bende senin kız gibiyim dozkan. nasıl seviniyom tatillerdehihoyyytbenim kızda iyi canım güzel bir tatil sonrası bugün okula giderken çok mutluydu özlemiş okulu.
hemde diyoki böyle ne güzel bi tatil bi okul bi tatil ohhh yarında tatil diye diye gitti.hihoyyyt
geçen baktım kk da çocuğu 2. sınıfa gidenler bölümü bile var. maşallah her derde deva bu site.
günaydın arkadaşlar.umarım hepiniz iyisinizdir.ama ben iş yerimde hiç rahat değilim.gebelik testi yaptırıcam,aç karnına olması gerek diyorum.hemen yakın hastaneyi gösteriyorlar.benim doktorum orda değil ki.herşeyden zorluk çıkarıyorlar.kanını ver hemen mesaini geçirme diyorlar.hemde c.tesi gitcem.mesai dışında.ama yinede karışıyorlar.kafayı yicem ya.insanlar ne kadar duyarsız.o kadar üzülüyorum ki.arkadaşlarımı gördükçe imreniyorum.ne güzel hamilelik geçiriyorlar diye.özel sektör olsaydı şimdiden istifa etmiştim.bebeğim için direniyorum.yoksa 5 dk. çekilecek gibi değil.bunaldım artık.hatta hamile olduğuma bile tepki gösterdiler.kime ne ki.çok üzülüyorum arkadaşlar.
çok geçmiş olsun eda edanur haklısın gerçekten gaz sancısı çok kıvrandırıo...ben de çarşamba günü farkettim dışarı çıktık hastane için, eve döndük çok kötü bi sancı başladı anladım ki ne kadar sıkı giyinsemde yine de üşüyoruz.hemen ıhlamur içtim ve uzandım üzerimede battaniyeyi çektim 1 -2 saate bişeyim kalmadı allaha şükür..kızlar dün akşam belimin yan kısmında ağrım vardı..işten gelince uzandım baya ısıttım kendimi bide oğluşum hareket etmedi. ağrıyla birlikte olunca çok korktum.. sonra ağrının nedeninin gaz sancısı olduğunu öğrendim resmen kıvrandırdı yaa aklıma neler geldi.. gaz olayım çözümlenince oğlum hareket etmeye başladıı. hihoyyyt yavrum yaa bizim rahatsızlıklarımız da onları etkiliyor. sanırım ayaklarımı sıcak tutamadım dün ondan oldu ağrım kendinize çok dikkat edin kızlar çok büyük bir sorumluluk taşıyoruz biz iyi olursak onlarda iyi oluyor.. :CüvCüv:
günaydın takvim..allah yardımcın olsun...bizim eski okuldaki müdür de hamileliğe karışıyodu..hatta biğün arkadaşları yanına çağırıp sakın hamile kalmayın korunun demişti.kafamçokkarıştı.allahtan ben o zaman bekardım..senin hamile halinle niye üzüyorlarki insanlık yokmu onlarda sen iki canlısın allah akıl fikir versin hepsine inşallah...:Saruboceq:günaydın arkadaşlar.umarım hepiniz iyisinizdir.ama ben iş yerimde hiç rahat değilim.gebelik testi yaptırıcam,aç karnına olması gerek diyorum.hemen yakın hastaneyi gösteriyorlar.benim doktorum orda değil ki.herşeyden zorluk çıkarıyorlar.kanını ver hemen mesaini geçirme diyorlar.hemde c.tesi gitcem.mesai dışında.ama yinede karışıyorlar.kafayı yicem ya.insanlar ne kadar duyarsız.o kadar üzülüyorum ki.arkadaşlarımı gördükçe imreniyorum.ne güzel hamilelik geçiriyorlar diye.özel sektör olsaydı şimdiden istifa etmiştim.bebeğim için direniyorum.yoksa 5 dk. çekilecek gibi değil.bunaldım artık.hatta hamile olduğuma bile tepki gösterdiler.kime ne ki.çok üzülüyorum arkadaşlar.
çok geçmiş olsun arkadaşım..dediğin gibi inşallah her sorunu aşıp bebeklerimizi kucaklıycaz..inşallah şekerin rutine girerde çok problem çıkarmaz...bizimde şeker yüklemesi yarın bakalım inşallah hayırlı olur sonucumuz..selamlar olsun hepinize arkadaşlar.....yanımda olduğunuz için ayrı ayrı teşekkür ederim hepinize....Allah razı olsun.....hep beraber her sorunu aşıcaz eminim zaten...karnımızdakilerin sağlığı için yapamayacağımız şey yoktur sanırım....insülini kolumdan vuruyorum bir arkadaşım sormuş.....dediğim gibi bebeğim konu olunca kafamdan dahi vurabilirim:)) günlük açlık ve tokluk şekerimide ölçüyorum kendim....sanırım rutine girecek bugünkü açlık kan şekerim 93 çıktı çok şükür...akşamki toklukta 106 idi....hepinize sağlık,sıhhat diliyorum....
Canım çok geçmiş olsun. :1hug:Bende de oluyo sinir. Hamilelikten mi nedir?slm arkadaşlar herkese hayırlı cumalar şimdiden mutlu hafta sonları diliyorum.benim dün karnım çok ağrıdı önce agrasif ruh halimle biraz ailemle tartıştım sonrada sabaha kadar karın ağrısı çektim erken doğum olacak diye korktum bayağı neyseki çok şükür geçti hamilelik insanı çok değiştiriyor alıngan ve sinirli yapıyor eşimde yanımda yok iyice bunalıma girdim.bugün tetanoz aşımın ikinci dozunu yaptıracağım oda huzursuz ediyor ilk dozda 3gün kol ağrısı çektim hayırlısı bakalım.
oluyor öle arada canım sıkma canını evet hamişlik degıştırıyor insanı bende daha sert oldumslm arkadaşlar herkese hayırlı cumalar şimdiden mutlu hafta sonları diliyorum.benim dün karnım çok ağrıdı önce agrasif ruh halimle biraz ailemle tartıştım sonrada sabaha kadar karın ağrısı çektim erken doğum olacak diye korktum bayağı neyseki çok şükür geçti hamilelik insanı çok değiştiriyor alıngan ve sinirli yapıyor eşimde yanımda yok iyice bunalıma girdim.bugün tetanoz aşımın ikinci dozunu yaptıracağım oda huzursuz ediyor ilk dozda 3gün kol ağrısı çektim hayırlısı bakalım.
evet bende bide ogluşum artık bayaga hissedırıyor kendini tekmeleri dahada sert olmaya başladıgünaydın kızlar sonunda yavaş yavaş gelmeye başladınız özledim hepinizi valla.................
kızlar benim karnımda kocaman oldu sağa sola zor dönüyorum iyice ağırlaşmaya başladı hareketlerim bide bebek tam organlarımın üzerinde nefesim çok daralıyo hayırlısı bakalım...........................
urla ne güzel tamamlanmış senin kıyafetler falan. darısı başımıza.
gerçi şöyle böyle derken bende almışım baya.
6 tane çıtçıtlı badi.
altı tane ayaklı alt.
3 tane tutum.
3 tane eldiven.
3 tane battaniye.
8 tane çorap.
bornoz takımı.
2 tane önlük.
5 tane mermerşahi mendil.
3 tane ayrı penye mendil.
hatırladıklarım bu kadar. ama büyük eşyalar daha duruyo.
kızlar ayak üşümesi ve göbek üşümesi bendede var kombi yanıyor evde battaniyenin altında bir çorap bir patik var ona rağmen üşüyor ayaklarım sizinn üşümeniz çok doğal,takvim canını sıkma bazen insanlarımız çok düşüncesiz oluyor ben hamile değilken dolmuşa hamile bir bayan bindi nerdeyse 9 aylık ya bir Allah ın kulu kalkıp yer vermiyo ben vereceğim ama ayaktayım en azından köşede kendime bir boşluk bulmuştum kadıncağıza gelin bari buraya tutunun dedim yoksa yazık bir oyana bir buyana savruulıyordu hatta düşmesin diye yanına dikildim.ama çok üzülmüştüm ya bukadar düşüncesizlik olurmu.
geçmiş olsun tuğçe, bende ikinci dozu yaptırdım, üçüncü, dördüncü, ve beşinciyi yaptırmakta kararsızım.
geçmiş olsun tuğçe, bende ikinci dozu yaptırdım, üçüncü, dördüncü, ve beşinciyi yaptırmakta kararsızım.
Canım çok geçmiş olsun. :1hug:Bende de oluyo sinir. Hamilelikten mi nedir?
Olmadık yere sinirleiyorum..
Bende tetanoz aşısının 2. dozuna ocak 15 te gideceğim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?