2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar özellikle park yatak almayı düşünenler. yatağın içine döşek olarak ne koymayı düşünüyosunuz.uyku meleği diye bişey varmış viskondan ondan almayı düşünen var mı?

bende ya kraft yada pierre cardinin yeni çıkan bir modeli var ondan diye düşünüyorum.

Dozkan , Selinay yatakları nerden almayı düşünüyorsunuz?
Banada parka yatak daha iyi gibi geldi
Bende mi ondan alsam acaba?
Mobilya olanlarından almayı istiyodum ama
Çok kararsızım yaaa...

ben krafttan park yatak aldım ama jenney modeli değil. 230 YTL falandı. ebebek ten aldım. uzun süre ne alacağımı düşündüm sonunda bunu aldım. şimdilik başka yatak almayacağım ama belki doğunca bebek karyolası gerekirse alırım. alırken satıcı içine konacak yatak konusunda doktoruma danışmamı önerdi sonuçta yeni doğmuş olacağı için sert bir yatak da gerekebilir. en güzel model bence chico nunkiydi ama o da sallanmıyordu.:1no2:

dozkancım bursasu nunkinden biraz farklı canım fiatıda 180 fln nette ucuz sanırım,pierre cardine baktım bendee hep kahve tonlar kullanmışlar yoksa onunkide çok kaliteli canım....................renk uymadı anlayacağın ....................................

hayır kaynanam demedi canım
dese bile tınlayan kim ?
Bizde ve çoğu yerde adet böyle...
Uygulayan çok kişi var...

bende biliyorum, ilk çoçuk için geçerli diye biliyorum..
Annem geçen sene yiğenin herşeyini yapmıştı,,, bir de onları kardeşime vermedi, sanki kız çeyizi götürür gibi hepsini , bir günde topladı götürdü,, oda takımıda yeni gelmişti,, sildik ,, annemin aldıklarını da tek tek yerleştirdik. Odamızı ... 1 günde odamız hazırdı sankii.. Tabii öncesi annem 9 ay hazırlandı...
şimdi de benim için çalışıyor,,, şuan bebek arabasının içine sermek için kaputineden kenarları fistolu bir örtü yapıyor,,, kadın meraklı ne yaparsın...

Son düzenleme:
arkadaşalr benim bebek odası yapmayı düşündüğüm odamın karşısındaki binaya 3 tane baz istasyonu koymuşlar.ne yapsam başka uygun odam da yok.çok mu tehlikelisi var bu istasyonların.inanın evi değiştirmeyi bile ciddi ciddi düşündüm ama eşim onların olmadığı yer kalmadı ki istanbulda diyo.

hoşgeldin poseidon80. Gezinin güzel geçmesine sevindim.
Canım ya dans hadi bir nebzede bowling nasıl oynadın ben cesaret edemiyorum çokta severim aslında.

en küçük top 8 kg lukla atış yaptım.
Ama tabi 3 tur oynamamız gerekiyordu.
Yorulduğum için oynayamadım.

dozkan aslında benimkide jenny modeli değil sanırım ama o resimdekini aynısı gibi kraft yazıyo ztn,pieer cardinenin sarı lacivertide güzelmiş aslınsa ben armadad baktım sanırım hep kahve tonlarıydı.....................

kızlar kötü düşünmeyin iyidir bzimkiler belki yılsonu yoğunlukları falan vardır ya.

kız sus urla ağzını hayra aç........................

Çok şükür bilen biri varmış yaa...:1hug:
Benim annemde ben demeden alır..
ya benim annemde alıyorda ille annne alcak diye bişeyok
oh maşallah tatilin güzel geçmiş sevindim

benım evımde aynı aynı şeyi bendede dedim eşimde aynı şeyi söyledi aynı derken

beek olunca sen benımle bu kadar ilgilenmezsin dedi....şakkıdışakkıdı

onlar için cok erken bebekler şöyle bi 5-6 aylık olması lazım bence onlarla taşımak için

KIZLAR ŞİMDİ TAHLİL SONUÇLARIMI ALDIM..
AÇLIK KAN ŞEKERİ 74
50 MG GLİKOZDAN SONRA 93
SONUÇLAR BÖYLE NASIL YÜKSEKMİ NORMAL Mİ KENDİ DOKTORUMA YARIN GÖSTERİCEM O ZAMANA KADAR ÇATLARIM. :1shok:

normal canım hatta düşük bile benim de yaklaşık o değerlerdeydi ordan biliyorum.

bende pek anlamıyorum ama 40 haftada doguranlar maşallah 40 hafta 10 ay yapıyorr.....
hoşgeldin.............................

son aylarda ne yapcaz... bilmem artık kuvvetlenıyorlar ya tekme tekme artık gece ögle sabah hiç farketmıyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…