2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar bende pazartesi yaptıracam 2. dozu
5'e tamamlatıp tamamlatmamakta bende kararsızım ama nasıl olsa bebeğin aşıları için gidicez arada bende tamalatırım herhalde aşımı.

bursasu dediğin konuda bende çok muzdaribim. otobüse biniyorum bir kere yer veren olmadı. dediğin gibi göbeğinde maşallahı var ama kimse görmüyo nedense. bende oturabilmek için bazen 3 durak yürüyorum ama hava soğuk üşütürüm diye korkuyorum. zavallı kociş servislik yapar oldu bana.

altaçma minderi çocuk bezi firmalarınında varmış herhalde kirlenince atılanlardan gören oldu mu hiç.

oluyor öle arada canım sıkma canını evet Hamilelik degıştırıyor insanı bende daha sert oldum

URLACIĞIM teşekkür ederim ama ben insanları bıktırmaktan çok korkuyorum anam bir anda herkesi üzdüm neydi o halim sonra çok utandım ama iş işten geçmiş oluyor,tabi tek suçlu ben değildim,neyse oldu bitti bundan sonra daha dikkatli olacağım bebeğimide ailemide üzmek istemiyorum

birde herkes numune istiyor kızlar sanırım temmuz anneleri topiğindeydi onlara baya bişeyler gelmiş valla bebeişler için falan bizlerde isteyelim bizim başımız kelmi heheh

evet bezlerin içinden yada bezlerin olduğu reyonda satılıyor alt açmalar....aynı bebek bezi deseninden ve dokusundan oluşuyor çok büyük rahatlık.... bu arada yeni topicimizde açtım kızlar hayırlı olsun....bizim şafak saymada neyimiz eksik dedim ve başladım...katılımlar olsun haaa ihmal etmeyin...:))

bende yeni yıl akşamı canım annemi üzdüm gerçi haklı olan bendim ama yinede onu ağlattım çok üzgünüm aklıma geldikçe gölzerim doluyor çok pişmanım senağlamasenağlama
senağlama

bursasu numune bebek bezimi krem falanda istemişler mi? bende istiycem ama nasıl onu bilmiyorum. bilgisayar başında boş oturacağıma bebişime çalışayım bari.birde cihhicco da % 40 indirim var yazmışlar bakan oldu mu?

arkadaşlar hepinize merhabalar.

rumeli çok geçmiş olsun.az kaldı.3 aycık sabretceksin sadece.

takvim üzüldüm bazıları çok anlayışsız olabiliyo.ama ben niye gebelik testi yaptırıyorsun onu
anlamadım.

arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar.birbirimize dua ediyoruz di mi

ben bekliyorum ona göre.ben inşallah sizlere dualarımda elimden geldiğince yer veriyorum.rabbim kabul etsin.

ya zaten öyle beyazlatıcı deterjan falan kullanamadığımızdan altaçmalar kirlenince tekrar pek temizlenmeyip lekede kalır gibi geliyo en iyisi çocuk bezi gibi olanlardan kullanmak. tabi önce bi fiyatlarına bakmak gerek di mi?

http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/228273-numuneler-gelmeye-basladi.html
işte link bu dozkan
neler neler istemişler
hatta bende bi ara bioder e mail attım ertesi gün bioxin ve bioder bir sürü numune göndermişler
ne varsa istemişler valla bizde isteyelim

evet canım ya kış hamilesi olmanın dezavantajı malesef ben genelde arabayla gidiyorum ama herkesin işigücü var benim için koşuşturamazlarya dolmuşada muhtaç oluyorum Allah tan yer buluyorum yer veren oluyor ben biraz uyanığım bebeğin ultrason resmini çantaya koymuyorum bide yanımda kim varsa bebekten bahsediyorum anlıyorlar hemen yer veriyorlar ama o hamileden gerçekten çok etkilenmiştim yazın herkes görüyor karnı burnunda ve benim çabamıda görüyorlar ama pehhh umurlarındamı ilkkez böyle birşeyle karşılaşmıştım:1shok:

bursasu hemen başlıyorum çalışmalara. bakalım neler bulabileceğim. saoğ canım.

Merhabalar,

takvim sen nerede çalışıyorsun böyle, işlerini aksatmadığın sürece kimsenin karışmaya hakkı yok!! üstelik devlet sektöründe kimse kimseyi işten de çıkaramaz, sonuçta senin maaşını onlar vermiyor!! sonuçta hamilesin ve ispatı hiç zor değil, bırak konuşsunlar gerektiğinde sende cevabını ver.. ama kafanı takma..c.tesiye bile karışıyorlarsa, artık onlar iyice yüz bulmuşlar demektir..

canım 2. dozu attırdım ben, benim de ilkinde 3 gün ağrı yapmıştı ama ikincisinde akşama kadar hafif bi ağrı oldu çabuk geçti yani.bide yaptırmışken tamamlamank istiyorum.bu gaz sancısıda iyice başımıza bela olacak anlaşılan..ben geceleri çok şiddetli bi ağrıyla uyanıyorum, gaz sancısı..asidopan içiyorum, kıvranıyorum falan ancak 1 saat sonra yatabiliyorum..arkadaşım doğum yaptığında gaz sancısını iç organlarından birinde bir sorun var sanmışlar, 1 hafta sonuçlar belli olana kadar ağladı bebeğimi emziremeyeceğim diye.. sonra gaz sancısı çıktı :))

hepinize merhablar kızlar
inşallah herkesin yeni yılı iyi geçmiştir

bu arada kızlar bugün saat 4 de ayrıntılıya gidiyorum
çok heyecanlıyım inşallah iyi geçer:Saruboceq:

hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz, kavuş bakalım meleğine :))

buradaki insanlar çok daha saygısızlar.. bazen bi yer boşalıyo, gördükleri halde hamile olduğumu beni ittirip oturuyolar.bi kere karnıma dirsek bile atmışlardı (

aaa dirsekmi attılar ki o e toprak hemen bana söyleÇok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook onu bi döviyim Çok üzgünüm çoook

ayyy çok birikmiş yahu evde internet gitmişti giremedim 2 gün hale bak hepsini okiim geliyorum öpüldünüz şekerler... :)

Dozkan bahsettiğin altaçma bezlerinden arkadaşım kullanıyordu ve çok da memnundu.Yanlış hatırlamıyorsam Can bebede var.

benanber teşekkür ederim canım.:lepi: hemen şimdi canbebe ye üye olup altaçma bezi numunesi istiycem temmuz anneleri istemiş gelmiş.

tatmam tatlım saol..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…