2009 Nisan Anneleri buraya

şirvan sakın dönme geri gelene kadar herkes gider. aklına gelirse yazarsın bişeyler. ileri bakalım yahu 1000 sayfa yapıcaz daha.

hugis ürün göndermiyor bana bayb star gönderdi,nıvea da 1 ay içinde göndereceğini yazmış başkada istemedim ben.

Yaw çok acelecisiniz daha hiçbirimiz 7 aylık bile olmadıkkafamçokkarıştı Okudukça heyecan yaptım sanki haftaya doğuma gidiyomuş gibi hissettim. Daha bebeğe doğru düzgün bişey almadım bile diye üzüldüğümde kızıyo bizimkiler, bide hastane çantası yapmaya kalkarsam beni topa tutarlardelikafadulden

Bu arada bebek bezi konusunda ben kararımı ultraprimadan yana yaptım. Görümcem ultraprima kullanıyo çok memnun. Hatta bezlerini biz alıyoruz, şahsen yakından haşırneşir olduğum için kızının altını açma konusuyla, bez konusunda da tecrübe edinmiş oldum:dance: Gayet başarılı ve kullanışlı, her boyunuda bulmak mümkün. Kuzenimde ultra primada kimya mühendisi ve üstelik bebek bezi kısmında:))) Ondanda ayrıntılı olarak nasıl yapıldığınıda öğrendim. O nedenle güvenle kullanırım.

1) Doğum çantasında bulunması gerekenler: Doğum için seçeceğiniz hastaneye göre farklılıklar olsa da bugün özel hastanelerin hemen tamamında bebek ihtiyaçlarının tümü hastane tarafından karşılanır.
Yine de bebeğiniz için de gerekli bazı malzemelerin de çantanızda bulunmasında fayda vardır.
Hastaneye giderken yanınızda bulunması uygun olacak malzemeler
• Üç dört takım gecelik veya pijama:Emzirme dönemi için önden düğmeli veya loğusalar için özel üretilmiş ürünleri tercih edin
• Sabahlık
• Bol iç çamaşırı: Loğusalar için üretilmiş özel ürünler bulabilirsiniz. Normal bedebinizden biraz daha büyük bedenleri tercih edin.Özel emzirme sütyenlerinden mutlaka yanınızda bulundurun.Kısa ve pamuklu çoraplar da yanınızda bulunsun.
• Göğüs bakım ürünleri ve meme başı için pedler.
• Kendiniz için özel bakım malzemeleri ( Diş fırçası,saç fırçası ufak ayna ,makyaj malzemeleri,deodorant, parfüm,hazır ıslak mendil ve kağıt ahavlular)
• Havlu ,terlik : Yine bazı hastaneler tarafından temin edilebilse de doğum sonu duş alabilmeniz için yanınızda bulunmasında fayda vardır.
• Varsa kamera ,fotoğraf makinesi ,ses kayıt cihazı ,hatıra defteri ve benzerleri
• Bebeğiniz için bir ya da iki takım kıyafet ve battaniye,çocuk bezi
• Hastaneden ayrılırken bebeğinizi taşımak için aldığınız herhangi bir ürün
• Hastaneden ayrılırken giyeceğiniz bir kıyafet .Gebelik sırasında giygiklerinizden birini ya da bol bir kıyafeti tercih edin.Gebelik öncesi kıyafetlerinize hemen sığmanız kolay olmayabilir.

Bebeğinize gerekli olan malzemeleri daha önceden doğum yapacağınız hastanenin bebek hemşirelerinden edineceğiniz bilgiye göre hazırlamanızda fayda vardır.Bu şekilde farklı hastanelerde karşılaşabileceğiniz farklı uygulamalardan etkilenmemiş olursunuz.

kızlar bir aşı yaptırmaya gittik maaşallah ne çok yazmışsınız hızınıza yetişilmiyor helal olsun nisan anneleri,bu arada bende bebeğime zıbın takımıylaa 4 tane şapka aldım güle güle kullansın herşeyim bebeğim.sizinkilerde güle güle kullansın aldıklarınızı.

Son düzenleme:
ayy benim cevap alanıma bişeycikler oldu..

çok olunca beyni sulandı herhal...

bakalım bu çıkcakmı ?

hugis ürün göndermiyor bana bayb star gönderdi,nıvea da 1 ay içinde göndereceğini yazmış başkada istemedim ben.

canım bende bay stardan istemiştim geldi,,,

bir de miluba dan istedim.. onuda gönderdiler,

bir kaç çeşit mama numunesi var, bir de küçük bir önlük koymuşlar,,, hee birde ıslak mendil,...

ama ben bunu isterken yiğenin adını verdim, kaç aylık olduğunu girmen gerekiyordu...

birde iş yeri adresimi vermedim,izindeyken falan bişey gönderirler falan diye..
komşumun numarasını yazdım.. nasılsa adres aynı, kapı numarası faklı,,,

kargoyla geldiği için birinin karşılaması gerekiyor .....

canım geçmiş olsun.bebeğine maşallah.a.s.

ben kzıma yelek ördüm.biraz uydurma oldu ama öğrenma aşamasındayım.ilerledikçe daha güzel şeyler öreceminşallah.örgü kitabı falan aldım.fotosunu çekip koycam bakalım .beğenecekmisiniz.

bende huggies,molfix,evy baby, baby stardan istemiştimhihoyyyt bir tek molfixten gelmedi..
huggies ve baby stardan 2adet bez, evy babyden 4bez bi kitapçık geliyo bebek bakımıyla ilgili çok güzel bilgiler varkaydirigubbakcemile2

Kızlar size kötü bi haber... Eczanelerin SSK ile anlaşması Şubat ayında bitiyormuş. Ve biz sadece bu ay ilaçlarımızı alabilicez bundan sonrası karışık. Acrıca gittiğimiz özel hastanelerde de muayene ve doğum ücretlerinde değişiklik olucakmış. SSK paralarını ödemediği için kurumlarda anlaşmalarını iptal ediyolarmış.
Bugün sağlık Ocağındaki dr. söyledi bu bilgileri!!

bizim doğum paralarınıda ödemez şimdi bunlar;

ssk lı normal fiyatlar daha uygundu ,,,

ne şanş var ama bizde... (geçen sene hamileler ilaçlar bedavaydı, şimdi ise eczanelere ilaç + ek bir parada ödüyoruz)

birde özel hastanelerle anlaşmayı fes ediyorlarmış, git ssk da doğur dyorlarmış,,,

allah yardımcımız olsun... CADIARZU

canım ozaman ultra primaya mail atmamıza gerek yok.
sen kuzenine söyle bizlere 1 er paket numune gönderiversin...:dance:
ben öyle 2 taneyle anlamam çünkü... -tatlicadiarzu-

merhaba kızlar ben geldim 15 dakikalık ayrıntılı ultrasondan CADIARZU
bana biraz kısa geldi bu ultrason süresi ....
bebeişide pek göremedim ekranda doktor erkekti ,
bebişim başını benim sol leğen kemiğimin arasına koymuş görmekte biraz zorlandık zar zor gördü dr. baya bir bastırdı valla adama bağrıcaktım bastırma diye Çok üzgünüm çoook
yani beklediğim gibi olmadı bu ultrason işi neyse
Allaha şükr hiç bir problem görülmedi herşey normal çıktı
yaa kızlar ben ciğer yedim ya çok pişmanım bu 2veya 3.kez oluyor ama canım çok çekmişti yaaa :1no2:
çok pişmanım sizce bişey olurmu

şşşştttt bursasu ne ciğeri ya yiyince ne oluyormuşki,bak şimdi beni telaşlandırdın hemen bilen cevap yazsın yahu bende yılbaşında yedim allah allah yeni duyuyorum ne oluyorki kendimi burhan gibi hissettim valla

ya bana doktorum hamileliğim ilk başlarında yeme demişti senin hayvanlardan gelen bakteriler karşı bağışıklığın yok demişti
ama ben yinde dayanamadım yedim valla
az önce doktorumla konuştum yedim dedim afiyet olsun dedi bişey olmaz dedi ne bileyim öle işte

offf ödüm patladı vallahi ben millete çok takıyosunuz felan derken panik oldum arkadaşım ne biliim dedim kaçırdığım bişey oldu kesin birde hiç duymamıştım belkide ilk başlar için söylemiştir afiyet olsun,dr.la konuşmuşun iyi olmuş hem dikkat edersin arada kaçamak oluyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…