2009 Nisan Anneleri buraya

canım bende hiç bir şey hazırlamadım, hazırlamayı bırak , doğru dürüst birşey bile almadım.
Daha erken geliyor....

kızlar puset almadıysanız ebbekelri hastaneden çıkaramaıosunuz biliosunuz di mi

canım bana hastanedekiler öyle dedi kuralmış artık pusetsiz bebeği arabaya bindiremiosun kucağında

ne alaka acaba? Hangi hastaneden dediler bunu sana ?

canım sütyen benide sıkıyor,eve gider gitmez çıkarıp atıyorum,
hatta bu sabah takarken kardeşim ek kopça almıştı, lazım olacak bı sana diye , kopça kısmına onu ilave ettim,, beden kısmı biraz genişlediği için bugün sanki biraz iyiyim.

Park yatak mothercare de görmüştüm geçen hafta indirimdeydi...sanırım 149 liraydı ama çok güzel gözüküyordu..isteyen bakabilir ben ilk 6 ay bambu kullanacağım ve onun içine pamuk yatak yaptırıyorum ama biraz sıkı bir yatak olsun çünkü ilk aylarda yumuşak önermiyorlar....uyku meleğide çok hoşuma gitti üzerinde onu mu alsam acaba

kıslar gelmemiş adresi gönderdim ama alla alla.......................................

glnm acityden alacam valla chicodan ordan beğendim,bu ay alıcaz işte, o zaman fotosunu gönderirim...............................

[ımg]http://images.gittigidiyor.com/1132/11322583_0.jpg[/ımg]
kızlar sizi okuyordum uyku meleğinin resmini koyayım dedim,bende almayı düşünüyorum

canım teşekkürler,, peki bunun fiyatı ne kadar...

canım yatak yattırıyosan,,mutlaka sert olması gerekiyormuş,,
bebeğin içine gömülmemesi gerekiyormuş,,,,

:ecrin_bebek: AYNENN BU SABAH BENDE ŞEKER TESTİ YAPTIRDIM BENİM BEBEİŞTE KIPIR KIPIR. delikafadulden

AY GÜNAYDIN YAZACAKTIN SAAAT 12 OLMUŞ GEÇMİŞİ ANCA OKUYABİLDİM. hayırlı günler diyimm. kaydirigubbakcemile5
kızlar yatak konusunda ben sonradan büyüyük karyola olan bebek yataklarında alıcam sallanan tip bebek odası düşünmüyordum ama bir yandan da isyiyorum hala kararsızım o konudaa. :bbo:
ben daha hazırlıklara başlamadım ara ara ufak tefek şeyler alıyorum. 30. haftada başlamayı düşünüyorum. şimdilik erken gibi geliyor. o zmana karyolayıda alırım. en azından aldığım eşyaları yıkayıp yerleştirirm hazır olur..
geçen hafta doktora gittim eleviti bıraktığımı söledim kabızlık yapıyor.. tamam dedi bol meyve ye ihtiyacını ordan karşılarsın dedi.. demir hapı kullanmama gerek var mı dedim. kan sayımı yaptır sonuçlara göre bakalım dedi. bu sabah kan sayımı ve şeker testi yaptırdım. sonuçları 13,00 de alıcam özelllikle şekeri çok merak ediyorum. bizim ailede anne tarafında şeker hastalığı var. korkuyorum inşallah bişey çıkmaz.
akşamda ayrıntılı ultrason randevusu aldım. saat 17,00 de onuda çok merak ediyorum inşallah güzel haberler alırımm.

Son düzenleme:
Dozkan , Selinay yatakları nerden almayı düşünüyorsunuz?
Banada parka yatak daha iyi gibi geldi
Bende mi ondan alsam acaba?
Mobilya olanlarından almayı istiyodum ama
Çok kararsızım yaaa...

glnm_kvrck bence mobilya olanları boşver. ya onları sabit biryere koyup kımıldatamıyosun.sonra işin bitincede parçalarına ayırsan kurulu halinden daha çok yer kaplıyo. bence park yatak al. hem evin içinde istediğin yere yeniden kolayca kurarsın. hem olurya uzun süreli annene tatile falan gidersin yanında götürürsün. ilerdede katlar ikinciye saklarsın. zamanı gelincede normal yataklı takım alırsın bebeğine.kaydirigubbakcemile3

eda-edanur ne güzel yapmışsın kendi kendine bütün ilaçlardan kurtulmuşsun. ya bende kullanmak istemiyorum demir hapı falan bana kilo yapıyo gibi geliyo(tabi benim yediğim pasta börekler sayılmaz.).

şenay bide greco park yatak bakayım bari fikir olur.
selinay sen modeli yaz biz bakalım sanırım adres eklenemedi.

arkadaşlar bu aralar benimde sol göğsümün altında batma şeklinde ağrı oluyor kasıklarımın üstünde ve kaburgalarıma doğruda ağrı var uykularımda düzensiz sabaha doğru ağır bir bacak ağrısıyla uyandım ama şikayet etmiyorum sizlerde de olunca normal olduğunu anladım hamd olsun halime bebeklerimiz sağolsun

tuğce gögüs pompasını elektirkli mi alacaksın? ya bu sefer bende almayı düşünüyorum da. ilk bebeğimde 3.5 yaşına kadar evdeydim lazım olmamıştı.

kızlaar bu arada kabızlığı ve rahim tersliği konusunuda doktoruma sordum. ilk aylarda dr.bana rahimin ters duruyor demişti.sonra kızlarla konuştuk ters olunca sezeryan oluyor demişlerdi. rumelili ya da bursa su ikisinden biri. doktor bi sakınca yok. rahim başlarda ters olabilir ilerleyen zamanlarda düzeliyor sezeryanlık bir durum yok dedii. CADIARZU
kabızlık konusunda ilaç vermedi. benim doktor pek ilaç vermiyor. sositososito sabah aç karna 1yemek kaşığı saf zeytinyağına yarım bardak ılık su ekle onu iç kesinlikle düzelecek dedi. hiç denemedim. zaten kesin miğdemi bulandırır nasıl içilirki o çok mecbur kalırsam yapıcam. bide kabızlık problemi artarsa normal doğum yapılmıyor diye duymuştum onu sordum. yok dedi. sıkıntı olursa lağman yapıyoruz dedi. ama lağman ne diye sormadım. eşim vardı çekindim bir anda böyle işte bu arada 40 dk. kalıdı d-sonuçları almama çok heycanlıyım yaa inş. iyi gelirr sonuçlar.

tuğce gögüs pompasını elektirkli mi alacaksın? ya bu sefer bende almayı düşünüyorum da. ilk bebeğimde 3.5 yaşına kadar evdeydim lazım olmamıştı.

yok canım elektrikliler pek hoşuma gitmiyor iyi ve kullanışlı klasik pompa almayı istiyorum.

eda-edanur ne güzel yapmışsın kendi kendine bütün ilaçlardan kurtulmuşsun. ya bende kullanmak istemiyorum demir hapı falan bana kilo yapıyo gibi geliyo(tabi benim yediğim pasta börekler sayılmaz.).

ay demir hapını bilmiyorumda elevit bence kesin iştah açıyor. bıraktığımdan beri normale döndüm. önceden çok fazla iştahlıydımm. benneyaptımki

Canım şimdi ben kayınvalidemle birlikte oturuyorum
Bebişin odası olmayacak uzun bir süre
Kendi odamıza yerleştireceğimiz için uygun birşeyler almak istiyorum
Biraz öncede annemle konuştum park yatak alalım diye
Malum kızın annesi alırmış beişiğini kyafetini falan:))
Nasıl sığdırcan dedi..
Sonrada bakalım dedik
Bakalım mobilya olanlar çok hantal..
taşısan taşıyamazsın, kaldırsan kaldıramazsın..
Bakalım hayırlısı inşallah
Sizlerdende fikir alıyorum bu iyi oluyor..:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…