HEPİNİZE GÜNAYDIN KIZLAR.
çiçek benim göbekte kocaman oldu.söylediğin gibi son iki haftada acayip büyüdü.
eşim ikiz falanmıydı acaba doktor görmedi mi diyo.:CüvCüv:
:1shok: bende öle kocaman göbek görebilecekmiyim yaa kurban bayramına hamiş kıyafeti alırım diyordum yılbaşı geldi hala eski kıyafetlerimi giyiyorum karnım var biraz ama iki gündür miğde kısmım şişti sankii. neyse geçolsunda güç olmasın napalım herkesin tipi farklı kaydirigubbakcemile
kızlar hastane çantanıza yatak koruyucu(tarif ettiğiniz hazır altaçmalara benziyo) kendiniz için koymayı düşünüyor musunuz? ilk sezeryanımda hastaneden koymuşlardı yatağa ama her hastanede var mı bilmiyorum.
çiçek bence çirkinleşmemişsindir hamileler hiç çirkin olmaz olsa olsa çekiciliğin şirinliğe dönüşmüştür.
Canım doğum çantasına neler almalıyız
Benim fazla bilgim yokta
Gerçi netten okudum..
Ama yinede bilen birine sormak lazım di mi ama
selinay bak şimdi heyecanlandırdın beni de oysa ben 42 haftada doğuramamış bir anneyim sen şimdi çanta hazırladım diyince sezeryan olacağımı da unuttum yahu.
maşallahınız var kızlar. ben bugün bek bi keyifsizim. ayrıca ikide bir wc ye taşınıyom. buralar acayip soğuk, balonumuzun peteğide dondu, umarım bi aksilik çıkmadan açılır. çok mutsuzummmmmmmmmmm çoooooookkkkkkkk
Canım sağolglnm kendim için 2 gecelik, 1 sabahlık,iç çamaşırı,havlu,şampuan,tarak,pijama takımı,pet koydum şimdilik bebeişede battaniye 2 zıbın takımı 1 hastane çıkışı 2tulum çorap bebek bezi biberon 2 tane yelek penye şapka,ıslak mendil gelecekler için kolanya koydum şimdilik daha tam hazır değil ama bakıcam yine sonra......................
var canımda ben oğlumda kullanmadım hiç sıkıntıda çekmedim çok pahalı bişeyse almam alsamda misafirliğe fln gittiğimde kullanırım.......................
bursasu,tuğçe,glnm kvrck
kızlar anneleri üzmeyelim yaaaaaaa yazık onlara,kocalara yüklenelim onun yerine heheheh şaka şaka ,bende bazen anneme sert çıkıyorum sonra çok üzülüyorum yapmamaya çalışıyorum ama oluyo bazen...............
şenay marketlerde numunelik dağıtıyolarya hafta sonları onun için öle demişlerdir belki canım heheheh..................
croxilex doğru sölüyo bu arada sakın tc kimlik nolarınızı vermeyin ne olur ne olmaz........................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?