normal canım hatta düşük bile benim de yaklaşık o değerlerdeydi ordan biliyorum.
inşallah ii çıkar eda edanur ama bişey sorcam sen glikozu içmeden öncede mi kan alındı ben de öyle bişey olmadı..sadece içtikten 1 saat sonra 3 tüp kan verdim anlamadım şimdi:uhm:KIZLAR ŞİMDİ TAHLİL SONUÇLARIMI ALDIM..
AÇLIK KAN ŞEKERİ 74
50 MG GLİKOZDAN SONRA 93
SONUÇLAR BÖYLE NASIL YÜKSEKMİ NORMAL Mİ KENDİ DOKTORUMA YARIN GÖSTERİCEM O ZAMANA KADAR ÇATLARIM. :1shok:
arkadaşalr benim bebek odası yapmayı düşündüğüm odamın karşısındaki binaya 3 tane baz istasyonu koymuşlar.ne yapsam başka uygun odam da yok.çok mu tehlikelisi var bu istasyonların.inanın evi değiştirmeyi bile ciddi ciddi düşündüm ama eşim onların olmadığı yer kalmadı ki istanbulda diyo.
Bugün sayfalar çok çabuk ilerliyor...
Maşallahımız var kızlar:)))
olmuş cnm ben baktım resmine yorum bile yaptım
SAOL CANIMM çok rahatladım ailede genetik olduğu için en çok bundan korkuyordum. çok şükür. :Saruboceq:
allah allah nasıl bi konuki üstüne gitmişler tuğçe tam yerini söylermisin..konunnu adı ne???amin inşallah, çok zor bişeydir isteyipte olmaması..allah sabır versin..arkadaşlar gebelik bölümünde bir arkadaş konu açmış kilo ile ilgili çok üstüne gidilmiş çok üzüldüm ya kızcağız özür dilemesine rağmen zaten hamile hassas olur yani bende kolay hamile kalmadım bu dördüncü yılım ama Allah a hoşvarsın kimseyi böyle üzmem yani neyse sizlerle paylaşmak istedim Allah isteyen herkese bebek versin bizlerede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
inşallah ii çıkar eda edanur ama bişey sorcam sen glikozu içmeden öncede mi kan alındı ben de öyle bişey olmadı..sadece içtikten 1 saat sonra 3 tüp kan verdim anlamadım şimdi:uhm:
3 tüp müüü ?? yok yaa benim öle değil.. gittim kan aldı glikoz içtim 1 saat sonra tekrar kan aldı ama 2 tüp değil az bişe gerçi ben kan sayımıda yaptırdım belki ilk aldığı kanı kan sayımı için almıştır. . ama öyleyse bile sonuçlarda glikozdan önce ve sonra diye yazmış.. fisfisfisinşallah ii çıkar eda edanur ama bişey sorcam sen glikozu içmeden öncede mi kan alındı ben de öyle bişey olmadı..sadece içtikten 1 saat sonra 3 tüp kan verdim anlamadım şimdi:uhm:
canım gözün aydın,, senin adına sevindim,, darısı başıma artık.. .
merhaba kızlar,geçmişi okudum hastalara şifa diliyorum, hazırlık yapanlara kolay gelsin okuduğum kadarıyla herkes çantalarını hazırlamaya başlamış ne güzel benimde şimdi hep aklım bebişimin hazırlılarında bizde eşimle bebişimizin odasını aldık çok şükür evim biraz büyük oğluma bir oda yapabilecem evim küçük olsaydıda onu sarar sarmalar bir yer bulurdum yanımda yeterki onlar sağ salim dünyaya gelsinler .....
aynı şekilde bende çok fazla duygusalım herşeye ağlar oldum..hatta geçen gün yeşil yol filmini izledim ayy ordaki zenci adamın idamı sırasında bana bi ağlama krizi geldi susamıyorum...önce çok yavaş başladı ama sonra kendime hakim olamadım eşim ne olduğunu bile anlamadı..banyoya gittim yere yığıldım allahtan eşim bu konuda tecrübeli sakın bayılma bbeğini düşün ona oksijen gitmez filan dedi sırf bebek için kendimi tuttum..kendimi bırakıp rahatlamayı çok istemiştim..inannı 3 saat sürdü kendime gelmem ve hayret ettik ikimizde çünkü o filmi önce izlemiştim hiç böyle bi etki yapmamıştı..size tavsiyem çok duygusal filmlerden filan uzak durun..hatta kimsenin sıkıntılarını dinlemeyin hamilelik bitene kadar..yani ben çok duygusalım ondanmı bu kadar herşeyden etkileniyorum bilmiyorum ama herşeye üzülüyorum sizlerin nisan annelerinin yanında rahatlıyorum iyki varsınız
allah allah nasıl bi konuki üstüne gitmişler tuğçe tam yerini söylermisin..konunnu adı ne???amin inşallah, çok zor bişeydir isteyipte olmaması..allah sabır versin..
canım ilk önce aç karnına verdim sonra glikoz içtim 1 saat sonra tekrar kan verdim
s_ebru degerlerin iyi evet hhatta düşük sanırım
KIZLAR ŞİMDİ TAHLİL SONUÇLARIMI ALDIM..
AÇLIK KAN ŞEKERİ 74
50 MG GLİKOZDAN SONRA 93
SONUÇLAR BÖYLE NASIL YÜKSEKMİ NORMAL Mİ KENDİ DOKTORUMA YARIN GÖSTERİCEM O ZAMANA KADAR ÇATLARIM. :1shok:
aynı şekilde bende çok fazla duygusalım herşeye ağlar oldum..hatta geçen gün yeşil yol filmini izledim ayy ordaki zenci adamın idamı sırasında bana bi ağlama krizi geldi susamıyorum...önce çok yavaş başladı ama sonra kendime hakim olamadım eşim ne olduğunu bile anlamadı..banyoya gittim yere yığıldım allahtan eşim bu konuda tecrübeli sakın bayılma bbeğini düşün ona oksijen gitmez filan dedi sırf bebek için kendimi tuttum..kendimi bırakıp rahatlamayı çok istemiştim..inannı 3 saat sürdü kendime gelmem ve hayret ettik ikimizde çünkü o filmi önce izlemiştim hiç böyle bi etki yapmamıştı..size tavsiyem çok duygusal filmlerden filan uzak durun..hatta kimsenin sıkıntılarını dinlemeyin hamilelik bitene kadar..
aynı şekilde bende çok fazla duygusalım herşeye ağlar oldum..hatta geçen gün yeşil yol filmini izledim ayy ordaki zenci adamın idamı sırasında bana bi ağlama krizi geldi susamıyorum...önce çok yavaş başladı ama sonra kendime hakim olamadım eşim ne olduğunu bile anlamadı..banyoya gittim yere yığıldım allahtan eşim bu konuda tecrübeli sakın bayılma bbeğini düşün ona oksijen gitmez filan dedi sırf bebek için kendimi tuttum..kendimi bırakıp rahatlamayı çok istemiştim..inannı 3 saat sürdü kendime gelmem ve hayret ettik ikimizde çünkü o filmi önce izlemiştim hiç böyle bi etki yapmamıştı..size tavsiyem çok duygusal filmlerden filan uzak durun..hatta kimsenin sıkıntılarını dinlemeyin hamilelik bitene kadar..
3 tüp müüü ?? yok yaa benim öle değil.. gittim kan aldı glikoz içtim 1 saat sonra tekrar kan aldı ama 2 tüp değil az bişe gerçi ben kan sayımıda yaptırdım belki ilk aldığı kanı kan sayımı için almıştır. . ama öyleyse bile sonuçlarda glikozdan önce ve sonra diye yazmış.. fisfisfis
sadece 3 tüp deli 4. tüpü almak için uğraştı hemşire ama kan gelmedi oda vazgeçti..ee anlamadım şimdi yaa daha fazla kafam karıştı benim glikozdan önceki kanımı almadılar nasıl oluyo öyle..offf ne iş bu yaa neyse doktora gittiğimde soruyum hemen hiç bişey anlamadım bu işten....:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?