2009 Nisan Anneleri buraya

günaydın tüm nisan anneleri ve nisan kuzuları..aslında şuanda gecenin yarısı ama siz bu msjı gördüğünüzde büyük ihtimalle sabah olacak...gecenin bu saati oldu ben hala uyuyamadım uyumak şurda dursun son bi haftadır oturmakta da çok zorlanıyorum sanki bebeğin kafası sağ göğsümün altında ve sürekli batıyo gibi hissediyorum...çok rahatsız etmeye başladı bu durum sürekli yatasım gelio.. bi yelek başlamıştım oğluma onu zar zor yapmaya çalışıyorum..böyle bi durum yaşayan varmı...herkese hayırlı günler çalışanlara da allah kolaylık versin diyorum...

slm canım bende uyuyamadım baksana saate kac oldu zor nefes alıyorum aynen senin yasadıklarını yasıyorum bende bende uzanmadan rahat edemiyorum aynen sanki sag göğsümün altında ve sürekli batıyormuş gibi oluyo merak etme yanlız deilsin yani rabbimin yardımıyla inşallh sag saglim alıcak kucagımıza bebişleri ozaman unuturuz tüm bu yasadıklarımızı eminin saglıklı olsunlarda baska hiçbirsey istemem ....

bide arkadaslar ben bebegimin hareketlerini iki gün hiç durmaksızın hissediyorum yani sanki hiç uyumuyor ve sonra iki gün yavas hareket ediyor yani ikigün fazla hareketli iki gun az hareketli böyle hisseden varmı ya cok merak ediyorum neyse herkese şimdiden iyi sabahlar siz yazışırken ben buyuk bir ihtimalle uyuyor olucam Allah calışan annelerimize sabir versin ne diyim inşallah bugününüzün nasıl gectiğini anlamz ve cok yorulmazsınız kolay gelsin iyi calışmalar....:CüvCüv:

ay kızlar daha 3 ayımız var ne yapıcazzz

Günaydın nisan anneleri..........................

günaydın nisan anneleri ve bebişleri.umarım hepiniz iyisinizdir.c.tesi günü şeker yüklemesi yaptırdım.iyi çıktı fakat kan değerlerim düşmüş.kan ilacı verdi doktor.çıkışta bebişime babasıyla birlikte burun açacağı,emzik,emzik zinciri,bebek bezini aldık.öyle güzel oluyor ki.eşyalarını alırken bu kadar seviniyorsak onları kucağımıza aldığımızda ne yaparız kim bilir?

KIZLAR GÜNAYDIN HEPİNİZE.

croxilex ve womanly kızlar bana arada oluo öyle batmalar. o batan yeri ne çok yumuşak ne çok sert bi şekilde avucnuzun içiyle 10-15 dak falan ovuşturun ben öyle rahatlıyorum bayaa batma geçio gevşiyo sanırım inşallah sizde de işe yarar kızlar kötü bi acısı var çünkü biliorum.

selam tatlı anneler......sorunlar yavaş yavaş başlıyor evet...bende batma hissinden ziyade gece uykularının bölük pörçük oluşu var...ben hareketleri hissetmek ne demek sanki içimde birisi ordan oraya koşturuyor gibi...tümsekler inip kalkıyor...birde ani dönüşlerimde yatakta karın ağrısına uyanıyorum....neyse az kaldı kızlar....yarasa gibi ayakta uyumaya:))

sagol tatlım...............

öyle deme görücem sonra seni tutuşacak pacaların yavaş yavaş hazırlaaaaaaa bence sende.....delikafaduldendelikafadulden

kızlar bu arada dün ayrıntılıda bebeğim 1 hafta ilerden gidiyormuş gelişim olarak maşallah...
670 gram olmuş geçen hafta 527 idi
baya almış dedim 1 haftada ama dr.bu rakamlara güvenmeyin dedi

maşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

of canım sorma tvlerde falanda cıktı allah yardımcımız olsun....

hadi bizleri gectim ama devamlı ilaç kullanlar ve ilaçlarının kutusu bin ikibin olan var onlar ne yapsın....

Günaydın nisanın güzel annleri
Herkese güzel bir hafta diliyorum..

Bu arada bende geceleri çok uyanıyorum..
Bebiş çok hareket ediyo..
Hayırlısıyla alalım bebişlerimizi kucağımıza

Birde didem bayadır yok
Nerelerde acaba?

bende cumartesi gecesi... saat 3 gibi tam oramda bi agrıyla bagırarak uyandım eşimde bi sıçrdı ne oluyor diyee ay deidm bilmiom bi agrı girdi..... bende anlayamdım bi anda vurdu gecti beni uykumdan uyandırdı....

oy maşallahta ne inat bubebiş ya cinsiyet hala yokk...kız senin bebiş kızzzzz

kızlaarr hani 1000 yapıoduk bu sayfayı nerdesiniz yahuuuuuuuuuuuuuuu
ben gelmeden olmaz 1000 sayfa sizler yapamazsınız ben yokken delikafaduldendelikafadulden bugün 1000 olucak bu sayfalar haydin bakalım...........

evet didem yok ya.........

kızlar bizim doktor randevumuz 24.ocakta bu son randevumuz olucak şubat ayında

izmir özel hayat hastanesinde şebnem hanıma kontrollerım başlayacak

özel hayat hastanesinde doguracagım allahın izniyle.......................

bu arada hastane cantamızı hazırlıyoruz yavaş yavaş....

2 pijama takımı,terlik, bebegime yelek,corap ,hastane cıkışı,birde galatasaraylı alt üst takımı ve şapkası var onuda koydum aklıma geleni aldıklarımı yavaş yavaş eklıyorum....

Kızlar herkese merhaba ;
iyi haftalar geçirmenizi diliyorum....

Ben bu hafta sonu yeme işini abarttım biraz.

günaydın kızlar
benimde gece uykusuzluklarım başladı bebek rahatsız etmiyor ama ben nefes alıp vermekte zorlanıyorum bu yüzden uyumakta zorlaıyorum
bu arada hastane çantası bile hazırlanmaya başlanmış ben çok ağırdanmı alıyorum acaba ben daha bebeğe doğru dürüst bişey bile alamadım
ben izine çıktığımda herşeyini almayı düşünüyorum ama çokmu geç kalır acaba martta

urla, cicekcicek, demet1, eda_edanur+, glnm_kvrck, s_ebru, ŞİRVAN+

haydin bakalım .................

bence gec kalırsın allahım korusun ama ya erken dogum olursa..............

Bizde dün bebişin ilk cicilerini aldık babasıyla
Fenerbahçeli hastane çıkışı aldık:))
Yanına bir tane daha mı almak gerekir acaba?

izne çıkınca alamayız gibi kızlar...şahsen ben 37.haftaya kadar çalışmayı düşündüğüm için son haftalarıda alışverişte geçiremem gibi geliyor...urla doğru söylüyor çevremde 36 haftada doğruran var böylece süreler dahada kısalacak....ben kendimce bu ay sonu hazırlıklarımı hızlandırmayı düşünüyorum çünkü 32 haftamda olucam allahın izniyle...sonrada yıka ütüle derken zaman geçecektir...üstelik evlerde alışsın bebek fikrine:)) beşiklerle vakit geçirsinler öyle değil mi?

Bizde dün bebişin ilk cicilerini aldık babasıyla
Fenerbahçeli hastane çıkışı aldık:))
Yanına bir tane daha mı almak gerekir acaba?

canım evet hastane çıkışının yanına ekstra 2 tulum daha koy sen nolur nolmaz 1-2 gün ekstra kalman gerekir yada kirlenebilir illaki lazım olur.

aslında evet haklısınız başlasam bende ii olacak bende 15 şubatta 32 haftamda olacam bende 35 haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum bende korkuyorum şirkette doğuracam diye kaydirigubbakcemile3 o yüzden marttın başında çıkayım diyorum izine bende rahat rahat martta evde yatarım işim olmamış olur değilmi bebekten önce tatil yapmış olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…