ya kızlar bişey sorucam şimdi ben bugün 24 haftalık oldum dimi haftaya çarparak hesaplayınca 6 yımı doldurmuş görünüyorum 7.aydan gün almaya başlıcam ama öyle olunca geriye 7-8-9 3 ay kalmış gibi görünüyor ocaktayız
ocak şubar mart çıkıyor ee benim doğum nisan 20 ve sonraası gibi görünüyor ben bu işten hiçbişey anlamadım yaw :S
demet1 canım internette göründüğü gibi değil park yataklar öyle kolay kolay bebek falan düşmez. tersine benim kızn mobilya yatağı vardı tabi onda öyle 2 kademe falanda yok bizimki çok cadı bişeydi daha 7. ayında yataktan atlamaya kalktı. tabi bizde normal yatağa geçirmek zorunda kaldık. park yataklar kademeli. hatta 3 kademelisi çıktı 2009 model. bide yerin darsa bence daha uygun olur. çarşıya çıktığında bence yinede bi bak.
Hayır kaynanam demedi canım
Dese bile tınlayan kim ?
Bizde ve çoğu yerde adet böyle...
Uygulayan çok kişi var...
eda -edanur park yatakların sallananlarıda var baya geliştirmişler titreşimli sallanan melodi çalan 3 kademeli.
arkadaşlar bu arada ben uzun süredir gedayı ve didem1981 i göremiyorum.onlar hergün giriyordular.haberi olan var mı arkadaşlarımızdan ben çok merak ediyorum.
arkadaşlar bu arada ben uzun süredir gedayı ve didem1981 i göremiyorum.onlar hergün giriyordular.haberi olan var mı arkadaşlarımızdan ben çok merak ediyorum.
Çok şükür bilen biri varmış yaa...:1hug:EVET CANIM BİZDEDE AYNI KIZIN AİLESİ ALIR BÜTÜN EŞYALARINI BEBEĞİN
ANNEM ŞEHİR DIŞINDA BENİ BEKLE SEN İZİNE ÇIKTIĞINDA GELİCEM ALIRIZ ORDAN SİYOR AMA BEN GEREK YOK BİZ ALIRIZ DİYORUM KABUL ETMİYOR SEN AL BEN PARASINI VEREYİM DİYOR kaydirigubbakcemile3 TAKMIŞ ALACAK YANİ BİZİMKİLERDE
ben de yatak konusunda çok kararsızım aslında burda hiç park yatak görmedin sanırım buraya gelmio..çevremdede hiç kullanan olmadı acaba kullanışlımı yani kaç yaşına kadar güvenli bi şekilde yatıo..?peki park yatak alırsanız eşyaları için ayrı bi dolap mı almayı düşünüyosunz..ben karyolanın takımı şifonyer var onuda alırım die düşünüodum..ama kafam çok karışık 2 seneye kadar başka bi şehre tayin istiycez..ne yapsakki arkadaşlar???? kahvaltıdan sonra gelicem allaha emanet olun..
biz yine çoooooooooook yorulduk koçiş kafamı kıracak kendinize ii bakın kaçtım ben yarın kontrolüm var haberleri iletirim byesss
Selam arkadaşlar!
Antalyadan döndük..
Yılsonu değerlendirme toplantısı yılbaşı tatiline dönüştü,çok eğlendik..
Wow kremlin hakikaten çok güzel tavsiye ederimm.
Yaz tatilinde eşimle ve bebişle gitmeyi düşünüyoruz tekrar..
Sanki hamile olan ben değilmişim gibi bowling oynadım sambacılarla dans ettim
alışsın dimi bizimki arkadaşlar kesin bu oğlan fırlama olcak dediler:)
oğlum ilk latin dansını benimle yaptı:)
tabi çok zorlamadım dikkatlice..
şimdi ise birtürlü toparlanıp işe başlayamadımm..
Yazdıklarınızı henüz okuyamadımm umarım kimsede problem yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?