2009 Nisan Anneleri buraya

kaydirigubbakcemile3çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına,bence şeker problemin yoksa arada şerbetli tatlılar ye demekki bebeğinin sıkıntısı buymuş :ecrin_bebek:

ha gayret kızlar 1000 e azkalmış ..............herkesede merhabalarrrrrrr

slm kızlar bi bakıyım dedim hafta sonu pek kimseler yok herhalde......................

ya kızlar beşik konusunda kararsızım bizim ev sobalı ilk aylar oturduğumuz odada olcak mecbur acacba çok tatlı süslü beşikler var onlardanmı alsak yoksa karyolalı olandanmı alsak napsakki seneye kalorifere çıkarız heralde şimdi küçük alayımda seneyemi karyola alayım napıyım bi şeyler diyiverin

kaydirigubbakcemile3çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına,bence şeker problemin yoksa arada şerbetli tatlılar ye demekki bebeğinin sıkıntısı buymuş :ecrin_bebek:
vallahi demekki çocuk tatlı bişeyler istermiş ama maalesef tatlı ile aram hiç yok hatta bu zamana kadar çayımı şekersiz içerdim ama 6 aydır şeker atıom azcık..sanırım bizim oğlan protesto ediodu şimdi maaşallah takla atıo..şeker ihtiyacımı meyvelerden karşılıyodum ama demekki bizim paşa direk şeker istio meyve sekeri kesmio..ee artık öğrendik huyunu sırf hareket etsin die tatlı bişeyler yiycem.cokacimcoook.inşallah hepimizin işleri yolunda gider de kucaklarız yavruları..:Saruboceq:

canım benim sana tavsiyem karyola al..zaten seneye kaloriferli eve çıkacakmışsınız ki iki masraf yapmamış olursunuz..çünkü o küçük beşiklerde çok fazla yatamıyolar kafalarınnı filan kenarlarına çakıyolarmış biraz hareketlenince..bizim ev kaloriferli ama kiradayız o yüzden bebe odası yapmıycaz bi karyola ve şifonyerini alıcaz yatak odamıza koycaz gece kalkıp bakmak kolay olur hem bizim için..gündüzleride zaten ben nerdeysem orda olur...:teytey:

valla canım ben park yatak alacam sende öle bişe alabilirsin sonra oyun alanı olarak kullanabilir hem fiyatlarıda uygun..........................

croxilex ne güzel tatlıyı sevmiyosun canım bence büyük şans bende tatlı yemeyim diye ne yapacağımı şaşırıyorum.................

valla benim kız kafa göz dalıyo herhalde bana hiç şekerli çikolatalı bişeyler zaten yiyemiyorum normal öğünümü yemeye başladığımda bile dört dönüyor karnımda bazen içerde yürüdüğünü ayağa kalktığını bağdaş kurup oturduğunu falan düşünüyorum doktorumuz çok hareketli demişti artık koltuk tepelrinden zor indirecem herhalde doğunca

guzelim her bebek bir olmaz ama bebekler genelde karyolalari pek sevmiyor
ama park yatak daha eglenceli geliyor bebeklere
park yataklar ucuz
karyolalar 300den basliyor oda super kalitesizleri
park yatak istedigin yere gider karyola gitmez
p.y. isin bitince katlanip kaldirilir karyola atsan atilmaz satsan 3kurusa alan olmaz
sonra karyola en fazla 2yil gider sonra ne olacak
BENCE PARK YATAK
ben 1yasina kadar park yatakta yatiracagim sonra ikisinede korumali yatak alacagim hem icap ederse bende yanlarinda uyuya bilirim allah korusun hasta olurlar huysuzlanirlar falan ISTE OLE BENCE P.Y.

Ayrica elevinya o kucuk besikleri de pek dusunme p.y.dan dusmezde onlardan dusebilir haberin olsun

canım taşınma işiniz gecikirse bencede karyolalı olandan al beşikte en fazla 6-7ay yatabilir yada park yatak alın en iyisi hem uygun hem kullanışlı.:bbo:

kızlar bişey sorcamablamın süper pahalı kullanılmamış çünkü yegenim annesilerle yattı.karyola tarzı beşiği vardı.annem sağolsun teyzeme vermiş.teyzem de bebek 6 aylıkkken veririm dedi.şimdi ben sizce şu çok minik beşiklerden mi alayım yoksa park yatak mı alayım...???teşekkürler...

betül kesinlikle ben park yatak diyorum kkdada böle bi konu açılmıştı kullanan anneler çok memnun bi çok anne park yatak alın diyo.....................

valla kızlar bende park yatak aldım
hem fiyat çok uygun hemde uzun süre kullanılabiliyormuş
ben ksımetse bebeğe odada alacağım ama yanımda yatıracağım zamanlar için park yatak aldım

canım bende dün sonucumu aldım iyi çıktı Allah a şükür.haklıymışsın bizimkiler tatlı istiyolarmış meğersem benimkide bütün gün boyunca tekme attı :dance: bundan sonra şişsemde almaya çalışacağım şekerli şeyler , bende tatlıyı sevmem ama bebeğin hareketi daha tatlı geldi

ühühüh canım sıkıldı bugün hava da çok ruhsuz sanki napiim ben 10 tane mesaj atsam üstüste 1 sayfa ilerler mi acaba:)

neyse taşındığımız eve daha internet bağlatmadık ben annemlerden giriorum ama bi bakıorum kimse yok ühühühüühühü. bu arada iştahım iyice açıldı beni içimde canavar varmış gibi. yürüyüş yapmaya başladım ama farkettimki yürüyüş yapınca daha çok acıkıorum 200 kalori harcıosam sonra 500 kalori alıorum:) pek akıl karı değil ama bi çare bulmam lazım bu işe

bu üsütste attığım 3. mesaj olucak neyse ne yazsam acaba:)

hah buldum dün bizim bebişin odasına perde siparişi verdik tülü beyaz üstünde mavi balonlar uçuyo perdesi de çok şeker mavi. bu arada bi yerde duvara yapışan beyaz bulutlar bulmuştum onları alıp odasının duvarına yapıştırdık çok şeker oldu. tabi daha odasına başka bişey almadık ama yavaş yavaş halledicez bu taşınma işi bizi maddi olarak biraz sarstı çünkü:) elbet bebişin oda takımına da sıra gelecek bi dahaki ay da onu halledicez inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…