Bakalım alışverişe çıktığımda bakacağım canım..canım evet hastane çıkışının yanına ekstra 2 tulum daha koy sen nolur nolmaz 1-2 gün ekstra kalman gerekir yada kirlenebilir illaki lazım olur.
aslında evet haklısınız başlasam bende ii olacak bende 15 şubatta 32 haftamda olacam bende 35 haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum bende korkuyorum şirkette doğuracam diye kaydirigubbakcemile3 o yüzden marttın başında çıkayım diyorum izine bende rahat rahat martta evde yatarım işim olmamış olur değilmi bebekten önce tatil yapmış olurum
günaydın tüm nisan anneleri ve nisan kuzuları..aslında şuanda gecenin yarısı ama siz bu msjı gördüğünüzde büyük ihtimalle sabah olacak...gecenin bu saati oldu ben hala uyuyamadım uyumak şurda dursun son bi haftadır oturmakta da çok zorlanıyorum sanki bebeğin kafası sağ göğsümün altında ve sürekli batıyo gibi hissediyorum...çok rahatsız etmeye başladı bu durum sürekli yatasım gelio.. bi yelek başlamıştım oğluma onu zar zor yapmaya çalışıyorum..böyle bi durum yaşayan varmı...herkese hayırlı günler çalışanlara da allah kolaylık versin diyorum...
kızlar birşey soracam hamilelikkte ciğer yemek yasakmı yanlış anlamadıysam bir arkadaşımız öyle yazmışta
haklısın dinlenmek lazım artık ömür bıyunca 3. kişi olucaz ve 1-2 sene sabah gece uykularımız cok düzensiz olucak offfffffffffffffaslında evet haklısınız başlasam bende ii olacak bende 15 şubatta 32 haftamda olacam bende 35 haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum bende korkuyorum şirkette doğuracam diye kaydirigubbakcemile3 o yüzden marttın başında çıkayım diyorum izine bende rahat rahat martta evde yatarım işim olmamış olur değilmi bebekten önce tatil yapmış olurum
Sağ göğsümün altına batma hissi bende yaklaşık 20-25 gündür var..
Ne yaptıysam çaresini bulamadım..
Müthiş acı veriyor..
Sadece sutyensizken biraz daha rahat ediyorum.
Doktoruma da sordum normal olduğunu söyledi..
Allah hepimize hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
günaydın kızlar.umarım herkes iyidir.
bende şimdi sağlık ocağından geldim tetanoz aşımın 2.sini vuruldum. neyseki 3. hemen değil 6 ay sonraymış. bebeğin kalp atışlarını dinlettiler 140 mış. bu arada ben aldım kiloları gidiyorum. bugünden itibaren artık dikkatedeceğim. daha şeker ölçümümde yapılmadı tabi doktorda şu yasak bu yasak demeyince bana gün doğdu hamur nerde ben orda. ama artık dur dedi birisi sağol çiçek umarım yavaşlıycam.
kızlarrrrrrrr günaydınn grip sonunda kociş yoluyla benide yakaladı bütün sıkıntısına razıyımda deli gibi şiddetli hapşırıyorum erken doğum tehlikemde var sizce bu tazzikli hapşırmalar bişeyleri tetiklermi aklım çıkıyo zaten erken doğurucam diye
günaydın kızlar nasılsınız bu gün,bilgisayarım bu gün çok yavaş geçmişi okuyamıyorum cvp yazamıyorum onun için kusura bakmayın.............................................
çarşamba gününe doktordan randevu aldım bende bakalım napacaz.....................ya kızlar ben doktora gitmekten sıkıldım neden acaba ilk başlarda koşa koşa gidiyodum valla...................
dozkan oturuyorum karnımıda tutuyorum ama çok korkuyorum bişey olurmu yaa acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?