2009 Nisan Anneleri buraya

ayyy çok birikmiş yahu evde internet gitmişti giremedim 2 gün hale bak hepsini okiim geliyorum öpüldünüz şekerler... :)
hoşgeldin

evet arada oluyor ama ben anneme falan hç kızmıyorum onun degerini dahada cok anladım bu zamanlar

ay canım hadi bakalım bebegi gör gel anlat bize.....

sagol tatlım

altaçma minderi çocuk bezi firmalarınında varmış herhalde kirlenince atılanlardan gören oldu mu hiç.
ben gördüm bebek bezi kumaşından yapılmış ama baya bi büyük ben alamayı düşünüyorum inşallah çok kullanışlı die duydum..

birde herkes numune istiyor kızlar sanırım temmuz anneleri topiğindeydi onlara baya bişeyler gelmiş valla bebeişler için falan bizlerde isteyelim bizim başımız kelmi heheh
iyi hatırlattın bursasu bende dün öyle bi topik e rastaladım ama temmuz anneleri deil di evy baby den bebek bakım ürünleri ve numune bez istedim şu maili göndermişler......

Bizim ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.
Evy Baby ürünlerinden numune gönderimi yapılmamaktadır.

Amacımız sizlerin beğenisine daima layık olabilmektir. Firmamız, sizlerden gelecek her türlü talebi karşılayabilmek için yeni ürünlerle kendini yenilerken, var olan ürünlerinde de kalitesini arttırarak her geçen gün daha da ileriye gitmek için çalışmalarını sürdürmektedir. Bu çalışmaların neticesinde bizler için en değerli ödül, siz değerli tüketicilerimizin memnuniyetidir.

Yeni yılınızı kutlar;sağlık,mutluluk ve huzur dolu bir yıl geçirmenizi dileriz.

Saygılarımızla

diğer firmaları daha denemedim..ama bi çok arkadaş bu sayede baya bi birikim yapmış..bizde yapalım fazla mal göz çıkarmaz deil mi heh hee..:jeyyar:

ha bide arkadaşlar bizim burada kipa yok ama bi çok yerde var kipadada bebek bezi dağıtılıyormuş..bi anne yazmıştı tam 36 tane numune bez,ıslak mendil ve aly açma bezi almış..aklınızda bulunsun büyük alışveriş merlezlerini ii dolaşın eminim işinize yarar bişeyler bulabilirsiniz...

urla vallahi ben de aynı senin gibi anneme çok düşkün oldum evlendikten sonra baya bi düşmüştüm zaten anneme ama bide hamile kalınca daha çok anladım değerini..kızlar lütfen annelerimizi üzmeyelim..onlar bizim baş tacımız..benimde çok kırdığım oldu annemi ama sonra çok pişman oluyorum biraz sinirlerimize hakim olmalıyız yoksa ilerde çok pişman oluruz inanın..

bide sizdede oldumu bilmiyorum ama eşimede çok baglandım hamilelikten sonra..vallahi benim için dünyada 2 çok önemli insan var biri annem biri yarimmm...

bitti çok şükür kıslar yetiştim valla,aslında ben nasıl yapacaksak bebek müzikleri vardı ya nasıl alacas onları aydınlatın lütfeennnnn,bende bitek cicibebenin ninnileri var geçen yıl eşim almıştı bisküvi paketiyle ben çok seviyorum sütle karıştırıp yiyordum zaten almadığım fazla kiloları bebeişle beraber tamamlarım gibi geliyor valla babama çekmişim oda bizim mamalrı götürürmüş bis küçükken :)

aklıma gelmişken hangilerine üye olacas ozaman bende okudum valla herkes üye olmuş ve gelen çok numunelerden,birde erkenmi acaba,ben işyerime isteyeceğim ozaman sürekli burdayım nasıl olsa

öslem sanırım bu sana yardımcı olur..beb evy babyden istedim ama artık göndemiyorlarmış diğerlerinden istiycem..

Bebek bezi ve kremlerinden numune isteyin..ÜCRETSİZ Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar nıvea ve huggiesten numune istedim geldi..

NIVEA da hem bizim hem bebekler için kremler var denemek için hemde 2 minik tüp pişik kremi koymuşlar..

HUGGİES te bebek hangi ayda yazdıysan 2 li bebek bezi yolluyo deneme için..

BABY STAR da bez yolluyo ücretsiz danışma hattı var isteyince numune bez yolluyolar..

BİOXCİN dende erkeklerde kullanabilir bayanlarda saç dökülmesi için şampuan bide tüğ dökücü numunelik krem yolladı..

HERO BABY, MİLUPA falanda numune yolluyo, ama onları son ay isteriz son kullanma tarihleri olduğu için..

BU ARADA KARGO ÜCRETSİZ EVE KADAR GETİRİYO, SADECE SİTEDEN HEPSİNİN FARKLI, BİZE ULAŞIN BÖLÜMÜNE NUMUNE İSTİYORUM, DEYİP ADRESİNİZİ YAZIP YOLLAMANIZ YETERLİ..

selam kızlar nasıl gidiyor sabah 50 gram şeker yüklemesi yaptırdım saat 4 te sonuçları alıcam bu arada hala idrarda protein atılımı devam ediyor 24 saatlik idrardan sonra çapa nefrolojiye sevk yapacak doktorum,bebişimde maşallah 800 gram olmuş hepinize sağlık afiyet diliyorum....

kızlar molfix ten hemen cevap geldi sanırım kriz onlarıda etkilemiş bir süre numune gönderemeyeceklermiş. durdurmuşlar.

Kızlarrrrrr can bebeye mail attım numune ürün vesaire diye göndermiyoruz marketlerde var demişler bana ayolllllll kınıyorum can bebeyi ikizlerimden 2 bezi sakındılar hayatta kullanmam artık küstüm

aynen katılıyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar molfix ten hemen cevap geldi sanırım kriz onlarıda etkilemiş bir süre numune gönderemeyeceklermiş. durdurmuşlar.

yılmak yok yola devam....
daha çok firme var hehehkötükedihüso

Kızlarrrrrr can bebeye mail attım numune ürün vesaire diye göndermiyoruz marketlerde var demişler bana ayolllllll kınıyorum can bebeyi ikizlerimden 2 bezi sakındılar hayatta kullanmam artık küstüm
aaaa
gerçektenmi saki biz bilmiyoruz markette bebek bezi olduğunu hııh:dilcikar:

Zaten huggies kullancaktım onlarda gödermezse onlarada küscem amerikan bezi alacam kaynatıp kayntıp kullancam:)))))))))))))))))))))))))))

ay kızlar biz ne şaşşızmışız yahu. krize denk geldi bebişlerimiz iki numuneyi esirgediler hakkaten.
boş verin can sıkmaya deymez zaten fiyatlarıda iniyo bu nedenle aşağıya bizde birbirimize tavsiye eder alırız nolcak.

aa marketlerde var mı demişler çok ayıp çok..sanki biz aç gözlülük yapıyoruz sadece ürünleri deniycektik en memmun kaldığımızdan kallanacaktık deil mi..:jeyyar: bursasu ya katılıyorum yılmak yokkk.sırnaşık şey.daha bi sürü firma var kızlar pes etmeyin..ama önceden uyarayım bazi firmalar tc kimlik no istiyolarmış vermeyin derim ne olacağı belli olmaz
2 bez için başımıza iş açmayalım....

öslem rica ederim canım...

Merhaba

Öncelikle ilginize teşekkür ediyoruz

Bebekleriniz sağlıkla dünyaya geldikten sonra onları anne sütü ile beslemelisiniz. Eğer sütünüz olmaz ya da yetersiz gelirse doktorunuza danışmalısınız.

Sitemize üye olduysanız paketimiz size bebeğiniz ek besin dönemine geldiğinde ulaşacaktır.

Saygılarımızla

Zeynep Çakır

Beslenme Uzmanı

Milupa

Anne Danışma Servisi

kızlar milupadan bu mesaj geldi

merhaba arkadaşlar,
2009 pek iyi başlamadı iş açısından YTL -> TL geçişi bizi vurdu yazılımcı olarak neyse bayağı halloldu işler. Bende bursaya gidicem inş. Annemler orda ve annen onla birlikte bebek eşyaları almamı istiyor. Bende bir ana önce gideyim de biraz toparlansın dedim. Kimlik mağazında ebebek de varmış bursada. İstanbuldaki güzeldi bakalım bursadaki nasılmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…