- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
altaçma minderi çocuk bezi firmalarınında varmış herhalde kirlenince atılanlardan gören oldu mu hiç.
kızlar unı bayb sayfasına yazmış kocaman numune gönderilmemektedir diye
kısss bursasu peki senin ne işin var o topiktede beni gördün hııı....kaydirigubbakcemile3
urla vallahi ben de aynı senin gibi anneme çok düşkün oldum evlendikten sonra baya bi düşmüştüm zaten anneme ama bide hamile kalınca daha çok anladım değerini..kızlar lütfen annelerimizi üzmeyelim..onlar bizim baş tacımız..benimde çok kırdığım oldu annemi ama sonra çok pişman oluyorum biraz sinirlerimize hakim olmalıyız yoksa ilerde çok pişman oluruz inanın..
bide sizdede oldumu bilmiyorum ama eşimede çok baglandım hamilelikten sonra..vallahi benim için dünyada 2 çok önemli insan var biri annem biri yarimmm...
orası öylede öslemcim ama sonra başıma bela olur bu gizli kilolar die korkuyorum çünkü çok hızlı kilo verebilen biri deilim maalesef..ee doğumdan sonrada epey bi süre diyet yapamıycaz ya bu kilolar birden belirgin olursa ben ne yaparım..:bbo:ya arkadaşım ne güsel işte almamış görünüyosan benim foto geçen hafta hoş biraz uzaktan ama olsun göbişim çıktı işte sanki herhafta şişiyor göbeğim ama tartılmadım kaç kilo aldım bilmiorum nasıl olsa son ay iice şişeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?