merhabalar kızlar
nerelerdesiniz ya ıssız ada gibi olmuş burası hiç kimse gelmeemiş hayrola
kızlar bu arada dün ayrıntılıda bebeğim 1 hafta ilerden gidiyormuş gelişim olarak maşallah...
670 gram olmuş geçen hafta 527 idi
baya almış dedim 1 haftada ama dr.bu rakamlara güvenmeyin dedi
sırnaşık şey bende dyorum bolunumuz dondu ne demek allah iyiliğini versinnnkaydirigubbakcemile3 sıkma canını arada oluyor başka şeylerle ilgilen sevdiğin bir müziği dinle atlatırsın canımm.ayyy salonumuz diye düzelttim gene balonumuz çıkmış yaaaabenneyaptımki
öle olcak herhalde benimde neyse acelem yok kontrollerde doktor sorun yok diyor önemli olan da bu süprizzzzzcanım benimde 10 gün önce bööle bi göbeğim yoktu dedim ya bi anda oldu annemler falan kzızım nolmuşsun böyle diolar şaka gibi yani:) bi anda mı çıkıo göbek noluo anlamadım
çiçek caın kendini salma bi göz kalemi dahi olsa sür o bile değişiklik oluyor insana ben hamileyim ama güzelim diyorum kendi kendime.. tombiş güzel kaydirigubbakcemile3kızlar ben çirkin hissediorum kendimi iyice yaa valla aynalara da küstüm sanki halbuki beni aynanın önünden alamazlardı ama bööle bi saldım kendimi. zaten yüzüm falan da sapsarı iyice çirkinleştim.
Merhaba arkadaşlar..
Oldukça uzun süredir siteye girmiyordum..
Dolayısıyla çoğunuz beni hatırlamayacaksınızdır büyük ihtimalle.
Neyse umarım herkesin keyfi yerinde, bebişi sıhhatlidir..
Ben kendime baby.gaga dan ticker hazırladım.
Ancak kontrol panelime bir türlü yapıştıramıyorum.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim..
canım tekrar hoşgeldin bebeğinin muhtemel doğum zamanını yaz istersen ben bayb gaga dan hazırlıyayım sana yada hazırladığın takvimi profilini düzenledeki kilo boy çizelgesine yapıştır
Oooh be nihayet benim de ticker ım oldu..
Sağolasın tuğçecim... kaydirigubbakcemile5
çok saol tuğçe canım allah razı olsun..buğün daha iyiyim..ultrasonda gördüm yine çarşambaya nazaran daha hareketliydi doktorumuzda gelişimi ii bi problem yok dedi alışmaya çalışıyorum napalım benim oğluşum biraz tembell pek şov yapmıo..:bbo:corixilex canım nasılsın bebeğin hareketlendimi inşallah hep iyi olursunuz
maşallah bursas benim oğlumda 3 gün ilerden gidio..bu haftalar artık çok hızlı alıyolar..inşallah hep böyle güzel devam etsin gelişimleri..:Saruboceq:kızlar bu arada dün ayrıntılıda bebeğim 1 hafta ilerden gidiyormuş gelişim olarak maşallah...
670 gram olmuş geçen hafta 527 idi
baya almış dedim 1 haftada ama dr.bu rakamlara güvenmeyin dedi
geçmiş olsun glnm ben de bel ağrısı artık hergün oluyor..özellikle yatağa yatınca daha ii anlıyorum bel ağrımı..ee artık bizim kuzular 1 kiloya yaklaştı,amnion sıvısı plesentası,bizim aldığımız kilolar derken baya bi extra yük oldu bellerimize o yüzden alışacağız heralde canım bi müddet dayanıcaz..cefa çekmeden sefa sürülmezmiş demi..bi doğsunlar sefamızı sürecez inşallah tüm nisan anneleri ile birlikte...:dance:Kızlar merhaba
Nasılsınız?
Bursasu geçmiş olsun dikkat et kendine..
Bende bugün evdeyim
Temizlik yaptım
Çok mu eğildim nedir sırtım belim ağrıyo..
tekrar hoşgeldin canım..bende yapamamıştım saolsun arkadaşlar benim içinde hazırladılar..a.s.Merhaba arkadaşlar..
Oldukça uzun süredir siteye girmiyordum..
Dolayısıyla çoğunuz beni hatırlamayacaksınızdır büyük ihtimalle.
Neyse umarım herkesin keyfi yerinde, bebişi sıhhatlidir..
Ben kendime baby.gaga dan ticker hazırladım.
Ancak kontrol panelime bir türlü yapıştıramıyorum.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?