hugis ürün göndermiyor bana bayb star gönderdi,nıvea da 1 ay içinde göndereceğini yazmış başkada istemedim ben.
selam kızlar nasıl gidiyor sabah 50 gram şeker yüklemesi yaptırdım saat 4 te sonuçları alıcam bu arada hala idrarda protein atılımı devam ediyor 24 saatlik idrardan sonra çapa nefrolojiye sevk yapacak doktorum,bebişimde maşallah 800 gram olmuş hepinize sağlık afiyet diliyorum....
canım bende bay stardan istemiştim geldi,,,
bir de miluba dan istedim.. onuda gönderdiler,
bir kaç çeşit mama numunesi var, bir de küçük bir önlük koymuşlar,,, hee birde ıslak mendil,...
ama ben bunu isterken yiğenin adını verdim, kaç aylık olduğunu girmen gerekiyordu...
birde iş yeri adresimi vermedim,izindeyken falan bişey gönderirler falan diye..
komşumun numarasını yazdım.. nasılsa adres aynı, kapı numarası faklı,,,
kargoyla geldiği için birinin karşılaması gerekiyor .....
Kızlar size kötü bi haber... Eczanelerin SSK ile anlaşması Şubat ayında bitiyormuş. Ve biz sadece bu ay ilaçlarımızı alabilicez bundan sonrası karışık. Acrıca gittiğimiz özel hastanelerde de muayene ve doğum ücretlerinde değişiklik olucakmış. SSK paralarını ödemediği için kurumlarda anlaşmalarını iptal ediyolarmış.
Bugün sağlık Ocağındaki dr. söyledi bu bilgileri!!
Yaw çok acelecisiniz daha hiçbirimiz 7 aylık bile olmadıkkafamçokkarıştı Okudukça heyecan yaptım sanki haftaya doğuma gidiyomuş gibi hissettim. Daha bebeğe doğru düzgün bişey almadım bile diye üzüldüğümde kızıyo bizimkiler, bide hastane çantası yapmaya kalkarsam beni topa tutarlardelikafadulden
Bu arada bebek bezi konusunda ben kararımı ultraprimadan yana yaptım. Görümcem ultraprima kullanıyo çok memnun. Hatta bezlerini biz alıyoruz, şahsen yakından haşırneşir olduğum için kızının altını açma konusuyla, bez konusunda da tecrübe edinmiş oldum:dance: Gayet başarılı ve kullanışlı, her boyunuda bulmak mümkün. Kuzenimde ultra primada kimya mühendisi ve üstelik bebek bezi kısmında:))) Ondanda ayrıntılı olarak nasıl yapıldığınıda öğrendim. O nedenle güvenle kullanırım.
şşşştttt bursasu ne ciğeri ya yiyince ne oluyormuşki,bak şimdi beni telaşlandırdın hemen bilen cevap yazsın yahu bende yılbaşında yedim allah allah yeni duyuyorum ne oluyorki kendimi burhan gibi hissettim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?