2009 Nisan Anneleri buraya

HEPİNİZE GÜNAYDIN KIZLAR.

çiçek benim göbekte kocaman oldu.söylediğin gibi son iki haftada acayip büyüdü.
eşim ikiz falanmıydı acaba doktor görmedi mi diyo.:CüvCüv:

:) valla ya ben seviniodum hamileliğimi saklaabiliorum die ama artık pek mümkün değil yusyuvarlak göbek oldu yaaa:):CüvCüv: aynı bööle duruyo

hoşgeldin çiçek bende artık gizlemek ne kelime hamileliğin bir beden büyüğünü aldım geçen hafta.

baya kalabalık grünüyoruz bugün kızlar aşağıda isimlere baktımda 14 kişiyiz şuanda.
bayadır didemden haber yok di mi.

canım benimde 10 gün önce bööle bi göbeğim yoktu dedim ya bi anda oldu annemler falan kzızım nolmuşsun böyle diolar şaka gibi yani:) bi anda mı çıkıo göbek noluo anlamadım

Dozkan iş yerin sıcak oluyor mu senin
Benim burası dünde kapalıydı
Gecenin soğunu iyice almış..
Buz gibi...

kızlar hastane çantanıza yatak koruyucu(tarif ettiğiniz hazır altaçmalara benziyo) kendiniz için koymayı düşünüyor musunuz? ilk sezeryanımda hastaneden koymuşlardı yatağa ama her hastanede var mı bilmiyorum.

kızlar ben çirkin hissediorum kendimi iyice yaa valla aynalara da küstüm sanki halbuki beni aynanın önünden alamazlardı ama bööle bi saldım kendimi. zaten yüzüm falan da sapsarı iyice çirkinleştim.

glnm_kvrck ya iş yeri sıcak olsada niyeyse ayaklarım ısınmıyodu. öğlen aklıma geldi ayaklarımız altına eski gazetelerden bir deste koydum çok iyi oldu baya farketti. tavsiye ederim.

ben koyucam çantama canım nolur nolmaz valla:) ayyy doğucaklarda altlarını açıcaz neler konuşuoruz valla mucize yaa

çiçek bence çirkinleşmemişsindir hamileler hiç çirkin olmaz olsa olsa çekiciliğin şirinliğe dönüşmüştür.

offff herşey para valla kıyıp bişey almadım üstümede gelecek olanları bekliyorum işte ne eksik kalacaksa onları aliim diyorum ama ne yapacam bilmem valla olmuyor pantolonlar felan artık ohooo hemde 3 haftadır düşük bel giyiyorum,tayt giyiyorum üstüne tunik gibi 2-3 bişeyim var döndürüp döndürüp giyiyorum valla ama almam şartoldu değişik 2 renk taytla 2-3 de tunik alırsam hem doğum sonrasında felanda giyerim seney nasipse dimi offffffffffff canımız saoğlsun yahu

çiçek bence çirkinleşmemişsindir hamileler hiç çirkin olmaz olsa olsa çekiciliğin şirinliğe dönüşmüştür.

canım yaa bende 2 haftanın taşınma yorgunluğuda var sanırım bi de yüzüm sivilcelendi gözlerimin altı mosmor. ne bilim çöktüm sanırım.:çok üzgünüm:

Canım doğum çantasına neler almalıyız
Benim fazla bilgim yokta
Gerçi netten okudum..
Ama yinede bilen birine sormak lazım di mi ama

glnm kendim için 2 gecelik, 1 sabahlık,iç çamaşırı,havlu,şampuan,tarak,pijama takımı,pet koydum şimdilik bebeişede battaniye 2 zıbın takımı 1 hastane çıkışı 2tulum çorap bebek bezi biberon 2 tane yelek penye şapka,ıslak mendil gelecekler için kolanya koydum şimdilik daha tam hazır değil ama bakıcam yine sonra......................

selinay bak şimdi heyecanlandırdın beni de oysa ben 42 haftada doğuramamış bir anneyim sen şimdi çanta hazırladım diyince sezeryan olacağımı da unuttum yahu.

olsun dozkancım sen yinede hazırlıklı ol sezeryanda olsan ne olur ne olmaz canım....................

şemşamer moralini bozma canım herşey hallolur inşallah....................

BEN ben cok ucuza bi takim aldim ablam gecen mart dogum yaptigindan onunkilere var birde evde esiminkileri ve pijama giyorum dar olanlarda var ama onlarida rahat kullanmak icin sal aldim cok iyi oluyor disari cikarkende buyuk anlam 4 aylik bir dietten sonra 12kg verdi onun pardesusunu aldim giyiyorum ben zatan karnim disinda kg almadim bu yuzden dogumdan hemen sonra elbiselerim yine olacaktir masrafa gerek yok

Canım sağol
Baya bir şey lazım yani..
Bende yavaştan başlayayım hazırlamaya..
Günler giderek azalıyo
Allah hakkımızda hayırlısı nasip etsin..:Saruboceq:

Kızlar merhaba ;
sabahtan beri okuyorum , birde çalışıyorum...

Okuduklarımı no basıp hepsine toplu cevap verim dedim..

Buraya kadar herşey normal..
Ben 15 defa no tuşuna basmışım ,, meğerse en fazla 10 tane kullanıyormuş..
Hadi içinden 5 tanesini silim dedim. Olmadı.
Bir daha denedim . Kitlendim. Silinlendimm.
Hepsini sildim...
Bu yüzden kimseye cevap veremiyorum..
Kusura bakmayın artık, bir daha geri dönemem....

Bu arada maşallahınız var,,
hepinizin yeni yılda çeneniz düşmüş.....

Oku oku bitiremedim.. Anca yetişebildim

kızlarrrrrrrrr yanlış anlaşıldı BEN ANNEMLE KAVGA ETMEDİMKİ CANIM O BENİM hakkını nasıl öderim diğer şahızlardan bahsediyorum tek tek kim olduğunu yazmak istemedim ama başta eşimle tel.de yedik birbirimizi annem diğerleriyle kavga edince bile beni destekler bbitanedir o anlayışlıdır yazık kendi hasta ha bire bana uğraşıyor.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…