- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
günaydın kızlar
benimde gece uykusuzluklarım başladı bebek rahatsız etmiyor ama ben nefes alıp vermekte zorlanıyorum bu yüzden uyumakta zorlaıyorum
bu arada hastane çantası bile hazırlanmaya başlanmış ben çok ağırdanmı alıyorum acaba ben daha bebeğe doğru dürüst bişey bile alamadım
ben izine çıktığımda herşeyini almayı düşünüyorum ama çokmu geç kalır acaba martta
kızlar puset almadıysanız ebbekelri hastaneden çıkaramaıosunuz biliosunuz di mi
canım bana hastanedekiler öyle dedi kuralmış artık pusetsiz bebeği arabaya bindiremiosun kucağında
kıslar ben ancak okudum gelebildim herkese günaydıınn,öncelikle batma olayı bende 1 aydır var ve artık sütyen kullanmıyorum çünkü çok rahatsız ediyor daha çok batıyor ve uyşuyor o bölge hele birde yemek sonrası nefes alamıyorum dikdurmak fayda felan etmiyor sırtıma kramp giriyor artık,gece uykuları hem değişik rüyalar hemde bacak ağrıları ve özel bölge ağrıları nedeniyle delik deşik zaten,bacaklarımın arasına bir yastık takviyesi yaptım biraz rahatladım sanki tavsiye ederim bende gece üşendim kalkmadım ama en son saate baktığımda sabah 5 ti sonra sızmışım,benim ne çanta ne bebişle ilgili birşeyim yok henüz önümüzdeki ay başlayacağım nasipse,iş zaten bizim kendi işimiz rahatım sırf sıkıldığım için gidip geliyorum eşimde yanımda olunca kendimi iyi hissediyorum elimden gelse doğuma burda giderim tabi buna bizim çevreye dadanan hırsız faktörüde etken deli gibi millete fısfıs sıkıyormuş gece gündüz demedi bende korkumdan iyice yapıştım kocaya valla eskden haftada 2 kalıodum evde temizlik felan yapıodum şimdi oda kal demiyor,aslında kafa dengi bir arkadaşım olsa idi apartmanda yada yakın belki ihtiyaç duymazdım sonuçta öle gidip geliyorum bişey yaptırdıklarıda yok sonuçta aman ne diim of çok konuştum ne uzun bir günaydın bu yahu kahvemi içiyorum sizin yerinizede öptüm şimdilik :)
tuğce gögüs pompası aldın mı alacak mısın?
[ımg]http://images.gittigidiyor.com/1132/11322583_0.jpg[/ımg]
kızlar sizi okuyordum uyku meleğinin resmini koyayım dedim,bende almayı düşünüyorum
park yatak mothercare de görmüştüm geçen hafta indirimdeydi...sanırım 149 liraydı ama çok güzel gözüküyordu..isteyen bakabilir ben ilk 6 ay bambu kullanacağım ve onun içine pamuk yatak yaptırıyorum ama biraz sıkı bir yatak olsun çünkü ilk aylarda yumuşak önermiyorlar....uyku meleğide çok hoşuma gitti üzerinde onu mu alsam acaba
:ecrin_bebek: AYNENN BU SABAH BENDE ŞEKER TESTİ YAPTIRDIM BENİM BEBEİŞTE KIPIR KIPIR. delikafaduldenaman allahım bugün glikozun etkisindenmidir nedir oğlum şuanda kıpır kıpır benim oğlan sanırım glikoz istermiş hopluyo içerde beyfendi..eşime diyorum arada 50 gr glikoz al içim bizim oğlan onu istio diorum gülüyoruz heh heee...:))
Dozkan , Selinay yatakları nerden almayı düşünüyorsunuz?
Banada parka yatak daha iyi gibi geldi
Bende mi ondan alsam acaba?
Mobilya olanlarından almayı istiyodum ama
Çok kararsızım yaaa...
tuğce gögüs pompasını elektirkli mi alacaksın? ya bu sefer bende almayı düşünüyorum da. ilk bebeğimde 3.5 yaşına kadar evdeydim lazım olmamıştı.
eda-edanur ne güzel yapmışsın kendi kendine bütün ilaçlardan kurtulmuşsun. ya bende kullanmak istemiyorum demir hapı falan bana kilo yapıyo gibi geliyo(tabi benim yediğim pasta börekler sayılmaz.).
Canım şimdi ben kayınvalidemle birlikte oturuyorumglnm_kvrck bence mobilya olanları boşver. ya onları sabit biryere koyup kımıldatamıyosun.sonra işin bitincede parçalarına ayırsan kurulu halinden daha çok yer kaplıyo. bence park yatak al. hem evin içinde istediğin yere yeniden kolayca kurarsın. hem olurya uzun süreli annene tatile falan gidersin yanında götürürsün. ilerdede katlar ikinciye saklarsın. zamanı gelincede normal yataklı takım alırsın bebeğine.kaydirigubbakcemile3
sagol tatlım...............
öyle deme görücem sonra seni tutuşacak pacaların yavaş yavaş hazırlaaaaaaa bence sende.....delikafaduldendelikafadulden
maşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
of canım sorma tvlerde falanda cıktı allah yardımcımız olsun....
hadi bizleri gectim ama devamlı ilaç kullanlar ve ilaçlarının kutusu bin ikibin olan var onlar ne yapsın....
merhaba kızlar ben geldim 15 dakikalık ayrıntılı ultrasondan CADIARZU
bana biraz kısa geldi bu ultrason süresi ....
bebeişide pek göremedim ekranda doktor erkekti ,
bebişim başını benim sol leğen kemiğimin arasına koymuş görmekte biraz zorlandık zar zor gördü dr. baya bir bastırdı valla adama bağrıcaktım bastırma diye Çok üzgünüm çoook
yani beklediğim gibi olmadı bu ultrason işi neyse
Allaha şükr hiç bir problem görülmedi herşey normal çıktı
yaa kızlar ben ciğer yedim ya çok pişmanım bu 2veya 3.kez oluyor ama canım çok çekmişti yaaa :1no2:
çok pişmanım sizce bişey olurmu
ne olacakki tatlım ya bende hamileleigim boyunca 3-4 kere ciger yedimmmm
urlacım benim testlerde toksoplazma negatıf çıkmıştı ondan doktor yeme demişti ama aadım doktorumu sordum afiyet olsun yanlız iyi pişmiş olmasına dikkat et dedi
kızlar doğum yapan arkadaşımdan aldım bu liseteyi kendisi sezeryan oldu bunlar lazım oluyormuş hastane çantasında :Bizde dün bebişin ilk cicilerini aldık babasıyla
Fenerbahçeli hastane çıkışı aldık:))
Yanına bir tane daha mı almak gerekir acaba?
*gecelikler 1-2tane
*iç çamaşırlar bol bol
*hasta bezleri
*emzirme sütyenleri 2-3 adet
*göğüs pedleri pamuk temiz bir tas
*çorap (ayaklar çok üşüyormuş )
*terlik
*hastane çıkışı bebişe
*zıbın bebeğe çorap*patik*yelek*eldiven
hastane çıkışndan ayrıyeten alt üst takım (pijama ve üstü)
*bebek bezleri*pişik kremleri
*ıslak mendiller
*battaniyesi bir kalın birde penye
biberonları *emzik*göğüs pompası her ihtimale karşı..
şenay geçmiş olsun cnm hapşıracağın zaman oturursan o basınç fazla etkilemez diye düşünüyorum...kızlarrrrrrrr günaydınn grip sonunda kociş yoluyla benide yakaladı bütün sıkıntısına razıyımda deli gibi şiddetli hapşırıyorum erken doğum tehlikemde var sizce bu tazzikli hapşırmalar bişeyleri tetiklermi aklım çıkıyo zaten erken doğurucam diye
:ecrin_bebek: AYNENN BU SABAH BENDE ŞEKER TESTİ YAPTIRDIM BENİM BEBEİŞTE KIPIR KIPIR. delikafadulden
AY GÜNAYDIN YAZACAKTIN SAAAT 12 OLMUŞ GEÇMİŞİ ANCA OKUYABİLDİM. hayırlı günler diyimm. kaydirigubbakcemile5
kızlar yatak konusunda ben sonradan büyüyük karyola olan bebek yataklarında alıcam sallanan tip bebek odası düşünmüyordum ama bir yandan da isyiyorum hala kararsızım o konudaa. :bbo:
ben daha hazırlıklara başlamadım ara ara ufak tefek şeyler alıyorum. 30. haftada başlamayı düşünüyorum. şimdilik erken gibi geliyor. o zmana karyolayıda alırım. en azından aldığım eşyaları yıkayıp yerleştirirm hazır olur..
geçen hafta doktora gittim eleviti bıraktığımı söledim kabızlık yapıyor.. tamam dedi bol meyve ye ihtiyacını ordan karşılarsın dedi.. demir hapı kullanmama gerek var mı dedim. kan sayımı yaptır sonuçlara göre bakalım dedi. bu sabah kan sayımı ve şeker testi yaptırdım. sonuçları 13,00 de alıcam özelllikle şekeri çok merak ediyorum. bizim ailede anne tarafında şeker hastalığı var. korkuyorum inşallah bişey çıkmaz.
akşamda ayrıntılı ultrason randevusu aldım. saat 17,00 de onuda çok merak ediyorum inşallah güzel haberler alırımm.
edacım maşallahbebişine inşallah yarında hayırlı haberlerle dönersin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?