2009 Nisan Anneleri buraya

:teytey:april hoşgeldin sonunda biri geldi ben çıldırmadan yaşasın oley yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Hoşbulduk canım
Geçmişi okudum. Nasıl yeni eviniz, memnun musunuz? Herşey böyle çok daha iyi olmuştur tahminimcekaydirigubbakcemile2
Kayınvalidenle ilgili değişiklik var mı?

Hoşbulduk canım
Geçmişi okudum. Nasıl yeni eviniz, memnun musunuz? Herşey böyle çok daha iyi olmuştur tahminimcekaydirigubbakcemile2
Kayınvalidenle ilgili değişiklik var mı?

canım sağolasın mesaj attın valla Allah razı olsun çok sıkılıorum bugün:)
kayınvalidemlerle hala hiç görüşmedim tartışmamızın üstündn 1 ay geçmesine rağmen
ama eşim dioki eve iyice yerleşince yemeğe çaırmak lazım dio bende doğal olarak olmaz diyemedim ama içim içimi yiyo görmek istemiorum onları of ya

Kızlar dünkü kontrol iyi geçti. Bebişim gayet iyi fakat dün çok inatçıydı kafasını yere koymuş, yüzünün bize dönük kısmınıda eliyle kapatmış inatla bi 15 dakika geçirdik.Elini sallıyo ayalarıyla tekme atıyo, poposunu sallıyo fakat yüzünü açmadı
Hastanedeki ultrason cihazı değişmiş dr.da henüz her fonksiyonunu öğrenememiş o nedenle, çok başarılı resimlerini çekemedi en önemlisi kilosunu çok merak ediyodum öğrenemedim. Sadece 750gr.ı fazlasıyla geçmiştir dedi tahminen o kadar
Bu arada tahmini doğum kilosuna da 3.200 dedi. Ben daha büyük doğar gibi hissediyodum ama kısmet bakalım nasıl doğacakdelikafadulden
Bende şeker yok ama şeker testi ızdırap gibiydi 3 saat sürdü. Aç karnına onca saat beklemek çok sıkıcı ve en kötüsü 4 kez kan verdim kollarım mosmorsenağlama Aşı yerim şişdi ve hala acıyo
En güzel 2 haberi sona sakladımkaydirigubbakcemile3 Birincisi sadece 1kilo 700gr. almışım ve hemen dün akşam börek çöreğe gömüldüm. Günlerdir frenli yiyodumcokacimcoook
Diğer güzel haberde kan değerlerimle ilgili ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIMA ki düşmemiş kızlar aynı duruyo hala. En son aldığım kan takviyesinden sonra herhangi bi değişiklik olmamış. Dr. şimdilik gerek yok, 4 hafta sonra kontrolde yine bakarız düşme tekrar olursa kan alırsın dedi. Çok sevindim. Bebek açısından önemli malum kan yoluyla besleniyo.
Bizden bu kadar 25 haftayıda devirdik hayırlısıyla, Allah tamamına erdirsin hepimizi işallah:Saruboceq:

NOT: hala cinsiyetimizi öğrenmedik, direnişim başarıyla sürüyo:teytey:

Canım eşin haklı olabilir ama asla kendini sıkma sonuçta zor bi dönemden geçiyoruz. İstemediğin hiçbişeyi yapma. Ama huzursuzlukta kötü bişey, özellikle aile içinde yaşanınca. Sonuçta o insanlar sizin 1.derece büyükleriniz, kendini iyi hissedersen bi yemeğe davet edebilirsin. Gelirler gelmezler onların sorunu. Gelmezlerse süper, günah senden gider onların olur. Gelirlerse, büyük ihtimal laf sokucaklardır zor ama kendini tutmalı ve asla muhatap olmamalısın. Sonuçta ayırmışsın evini barkını kısmetse 3-4 aya bebekte gelicek zaten siz bi aile olucaksınız gerisi...... O nedenle biraz daha soğukkanlı olmalı ve o insanlarında ne kadar kötü olurlarsa olsun eşinin ailesi olduğunu da unutmamalısın. Hepimiz yaşıyoruz bu tip sorunları tek sen değilsin merak etme:) Çok zor biliyorum ama hayatın kuralı böyle.....

canım bebişler sağşıklı olsunda doğum kilosu o kadar da önemli değil sen beslersin sonra onu sütünle:) bu arada bende çok yiyorum ne yazıkki yediğimin haddi hesabı yok nolucak bakalım halimiz:) kollarının morarmasına üzüldüm ama en azından test bitti kurtuldun diye düşünelim. amaan bebişler doğuyo ama binbir zorlukla doğuyo b, de kucağımıza bu acıların hepsini unutucaz aprilcim. :ecrin_bebek:

sağol tatlım biliorum işte ne yapiim kocamın hatırı için katlanıcam artık o insanlara zaten ondan sonra da mümkün olduğu kadar az görüşücem ve mesafeli davranıcam. hayat böyle napalım katlanıcaz artık.

selam kızlar bugün kimse yok herhalde bende bu saate kadar bebek odası takımlarına baktım ve sonunda odamızı aldık içimde hem sevinç var hemde biraz hüzün sanki biraz erken oldu gibi ama çok güzeller yaaaa dayanamadım eskiler bebeğin herşeyini tamamlamayın derler ya rabbimden dileğim bu sitede ve ne kadar hamile arkadaş varsa hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin içinde benide ne bileyim tansiyon çıktı idrarımda hep protein var korkuyorum yarın 24 saatlik idrar toplamaya başlıycam protein miktarı için ama şeker ölçümlerim çok iyi çıktı şekerden yırttım kah iyi kah kötü geçircez bu günleri rabbim güzel günler göstersin kendinize iyi bakın

geçmiş olsun canım sıkma canını tansiyon bendede var tiroitte cabası..banada dr um erken doğum yapabilirsin dedi.en fazla 2-2.5 kilo kadar doğacakmış bebeğim ama olsun umudumu kaybetmedim bu canı veren Allah gerisinide getirir hayırlısıyla.
bence aldığın iyi olmuş ohh kurtulmuşsun,darısı başımıza..

çiçekçiçek cim seni çok iyi anlıyorum benim kayınvalidemde cuma gelecekti Allah tan yer bulamadı ama yarın geliyor artık biletini aldı çünkü..senağlama:1no2:anlaşamadığın zaman kendi yuvandada huzur olmuyor aslında hiç muhattap olma dicem ama eşinlede sorun yaşama.umarım siz davet edersinizde onlar gelmez üzerinden atarsın yükü...

Canım hayırlı olsun bebişin odası:) Bozma moralini, iyi düşün iyi olsun. Sonuçta güzel şeyler yaşicaz ben buna inanıyorum. Bende her aldığım yeni şeyde biraz garip hissediyorum ama yapcak bişey yok bebişlerimiz için bişeyler almamızda gerekiyo üstelik vakit azalıyo. Koskoca 6 ayı devirdik anlamadan kaldı 3 ay o da geçicek hemen

geçmiş olsun roseberry inşallah diğer sonuçlarında temiz çıkar Allah büyük yardımcımız olsun seni çok iyi anlıyorum tansiyonun için çok fazla dinlen umudunu hiçbir zaman kaybetme,bebeğinin odasıda hayırlı olsun sağlıkla kullanır inşallah.

canım sanada geçmiş olsun önemli olan sağlıklı doğmaları inşallah kilolarıda iyi olur tansiyondan dolayımı 2 kilo doğar diyor doktorun bize hiç öyle demediler.

sinehas,april16,tuğçe8 çok teşekkür ederim daha iyisi sizlerin olsun inşallah hepimiz 40.haftamızda elleri ayakları tam sağlıklı bebişler doğururuz,allah kucaklarımızı boş bırakmasın allah hepimize şifalar versin:Saruboceq:

selam canım evet bende anlayamadım erken doğum meselesini bana doktorum telaşlanmamam için bişey demedi bebğin iyi gelişiyor fakat sendeki protein atımı çocuğa dolaylı yoldan etki eder dedi tansiyonunu sürekli takip et dedi senin erken doğum yapacağını nerden anladı çok geçmiş olsun kendine iyi bak

canım sağol iyi dileklerin için napalım işte eşim olmasa sokakta görsem yüzüne bakmiicam kişilikte insanlar ama naparsın katlanıcam işte. sana da Allah kolaylık versin kayınvaliden geliomuş peki ne kadar kalacak sizde?kötükedihüso

bu çocuklar bizlere naz yapıo sanırım april seninki de yüzünü saklamış baksana..ama allaha şükür herşeyi yolundaymış ya o bize yeter..seninle aynı gün bebeklerimizin haftası biz dün gittik 822 gr dı allaha şükür seninkide büyük ihtimalle o civardadır..bu arada ben seninde oğlun olcakmış gibi hissediyorum....tahmini doğu kilosunu söylendiğini bilmiyordum daha bize söylenmedi ama bebeğin o kiloda doğarsa daha ne istiyosun kız zaten standardı 3-3 buçuk kilo arası a.s..ne güzel herşeyin yolunda gitmesine sevindim ..inşallah hepimizin işleri yolunda gitsin

hayırlı olsun canım bebeğinin eşyaları..bende ilk zamanlarda bi kaç parça bişey almıştım o zaman ya çocuğuma bişey olursa bunlara bakar bakar ağlarım diyodum ama gün geçtikçe alıştım artık son günlere yaklaşıyoruz bundan sonrada hiçbirimizin bebeğine bişey olmaz allahın izniyle, o yüzden kalbini ferah tut sevincini buruk yaşama canım inşallah herşey yolunda gidecek..:dance:

çok sevindim canım bizimkiler annelerine kilo aldırmaya kararlılar heralde..bu kadar yıl şekerden uzak durdum da minicik bi veled bana şeker yedirtmeyi başarıo helal olsun valla:bbo:..yarasın kuzucuklarımıza..bize kilo olmasında onlara olsun inşallah...hihoyyytkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…