hoşgeldinayyy çok birikmiş yahu evde internet gitmişti giremedim 2 gün hale bak hepsini okiim geliyorum öpüldünüz şekerler... :)
evet arada oluyor ama ben anneme falan hç kızmıyorum onun degerini dahada cok anladım bu zamanlaroluyor öle arada canım sıkma canını evet Hamilelik degıştırıyor insanı bende daha sert oldum
URLACIĞIM teşekkür ederim ama ben insanları bıktırmaktan çok korkuyorum anam bir anda herkesi üzdüm neydi o halim sonra çok utandım ama iş işten geçmiş oluyor,tabi tek suçlu ben değildim,neyse oldu bitti bundan sonra daha dikkatli olacağım bebeğimide ailemide üzmek istemiyorum
hepinize merhablar kızlar
inşallah herkesin yeni yılı iyi geçmiştir
rumelili cnm çok geçmiş olsun ya bebeğin sağlıklı doğsunda şurda zaten 3 ay kaldı Allah sana dayanma gücü versin
urla aldıklarını güle güle kullanın inş. bende neler aldığımı yazayım bari ben baya aşmışım yanlız farketmeden bide ben liste yaptım unutmayayım nler aldığımı diye
ben de şunları aldım
ooo listeye baktım çok uzun geldi ya valla üşendim yazmaya -tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3
bu arada kızlar bugün saat 4 de ayrıntılıya gidiyorum
çok heyecanlıyım inşallah iyi geçer:Saruboceq:
ben gördüm bebek bezi kumaşından yapılmış ama baya bi büyük ben alamayı düşünüyorum inşallah çok kullanışlı die duydum..altaçma minderi çocuk bezi firmalarınında varmış herhalde kirlenince atılanlardan gören oldu mu hiç.
iyi hatırlattın bursasu bende dün öyle bi topik e rastaladım ama temmuz anneleri deil di evy baby den bebek bakım ürünleri ve numune bez istedim şu maili göndermişler......birde herkes numune istiyor kızlar sanırım temmuz anneleri topiğindeydi onlara baya bişeyler gelmiş valla bebeişler için falan bizlerde isteyelim bizim başımız kelmi heheh
ben gördüm bebek bezi kumaşından yapılmış ama baya bi büyük ben alamayı düşünüyorum inşallah çok kullanışlı die duydum..
iyi hatırlattın bursasu bende dün öyle bi topik e rastaladım ama temmuz anneleri deil di evy baby den bebek bakım ürünleri ve numune bez istedim şu maili göndermişler......
Bizim ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.
Evy Baby ürünlerinden numune gönderimi yapılmamaktadır.
Amacımız sizlerin beğenisine daima layık olabilmektir. Firmamız, sizlerden gelecek her türlü talebi karşılayabilmek için yeni ürünlerle kendini yenilerken, var olan ürünlerinde de kalitesini arttırarak her geçen gün daha da ileriye gitmek için çalışmalarını sürdürmektedir. Bu çalışmaların neticesinde bizler için en değerli ödül, siz değerli tüketicilerimizin memnuniyetidir.
Yeni yılınızı kutlar;sağlık,mutluluk ve huzur dolu bir yıl geçirmenizi dileriz.
Saygılarımızla
diğer firmaları daha denemedim..ama bi çok arkadaş bu sayede baya bi birikim yapmış..bizde yapalım fazla mal göz çıkarmaz deil mi heh hee..:jeyyar:
kızlar molfix ten hemen cevap geldi sanırım kriz onlarıda etkilemiş bir süre numune gönderemeyeceklermiş. durdurmuşlar.
aaaaKızlarrrrrr can bebeye mail attım numune ürün vesaire diye göndermiyoruz marketlerde var demişler bana ayolllllll kınıyorum can bebeyi ikizlerimden 2 bezi sakındılar hayatta kullanmam artık küstüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?