2009 Nisan Anneleri buraya

bursasu benim kafam da karışıyordu.ben kandimce söyle çözdüm.bir ayı 30 gün hesaplayıp sata göre hesaplarsan 5.5 ay yeni biit.ikimiz aynıyız hemen hemen.
doktorlar bir ayı 4 hafta oalrak alıyor bu durumda toplamda 40 hatfta 10 aya denk geliyor.aslında her iki durumda da doğum tarihi aynı zamana denk geliyor.biri 9 ay 10 günlük diğeri 10 aylık bir zaman.biraz karışık oldu ama umarım anlamaışsındır.CADIARZU

EVET HAKLISIN BELKİDE GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ DEĞİLDİR CANIM
EVİM EVET KÜÇÜK YERİM YOK 2 ODA 1 SALON DİYORUM OTURMA ODASINI ATALIM BEBEK ODASI YAPALIM kaydirigubbakcemile3 EŞİM SEN BENİDE ATARSIN YAKINDA BEBEK İÇİN DİYOR kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar bu arada ben uzun süredir gedayı ve didem1981 i göremiyorum.onlar hergün giriyordular.haberi olan var mı arkadaşlarımızdan ben çok merak ediyorum.

Hayır kaynanam demedi canım
Dese bile tınlayan kim ?
Bizde ve çoğu yerde adet böyle...
Uygulayan çok kişi var...

EVET CANIM BİZDEDE AYNI KIZIN AİLESİ ALIR BÜTÜN EŞYALARINI BEBEĞİN
ANNEM ŞEHİR DIŞINDA BENİ BEKLE SEN İZİNE ÇIKTIĞINDA GELİCEM ALIRIZ ORDAN SİYOR AMA BEN GEREK YOK BİZ ALIRIZ DİYORUM KABUL ETMİYOR SEN AL BEN PARASINI VEREYİM DİYOR kaydirigubbakcemile3 TAKMIŞ ALACAK YANİ BİZİMKİLERDE

ben de yatak konusunda çok kararsızım aslında burda hiç park yatak görmedin sanırım buraya gelmio..çevremdede hiç kullanan olmadı acaba kullanışlımı yani kaç yaşına kadar güvenli bi şekilde yatıo..?peki park yatak alırsanız eşyaları için ayrı bi dolap mı almayı düşünüyosunz..ben karyolanın takımı şifonyer var onuda alırım die düşünüodum..ama kafam çok karışık 2 seneye kadar başka bi şehre tayin istiycez..ne yapsakki arkadaşlar???? kahvaltıdan sonra gelicem allaha emanet olun..

eda sende arada glikoz iç madem böyle sevdi bizim haylazlar..kaydirigubbakcemile3 bende buğün 3 buçukta şeker yüklemesini sonuçlarını alıcam çok merak ediyorum umarım hayırlı olur sonuç..inşallah seninkide ii çıkar canım..:Saruboceq:[/QUOTE]
canım yaa sabah 9,30 da içtim miğde bulantım anca geçti ne kötüydü o yaa gözümden yaş geldi resmen. allah bi daha içirmesin diyelim olumsuz çıkarsa bide 100 lük var biliyon. inşallah ikimizinde sonuçları temiz çıkar..

eda -edanur park yatakların sallananlarıda var baya geliştirmişler titreşimli sallanan melodi çalan 3 kademeli.

yaa salında ben onlara bayılıyordum 2kuzenimde ondan aldı hiç kullanamadılar. oyun parkı olarakta kullanşlı değil çocuk sıkılıyor içinde hemen ağlayıp çıkmak istiyormuş. ya tabi her bebektede aynı olmaz hepsinin huyu farklı sallananıda çıkmış demekk. :1shok:

arkadaşlar bu arada ben uzun süredir gedayı ve didem1981 i göremiyorum.onlar hergün giriyordular.haberi olan var mı arkadaşlarımızdan ben çok merak ediyorum.

evet didem 1981hergün girerdi gedada yok gerçekten inşallahkötü bişey yoktur
sengunde yok ne zamandır

evet bende merak ediyorum özellikle geda uzun süredir yok inşallah hiçbir sorunları yoktur

didem 1981 cuma günü girmişti diye hatırlıyorum yanlışmı aklımda kalmış bir geçmişe bakayım

Çok şükür bilen biri varmış yaa...:1hug:
Benim annemde ben demeden alır..

ya internette bir sürü var satılıyo orayda getiriler croxilex ben park yatak aldım ama oda da alacağız inşallah ondan park yatak aldım
yanımızda dursun diye ilk zamanlar ona yatırırım diye sen en iyisi hiç park yatak alma çünkü eşyalarını nereye koyacaksın bebişin
büyüyen karyolalardan al şifonyerinide alırsın öyle daha kullanışlı olur senin için

GEDA EN SON GEÇEN CUMA GİRMİŞTİ SANIRIM.bende onun 100 lük şeker testinin sonucunu merak ediyordum akşama doğru girer bence çünkü bu saatlerde okulu var. a.s. ama sanırım didemin işleri yoğundur sene sonu çok yoğunuz diyordu sene başınada sarktı demek ki yoğunluğu.

Selam arkadaşlar!
Antalyadan döndük..
Yılsonu değerlendirme toplantısı yılbaşı tatiline dönüştü,çok eğlendik..
Wow kremlin hakikaten çok güzel tavsiye ederimm.
Yaz tatilinde eşimle ve bebişle gitmeyi düşünüyoruz tekrar..
Sanki hamile olan ben değilmişim gibi bowling oynadım sambacılarla dans ettim
alışsın dimi bizimki arkadaşlar kesin bu oğlan fırlama olcak dediler:)
oğlum ilk latin dansını benimle yaptı:)
tabi çok zorlamadım dikkatlice..
şimdi ise birtürlü toparlanıp işe başlayamadımm..
Yazdıklarınızı henüz okuyamadımm umarım kimsede problem yoktur.

selinay baktım güzel boyutlarıda iyiymiş seninkinin.
bide aşağıya yazdığıma bi baksana. nasıl?
Pierre cardin yeni 2009 model oyun parkı olabilen park beşik..(V-6000)

hoşgeldin poseidon80. gezinin güzel geçmesine sevindim.
canım ya dans hadi bir nebzede bowling nasıl oynadın ben cesaret edemiyorum çokta severim aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…