2009 Nisan Anneleri buraya

altaçma minderi çocuk bezi firmalarınında varmış herhalde kirlenince atılanlardan gören oldu mu hiç.

var canımda ben oğlumda kullanmadım hiç sıkıntıda çekmedim çok pahalı bişeyse almam alsamda misafirliğe fln gittiğimde kullanırım.......................

bursasu,tuğçe,glnm kvrck
kızlar anneleri üzmeyelim yaaaaaaa yazık onlara,kocalara yüklenelim onun yerine heheheh şaka şaka ,bende bazen anneme sert çıkıyorum sonra çok üzülüyorum yapmamaya çalışıyorum ama oluyo bazen...............

şenay marketlerde numunelik dağıtıyolarya hafta sonları onun için öle demişlerdir belki canım heheheh..................

croxilex doğru sölüyo bu arada sakın tc kimlik nolarınızı vermeyin ne olur ne olmaz........................

ben bebek çantası aldım onun içinde alt açmak için de bir aparatı çıktı. Öle naylon gibi birşey o çok işe yarayacak gibi bakalım. Ama bebek bezi gibi tek kullanımlıklarda var arkadaşım misafirliğe giderken onlardan alıyordu yanına.

kısss bursasu peki senin ne işin var o topiktede beni gördün hııı....kaydirigubbakcemile3

valla ben hepsine numune istiyorum diye yazdım yazarken tuhafıma gitmedi değil ama bakalım ne diyecekler olumlu olumsuz dönerler galiba
ben bize ulaşın kısmından yazdım üye olmadan birde onu söliim dedim,bu arada sabahtan beri dediğim gibi cicibebenin cd sini dinliyorum benim yumurcak nasıl kıpır kıpır anlatamam annesinin danası yerim ben onu

selinay haklısın canım annem banabi alt açma minderi almış zaten çok şeker bişey yastığı ve battaniyeside kapitone kumaştan yapılmış çok şık bişey üstelik 15 tl..onu evde kullanmayı düşünüyorum hazır alt açma bezlerini de misafirlikte kullanırım..çünkü hem bebek bezi hem alt açma bezi çok külfetli olur....

kızlar unı bayb sayfasına yazmış kocaman numune gönderilmemektedir diye

bıkmışlar demekki bizim gibilerden heheh

kısss bursasu peki senin ne işin var o topiktede beni gördün hııı....kaydirigubbakcemile3

ya ben numuneler konusuna bakmaya gitmiştim oraya anam bi baktım bizim kaçak orda yazı yazmış hemen daldım içeri kaydirigubbakcemile3

croxilex bende aldım onlardan ztn leke tutmuyolar kullanışlı her zaman elimizin altında olur........................

glnm bende hiç istemedim numune ztn biliyorum oğlumdan hangisi iyi, hangisi kötü bezlerin................................

kızlar bu arada açlık hissi duyanlar 1 fincan sıcak su içmek, tatlı isteğini 80 dk kadar azaltıyomuş haberiniz olsun benim akşama doğru tutan çikolata krizim 2 gündür sıcak suyla yok oluyo bilginize.......................

kizlar bende canta seti almi;tim ondan cikti alt acma bezi sahsen biz cok kullandik benim esim cocugu bezin icinde gorunce bunaliyordu isten gelir gelmez altini aciyordu alt acma bezinin ustunde yatiyordu butun aksam benimki makineyede atiliyordu tertemiz cikiyordu zaten ben canta setinin yanliz o parcasini kullandim peketinde duruyor d'gerleri
bezlere gelince ilkin pirima kullanmayin da sonra pirimaya gecebilirsiniz ben buyuk diye doktorumuzun tavsiyesiyle molfiksle baslamistim 3ay onu kullandim sonra pirimaya gectim problem olmadi ama pirimayla baslayanlar sonra baska beze gecince bebeler acaip pisik oluyo arkadaslarimdan ve ablamin ikizlerinden biliyotum

valla ben acıkınca hayatta sıcak su kesmez beni mutlaka yumulup bişeyler yemeliyim..ama bi deniycem belki işe yarar çünkü bugün tartıldım 62,200 oldum yani tam 10 kilo almış oldum çok mu kilo aldım acaba..eşime sordum kaçkilo almış gibi duruyorum die 5 kilo almış gibisin çok az alıyosun dedi dün gece halbuki +5 kilo daha varrkaydirigubbakcemile3..acaba vücudum sumu tutuyo çünkü harbiden farkedilmio ben de aynada bakıyorum hiç 10 kilo almış gibi deilim..:1shok:

ya size bişi diimmi ben daha hiçbirşey almadım hemde hiç ailelerde yok ya burda kendilerine göre bişiler almışlar eşim hafta sonu gidecek ankaraya ailesinin yanına onlar gönderecekler onunla bakalım bizimkilerde bezlere başlayacaklardı sağolsunlar hele bi gelsin ondan sonra bakacam yavaştan başlamak lazım diimi ne kaldı ay heyecan yaptım valla şimdiden bu arada ben yılbaşında önce temizlik işlemini(vücut temizliğini)hallettim zaten azaldı eski yöntem olunca en başından beri yapıyorum biraz yorucu oldu ama maşallah bi problem çıkmadı darısı sıkıntı çekenlerin başınaaaa

ya arkadaşım ne güsel işte almamış görünüyosan benim foto geçen hafta hoş biraz uzaktan ama olsun göbişim çıktı işte sanki herhafta şişiyor göbeğim ama tartılmadım kaç kilo aldım bilmiorum nasıl olsa son ay iice şişeceğiz

valla sizin maşallahınız var ben epileydiyi yaklaşık 3 aydır kullanmıyorum..sanki canım daha çok yanıo ağda bu zamana kadar hiç yapmadım..artık bayan doktora geçiyoruz ona sorcam ne kullanmalıyım die..

artık 3 olucak az kaldıhihoyyythihoyyyt

şirvan sabah bi geldin kayboldun okucam dedim gecmişi bi daha gelmedin huuuu

orası öylede öslemcim ama sonra başıma bela olur bu gizli kilolar die korkuyorum çünkü çok hızlı kilo verebilen biri deilim maalesef..ee doğumdan sonrada epey bi süre diyet yapamıycaz ya bu kilolar birden belirgin olursa ben ne yaparım..:bbo:

ay kızlarrrrrrrr düşünüyorum düşünüyorum cok az kaldı.... ya ticker bile sonlara yaklaşıyorrrr

bizlerde doguma tabiiiii hadi hayılısı bakalım...........

allahım saglıkla dogurmayı nasip etsin ya ben dogumdan sonra arada görüşücem

malesefff

croxilex, dozkan, etoprak, eysan, glnm_kvrck, oslem1907, roseberry, sapphire+, selinay2002, s_ebru, şemşamer, ŞİRVAN+

croxilex sen zayıfmışşsın canım hakkın alabilirsin kilo heheheh........................

öslemcim bencede iyice ağırlaşmadan bişeyler alamk lazım................
ben doğum çantamı hazırladım dün bu arada ne olur ne olmaz allah korusun erken fln olur hazır dursunda............................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…