2009 Nisan Anneleri buraya

canım çok şükür sonuçlar iyi çıkmışya önemli olan o yinede azçok görmüşsündür benimde en sinir olduğum şey drların ve hemşirelerin karnıma bastırması doğrusu ben dayanamıyor bağırıyorum:jeyyar:ilkkez ciğeri sevmemem bir işe yaradı ama ne olurki yani bence birşey olmaz korkma yararı bile olur herhalde kan yapara.s

aaa kimse kalmamış valla,normal gerçi saate bak eşime kalsa burada uyuyacağız ha,daha yemek yapılacak gerçi sabah yine gelecez gittikçe mantıklı geliyor :)

kızlar yarın şeker yüklemesinin sonucunu alıcam ama içimde kötü bi his var sanki yüksek çıkıcak gibi.sanırım psikolojik doktor dedi sende mutlaka bakmamız lazım şekere diye,sanırım onun etkisinde kaldım..

bencede arkadaşım sıkma canını şimdiden yahu psikolojik bak göreceksin,ben daha yaptırmadım bile dert etme lütfen,kendimizi yiyoruz bu kuruntularla

haklısın canım ama ne oldu bana bilmiyorum artık ne tip olarak ne huy olarak kendimi tanıyamıyorum.daha şimdiden bu kadar ince eleyip sık dokursak bebeklerimiz doğunca heralde onlardan fazla huysuz olucaz :uhm:

çok normal böyle olmamız merak etme yeterki etrafımızda bizi anlayan ve seven insanlar olsun bu kadarda normal yani biraz geziim dedim site içinde deneyimli annelermi yeni doğum yapanlarmı felan bayağı bi başımı döndürdüler dahada bozdular psikolojimi bende okumamaya karar verdim doğum sonrası psikolojisi bozulup sürekli ağlayanmı dersin,uykusuzluktan gem vurup çeşit şeyler görenmi desin vazgeçtim okumuyorum,yaşayalım ve görelim dimi kulaktan dolmayla felan olacak iş değil bunlar deneyim tabiki gerekli ama aklı başında deneyim gerekli,yazık allah bilir ne zorluk çekiyorlardır allah yardım etsin

Kızlar bugün bakın ne oldu? Eve temizliğe bayan geldi.o yaptı temizlik ben de ufak tefek yerleştirme falan derken çok yoruldum. Sonra tuvalete gittim.bir de ne göreyim.kan…iç çamaşırımda .elim ayağıma dolaştı .kadın evde ve henüz gitmemişti.ve eşim de henüz yoktu.stresle devamı varmı diye(afedersiniz) kılozete baktım.ve bişey yoktu.sonra aklımdan bir dk önce bebeğin hopladığı geldi.hastaneye gidersem inşallah bişey olmaz diye düşündüm.bu arada kasığımda ağrıyordu.çok korktum.sonra inanmak istemediğimden ayna aldım ve baktım çok şükür dış yüzeyini bir önceki tuvalette kanatmışım.içim öyle rahatladı ki anlatamam.ohhhhhhhh dedim.

bende huggies,molfix,evy baby, baby stardan istemiştimhihoyyyt bir tek molfixten gelmedi..
huggies ve baby stardan 2adet bez, evy babyden 4bez bi kitapçık geliyo bebek bakımıyla ilgili çok güzel bilgiler varkaydirigubbakcemile2
eee ben daha yeni istedim bana göndermiyoruz artık die mail atmışlar...acaba maraş çok uzak die mi göndermiolar..???

içindeki kötü hissi hiç dinleme sen arkadaşım..inşallah bi sorun çıkmaz...:Saruboceq:

ayy inan okurken içim fena oldu allahtan sonunu okudumda ohh dedim rahatladım..allah bi daha yaşatmasın canım ya..

ayy bursasu allah iyilğini versin kız benide korkuttun bende daha bi saat kadar önce tavuk ciğeri yedim..ama allahtan sonra açıklamanı gördüm de içim rahatladı..bişey olmaz canım ya hem çok pişmiş yemişsindir..

corixilex canım nasılsın bebeğin hareketlendimi inşallah hep iyi olursunuz

Bursasu bebişin iyi olmasına sevindm. Dr.u aramakla iyi yapmışsın ama dayan canım yememeye çalış. Bak az kaldı bende zor tutuyorum kendimi ama 1-2 tane tadına bakmak için o da artık yanıcak kadar pişmiş halde olanlardan yiyorum. Hatırlarsan benimde toksoplazmam negatifti, seninki gibi. Son aylardayız artık bebekleri etkilemesi daha zor ama yinede hala dikkat etmeye devam!!klava:

canım ozaman ultra primaya mail atmamıza gerek yok.
sen kuzenine söyle bizlere 1 er paket numune gönderiversin...:dance:
ben öyle 2 taneyle anlamam çünkü... -tatlicadiarzu-

Ah keşke gönderebilse paket paket alırdım sizin içinde lakin o kadar dedim fabrikada dolaşırken 1-2 tane atıver cebine ama yok, yasak diyo napalım bizde para verip alcaz. Prima cimri biraz sadece personele o da ayda 1 paket veriyolarmışkafamçokkarıştı

Şirvancım aynı fikirdeyim. Biz doğum parası bile alamayız. Şansımıza başından beri sürekli hep bişeyler değişti. Hayırlısıyla bi doğursakta sonra ne değişiyosa değişsin.

kızlar bişey soracağım benim göbeğime bir bakıyorum büyüyo bir bakıyorum küçülüyor yani artık Allah ın izniyle 7.aya girdik göbeklerimizin daha büyük olması gerekmiyormu yada sizinkiler büyüdümü

merak etme canım bazen benim de öyle oluyor... sanırım bazen vücut su topluyor veya yediklerimiz gaz yaptığı için karnımız daha çok şiş duruyor... bir de iç karın büyüklüğüyle alakalı diye biliyorum.. iç karın büyükse karın çok belli olmuyor... ben de de mesela sanki akşam daha şiş oluyor.. sabah bir bakıyorum daha az belli...

canım teşekkür ederim rahatlattın beni bayağı uzun süre oldu ultrasona girmemeye çalışıyorum iyice merak etmiştim evet akşam biraz daha fazla şişiyor iç karın genişliği nasıl anlaşılırki bilmiyorum,umarım bebeklerimiz sağlıkla gelişip kilo alıyorlardır vaktinde de sağlıkla doğarlar inşallah.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…