2009 Nisan Anneleri buraya

selinay bence ilkokulun en önemli görevi çocuklara okulu ve kitabı sevdirmek gerisi zaten kendiliğinden gelir. millet çok abartıyo ya yok kurstu bilmemneydi.

geçen baktım kk da çocuğu 2. sınıfa gidenler bölümü bile var. maşallah her derde deva bu site.

günaydın arkadaşlar.umarım hepiniz iyisinizdir.ama ben iş yerimde hiç rahat değilim.gebelik testi yaptırıcam,aç karnına olması gerek diyorum.hemen yakın hastaneyi gösteriyorlar.benim doktorum orda değil ki.herşeyden zorluk çıkarıyorlar.kanını ver hemen mesaini geçirme diyorlar.hemde c.tesi gitcem.mesai dışında.ama yinede karışıyorlar.kafayı yicem ya.insanlar ne kadar duyarsız.o kadar üzülüyorum ki.arkadaşlarımı gördükçe imreniyorum.ne güzel hamilelik geçiriyorlar diye.özel sektör olsaydı şimdiden istifa etmiştim.bebeğim için direniyorum.yoksa 5 dk. çekilecek gibi değil.bunaldım artık.hatta hamile olduğuma bile tepki gösterdiler.kime ne ki.çok üzülüyorum arkadaşlar.

selamlar olsun hepinize arkadaşlar.....yanımda olduğunuz için ayrı ayrı teşekkür ederim hepinize....Allah razı olsun.....hep beraber her sorunu aşıcaz eminim zaten...karnımızdakilerin sağlığı için yapamayacağımız şey yoktur sanırım....insülini kolumdan vuruyorum bir arkadaşım sormuş.....dediğim gibi bebeğim konu olunca kafamdan dahi vurabilirim:)) günlük açlık ve tokluk şekerimide ölçüyorum kendim....sanırım rutine girecek bugünkü açlık kan şekerim 93 çıktı çok şükür...akşamki toklukta 106 idi....hepinize sağlık,sıhhat diliyorum....

arkadaşlar yeni yılın ilk çalışma gününde herkese Merhaba;

gerçi dün çalışan arkadaşlarda vardı ama olsun....

ben bir geçmişi okuyim gelim .

hepinize iyi günler arakdaşlar. 2009 yılımız hayırlı uğurlu olsun. çarşamba günü bilgisayarımın azizliğine uğradım bir veda edemeden koptum.

benim kızda iyi canım güzel bir tatil sonrası bugün okula giderken çok mutluydu özlemiş okulu.
hemde diyoki böyle ne güzel bi tatil bi okul bi tatil ohhh yarında tatil diye diye gitti.hihoyyyt
bende senin kız gibiyim dozkan. nasıl seviniyom tatillerdehihoyyyt

geçen baktım kk da çocuğu 2. sınıfa gidenler bölümü bile var. maşallah her derde deva bu site.

evet canım birinci sınıfa başlayanlar içinde var. ben takip ediyom orayıdasositososito

sen nerde çalışıyorsun canım. benim yeni iş yerimdeki müdürümde katı biraz. ama ben her lafına laf yetiştiriyom. altta kalmaya niyetim yok.

rumelili sanada geçmiş olsun canım.

urla aldıklarında hayırlı olsun. bizde daha tık yok.

şirvan umarım çalışmaların başarıyla sonuçlanmıştır. ama bi r yıl hemde çocukla biraz zorlanacan kaydirigubbakcemile3

herkese günaydınlar arkadaşlar..ve hayırlı cumalar..

çok geçmiş olsun eda edanur haklısın gerçekten gaz sancısı çok kıvrandırıo...ben de çarşamba günü farkettim dışarı çıktık hastane için, eve döndük çok kötü bi sancı başladı anladım ki ne kadar sıkı giyinsemde yine de üşüyoruz.hemen ıhlamur içtim ve uzandım üzerimede battaniyeyi çektim 1 -2 saate bişeyim kalmadı allaha şükür..

günaydın takvim..allah yardımcın olsun...bizim eski okuldaki müdür de hamileliğe karışıyodu..hatta biğün arkadaşları yanına çağırıp sakın hamile kalmayın korunun demişti.kafamçokkarıştı.allahtan ben o zaman bekardım..senin hamile halinle niye üzüyorlarki insanlık yokmu onlarda sen iki canlısın allah akıl fikir versin hepsine inşallah...:Saruboceq:

çok geçmiş olsun arkadaşım..dediğin gibi inşallah her sorunu aşıp bebeklerimizi kucaklıycaz..inşallah şekerin rutine girerde çok problem çıkarmaz...bizimde şeker yüklemesi yarın bakalım inşallah hayırlı olur sonucumuz..
:Saruboceq:

slm arkadaşlar herkese hayırlı cumalar şimdiden mutlu hafta sonları diliyorum.benim dün karnım çok ağrıdı önce agrasif ruh halimle biraz ailemle tartıştım sonrada sabaha kadar karın ağrısı çektim erken doğum olacak diye korktum bayağı neyseki çok şükür geçti hamilelik insanı çok değiştiriyor alıngan ve sinirli yapıyor eşimde yanımda yok iyice bunalıma girdim.bugün tetanoz aşımın ikinci dozunu yaptıracağım oda huzursuz ediyor ilk dozda 3gün kol ağrısı çektim hayırlısı bakalım.

geçmiş olsun tuğçe, bende ikinci dozu yaptırdım, üçüncü, dördüncü, ve beşinciyi yaptırmakta kararsızım.

Canım çok geçmiş olsun. :1hug:Bende de oluyo sinir. Hamilelikten mi nedir?
Olmadık yere sinirleiyorum..
Bende tetanoz aşısının 2. dozuna ocak 15 te gideceğim..

kızlar ayak üşümesi ve göbek üşümesi bendede var kombi yanıyor evde battaniyenin altında bir çorap bir patik var ona rağmen üşüyor ayaklarım sizinn üşümeniz çok doğal,takvim canını sıkma bazen insanlarımız çok düşüncesiz oluyor ben hamile değilken dolmuşa hamile bir bayan bindi nerdeyse 9 aylık ya bir Allah ın kulu kalkıp yer vermiyo ben vereceğim ama ayaktayım en azından köşede kendime bir boşluk bulmuştum kadıncağıza gelin bari buraya tutunun dedim yoksa yazık bir oyana bir buyana savruulıyordu hatta düşmesin diye yanına dikildim.ama çok üzülmüştüm ya bukadar düşüncesizlik olurmu.

oluyor öle arada canım sıkma canını evet hamişlik degıştırıyor insanı bende daha sert oldum

evet bende bide ogluşum artık bayaga hissedırıyor kendini tekmeleri dahada sert olmaya başladı

sanada maşallah canım evet bide battanıyemız var bizimde

büyük eşyamızda ufak bi beşigimiz

daha neler almalıyız kızlar yaa kafam karışıoo cok almakta iztemiyorum hediye gelir cocuk giyemeden küçülüp giderler...

hepinize merhablar kızlar
inşallah herkesin yeni yılı iyi geçmiştir
rumelili cnm çok geçmiş olsun ya bebeğin sağlıklı doğsunda şurda zaten 3 ay kaldı Allah sana dayanma gücü versin

urla aldıklarını güle güle kullanın inş. bende neler aldığımı yazayım bari ben baya aşmışım yanlız farketmeden bide ben liste yaptım unutmayayım nler aldığımı diye
ben de şunları aldım
ooo listeye baktım çok uzun geldi ya valla üşendim yazmaya -tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

bu arada kızlar bugün saat 4 de ayrıntılıya gidiyorum
çok heyecanlıyım inşallah iyi geçer:Saruboceq:

hee urla birde bi konu açmıştım 2008 deneyimli nisan annelerine diye orda bebişlere neler lazım oluyo geçen senin nisan anneleri yazmışlardı ne alacağına ordanda bakabilirsin

penya battaniye alın kızlar yazın ii olur bide bol bol eldiven patik ve şapka bunlar çok kirleniyormuş
birde alt açma miderleri çok kirleniyormuş

Son düzenleme:

ya aynen dediğin gibi kimse yer vermiyor insanlar çok düşüncesiz hele bizde tam kış ayında montların içinde göbekler gizlenecek kimse anlamıcak hamiş olduğumuzu ..
ben yaşlılara ve böylelerine kesinlikle yer veren biriyim şimdi otobüse biniyorum otobüs doluyor insanlar suratıma suratıma bakıyorlar gencim ya kimse evli olduğumu bile anlamıyor hamile olduğumuysa hiç hiç anlamıyorlar e zaten üstümde mont var yer vermiyorum diye dik dik bakıyorlar kendimi çok kötü hissediyorum ya aaaaaaaaaa-tatlicadiarzu-

geçmiş olsun tuğçe, bende ikinci dozu yaptırdım, üçüncü, dördüncü, ve beşinciyi yaptırmakta kararsızım.

canım ben inşallah tamamlamayı düşünüyorum bu aşı en çok bebeklerimizi koruyor ama biraz zor oluyor ağrı kesicide içemiyoruz olsun değer miniklerimize.a.s

Canım çok geçmiş olsun. :1hug:Bende de oluyo sinir. Hamilelikten mi nedir?
Olmadık yere sinirleiyorum..
Bende tetanoz aşısının 2. dozuna ocak 15 te gideceğim..

sağol arkadaşım,demekki hamilelikten oluyor yoksa ben sinirli değildim bide koruma içgüdüsü çok gelişiyor biri bişey deyince daha çok alıngan oluyoruz,yanlız olmadığımı bilmek güzelhihoyyytama sen yinede sakin ol sinirlenip kendinide bebeğinide üzme:1hug:15tde benimde dr randevum var en uzun beklediğim süre oldu bebeğimi özledim neyse sağlıklı olsunlarda bekleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…