2009 Nisan Anneleri buraya

canım zaten dinlenmek lazım bebekten önce azıcık bu bebişler bizi çok yorucak çünkü:ecrin_bebek:

kızlar birşey soracam hamilelikkte ciğer yemek yasakmı yanlış anlamadıysam bir arkadaşımız öyle yazmışta

Sağ göğsümün altına batma hissi bende yaklaşık 20-25 gündür var..
Ne yaptıysam çaresini bulamadım..
Müthiş acı veriyor..
Sadece sutyensizken biraz daha rahat ediyorum.
Doktoruma da sordum normal olduğunu söyledi..
Allah hepimize hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

haklısın dinlenmek lazım artık ömür bıyunca 3. kişi olucaz ve 1-2 sene sabah gece uykularımız cok düzensiz olucak offfffffffffffff

ay heyecan bastı yine beni

ama ben doguma bile burdan giderım herhalde mart sonuna kadar calışmayı düşünüyorum
eşim cık diyır bu ay sonu ama ben calışmadan duramam evde olunca psikolojim bozuluyor.....

hoşgeldin.........................................

günaydın kızlar.umarım herkes iyidir.

bende şimdi sağlık ocağından geldim tetanoz aşımın 2.sini vuruldum. neyseki 3. hemen değil 6 ay sonraymış. bebeğin kalp atışlarını dinlettiler 140 mış. bu arada ben aldım kiloları gidiyorum. bugünden itibaren artık dikkatedeceğim. daha şeker ölçümümde yapılmadı tabi doktorda şu yasak bu yasak demeyince bana gün doğdu hamur nerde ben orda. ama artık dur dedi birisi sağol çiçek umarım yavaşlıycam.

günaydın kızlar nasılsınız bu gün,bilgisayarım bu gün çok yavaş geçmişi okuyamıyorum cvp yazamıyorum onun için kusura bakmayın.............................................

çarşamba gününe doktordan randevu aldım bende bakalım napacaz.....................ya kızlar ben doktora gitmekten sıkıldım neden acaba ilk başlarda koşa koşa gidiyodum valla...................

urla bende senin gibi düşünüyorum sonuna kadar çalışayım evde stres olurum diyorum ama gittikçe ağırlaşınca fikrim değişebilir.

kızlarrrrrrrr günaydınn grip sonunda kociş yoluyla benide yakaladı bütün sıkıntısına razıyımda deli gibi şiddetli hapşırıyorum erken doğum tehlikemde var sizce bu tazzikli hapşırmalar bişeyleri tetiklermi aklım çıkıyo zaten erken doğurucam diye

dikkat et kendine... bende cok kilo aldım ya 66 kiloyum

kızlar ben bide bu günlerde bir bataniye bide o ince panolardan alacagım cantamıza eklememiz lazım
annannesi cok zaman önce almıştı pembeeeeeeeeeeee
ama olsun batannıye lazım bişey bide ben şimdi alıcam mavili tamam ....

selinay sen tabi doktordan süpriz kız haberi almaya koşuyodun ilk başlarda.baktın buda prens sağlığıda iyi işin süprizi kalmadı ondandır. bide biliyosun sona doğru insana bu işler uzadı gibi geliyo.

aman allah korusun canım ya dikkat et kendine............

hoşgeldin canım.......

dozkan oturuyorum karnımıda tutuyorum ama çok korkuyorum bişey olurmu yaa acaba

şenay ya hapşurmaktan öksürmekten bişey olmaz diye düşünüyorum ama yinede tabi bilemiyo insan. doktoruna sorsan bi. gerçi hapşuruk nasıl düzeltilirki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…