2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar bu arada dün ayrıntılıda bebeğim 1 hafta ilerden gidiyormuş gelişim olarak maşallah...
670 gram olmuş geçen hafta 527 idi
baya almış dedim 1 haftada ama dr.bu rakamlara güvenmeyin dedi

merhabalar kızlar
nerelerdesiniz ya ıssız ada gibi olmuş burası hiç kimse gelmeemiş hayrola

merhaba bursasu malesef canım ya hafta sonları 2-3 kişi oluyoruz kimse açmıyor,bazen konuşacak kimseyi bulamıyorummirmirmirmir

ben burdayım valla bazı arkadaşların evinde net yok e bugünde cumartesi ya ondan
ama ben aboneyim yani

kızlar bu arada dün ayrıntılıda bebeğim 1 hafta ilerden gidiyormuş gelişim olarak maşallah...

maşallah canım hep böyle sağlıkla gider inşallah.çok mutlu oluyorum böyle güzel haberler duyunca haftasına göre kilosuda iyi Allah bozmasın bizim drlarda ultrasondaki kiloya güvenme diyor ama onada güvenmeyeceksek neye güveneceğiz özellikle erken doğum riski olanlar mecbur orda çıkan kiloya göre hareket edecekler

inşallah olmuyorsundur grip çok zor geçiyor,dışarı çıkınca ben hemen kapıyorum o yüzden özellikle hastaneye gittiğimde maskeyle dolaşıyorum çünki herkes grip hastanelerde,bol bol c vitamini depola greyfurt,portakal,limonu taze sıkılmış olarak iç bana dr kış boyu bunu tavsiye etti hergün içmye çalışıyorum

aman aman dikkat edin valla ben kendi kendime nazar değirmeden atlatırsam bu kışıda ne ala,4 senedir girp felan olmuyorum geçen hafta herkes hastaydı yine bizim ofiste en az 16 kişiyiz fazladı oluyor eksiği olmuyor yani ama yırttık yine bu sefer yırttık diyorum bebişimde yırttı yani,ben bağışıklık sistemime güveniyorum maşallah aslında ben şunada inanıyorumki geçen sene yapılan bir araştırmaylada kanıtlanmış oldu şöyleki bizim aile kahvecidir yani herkes günde en az 2 türk kahvesi içer bende tabiki, tiryakilik işte hep böyleydi meğerse bağışıklık sistemini güçlendirirmiş,tabiki yalnızca bu değildir ama dikkat etmek ve güvenmemek lazım,eşim hastayken ayrı odalarda yattık,iş yerindede kendi odam var o yüzden şanslıyım sizde dikkat edin lütfennn

ayyy salonumuz diye düzelttim gene balonumuz çıkmış yaaaabenneyaptımki
sırnaşık şey bende dyorum bolunumuz dondu ne demek allah iyiliğini versinnnkaydirigubbakcemile3 sıkma canını arada oluyor başka şeylerle ilgilen sevdiğin bir müziği dinle atlatırsın canımm.

canım benimde 10 gün önce bööle bi göbeğim yoktu dedim ya bi anda oldu annemler falan kzızım nolmuşsun böyle diolar şaka gibi yani:) bi anda mı çıkıo göbek noluo anlamadım
öle olcak herhalde benimde neyse acelem yok kontrollerde doktor sorun yok diyor önemli olan da bu süprizzzzz

kızlar ben çirkin hissediorum kendimi iyice yaa valla aynalara da küstüm sanki halbuki beni aynanın önünden alamazlardı ama bööle bi saldım kendimi. zaten yüzüm falan da sapsarı iyice çirkinleştim.
çiçek caın kendini salma bi göz kalemi dahi olsa sür o bile değişiklik oluyor insana ben hamileyim ama güzelim diyorum kendi kendime.. tombiş güzel kaydirigubbakcemile3

betül bahsettiğin şey dün akşam benimde başıma geldi aklım gitti.
benimde vajina kaşıntısı vardı gece farketmeden çok kaşımışım sanırım. wc de peçeteye silince kan geldi. benimkabızlık problemimde olduğu için diğer yerden mi diye düşündüm tekrar denedim yok arkadar değil aklım çıktı. tekrar peçete koydum evde dolanıyom elimde tel eşimi arasam mı diye napıyım şok oldumm senağlama sonra bebeğim iyi bi tekme atttı Çok üzgünüm çoook tekrar bakıyım dedim tekrar var ama azalmış ve bulanık değil pespembe kan şüphelendim gece kaşıdığımı hatırladım aynayla baktım. :1shok: senin gibi ohh rahatladım içerden gelen bişey değil allah bebişlerimizi korusun yaa
bu kadar zaman sonra allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın hayırlısıyla kavuşalım bebeişlerimize.. :teselli:

Kızlar merhaba
Nasılsınız?
Bursasu geçmiş olsun dikkat et kendine..
Bende bugün evdeyim
Temizlik yaptım
Çok mu eğildim nedir sırtım belim ağrıyo..

Merhaba arkadaşlar..
Oldukça uzun süredir siteye girmiyordum..
Dolayısıyla çoğunuz beni hatırlamayacaksınızdır büyük ihtimalle.
Neyse umarım herkesin keyfi yerinde, bebişi sıhhatlidir..
Ben kendime baby.gaga dan ticker hazırladım.
Ancak kontrol panelime bir türlü yapıştıramıyorum.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim..

canım tekrar hoşgeldin bebeğinin muhtemel doğum zamanını yaz istersen ben bayb gaga dan hazırlıyayım sana yada hazırladığın takvimi profilini düzenledeki kilo boy çizelgesine yapıştır

canım paylaşımın için teşekkür ederim benimde muhtemel tarihim 13 nisan heyecan şimdiden başladı 4 ay sonra hayatımız tamamen değişiyor yararlı gördüğün bilgileri ve ilginç şeyleri paylaşmanı beklerim sevgiler...

corixilex canım nasılsın bebeğin hareketlendimi inşallah hep iyi olursunuz
çok saol tuğçe canım allah razı olsun..buğün daha iyiyim..ultrasonda gördüm yine çarşambaya nazaran daha hareketliydi doktorumuzda gelişimi ii bi problem yok dedi alışmaya çalışıyorum napalım benim oğluşum biraz tembell pek şov yapmıo..:bbo:

maşallah bursas benim oğlumda 3 gün ilerden gidio..bu haftalar artık çok hızlı alıyolar..inşallah hep böyle güzel devam etsin gelişimleri..:Saruboceq:

Kızlar merhaba
Nasılsınız?
Bursasu geçmiş olsun dikkat et kendine..
Bende bugün evdeyim
Temizlik yaptım
Çok mu eğildim nedir sırtım belim ağrıyo..
geçmiş olsun glnm ben de bel ağrısı artık hergün oluyor..özellikle yatağa yatınca daha ii anlıyorum bel ağrımı..ee artık bizim kuzular 1 kiloya yaklaştı,amnion sıvısı plesentası,bizim aldığımız kilolar derken baya bi extra yük oldu bellerimize o yüzden alışacağız heralde canım bi müddet dayanıcaz..cefa çekmeden sefa sürülmezmiş demi..bi doğsunlar sefamızı sürecez inşallah tüm nisan anneleri ile birlikte...:dance:

tekrar hoşgeldin canım..bende yapamamıştım saolsun arkadaşlar benim içinde hazırladılar..a.s.

aman allahım bugün glikozun etkisindenmidir nedir oğlum şuanda kıpır kıpır benim oğlan sanırım glikoz istermiş hopluyo içerde beyfendi..eşime diyorum arada 50 gr glikoz al içim bizim oğlan onu istio diorum gülüyoruz heh heee...:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…