2009 Nisan Anneleri buraya

kocacım laptop alalım diyor istemıyorum

bi yandan sıkıntıya gırmeyelım diyorum bebek olucak

ama sizlerledegörüşemicem haftada 1 falan yan tarafımda eltım var onlardan bakabılırım zman ne gösterecek bakalım

megul'cum gebelikte şeker yüklemesi yapılacak yerine gebelik testi yazmışım sinirden.anla artık sen onu.neyse kızlar bu numunelerden bende istedim ama hala tık yok.bekliyorum bakalım hangisi gönderecek.

canım benımde bi kaç tane eksigim kaldı onlarıda aldımmı hazırlıcam
bebegimin kıyafetleri yıkandı ütülendi bile allahım sag salim dogurmayı nasip etsin

ne güzel kızlar artık bebek bezlerine kadar geldik bravo valla bize.....bir yandan geçmiyor gibi zaman ama dönüp arkamıza baktığımızda ne kadarda çok olmuş değil mi...bizim üzerimize 4 topic açıldı ve şunu şurasında şubat sonunda çok az zamanımız olacak kısmet olursa.....Allahım bize güzel heyecanlar yaşatsın inşallah.....

Canım doğum çantasına neler almalıyız
Benim fazla bilgim yokta
Gerçi netten okudum..
Ama yinede bilen birine sormak lazım di mi ama

selinay bak şimdi heyecanlandırdın beni de oysa ben 42 haftada doğuramamış bir anneyim sen şimdi çanta hazırladım diyince sezeryan olacağımı da unuttum yahu.

Evet canım ya azalttık günleri..
2009 'a girince daha bir yaklaşmış gibi geldi bana
Allah herkese hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin:Saruboceq:

ayy doğum çantası mı daha benim oğluşumunda bi kaç parça eşyadan başka bişeyi yukkkk..bu ay beşiğimizi almayı düşünüyoruz..annenemizde bişeyler almış ama daha çok alacağımız şey var stres yaptım..havalarda çok soğuk hiç dışarı çıkasım gelmioki..gaz sancım oluyo hemen...bi hastaneye bide annemlere giderken evden çkıyorum.. tembellik yapmıycam bu ay epey bi ihtiyacımız alıyım inşallah..

ay maşallah maşallah
kıslar arkadaşım doğurdu doğuracak nasıl heyecanlı anlatamam bende heyecanlanıyorum valla biz yine iyiyiz onlar bir 5.ayda ultrasona giriyorlar başka yok isveçte karnını ölçüyorlarmış ultrason yasakmış bide bir problem olursa sezeryan yapıyorlarmış keyfiyen yok

kizlar kayboldunuz nerdesiniz
urla tabi gorusuruz hepimizin ne anilari olacak hepsini paylasiriz

maşallahınız var kızlar. ben bugün bek bi keyifsizim. ayrıca ikide bir wc ye taşınıyom. buralar acayip soğuk, balonumuzun peteğide dondu, umarım bi aksilik çıkmadan açılır. çok mutsuzummmmmmmmmmm çoooooookkkkkkkk

Son düzenleme:
kıslar kim önce dr a giderse sorsun lütfen ahududu çayı hamileliğin başlarında düşüğe neden oluyormuş fakat son üç ay dr izin verirse şayet tabiki rahim kaslarını kuvvetlendirip doğumu kolaylaştırıyormuşki kanamalr fazla olmasın diye aklınızda olsun kim önce görecekse sorsun bakarsınız faydası olur yaw özellikle normal doğum isteyenlerimize

şemşamer umarım soğuktan başka bir sorunun yoktur. neden o kadar sıktın canını.

kizlar sakin cantanizi falan son ana birakmayin her ihtimale karsi 7ay sonunda cantaniz hazir olsun ben ilkimde malesef hata ettim karsta hersey pahali diye doguma 3 hafta kala son eksiklerimi tamamlamayi dusunuyordum memlekete 4hafta kala gittim 4gun sonra dogum yaptim allahtan tam istedigim gibi olmasada yeterli malzemem vardi ama
neyse dogumdan sonra gerekenlerin cogunu ablam ve esim aldi cok gicikti sakin ha 7 ay bititnce tum hazirliginizi bitirinYARAMAZLARIN ISI BELLI OLMAZ BENIMKI GIBI 25GUN ERKEN GELEBILIRLER

Herkese merhabaaaa....
Önce geçmişi okuyim dedim ama bu arada vakit geçiyo herkesin işten çıkma vakti geliyo:)
Urlacım ve dozkan aldıklarınız hayırlı olsun. Havalar düzelsinde haftaya falan bizde tamamlarız artık. Bende çok kararsız kalıyorum alışveriş konusunda. Ama ne kadar uğreşırsak boş, biçok kıyafeti giyemeden büyüyecekler. Zaten ilk 3 ay geçtimi toparlıyo bebekler. Hayırlısıyla bi doğsunlarda...
Bugün tetanoz aşımın 2. dozunuda oldum. Ama bu defa çok canım acıdı yapılırken ve halada kolum ağrıyo
Yarın sabah 9 da şeker yüklemesi ve aylık kontrolümüz var. Bebeğimi özledim, merak ediyorum ne kadar büyüdüğünü?
Tabiki kan sayımımda yapılacak ve bi dahaki kan naklimin kararı verilecek. Bu kısımlarıda işin sıkıcı kısmı.
Sağlık ocağında beklerken bi bebek getirmişler. Bugün sabah 7.30 da kayınvalidesinin baskısıyla evde doğum yapmak zorunda kalan bi kadın. Doğurduktan 3 saat sonra sağlık ocağındaydı ve sapasağlamdı.Biz olsak yataklara düşerdik herhalde, burada yazdıklaıımıza bakarsak:) Bebeğin kordonunu yanlış kesmişler ve mikrop kapmış nasıl ağlıyodu içim parça parça oldu.
Şehrin göbeğinde bile böyle ilkel şeyler hala oluyo ne acıki...

ayyy salonumuz diye düzelttim gene balonumuz çıkmış yaaaabenneyaptımki

geçmiş olsun şemsamer...lütfen canını sıkma yaa herşey hallolur kafana takma..bak bugün cuma dua et için ferahlar..

şemşamer umarım soğuktan başka bir sorunun yoktur. neden o kadar sıktın canını.

bilmiyomki dozkan. içimde hiç neşe yok. iştahımda kesildi. öğlen bi tas çorbayı zor içtim, onunla duruyom ama canım hiç bişey istemiyo. belli bi sebebi yok, balonumuzun (salon) peteğinin donması dışında

şemşamer demekki yine hormonlar işbaşı yapmış. içini ferah tut diycem ama hava soğuk ve karanlık diyeceksin. en iyisi bekle geçer canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…