2009 Nisan Anneleri buraya

inşallah ii çıkar eda edanur ama bişey sorcam sen glikozu içmeden öncede mi kan alındı ben de öyle bişey olmadı..sadece içtikten 1 saat sonra 3 tüp kan verdim anlamadım şimdi:uhm:

tam olarak zararını bilmiyorum ama; benim ..çalıştığım binanın tepesinde 3 tane var,,
sağ olsun patronlarımız paraya doymadıkları için ne varsa hepsini kabul ediyor, karşılığında da senelik para alıyorlar...

Bugün sayfalar çok çabuk ilerliyor...
Maşallahımız var kızlar:)))

herkes urlanın gazına gelmiş anlaşılan ; hem çalışanları düşünmüyorsunuz.. okumak zor oluyor...

olmuş cnm ben baktım resmine yorum bile yaptım

nerden bakıyorsunuz albume ?

SAOL CANIMM çok rahatladım ailede genetik olduğu için en çok bundan korkuyordum. çok şükür. :Saruboceq:

canım gözün aydın,, senin adına sevindim,, darısı başıma artık.. .

arkadaşlar gebelik bölümünde bir arkadaş konu açmış kilo ile ilgili çok üstüne gidilmiş çok üzüldüm ya kızcağız özür dilemesine rağmen zaten hamile hassas olur yani bende kolay hamile kalmadım bu dördüncü yılım ama Allah a hoşvarsın kimseyi böyle üzmem yani neyse sizlerle paylaşmak istedim Allah isteyen herkese bebek versin bizlerede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

megul yazmıştı sanırım bebek odası için düşündüğü tarafa baz istasyonu kurulmuş..ben çok tehlikeli die biliyorum canım..hele ki 3 taneymiş ve yakınmış zararı kat kat fazla olur..cep telefonlarını bile çocukla aynı odaya koymamalıyken 3 baz istasyonu birden var...ne bilim allah korusun ama sen tedbirini al takdir allahtan demişler..bari en uzak odayı yapta etkisi biraz azalsın canım..

s ebru canım benımde babamın tarafın genetik şeker hastalıgı bende korkmuştum ama bendede cıkmadı................

yani ben çok duygusalım ondanmı bu kadar herşeyden etkileniyorum bilmiyorum ama herşeye üzülüyorum sizlerin nisan annelerinin yanında rahatlıyorum iyki varsınız

allah allah nasıl bi konuki üstüne gitmişler tuğçe tam yerini söylermisin..konunnu adı ne???amin inşallah, çok zor bişeydir isteyipte olmaması..allah sabır versin..

inşallah ii çıkar eda edanur ama bişey sorcam sen glikozu içmeden öncede mi kan alındı ben de öyle bişey olmadı..sadece içtikten 1 saat sonra 3 tüp kan verdim anlamadım şimdi:uhm:

canım ilk önce aç karnına verdim sonra glikoz içtim 1 saat sonra tekrar kan verdim

s_ebru degerlerin iyi evet hhatta düşük sanırım

3 tüp müüü ?? yok yaa benim öle değil.. gittim kan aldı glikoz içtim 1 saat sonra tekrar kan aldı ama 2 tüp değil az bişe gerçi ben kan sayımıda yaptırdım belki ilk aldığı kanı kan sayımı için almıştır. . ama öyleyse bile sonuçlarda glikozdan önce ve sonra diye yazmış.. fisfisfis
canım gözün aydın,, senin adına sevindim,, darısı başıma artık.. .

saol şirvancım gerçi belli değil ama ebru da yaptırmış ordan biliyor sonuçların iyi olduğunu inşallah kimsede çıkmasın a.s.

merhaba kızlar,geçmişi okudum hastalara şifa diliyorum, hazırlık yapanlara kolay gelsin okuduğum kadarıyla herkes çantalarını hazırlamaya başlamış ne güzel benimde şimdi hep aklım bebişimin hazırlılarında bizde eşimle bebişimizin odasını aldık çok şükür evim biraz büyük oğluma bir oda yapabilecem evim küçük olsaydıda onu sarar sarmalar bir yer bulurdum yanımda yeterki onlar sağ salim dünyaya gelsinler .....

şirvan bende calışıyorum ama herşey kk nisan anneleri için 1000 hedef haydinnnnnnnnnnnnnnn

urla, aysun4141, croxilex, demet1, eda_edanur+, Esennn, etoprak, glnm_kvrck, roseberry, sapphire+, s_ebru, tuğçe8, ŞİRVAN+

mola verin işlere biraz kk'da takılın

hoşgeldinn... ogluşunun odasıda hayırlı olsun....

yani ben çok duygusalım ondanmı bu kadar herşeyden etkileniyorum bilmiyorum ama herşeye üzülüyorum sizlerin nisan annelerinin yanında rahatlıyorum iyki varsınız
aynı şekilde bende çok fazla duygusalım herşeye ağlar oldum..hatta geçen gün yeşil yol filmini izledim ayy ordaki zenci adamın idamı sırasında bana bi ağlama krizi geldi susamıyorum...önce çok yavaş başladı ama sonra kendime hakim olamadım eşim ne olduğunu bile anlamadı..banyoya gittim yere yığıldım allahtan eşim bu konuda tecrübeli sakın bayılma bbeğini düşün ona oksijen gitmez filan dedi sırf bebek için kendimi tuttum..kendimi bırakıp rahatlamayı çok istemiştim..inannı 3 saat sürdü kendime gelmem ve hayret ettik ikimizde çünkü o filmi önce izlemiştim hiç böyle bi etki yapmamıştı..size tavsiyem çok duygusal filmlerden filan uzak durun..hatta kimsenin sıkıntılarını dinlemeyin hamilelik bitene kadar..

allah allah nasıl bi konuki üstüne gitmişler tuğçe tam yerini söylermisin..konunnu adı ne???amin inşallah, çok zor bişeydir isteyipte olmaması..allah sabır versin..

canım ilk sayfada bende zaten birşeyler yazdım konunun adı(mutluyum çünki hamileyim mutsuzum çünki çok kilo aldım)

canım ilk önce aç karnına verdim sonra glikoz içtim 1 saat sonra tekrar kan verdim

s_ebru degerlerin iyi evet hhatta düşük sanırım

benle eda_edanur u karıştırdın:1rolleyes: ama benimde yaklaşık o değerlerde çıkmıştı bana da uydu yani yazdıkların:1hug:

inanamıyorum canım yaa ben zaten asla duygusal film izlemiyorum. hatta haberleri izlerken bile çok seçiciyim. üzüldüğümüzde kendimizi kasıyoruz bebekte etkileniyor. huzursuz bir bebek oluyor. hatta filmlerde vb. korkunç iğrenç görüntülere de bakmak iyi değilmiş. dikkatli olmak lazım. mutlu bi hamilelik geçirirsek bebeklerimizde mutlu olur inş.. delikafadulden

canım niye öyle filmler izliyon tüh okuma bari oo konuyu benim gibi etkilenirsin sonra,üzüleceğin şeylerdn kaç ben öyle yapıyom ama rast geldim dün okudum bugünde hala devam ediyor bende tansiyonda var sakinleştirecek eşimde burda yok :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…