2009 Nisan Anneleri buraya

günaydın hamişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

geçmişi okuyacagım şimdi................

ay bende cok heyecanlanıyorummmmm yaaa cok az kaldı cokkk hemede 3 ay diyoruz ama baksanız ya 6 ay nasıl gecti......

ben cekmiyorum çünkü evde evımdede pc olmadıgı için ekleyemiyorum malesef.....

üzülme tatlım tembel olucak senınki.......... demekki allahım sag salim dogurmayı nasip etsin..

allahım yardımcın olsun insülün göbektenmi canım bi tamnıdıgımız göbeginden <atıyordu

sag salim dogurmayı nasip etsin yüce allahım dikkat et kendine ve bebişine

Gelata79 bebişin eşyalarını güle güle iyi günlerde kullanın

kızlar bizde kıyafetlerimizi dün yıkadık ütüledik... babamız saat 1 de gitti evden temızlık yaptım eşyalar yıkandı akşam yemekten sonra ütüledim yerleştirdim

6 tulumu... ayaklı...

6 zıbın alttam cıtcıtlı....

10 el mendili......

5 takımı yazlık

2 takım ama kalın biraz

7-8 tane corap.....

2 eldiven... v.s

2 tanede o hastanede ilk giydiriliyor ya böle penye beyazz onlardan var
hepsini görümcem verdi
bende 2-3 tane önlük alıcam

başka ne almalıyım acaba

Günaydın kızlar..
Rumelili canım çok geçmiş olsun..

Ben bebişe daha bir şey almadım
Havalarda iyicene soğudu.
Urla bebişinin kıyafetlerini güle güle giysin canım
Darısı başıma inşallah:))
Mutlu huzurlu bir gün geçirmeniz dileğimle....

kızlar günaydın bu arada benim göbek kocaman oldu son 2 haftada. Şaşırdık hepimiz bi anda nasıl kocaman oldu die karpuz yutmuş gibi hissediorum

HEPİNİZE GÜNAYDIN KIZLAR.

çiçek benim göbekte kocaman oldu.söylediğin gibi son iki haftada acayip büyüdü.
eşim ikiz falanmıydı acaba doktor görmedi mi diyo.:CüvCüv:

tek gecerim seni..................şirvan ehehehehhehe ee artık canına tak dedi demii bizde kocişimle dudak dudaga girdik yeni yıla....................... allahım bir ömür boyu ayırmasın kimseyi....
git alkız ben aldım görümceden ama bazılarını eledimm şirinleri yenileri aldım

temiz kırmızı

evet artık göremiyorum bendeeee temizlik gibisi yok yeni yıla tertemiz gırmek lazım

günaydın kızlar
sanırım sadece çalışan benim ay ne kötü bir durum ama yapmam gereken bir sürü iş var sene sonu malum
inş erken bitiririrm işimide hemen çıkarım bende

aklımdaydın demetle ne zamandır görüşemiyoruz diye

CANIM geçmiş olsun şekerde moral çok önemli inşallah hamilelilk sonunda bu hastalıktan kurtulacaksın böyle düşün.. :teselli:
canım hiç üzülme her bebeğin hareketliliği aynı olmazmış. ama sonuçta az da olssa hareket ediyor. kendini çok dinleme ben dün kendimi dinledim benim oğlumda az hareket etti annenin gerginliğini hissediyorlar bence ve hareketsiz duruyorlar. doktorun bir sorun olduğunu söylemediysebencede problem yokk.
selinay a katılıyorum ben aç olunca bebiş daha hareeketli oluyor

benimki tam tersi yemek yedikten sonra patır patır başlıyor vurmaya.. cokacimcoook

kızlar günaydın bu arada benim göbek kocaman oldu son 2 haftada. Şaşırdık hepimiz bi anda nasıl kocaman oldu die karpuz yutmuş gibi hissediorum

:1shok: bende öle kocaman göbek görebilecekmiyim yaa kurban bayramına hamiş kıyafeti alırım diyordum yılbaşı geldi hala eski kıyafetlerimi giyiyorum karnım var biraz ama iki gündür miğde kısmım şişti sankii. neyse geçolsunda güç olmasın napalım herkesin tipi farklı kaydirigubbakcemile

dozkancım nerdesin sen yaa özledim valla:)

buralardayım canım. yılbaşı için istanbuldan arkadaşlarım geldiler. onlarla planlar vardı.güzel bir yılbaşı galasına katıldık tabi süslen püslen baya zamanımı aldı. birde benim kızn yılbaşı balosu vardı hanımefendinin alışverişleri falan derken yoğun geçti birkaç gün.
arada girdim aslında ama karşılaşamadık.hihoyyythihoyyyt

kızlar dün akşam belimin yan kısmında ağrım vardı..işten gelince uzandım baya ısıttım kendimi bide oğluşum hareket etmedi. ağrıyla birlikte olunca çok korktum.. sonra ağrının nedeninin gaz sancısı olduğunu öğrendim resmen kıvrandırdı yaa aklıma neler geldi.. gaz olayım çözümlenince oğlum hareket etmeye başladıı. hihoyyyt yavrum yaa bizim rahatsızlıklarımız da onları etkiliyor. sanırım ayaklarımı sıcak tutamadım dün ondan oldu ağrım kendinize çok dikkat edin kızlar çok büyük bir sorumluluk taşıyoruz biz iyi olursak onlarda iyi oluyor.. :CüvCüv:

urla ne güzel tamamlanmış senin kıyafetler falan. darısı başımıza.
gerçi şöyle böyle derken bende almışım baya.

6 tane çıtçıtlı badi.
altı tane ayaklı alt.
3 tane tutum.
3 tane eldiven.
3 tane battaniye.
8 tane çorap.
bornoz takımı.
2 tane önlük.
5 tane mermerşahi mendil.
3 tane ayrı penye mendil.

hatırladıklarım bu kadar. ama büyük eşyalar daha duruyo.

eda_edanur bende senin gibi ayaklarımı üşütmüşüm ve gazdan hem kendim gerildim hemde bebeğim hareket etmedi. o yüzden dün nerdeyse hep battaniyenin altındaydım.
ama havalar çok soğuk şimdi yine buz gibi valla ayaklarım. iki çorap bot falan var ama karetmiyo.kafamçokkarıştı

günaydın kızlar sonunda yavaş yavaş gelmeye başladınız özledim hepinizi valla.................

kızlar benim karnımda kocaman oldu sağa sola zor dönüyorum iyice ağırlaşmaya başladı hareketlerim bide bebek tam organlarımın üzerinde nefesim çok daralıyo hayırlısı bakalım...........................

Canım güle güle kullanın bebişinle birlikte
Bu arada kıyafetleri aldığın belli bir yer var mı canım?

iyi dozkancım, daha iyi saol canım uğraştırıyo bizi bu ara biraz, senin kız napıyo iyimi.................

Canım güle güle kullanın bebişinle birlikte
Bu arada kıyafetleri aldığın belli bir yer var mı canım?

belli biryer yok canım ama bir kaç tanesini Anteresteki CA dan aldım.
geri kalanlarını dağınık.

battaniyesini onur çarşısından aldım.(yan tarafındanda girişi var. penye battaniyeler 5-10 ytl arasında değişiyo)

özdilek bornoz takımını Ankara forumdaki özdilek mağazasından aldım.

ayaklı alt (tanesi 2,5 ytl) çıtçıtlı badi tanesi (3 ytl) sakaryaya girerken iş bankasının karşısında bir yer var kapısında hamile kıyafetleri falan yazıyo pasaja giriyosun altkatta 2-3 tane bebek eşyası satan yer var ordan aldım. mendilleri de ordan aldım.

iyi dozkancım, daha iyi saol canım uğraştırıyo bizi bu ara biraz, senin kız napıyo iyimi.................

benim kızda iyi canım güzel bir tatil sonrası bugün okula giderken çok mutluydu özlemiş okulu.
hemde diyoki böyle ne güzel bi tatil bi okul bi tatil ohhh yarında tatil diye diye gitti.hihoyyyt

he he çocuklar seviniyo bizim öğretmen kızıyo bu sene tatil çok çocukların aklı karışıyo diye..........................

he he çocuklar seviniyo bizim öğretmen kızıyo bu sene tatil çok çocukların aklı karışıyo diye..........................

onlarda abartmasın ya kafası karışsa nolacak çocuk bunlar daha oyun çağındalar. okuma yazma öğrenecekeler bide biraz toplasın çıkarsın tamam.şimdiden strese sokmasınlar çocuklarımızı yahu.:1no2:

valla öyle dozkan haklısın canım ..................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…