aşağıya baktım 13 kişiyiz kızlar hep geçmişi okuyo herhalde bi benim çenem düşmüş. kızlar 1000 tamamlanacak bugün deyince susamadım.[/QUOTE
tamamlanacak 1000 haydin bakalım...................
oy maşallah bebişineeeeeeeeeeeeee:ecrin_bebek: AYNENN BU SABAH BENDE ŞEKER TESTİ YAPTIRDIM BENİM BEBEİŞTE KIPIR KIPIR. delikafadulden
AY GÜNAYDIN YAZACAKTIN SAAAT 12 OLMUŞ GEÇMİŞİ ANCA OKUYABİLDİM. hayırlı günler diyimm. kaydirigubbakcemile5
kızlar yatak konusunda ben sonradan büyüyük karyola olan bebek yataklarında alıcam sallanan tip bebek odası düşünmüyordum ama bir yandan da isyiyorum hala kararsızım o konudaa. :bbo:
ben daha hazırlıklara başlamadım ara ara ufak tefek şeyler alıyorum. 30. haftada başlamayı düşünüyorum. şimdilik erken gibi geliyor. o zmana karyolayıda alırım. en azından aldığım eşyaları yıkayıp yerleştirirm hazır olur..
geçen hafta doktora gittim eleviti bıraktığımı söledim kabızlık yapıyor.. tamam dedi bol meyve ye ihtiyacını ordan karşılarsın dedi.. demir hapı kullanmama gerek var mı dedim. kan sayımı yaptır sonuçlara göre bakalım dedi. bu sabah kan sayımı ve şeker testi yaptırdım. sonuçları 13,00 de alıcam özelllikle şekeri çok merak ediyorum. bizim ailede anne tarafında şeker hastalığı var. korkuyorum inşallah bişey çıkmaz.
akşamda ayrıntılı ultrason randevusu aldım. saat 17,00 de onuda çok merak ediyorum inşallah güzel haberler alırımm.
ne alaka kızın annesi alır herkes alır bunu kaynanannmı söyledi....Canım şimdi ben kayınvalidemle birlikte oturuyorum
Bebişin odası olmayacak uzun bir süre
Kendi odamıza yerleştireceğimiz için uygun birşeyler almak istiyorum
Biraz öncede annemle konuştum park yatak alalım diye
Malum kızın annesi alırmış beişiğini kyafetini falan:))
Nasıl sığdırcan dedi..
Sonrada bakalım dedik
Bakalım mobilya olanlar çok hantal..
taşısan taşıyamazsın, kaldırsan kaldıramazsın..
Bakalım hayırlısı inşallah
Sizlerdende fikir alıyorum bu iyi oluyor..:1hug:
kimin içinden ne geliyorsa o alınır
kızlaar bu arada kabızlığı ve rahim tersliği konusunuda doktoruma sordum. ilk aylarda dr.bana rahimin ters duruyor demişti.sonra kızlarla konuştuk ters olunca sezeryan oluyor demişlerdi. rumelili ya da bursa su ikisinden biri. doktor bi sakınca yok. rahim başlarda ters olabilir ilerleyen zamanlarda düzeliyor sezeryanlık bir durum yok dedii. CADIARZU
kabızlık konusunda ilaç vermedi. benim doktor pek ilaç vermiyor. sositososito sabah aç karna 1yemek kaşığı saf zeytinyağına yarım bardak ılık su ekle onu iç kesinlikle düzelecek dedi. hiç denemedim. zaten kesin miğdemi bulandırır nasıl içilirki o çok mecbur kalırsam yapıcam. bide kabızlık problemi artarsa normal doğum yapılmıyor diye duymuştum onu sordum. yok dedi. sıkıntı olursa lağman yapıyoruz dedi. ama lağman ne diye sormadım. eşim vardı çekindim bir anda böyle işte bu arada 40 dk. kalıdı d-sonuçları almama çok heycanlıyım yaa inş. iyi gelirr sonuçlar.
yok canım elektrikliler pek hoşuma gitmiyor iyi ve kullanışlı klasik pompa almayı istiyorum.
sagol tatlım...............
öyle deme görücem sonra seni tutuşacak pacaların yavaş yavaş hazırlaaaaaaa bence sende.....delikafaduldendelikafadulden
maşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
of canım sorma tvlerde falanda cıktı allah yardımcımız olsun....
hadi bizleri gectim ama devamlı ilaç kullanlar ve ilaçlarının kutusu bin ikibin olan var onlar ne yapsın....
urlacım benim testlerde toksoplazma negatıf çıkmıştı ondan doktor yeme demişti ama aadım doktorumu sordum afiyet olsun yanlız iyi pişmiş olmasına dikkat et dedi
kızlar doğum yapan arkadaşımdan aldım bu liseteyi kendisi sezeryan oldu bunlar lazım oluyormuş hastane çantasında :
*gecelikler 1-2tane
*iç çamaşırlar bol bol
*hasta bezleri
*emzirme sütyenleri 2-3 adet
*göğüs pedleri pamuk temiz bir tas
*çorap (ayaklar çok üşüyormuş )
*terlik
*hastane çıkışı bebişe
*zıbın bebeğe çorap*patik*yelek*eldiven
hastane çıkışndan ayrıyeten alt üst takım (pijama ve üstü)
*bebek bezleri*pişik kremleri
*ıslak mendiller
*battaniyesi bir kalın birde penye
biberonları *emzik*göğüs pompası her ihtimale karşı..
ay ben battaniyesini ve penye panosunu alıcam
digerleri tamam.........
Banada sanki park yataklar sağlıklı değil gibime geliyor sanki bebek düşecek gibi gerçi hiç görmedim dahada sadece netten gördüğüm kadarıyla sağlam durmuyor belkide yanılıyorum
benimde evim çok küçük malesef bebeğime oda alamıyacam yatak odama yatak koyacam bende karar vermedim henüz çok istiyorum odası olsun ama ev kira değil yani çıkmamız imkansız eşime diyorum çıkalım burdan canım bana gülüyor bir bebeği yatıracak yer bulamadınmı demet diyor :)
Hayır kaynanam demedi canımne alaka kızın annesi alır herkes alır bunu kaynanannmı söyledi....
kimin içinden ne geliyorsa o alınır
womanly çok geçmiş olsun canım..yanlız deilmişiz bi çok arkadaşta aynı şeyi yaşıyomuş..böyle çok kişiden duyunca demekki normalmiş diyorum ve teselli oluyorum..çok rahatsız edici bi durum seni çok ii anlıyorum ama ne yapalım katlanıcaz..sanırım bizimkiler içerde ayakta duruyo.. delikafadulden ...slm canım bende uyuyamadım baksana saate kac oldu zor nefes alıyorum aynen senin yasadıklarını yasıyorum bende bende uzanmadan rahat edemiyorum aynen sanki sag göğsümün altında ve sürekli batıyormuş gibi oluyo merak etme yanlız deilsin yani rabbimin yardımıyla inşallh sag saglim alıcak kucagımıza bebişleri ozaman unuturuz tüm bu yasadıklarımızı eminin saglıklı olsunlarda baska hiçbirsey istemem ....
bide arkadaslar ben bebegimin hareketlerini iki gün hiç durmaksızın hissediyorum yani sanki hiç uyumuyor ve sonra iki gün yavas hareket ediyor yani ikigün fazla hareketli iki gun az hareketli böyle hisseden varmı ya cok merak ediyorum neyse herkese şimdiden iyi sabahlar siz yazışırken ben buyuk bir ihtimalle uyuyor olucam Allah calışan annelerimize sabir versin ne diyim inşallah bugününüzün nasıl gectiğini anlamz ve cok yorulmazsınız kolay gelsin iyi calışmalar....:CüvCüv:
çok saol canım deniycem artık işe yarasın lütfen çünkü her durumda yatasım gelio geçen misafirliğe gittik orda utanmasam yatacaktım çok zor dayandım..KIZLAR GÜNAYDIN HEPİNİZE.
croxilex ve womanly kızlar bana arada oluo öyle batmalar. o batan yeri ne çok yumuşak ne çok sert bi şekilde avucnuzun içiyle 10-15 dak falan ovuşturun ben öyle rahatlıyorum bayaa batma geçio gevşiyo sanırım inşallah sizde de işe yarar kızlar kötü bi acısı var çünkü biliorum.
geçmiş olsun sen ay allah korusun inşallah erken doğum filan olmaz..kızlarrrrrrrr günaydınn grip sonunda kociş yoluyla benide yakaladı bütün sıkıntısına razıyımda deli gibi şiddetli hapşırıyorum erken doğum tehlikemde var sizce bu tazzikli hapşırmalar bişeyleri tetiklermi aklım çıkıyo zaten erken doğurucam diye
çiçiek çok haklı arkadaşlar o bebeğin içinde taşındığı ana kucakları zaten ağır oluyo bide bebek kilo alınca taşımak çok zor oluyor..bi arkadaşın bebeği 3 aylıktı ve anakucağını içindeydi inanın kaldırmakta çok zorlandım..alırsak zaten eşim taşır ama yazık ona da o kadar yüle işkence edemem..zaten önümüz yaz hiç almayı düşünmüyorum..canım bebek çabuk ağırlaştığı için o şeyi sadece 2 ay kullanabiliomuşsun sonra ağır geliomuş
eda sende arada glikoz iç madem böyle sevdi bizim haylazlar..kaydirigubbakcemile3 bende buğün 3 buçukta şeker yüklemesini sonuçlarını alıcam çok merak ediyorum umarım hayırlı olur sonuç..inşallah seninkide ii çıkar canım..:Saruboceq::ecrin_bebek: AYNENN BU SABAH BENDE ŞEKER TESTİ YAPTIRDIM BENİM BEBEİŞTE KIPIR KIPIR. delikafadulden
AY GÜNAYDIN YAZACAKTIN SAAAT 12 OLMUŞ GEÇMİŞİ ANCA OKUYABİLDİM. hayırlı günler diyimm. kaydirigubbakcemile5
kızlar yatak konusunda ben sonradan büyüyük karyola olan bebek yataklarında alıcam sallanan tip bebek odası düşünmüyordum ama bir yandan da isyiyorum hala kararsızım o konudaa. :bbo:
ben daha hazırlıklara başlamadım ara ara ufak tefek şeyler alıyorum. 30. haftada başlamayı düşünüyorum. şimdilik erken gibi geliyor. o zmana karyolayıda alırım. en azından aldığım eşyaları yıkayıp yerleştirirm hazır olur..
geçen hafta doktora gittim eleviti bıraktığımı söledim kabızlık yapıyor.. tamam dedi bol meyve ye ihtiyacını ordan karşılarsın dedi.. demir hapı kullanmama gerek var mı dedim. kan sayımı yaptır sonuçlara göre bakalım dedi. bu sabah kan sayımı ve şeker testi yaptırdım. sonuçları 13,00 de alıcam özelllikle şekeri çok merak ediyorum. bizim ailede anne tarafında şeker hastalığı var. korkuyorum inşallah bişey çıkmaz.
akşamda ayrıntılı ultrason randevusu aldım. saat 17,00 de onuda çok merak ediyorum inşallah güzel haberler alırımm.
ya kızlar bişey sorucam şimdi ben bugün 24 haftalık oldum dimi haftaya çarparak hesaplayınca 6 yımı doldurmuş görünüyorum 7.aydan gün almaya başlıcam ama öyle olunca geriye 7-8-9 3 ay kalmış gibi görünüyor ocaktayız
ocak şubar mart çıkıyor ee benim doğum nisan 20 ve sonraası gibi görünüyor ben bu işten hiçbişey anlamadım yaw :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?