aman allahım bugün glikozun etkisindenmidir nedir oğlum şuanda kıpır kıpır benim oğlan sanırım glikoz istermiş hopluyo içerde beyfendi..eşime diyorum arada 50 gr glikoz al içim bizim oğlan onu istio diorum gülüyoruz heh heee...:))
vallahi demekki çocuk tatlı bişeyler istermiş ama maalesef tatlı ile aram hiç yok hatta bu zamana kadar çayımı şekersiz içerdim ama 6 aydır şeker atıom azcık..sanırım bizim oğlan protesto ediodu şimdi maaşallah takla atıo..şeker ihtiyacımı meyvelerden karşılıyodum ama demekki bizim paşa direk şeker istio meyve sekeri kesmio..ee artık öğrendik huyunu sırf hareket etsin die tatlı bişeyler yiycem.cokacimcoook.inşallah hepimizin işleri yolunda gider de kucaklarız yavruları..:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına,bence şeker problemin yoksa arada şerbetli tatlılar ye demekki bebeğinin sıkıntısı buymuş :ecrin_bebek:
canım benim sana tavsiyem karyola al..zaten seneye kaloriferli eve çıkacakmışsınız ki iki masraf yapmamış olursunuz..çünkü o küçük beşiklerde çok fazla yatamıyolar kafalarınnı filan kenarlarına çakıyolarmış biraz hareketlenince..bizim ev kaloriferli ama kiradayız o yüzden bebe odası yapmıycaz bi karyola ve şifonyerini alıcaz yatak odamıza koycaz gece kalkıp bakmak kolay olur hem bizim için..gündüzleride zaten ben nerdeysem orda olur...:teytey:ya kızlar beşik konusunda kararsızım bizim ev sobalı ilk aylar oturduğumuz odada olcak mecbur acacba çok tatlı süslü beşikler var onlardanmı alsak yoksa karyolalı olandanmı alsak napsakki seneye kalorifere çıkarız heralde şimdi küçük alayımda seneyemi karyola alayım napıyım bi şeyler diyiverin
ya kızlar beşik konusunda kararsızım bizim ev sobalı ilk aylar oturduğumuz odada olcak mecbur acacba çok tatlı süslü beşikler var onlardanmı alsak yoksa karyolalı olandanmı alsak napsakki seneye kalorifere çıkarız heralde şimdi küçük alayımda seneyemi karyola alayım napıyım bi şeyler diyiverin
ya kızlar beşik konusunda kararsızım bizim ev sobalı ilk aylar oturduğumuz odada olcak mecbur acacba çok tatlı süslü beşikler var onlardanmı alsak yoksa karyolalı olandanmı alsak napsakki seneye kalorifere çıkarız heralde şimdi küçük alayımda seneyemi karyola alayım napıyım bi şeyler diyiverin
aman allahım bugün glikozun etkisindenmidir nedir oğlum şuanda kıpır kıpır benim oğlan sanırım glikoz istermiş hopluyo içerde beyfendi..eşime diyorum arada 50 gr glikoz al içim bizim oğlan onu istio diorum gülüyoruz heh heee...:))
kızlar günaydın iyi pazarlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?