selinay bende de zaten kızımdan kalma 70 e 120 bi yatak var onu koyacağım ama onun üstüne bu uyku meleği denen şeyden almayı düşünüyorum. ben kendime boyun ağrılarım olmuştu bir ara viskon yastık aldım süper bişey yaklaşık 8 aydır kullanıyorum şimdi internetten bi baktım biri akıl etmiş bebekler işin şöyle şilte gibi çok ince bişey yapmış adını uyku meleği koymuş viskondan oda ve bebekleri için kullananlar önermiş bide siz baksanıza internette alışveriş sitelerinde de var . bakalım ne düşüneceksiniz.
selinay bende de zaten kızımdan kalma 70 e 120 bi yatak var onu koyacağım ama onun üstüne bu uyku meleği denen şeyden almayı düşünüyorum. ben kendime boyun ağrılarım olmuştu bir ara viskon yastık aldım süper bişey yaklaşık 8 aydır kullanıyorum şimdi internetten bi baktım biri akıl etmiş bebekler işin şöyle şilte gibi çok ince bişey yapmış adını uyku meleği koymuş viskondan oda ve bebekleri için kullananlar önermiş bide siz baksanıza internette alışveriş sitelerinde de var . bakalım ne düşüneceksiniz.
ya çantasını hazırlayan varmı gerçekten ben herkesten önce doğurucam daha hazırlamadım geçmi kaldımki 36. haftayı öpüp başımıza koyalım gibi davranıyo dr hep neler koydunuz ya bide sezeryan olcak benim daha önce sezeryan olanlar ekstra bişi lazım olurmuki ben birertane hastane çıkışı birertane patikli tulum birer battaniye bez temizleme havlusu kendimede bi gecelik bi pijama koyarım diye düşünüyodum panik oldum şimdi aldıklarımıda yıkamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?