oluyor öle arada canım sıkma canını evet Hamilelik degıştırıyor insanı bende daha sert oldum
URLACIĞIM teşekkür ederim ama ben insanları bıktırmaktan çok korkuyorum anam bir anda herkesi üzdüm neydi o halim sonra çok utandım ama iş işten geçmiş oluyor,tabi tek suçlu ben değildim,neyse oldu bitti bundan sonra daha dikkatli olacağım bebeğimide ailemide üzmek istemiyorum
bursasu numune bebek bezimi krem falanda istemişler mi? bende istiycem ama nasıl onu bilmiyorum. bilgisayar başında boş oturacağıma bebişime çalışayım bari.birde cihhicco da % 40 indirim var yazmışlar bakan oldu mu?
ya aynen dediğin gibi kimse yer vermiyor insanlar çok düşüncesiz hele bizde tam kış ayında montların içinde göbekler gizlenecek kimse anlamıcak hamiş olduğumuzu ..
ben yaşlılara ve böylelerine kesinlikle yer veren biriyim şimdi otobüse biniyorum otobüs doluyor insanlar suratıma suratıma bakıyorlar gencim ya kimse evli olduğumu bile anlamıyor hamile olduğumuysa hiç hiç anlamıyorlar e zaten üstümde mont var yer vermiyorum diye dik dik bakıyorlar kendimi çok kötü hissediyorum ya aaaaaaaaaa-tatlicadiarzu-
günaydın arkadaşlar.umarım hepiniz iyisinizdir.ama ben iş yerimde hiç rahat değilim.gebelik testi yaptırıcam,aç karnına olması gerek diyorum.hemen yakın hastaneyi gösteriyorlar.benim doktorum orda değil ki.herşeyden zorluk çıkarıyorlar.kanını ver hemen mesaini geçirme diyorlar.hemde c.tesi gitcem.mesai dışında.ama yinede karışıyorlar.kafayı yicem ya.insanlar ne kadar duyarsız.o kadar üzülüyorum ki.arkadaşlarımı gördükçe imreniyorum.ne güzel hamilelik geçiriyorlar diye.özel sektör olsaydı şimdiden istifa etmiştim.bebeğim için direniyorum.yoksa 5 dk. çekilecek gibi değil.bunaldım artık.hatta hamile olduğuma bile tepki gösterdiler.kime ne ki.çok üzülüyorum arkadaşlar.
slm arkadaşlar herkese hayırlı cumalar şimdiden mutlu hafta sonları diliyorum.benim dün karnım çok ağrıdı önce agrasif ruh halimle biraz ailemle tartıştım sonrada sabaha kadar karın ağrısı çektim erken doğum olacak diye korktum bayağı neyseki çok şükür geçti hamilelik insanı çok değiştiriyor alıngan ve sinirli yapıyor eşimde yanımda yok iyice bunalıma girdim.bugün tetanoz aşımın ikinci dozunu yaptıracağım oda huzursuz ediyor ilk dozda 3gün kol ağrısı çektim hayırlısı bakalım.
hepinize merhablar kızlar
inşallah herkesin yeni yılı iyi geçmiştir
bu arada kızlar bugün saat 4 de ayrıntılıya gidiyorum
çok heyecanlıyım inşallah iyi geçer:Saruboceq:
ya aynen dediğin gibi kimse yer vermiyor insanlar çok düşüncesiz hele bizde tam kış ayında montların içinde göbekler gizlenecek kimse anlamıcak hamiş olduğumuzu ..
ben yaşlılara ve böylelerine kesinlikle yer veren biriyim şimdi otobüse biniyorum otobüs doluyor insanlar suratıma suratıma bakıyorlar gencim ya kimse evli olduğumu bile anlamıyor hamile olduğumuysa hiç hiç anlamıyorlar e zaten üstümde mont var yer vermiyorum diye dik dik bakıyorlar kendimi çok kötü hissediyorum ya aaaaaaaaaa-tatlicadiarzu-
altaçma minderi çocuk bezi firmalarınında varmış herhalde kirlenince atılanlardan gören oldu mu hiç.
Dozkan bahsettiğin altaçma bezlerinden arkadaşım kullanıyordu ve çok da memnundu.Yanlış hatırlamıyorsam Can bebede var.
hee urla birde bi konu açmıştım 2008 deneyimli nisan annelerine diye orda bebişlere neler lazım oluyo geçen senin nisan anneleri yazmışlardı ne alacağına ordanda bakabilirsin
penya battaniye alın kızlar yazın ii olur bide bol bol eldiven patik ve şapka bunlar çok kirleniyormuş
birde alt açma miderleri çok kirleniyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?