merhaba kızlar ben geldim 15 dakikalık ayrıntılı ultrasondan CADIARZU
bana biraz kısa geldi bu ultrason süresi ....
bebeişide pek göremedim ekranda doktor erkekti ,
bebişim başını benim sol leğen kemiğimin arasına koymuş görmekte biraz zorlandık zar zor gördü dr. baya bir bastırdı valla adama bağrıcaktım bastırma diye Çok üzgünüm çoook
yani beklediğim gibi olmadı bu ultrason işi neyse
Allaha şükr hiç bir problem görülmedi herşey normal çıktı
yaa kızlar ben ciğer yedim ya çok pişmanım bu 2veya 3.kez oluyor ama canım çok çekmişti yaaa :1no2:
çok pişmanım sizce bişey olurmu
bebişim başını benim sol leğen kemiğimin arasına koymuş görmekte biraz zorlandık zar zor gördü dr. baya bir bastırdı valla adama bağrıcaktım bastırma diye Çok üzgünüm çoook
yaa kızlar ben ciğer yedim ya çok pişmanım bu 2veya 3.kez oluyor ama canım çok çekmişti yaaa :1no2:
bursasu iyi pişmişse hiç bişe olamz canım takma kafana............................
eee ben daha yeni istedim bana göndermiyoruz artık die mail atmışlar...acaba maraş çok uzak die mi göndermiolar..???bende huggies,molfix,evy baby, baby stardan istemiştimhihoyyyt bir tek molfixten gelmedi..
huggies ve baby stardan 2adet bez, evy babyden 4bez bi kitapçık geliyo bebek bakımıyla ilgili çok güzel bilgiler varkaydirigubbakcemile2
ayy bursasu allah iyilğini versin kız benide korkuttun bende daha bi saat kadar önce tavuk ciğeri yedim..ama allahtan sonra açıklamanı gördüm de içim rahatladı..bişey olmaz canım ya hem çok pişmiş yemişsindir..
içindeki kötü hissi hiç dinleme sen arkadaşım..inşallah bi sorun çıkmaz...:Saruboceq:kızlar yarın şeker yüklemesinin sonucunu alıcam ama içimde kötü bi his var sanki yüksek çıkıcak gibi.sanırım psikolojik doktor dedi sende mutlaka bakmamız lazım şekere diye,sanırım onun etkisinde kaldım..
ayy inan okurken içim fena oldu allahtan sonunu okudumda ohh dedim rahatladım..allah bi daha yaşatmasın canım ya..Kızlar bugün bakın ne oldu? Eve temizliğe bayan geldi.o yaptı temizlik ben de ufak tefek yerleştirme falan derken çok yoruldum. Sonra tuvalete gittim.bir de ne göreyim.kan…iç çamaşırımda .elim ayağıma dolaştı .kadın evde ve henüz gitmemişti.ve eşim de henüz yoktu.stresle devamı varmı diye(afedersiniz) kılozete baktım.ve bişey yoktu.sonra aklımdan bir dk önce bebeğin hopladığı geldi.hastaneye gidersem inşallah bişey olmaz diye düşündüm.bu arada kasığımda ağrıyordu.çok korktum.sonra inanmak istemediğimden ayna aldım ve baktım çok şükür dış yüzeyini bir önceki tuvalette kanatmışım.içim öyle rahatladı ki anlatamam.ohhhhhhhh dedim.
canım ozaman ultra primaya mail atmamıza gerek yok.
sen kuzenine söyle bizlere 1 er paket numune gönderiversin...:dance:
ben öyle 2 taneyle anlamam çünkü... -tatlicadiarzu-
bizim doğum paralarınıda ödemez şimdi bunlar;
ssk lı normal fiyatlar daha uygundu ,,,
ne şanş var ama bizde... (geçen sene hamileler ilaçlar bedavaydı, şimdi ise eczanelere ilaç + ek bir parada ödüyoruz)
birde özel hastanelerle anlaşmayı fes ediyorlarmış, git ssk da doğur dyorlarmış,,,
allah yardımcımız olsun... CADIARZU
eee ben daha yeni istedim bana göndermiyoruz artık die mail atmışlar...acaba maraş çok uzak die mi göndermiolar..???
şansını birkaç kere dene bence çünkü ben en az 4-5kez yazdım hepsinebazen gönderiyoruz diyorlar bazen göndermiyoruz diyorlar
mesela evy baby ye sadece yarım saat arayla aynı mesajı yollamıştım birinde gönderiyoruz elinize ulaşacak derken sonra göndermiyoruz demişlerdi ama gönderdilerkaydirigubbakcemile3
sinehas cnm inşallah sonuçların iyi çıkar
bende bugün 100lük şeker testine girdim 3saat geçmek bilmedi sanki kolum delik deşik oldusenağlama
yarın sonuçları alıp doktora göstercem inşallah iyi çıkarda diyet falan vermezlercokacimcoook
kızlar bişey soracağım benim göbeğime bir bakıyorum büyüyo bir bakıyorum küçülüyor yani artık Allah ın izniyle 7.aya girdik göbeklerimizin daha büyük olması gerekmiyormu yada sizinkiler büyüdümü
merak etme canım bazen benim de öyle oluyor... sanırım bazen vücut su topluyor veya yediklerimiz gaz yaptığı için karnımız daha çok şiş duruyor... bir de iç karın büyüklüğüyle alakalı diye biliyorum.. iç karın büyükse karın çok belli olmuyor... ben de de mesela sanki akşam daha şiş oluyor.. sabah bir bakıyorum daha az belli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?