Ay az önce forumda sayfaları okuyodum Ağustos anneleri bile gelmişler. Eski günlerimizi hatırladım:)) Onlar daha kalp atışı, kese, muhabbeti yapıyolar. Yolun çoook başındalar. Biz baya yol katetmişiz onları okuyunca anladım. Tabi mart anneleri şafak saymaya, ocak anneleri doğurmaya başlamış o da ayrı bi konukafamçokkarıştı
Allah herkesin yavrusunu hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Doğumu düşündükçe, vakit azaldıkça, sürekli bi endişe, sürekli bi korku var içimde tabiki kocaman bi heyecanda...
Bu arada göğüs çatlağından bahsetmişsiniz. Seminerde bu konudanda bahsedilmişti aklımda kalanları yaziim..Göğüsleri hassas olanlar, daha şimdiden acımaya başlayanlar 7.aydan sonra mutlaka önlem almalılar. Göğüs pedlerini çok mecbur kalmadıkça kullanmamak gerekiyormuş. Onlar nemli kaldıkça göğüsteki yarada kurumuyo. Göğüs çatlağının en önemli sebebi yanlış emzirmekten kaynaklanırmış. Bebeği doğru tutmayı ve memeyi ağzına doğru vermeyi başarınca hem tam anlamıyla doyarmış hemde yara olmazmış. Ve her iki göğüsü eşit zamanlarda dönüşümlü olarak emzirmek gerekirmiş. Ayrıca ılık banyo ve mesajda göüsler için yararlıymış
ben cekmiyorum çünkü evde evımdede pc olmadıgı için ekleyemiyorum malesef.....kızlar bu arada aldığınız veya almayı düşündüğünüz cicileri hangi topic altında gösteriyorsunuz:uhm:
2009 nisan bebişlerinin cicileri var ama daha sadece 12 sayfacık ve diğer ayların annelerine bakınca kıskandım valla..
kimse bişi almıyomu kızlar eğer aktif olarak kullanılacaksa bu topic bende göstermek isterim...
herkese mutlu günler arkadaşlar..dün hastanedeydik kontrolümüz vardı allaha şükür oğlumuzu gördük...şeker yüklemem cumartesi günü yapılcak...çarşamba günü de yeni doktorumuza gidcez...ama dünden beri hiç mutlu deilim arkadaşlar hatta gece uyuyamadım düşünmekten.:çok üzgünüm:.oğlum çok az hareket edio hatta ultrasonda hiç hareketli deil halbuki hareket etmesi lazım çünkü kaslarını geliştirmeli..6 aydır ultrasona giriom ama bi kere bile kıpır kıpır olduğunu görmedim bu da beni çok üzüo..sizler ultrasonda çok hareketliydi doktorumuz resmini çekemedi diyince imreniyorum..hatta doktorumuza dün söyledim hiç hareket etmio ultrasonda deilmi dedim evet haklısınız dedi önce uyandırnaya çalıştı azcık kımıldandı sonra tekrar durdu hatta doktor kalp atışlarını dinledi acaba bi sorun mu var die ama atışlar normal ritminde dedi...aslında gün içinde pek hareketli olmasa bile hissediyorum ama yine az hareketli sizler günde kaç defa hissediyosunuz mesela 15 defa hissettiğiniz oluyomu..öfff çok bunaldım bi sorun yoktur deilmi kafayı bozcam ya böyle giderse..benimde bebeğim böyle diyin varmı yoksa tek benimkimi tembel yaaa...:çok üzgünüm:
herkeslere günaydın kızlar.....muhtemelen çoğunuz mışıl mışıl uyuyorsunuzdur şimdi allah yeni senedede mutlu uykular nasip etsin hepimize......ben dün yoktum doktora gitmiştim yaptığım diyetin sonucundaki şeker durumum için...istediğimiz gibi olmadı ne yazık ki ve ben dün itibarı ile günde 4 ünite insülin olmaya başladım....onun öğretilmesi ve şokla geçti yani yılın ilk günü ama neyseki akşamı güzel bir ortamda ailemle kutladık yeni yılı.....tevekkül etmekten başka çare yok allah büyük dert ve kederler vermesin bunlarda geçecek elbet......benden bu kadar umarım hepiniz iyisinizdir dilekler hep aynı olacak ama tüm dostlarımın yeni yılını kutluyorum ve gönlünüzdeki tüm iyi dilekler yolunuza çıksın diyorum....2009 unutulmayacak bir yıl olsun...sağlıkla ve huzurla....
kızlar günaydın bu arada benim göbek kocaman oldu son 2 haftada. Şaşırdık hepimiz bi anda nasıl kocaman oldu die karpuz yutmuş gibi hissediorum
BEN BADEM YAĞI KULLANMADIM HİÇ ....
HAMİLELİKTE BENİM TÜYLERDE BİR AZALMA OLDU SANKİ?,,,,
BUGÜN İŞTEN ERKEN ÇIKTIM,,, EVE ERKEN GELDİN,,,,GÜZEL BİR BANYONUN ARKASINDAN TEMİZLENDİM....ÇÜNKÜ KOCAMI ÖZLEDİM..ONA BİR SÜRPİZ YAPIM . BU GECE BİRLİKTE OLALIMDA ,,, BÜTÜN SENE BERABER OLURUZ ...(SAPIKMIYIM NE ) :asigim:
YENİ YILA NASIL GİRERSENİZ ,,,O SENE ÖYLE DEVAM EDERMİŞ....
GERÇİ BUNLARI URLANIN SÖYLEMESİ LAZIM DI... AMA ARAMIZDAKİ AZGIN OYDU.... BUGÜN BANA DEVROLDU HERHALDE :dance:
git alkız ben aldım görümceden ama bazılarını eledimm şirinleri yenileri aldımBEN MOTHERCARE DEN 7Lİ BADİ VE 3LÜ TULUM;
1 PAKET PRİMANIN YENİDOĞAN BEBEK BEZİ;
BİRDE - BEBEK KREMİ-ŞAMPUANI BİRLİKTE SETLER VAR YA ONDAN 3-4 TANE ISLAK MENDİL ALDIM....
BUNLAR DIŞINDA HENÜZ BİŞEYİMİZ YOK.....
NE KADAR AZ ŞEYİ VAR OĞLUMUN :ecrin_bebek:
GİDİMDE KARDEŞİMDEN TOPLAYIM ,YİĞENİM KÜÇÜLENLERİNİ...... :)))))))))))))
temiz kırmızıKızlar eskiden annem bize yeni yıla girerken temiz şç çamaşırı giydirirdi;
yeni yılda yeni , temiz olalım diye ...... Büyüyünce bu alışkanlıkta bitti.
Sizlerde varmıydı böyle şeyler.....
evet artık göremiyorum bendeeee temizlik gibisi yok yeni yıla tertemiz gırmek lazımYok canım ben bu hafta 2 kez bakkala gitmek dışında pazar gününden beri evdeyim. Hasta olucam korkusuyla. Bugün yemek yapmak ve kendimle ilgilenmekle geçti. Malum aşağıyı görmek zor artık, yukarıylada öyle uzun uzun ilgilenemiyorum. Bütün günüm ıvır zıvır işlerle geçti yani. Bilgisayarı açsam bütün işler kalıyo o nedenle açmadım hiç..
günaydın kızlar
sanırım sadece çalışan benim ay ne kötü bir durum ama yapmam gereken bir sürü iş var sene sonu malum
inş erken bitiririrm işimide hemen çıkarım bende
CANIM geçmiş olsun şekerde moral çok önemli inşallah hamilelilk sonunda bu hastalıktan kurtulacaksın böyle düşün.. :teselli:herkeslere günaydın kızlar.....muhtemelen çoğunuz mışıl mışıl uyuyorsunuzdur şimdi allah yeni senedede mutlu uykular nasip etsin hepimize......ben dün yoktum doktora gitmiştim yaptığım diyetin sonucundaki şeker durumum için...istediğimiz gibi olmadı ne yazık ki ve ben dün itibarı ile günde 4 ünite insülin olmaya başladım....onun öğretilmesi ve şokla geçti yani yılın ilk günü ama neyseki akşamı güzel bir ortamda ailemle kutladık yeni yılı.....tevekkül etmekten başka çare yok allah büyük dert ve kederler vermesin bunlarda geçecek elbet......benden bu kadar umarım hepiniz iyisinizdir dilekler hep aynı olacak ama tüm dostlarımın yeni yılını kutluyorum ve gönlünüzdeki tüm iyi dilekler yolunuza çıksın diyorum....2009 unutulmayacak bir yıl olsun...sağlıkla ve huzurla....
canım hiç üzülme her bebeğin hareketliliği aynı olmazmış. ama sonuçta az da olssa hareket ediyor. kendini çok dinleme ben dün kendimi dinledim benim oğlumda az hareket etti annenin gerginliğini hissediyorlar bence ve hareketsiz duruyorlar. doktorun bir sorun olduğunu söylemediysebencede problem yokk.herkese mutlu günler arkadaşlar..dün hastanedeydik kontrolümüz vardı allaha şükür oğlumuzu gördük...şeker yüklemem cumartesi günü yapılcak...çarşamba günü de yeni doktorumuza gidcez...ama dünden beri hiç mutlu deilim arkadaşlar hatta gece uyuyamadım düşünmekten.:çok üzgünüm:.oğlum çok az hareket edio hatta ultrasonda hiç hareketli deil halbuki hareket etmesi lazım çünkü kaslarını geliştirmeli..6 aydır ultrasona giriom ama bi kere bile kıpır kıpır olduğunu görmedim bu da beni çok üzüo..sizler ultrasonda çok hareketliydi doktorumuz resmini çekemedi diyince imreniyorum..hatta doktorumuza dün söyledim hiç hareket etmio ultrasonda deilmi dedim evet haklısınız dedi önce uyandırnaya çalıştı azcık kımıldandı sonra tekrar durdu hatta doktor kalp atışlarını dinledi acaba bi sorun mu var die ama atışlar normal ritminde dedi...aslında gün içinde pek hareketli olmasa bile hissediyorum ama yine az hareketli sizler günde kaç defa hissediyosunuz mesela 15 defa hissettiğiniz oluyomu..öfff çok bunaldım bi sorun yoktur deilmi kafayı bozcam ya böyle giderse..benimde bebeğim böyle diyin varmı yoksa tek benimkimi tembel yaaa...:çok üzgünüm:
selinay a katılıyorum ben aç olunca bebiş daha hareeketli oluyor
kızlar günaydın bu arada benim göbek kocaman oldu son 2 haftada. Şaşırdık hepimiz bi anda nasıl kocaman oldu die karpuz yutmuş gibi hissediorum
dozkancım nerdesin sen yaa özledim valla:)
kızlar dün akşam belimin yan kısmında ağrım vardı..işten gelince uzandım baya ısıttım kendimi bide oğluşum hareket etmedi. ağrıyla birlikte olunca çok korktum.. sonra ağrının nedeninin gaz sancısı olduğunu öğrendim resmen kıvrandırdı yaa aklıma neler geldi.. gaz olayım çözümlenince oğlum hareket etmeye başladıı. hihoyyyt yavrum yaa bizim rahatsızlıklarımız da onları etkiliyor. sanırım ayaklarımı sıcak tutamadım dün ondan oldu ağrım kendinize çok dikkat edin kızlar çok büyük bir sorumluluk taşıyoruz biz iyi olursak onlarda iyi oluyor.. :CüvCüv:
Canım güle güle kullanın bebişinle birlikteurla ne güzel tamamlanmış senin kıyafetler falan. darısı başımıza.
gerçi şöyle böyle derken bende almışım baya.
6 tane çıtçıtlı badi.
altı tane ayaklı alt.
3 tane tutum.
3 tane eldiven.
3 tane battaniye.
8 tane çorap.
bornoz takımı.
2 tane önlük.
5 tane mermerşahi mendil.
3 tane ayrı penye mendil.
hatırladıklarım bu kadar. ama büyük eşyalar daha duruyo.
Canım güle güle kullanın bebişinle birlikte
Bu arada kıyafetleri aldığın belli bir yer var mı canım?
iyi dozkancım, daha iyi saol canım uğraştırıyo bizi bu ara biraz, senin kız napıyo iyimi.................
he he çocuklar seviniyo bizim öğretmen kızıyo bu sene tatil çok çocukların aklı karışıyo diye..........................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?