2009 Nisan Anneleri buraya

ben demiştim bana ik zamnalar doktorum hep rahmin ters diyordu bende internetten araştırmıştım sonraki zamanlarda düzeldiği fakat düzelmezse sezeryan yapıldığı yazıyordu

Banada sanki park yataklar sağlıklı değil gibime geliyor sanki bebek düşecek gibi gerçi hiç görmedim dahada sadece netten gördüğüm kadarıyla sağlam durmuyor belkide yanılıyorum
benimde evim çok küçük malesef bebeğime oda alamıyacam yatak odama yatak koyacam bende karar vermedim henüz çok istiyorum odası olsun ama ev kira değil yani çıkmamız imkansız eşime diyorum çıkalım burdan canım bana gülüyor bir bebeği yatıracak yer bulamadınmı demet diyor :)

elektrikli pompa daha iyiymiş kızlar yani otomatik kendi çekiyor ama manueslde bir elinle sıkıyorsun pompayı ben arkadaşta gördüm hiç uğraşmıyor elektrikliyle
ben de park yatak aldım kılzar kraftın yan markesı jenny nin lacivert turuncu hemde fiyatlar çok uygun 139-150ytl arası

ay negüzel bugün çok kalabalığız.
urla bazı ailelerde öyle bir gelenek var. yani ilk torunun yatağını kız annesi yapar hazırlar diye. tabi şimdi herşeyi çiftler kendi yapıyo artık. eskiden varmış yani öyle bir gelenek.

eda-edanur ablanın kullandığı pompanın markası modeli hakkında bilgin var mı? kullanmış birinin tavsiyesi çok iyi olurdu.

bende park yatakları sevmiyorum. benim çevremde alan çok oldu kullanışlı değil dediler o yüzden almayı hiç düşünmüyorum. hem sallanmıyorda sanırım onlar. gerçi burda çok kullanışlı diyenlerde var.
yaa öle demesinn eşin yaa yer olmayınca ne kadar zor benim yatak odası geniş ama nereye koyucfam bebişi bolkon kapısı var pencere var boş yerde oraya koyamam yatak odasında düşün düşünbi hal oluyorum. annem bilir öle işleri o halletsin artık. ben bulamadım çözümünü. -tatlicadiarzu-

ya kızlar bişey sorucam şimdi ben bugün 24 haftalık oldum dimi haftaya çarparak hesaplayınca 6 yımı doldurmuş görünüyorum 7.aydan gün almaya başlıcam ama öyle olunca geriye 7-8-9 3 ay kalmış gibi görünüyor ocaktayız
ocak şubar mart çıkıyor ee benim doğum nisan 20 ve sonraası gibi görünüyor ben bu işten hiçbişey anlamadım yaw :S

Bu pompa bende istiyorum ilk zamanlar kendim emzirecem sonra pompa kullanmayı istiyorum iş başlayınca
evet bencede tavsiye edilen bir marka almak daha iii

demet1 canım internette göründüğü gibi değil park yataklar öyle kolay kolay bebek falan düşmez. tersine benim kızn mobilya yatağı vardı tabi onda öyle 2 kademe falanda yok bizimki çok cadı bişeydi daha 7. ayında yataktan atlamaya kalktı. tabi bizde normal yatağa geçirmek zorunda kaldık. park yataklar kademeli. hatta 3 kademelisi çıktı 2009 model. bide yerin darsa bence daha uygun olur. çarşıya çıktığında bence yinede bi bak.

kızlar merhabalar.umarım hepiniz iysinizdir.bugün bininci sayfayı görecez heralde.

şenay geçmiş olsun.ben de nezleyim ve hapşırıp duruyorum.oturmaya dikkat ediyorum .zaten engellemek çok tehlikeli.

edacım güzel sonuçlar alırsın inşallah.

ben henüz 2 bady ve 3 çorap aldım bebeğime.şubatta almayı düşünüyoruz herşeyini.şu an erken gibime geliyor.ama kendimi örgüye vurdum.yelek patik ve atkı ördüm bebeğime.minnacıklar.çok zevkliymiş örgü olayı.ben daha yeni başladım.tavsiye ederim evde olanlara.zaman geçiyor.

herkese hayırlı günler..geçmişi okudum ne çok yazmışsınız yavv daha kahvaltımı yapamadım valla okıycam die.neyse şu msjı gönderiyim hemen kahvaltı yapcaz oğluşumla...

womanly çok geçmiş olsun canım..yanlız deilmişiz bi çok arkadaşta aynı şeyi yaşıyomuş..böyle çok kişiden duyunca demekki normalmiş diyorum ve teselli oluyorum..çok rahatsız edici bi durum seni çok ii anlıyorum ama ne yapalım katlanıcaz..sanırım bizimkiler içerde ayakta duruyo.. delikafadulden ...

çok saol canım deniycem artık işe yarasın lütfen çünkü her durumda yatasım gelio geçen misafirliğe gittik orda utanmasam yatacaktım çok zor dayandım..

geçmiş olsun sen ay allah korusun inşallah erken doğum filan olmaz..

canım bebek çabuk ağırlaştığı için o şeyi sadece 2 ay kullanabiliomuşsun sonra ağır geliomuş
çiçiek çok haklı arkadaşlar o bebeğin içinde taşındığı ana kucakları zaten ağır oluyo bide bebek kilo alınca taşımak çok zor oluyor..bi arkadaşın bebeği 3 aylıktı ve anakucağını içindeydi inanın kaldırmakta çok zorlandım..alırsak zaten eşim taşır ama yazık ona da o kadar yüle işkence edemem..zaten önümüz yaz hiç almayı düşünmüyorum..

eda sende arada glikoz iç madem böyle sevdi bizim haylazlar..kaydirigubbakcemile3 bende buğün 3 buçukta şeker yüklemesini sonuçlarını alıcam çok merak ediyorum umarım hayırlı olur sonuç..inşallah seninkide ii çıkar canım..:Saruboceq:

canım 1 ayı 4 hafta üzerinden hesaplamak yanlış oluyor hamilelikte....7.aya girişin 26+5 ken oluyor zaten takvimindende anlıcaksın önümüzdeki 2 haftada ayrıca hamileliğimiz 40 haftadan yani bizim hesaplamarımıza göre 10 aydan oluşuyor...böyle bakıncada hesabın yanlış çıkmamış oluyor...senin 16 haftan var kısmetse böyle düşün

biz yine çoooooooooook yorulduk koçiş kafamı kıracak kendinize ii bakın kaçtım ben yarın kontrolüm var haberleri iletirim byesss

eda -edanur park yatakların sallananlarıda var baya geliştirmişler titreşimli sallanan melodi çalan 3 kademeli.

kraft park yatak 33127 bak bakalım dozkancım bulabilecekmisin.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…