kızlar özellikle park yatak almayı düşünenler. yatağın içine döşek olarak ne koymayı düşünüyosunuz.uyku meleği diye bişey varmış viskondan ondan almayı düşünen var mı?
bende ya kraft yada pierre cardinin yeni çıkan bir modeli var ondan diye düşünüyorum.
Dozkan , Selinay yatakları nerden almayı düşünüyorsunuz?
Banada parka yatak daha iyi gibi geldi
Bende mi ondan alsam acaba?
Mobilya olanlarından almayı istiyodum ama
Çok kararsızım yaaa...
hayır kaynanam demedi canım
dese bile tınlayan kim ?
Bizde ve çoğu yerde adet böyle...
Uygulayan çok kişi var...
hoşgeldin poseidon80. Gezinin güzel geçmesine sevindim.
Canım ya dans hadi bir nebzede bowling nasıl oynadın ben cesaret edemiyorum çokta severim aslında.
evet didem 1981hergün girerdi gedada yok gerçekten inşallahkötü bişey yoktur
sengunde yok ne zamandır
Canım Allah göstermesinay allahım korusun...........
kızlar ben şöyle 4-5 gün gşrmezsem bilinki......... ben kötüyüm allahım korusun
ya benim annemde alıyorda ille annne alcak diye bişeyokÇok şükür bilen biri varmış yaa...:1hug:
Benim annemde ben demeden alır..
oh maşallah tatilin güzel geçmiş sevindimSelam arkadaşlar!
Antalyadan döndük..
Yılsonu değerlendirme toplantısı yılbaşı tatiline dönüştü,çok eğlendik..
Wow kremlin hakikaten çok güzel tavsiye ederimm.
Yaz tatilinde eşimle ve bebişle gitmeyi düşünüyoruz tekrar..
Sanki hamile olan ben değilmişim gibi bowling oynadım sambacılarla dans ettim
alışsın dimi bizimki arkadaşlar kesin bu oğlan fırlama olcak dediler:)
oğlum ilk latin dansını benimle yaptı:)
tabi çok zorlamadım dikkatlice..
şimdi ise birtürlü toparlanıp işe başlayamadımm..
Yazdıklarınızı henüz okuyamadımm umarım kimsede problem yoktur.
EVET HAKLISIN BELKİDE GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ DEĞİLDİR CANIM
EVİM EVET KÜÇÜK YERİM YOK 2 ODA 1 SALON DİYORUM OTURMA ODASINI ATALIM BEBEK ODASI YAPALIM kaydirigubbakcemile3 EŞİM SEN BENİDE ATARSIN YAKINDA BEBEK İÇİN DİYOR kaydirigubbakcemile3
kızlar kötü düşünmeyin iyidir bzimkiler belki yılsonu yoğunlukları falan vardır ya.
amin canımCanım Allah göstermesin
Öyle düşünme
İnşallah hepimiz bebişleirmizi sağlıkla kucağımıza alırız..
kız sus urla ağzını hayra aç........................
ya ben onun için şu boyundan çapraz takılan taşımalar yokmu onlardan almayı düşünüyorum bi babişe bi bana gerçi ben taşıyamamda dikişlerle dedesi taşır onlar uygunmu sizce acemilik olunca insan bilemiyoki ne iyi ne kötü
KIZLAR ŞİMDİ TAHLİL SONUÇLARIMI ALDIM..
AÇLIK KAN ŞEKERİ 74
50 MG GLİKOZDAN SONRA 93
SONUÇLAR BÖYLE NASIL YÜKSEKMİ NORMAL Mİ KENDİ DOKTORUMA YARIN GÖSTERİCEM O ZAMANA KADAR ÇATLARIM. :1shok:
Kızlar albüm ekledim oldumu olmadımı bilmiyorum..
Bir bakım
ya kızlar bişey sorucam şimdi ben bugün 24 haftalık oldum dimi haftaya çarparak hesaplayınca 6 yımı doldurmuş görünüyorum 7.aydan gün almaya başlıcam ama öyle olunca geriye 7-8-9 3 ay kalmış gibi görünüyor ocaktayız
ocak şubar mart çıkıyor ee benim doğum nisan 20 ve sonraası gibi görünüyor ben bu işten hiçbişey anlamadım yaw :S
hoşgeldin.............................kızlar merhabalar.umarım hepiniz iysinizdir.bugün bininci sayfayı görecez heralde.
şenay geçmiş olsun.ben de nezleyim ve hapşırıp duruyorum.oturmaya dikkat ediyorum .zaten engellemek çok tehlikeli.
edacım güzel sonuçlar alırsın inşallah.
ben henüz 2 bady ve 3 çorap aldım bebeğime.şubatta almayı düşünüyoruz herşeyini.şu an erken gibime geliyor.ama kendimi örgüye vurdum.yelek patik ve atkı ördüm bebeğime.minnacıklar.çok zevkliymiş örgü olayı.ben daha yeni başladım.tavsiye ederim evde olanlara.zaman geçiyor.
arkadaşlar bu aralar benimde sol göğsümün altında batma şeklinde ağrı oluyor kasıklarımın üstünde ve kaburgalarıma doğruda ağrı var uykularımda düzensiz sabaha doğru ağır bir bacak ağrısıyla uyandım ama şikayet etmiyorum sizlerde de olunca normal olduğunu anladım hamd olsun halime bebeklerimiz sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?