...

Bu arada göğüs çatlağından bahsetmişsiniz. Seminerde bu konudanda bahsedilmişti aklımda kalanları yaziim..Göğüsleri hassas olanlar, daha şimdiden acımaya başlayanlar 7.aydan sonra mutlaka önlem almalılar. Göğüs pedlerini çok mecbur kalmadıkça kullanmamak gerekiyormuş. Onlar nemli kaldıkça göğüsteki yarada kurumuyo. Göğüs çatlağının en önemli sebebi yanlış emzirmekten kaynaklanırmış. Bebeği doğru tutmayı ve memeyi ağzına doğru vermeyi başarınca hem tam anlamıyla doyarmış hemde yara olmazmış. Ve her iki göğüsü eşit zamanlarda dönüşümlü olarak emzirmek gerekirmiş. Ayrıca ılık banyo ve mesajda göüsler için yararlıymış

kızlar günaydın bu arada benim göbek kocaman oldu son 2 haftada. Şaşırdık hepimiz bi anda nasıl kocaman oldu die karpuz yutmuş gibi hissediorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…