2009 Nisan Anneleri buraya

bebişlerin yataklarını teyzeleri ile enişteleri aldı büyüyen karyola ikiside lila içlerindeki uyku setleri biri pembe diğeri sarı

dozkancım onun içi için özel yataklar var 50 ytl civarı ondan alacam ben canım,uyku meleği neki ..................

yataklarda hediye gelince benim oda alma hayalim iyice suya düştü bende kocişe baza alalım dedim ( ne zamandır yalvarıyodum zaten fırsat oldu) bekarken kullandığım gardolabımı ve şifonyerimin içindeki malzemeleri bazaya nakledicem dolapları bebişlerin odaya taşıcam renleri pek uymuyo ama ilerde daha iyisini alırız napalım çok masraflı oldu sıpalar ama bunları 2 hafta içinde en geç yapmalıyım saırım

selinay bende de zaten kızımdan kalma 70 e 120 bi yatak var onu koyacağım ama onun üstüne bu uyku meleği denen şeyden almayı düşünüyorum. ben kendime boyun ağrılarım olmuştu bir ara viskon yastık aldım süper bişey yaklaşık 8 aydır kullanıyorum şimdi internetten bi baktım biri akıl etmiş bebekler işin şöyle şilte gibi çok ince bişey yapmış adını uyku meleği koymuş viskondan oda ve bebekleri için kullananlar önermiş bide siz baksanıza internette alışveriş sitelerinde de var . bakalım ne düşüneceksiniz.

evet.............. bence ayarlamalısın tatlım...

hemen bakıorum şekercim:)

ben yastıktan çok memnun kaldım sanırım yatak olarakta bebeği rahat ettirir. annem yine üstüne yün yatak koyalım diye tutturacak ama koymayacağım. bebek içine gömülüyo çok tehlikeli biraz sert olması daha doğrusu gergin durması daha iyi. sonuçta önümüz yaz bebekler bunalmasın rahat hareket edebilsinler di mi?

kıslar ben ancak okudum gelebildim herkese günaydıınn,öncelikle batma olayı bende 1 aydır var ve artık sütyen kullanmıyorum çünkü çok rahatsız ediyor daha çok batıyor ve uyşuyor o bölge hele birde yemek sonrası nefes alamıyorum dikdurmak fayda felan etmiyor sırtıma kramp giriyor artık,gece uykuları hem değişik rüyalar hemde bacak ağrıları ve özel bölge ağrıları nedeniyle delik deşik zaten,bacaklarımın arasına bir yastık takviyesi yaptım biraz rahatladım sanki tavsiye ederim bende gece üşendim kalkmadım ama en son saate baktığımda sabah 5 ti sonra sızmışım,benim ne çanta ne bebişle ilgili birşeyim yok henüz önümüzdeki ay başlayacağım nasipse,iş zaten bizim kendi işimiz rahatım sırf sıkıldığım için gidip geliyorum eşimde yanımda olunca kendimi iyi hissediyorum elimden gelse doğuma burda giderim tabi buna bizim çevreye dadanan hırsız faktörüde etken deli gibi millete fısfıs sıkıyormuş gece gündüz demedi bende korkumdan iyice yapıştım kocaya valla eskden haftada 2 kalıodum evde temizlik felan yapıodum şimdi oda kal demiyor,aslında kafa dengi bir arkadaşım olsa idi apartmanda yada yakın belki ihtiyaç duymazdım sonuçta öle gidip geliyorum bişey yaptırdıklarıda yok sonuçta aman ne diim of çok konuştum ne uzun bir günaydın bu yahu kahvemi içiyorum sizin yerinizede öptüm şimdilik :)

Kızlar sizi okuyordum uyku meleğinin resmini koyayım dedim,bende almayı düşünüyorum

canım ben hazırlamadım ama liste yaptım;1gecelik bir eşofman takımı,ped,küçük havlu,havlu peçete,pamuk,iç çamaşırları,emzirme sütyeni,tarak,makyaj malzemesi(sadece pudramı ve rujumu almayı düşünüyorum),göğüs pedi-kremi-pompası,çorap,patik,terlik,hırka,saç tokası,ıslak mendil,3-4 tane hasta bezi,bebeğe geçelim;biberon,bebek çıkışı 2 tane,bebek yeleği,emzik,zıbın,bebek bezi,ağız bezi,çorap,çıtçtlı bady,peluş-penye battaniye,steril bez,pişik kremi,pudra lazım olursa diye emzik.şimdilik bu kadar yaptım sana uygunlarını seçebilirsin.a.sinşallah hevesimiz mutluluğumuz tamamına ulaşır

Son düzenleme:
tmam dozkan benim dediğimde bu ama ben adını bilmiyodum canım...................

selinay park yatak konusunda markaya karar verdin mi kesin kraft mı alacaksın?

evet canım kesin kraft en kaitelisi o geldi canım,sen düşündünmü

bende ya kraft yada pierre cardinin yeni çıkan bir modeli var ondan diye düşünüyorum.

aşağıya baktım 13 kişiyiz kızlar hep geçmişi okuyo herhalde bi benim çenem düşmüş. kızlar 1000 tamamlanacak bugün deyince susamadım.

Dozkan , Selinay yatakları nerden almayı düşünüyorsunuz?
Banada parka yatak daha iyi gibi geldi
Bende mi ondan alsam acaba?
Mobilya olanlarından almayı istiyodum ama
Çok kararsızım yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…