aynı şekilde bende çok fazla duygusalım herşeye ağlar oldum..hatta geçen gün yeşil yol filmini izledim ayy ordaki zenci adamın idamı sırasında bana bi ağlama krizi geldi susamıyorum...önce çok yavaş başladı ama sonra kendime hakim olamadım eşim ne olduğunu bile anlamadı..banyoya gittim yere yığıldım allahtan eşim bu konuda tecrübeli sakın bayılma bbeğini düşün ona oksijen gitmez filan dedi sırf bebek için kendimi tuttum..kendimi bırakıp rahatlamayı çok istemiştim..inannı 3 saat sürdü kendime gelmem ve hayret ettik ikimizde çünkü o filmi önce izlemiştim hiç böyle bi etki yapmamıştı..size tavsiyem çok duygusal filmlerden filan uzak durun..hatta kimsenin sıkıntılarını dinlemeyin hamilelik bitene kadar..
inanamıyorum canım yaa ben zaten asla duygusal film izlemiyorum. hatta haberleri izlerken bile çok seçiciyim. üzüldüğümüzde kendimizi kasıyoruz bebekte etkileniyor. huzursuz bir bebek oluyor. hatta filmlerde vb. korkunç iğrenç görüntülere de bakmak iyi değilmiş. dikkatli olmak lazım. mutlu bi hamilelik geçirirsek bebeklerimizde mutlu olur inş.. delikafadulden
canım niye öyle filmler izliyon tüh okuma bari oo konuyu benim gibi etkilenirsin sonra,üzüleceğin şeylerdn kaç ben öyle yapıyom ama rast geldim dün okudum bugünde hala devam ediyor bende tansiyonda var sakinleştirecek eşimde burda yok :sm_confused:
ben 1200 dogmuşum erken dogumla daha öncede yazmıştımkızlar benim 2-3 gündür aşşağı doğru bir basınçla beraber iğne batması gibi birşey oluyor normal mi acaba ? birşeyi merak ediyorum bazı arkadaşlara doktorları erken doğum yapabileceklerini söylemiş nasıl anladılar ve ne önerdiler bende tansiyon var ama ilaçla kontrol altında şükür bide bugün 24 saatlik idrar topluyorum benim doktorum öyle bişey söylemedi bu arada en büyük korkum erken doğum 3000 3500 kilo doğurmak var bide 1500-2000 kilo çok zor büyüyormuş prematüre bebekler inşallah hepimiz zamanlarını doldurup doğururuz...
evet öyle duygusal filmler izlemeyelim hep mutlu olalım inşallah. Ben de geçen gün canım ailem dizisinde ki bir sahne de ağlamaya başladım. Çocuğun annesi babası ölmüş doğum gününde annemi istiyorum diye ağlıyordu. Dizi bitti ben hala ağlıyorum 2-3 saatte ancak kendime geldim. eşim de şok oldu başka birşey mi var bişi mi yaptım diyor. Aklıma saçma bişi gelip ağlıyordum devamlı. Eşime sen hiç bişi yaşamıyorsun farkında bile değilsin bebeğin ben neler yaşıyorum deyip ağlıyordum. şuan düşünüyorum da ne kadar saçmaydı sırnaşık şey
edacım sonuçların çok güzel gözünaydın...
Kızlar hadisenin şarkısını dinlemişsinizdir herhalde dimi!
Süperr bence düm tek tek:)
sabahtan beri o çalıyo bilgisayarımda..
Hoşgeldin canımherkese meraba büyülü bahceler nasılsınız bakalımmmm
yeni yıl işleri kısmen de olsa bitttiiii
ama hala işe davem 4 gündür geceli gündüzlü calısıyoruzzzz
ama bugun iiyizzzz, umarım herkes iyidir
sanırım cok yazmıssınız nasıl okuyacagım hepsiniii
önemli bişi varmı kacırdıgımmm????
öpüyorum hepiniziii
ilk dinlediğimde hiç hoş gelmemişti ban ama tekrar tekrar dinleyince hoşuma gitti..eşimde ingilizce öğretmeni şarkıyı tercüme etti güzel sözleri var...inşallah 1. olur..sen benden daha cok yaşıcaksın aynı aynı sabahtan beri dinliyorum videosu izliyorum süper bi şarkı
hatta akşam eşim dediki kız süper bu kız 1. olucak falan dedi fizik süpermış valla hatta bende dedimki biraz ayva göbegi var baksana moralim bozuldu ama cok caktırmadım............ kıskançlıgım başladı.....
çok saolun kızlar aynı şekilde ben bile kendime inanamadım..maalesef ki izledim bu kadar etkileneceğimi bilsem izlermiydim..çok dikkat ediyorum inanın hoşuma gitmeyen hiçbir görüntü vs. bakmam..ayy aklıma geldi kötü oldum dün bile çok moralim bozuktu eşim artık lütfen kendine gel eski haline dön diyordu ama allah şükür buğün iyiyim..zavallım işe giderken gözü arkada gitti sık sık arayıp iyimisin dio...haklısın tuğçe okonuya hiç bakmamak en iyisi..keşke senin eşin de yanında olabilse beni sadece o sakinleştirebilir başka kimse fayda etmezdi..
tuğçe bulamadım konuyu valla canım gidiyimde kıza destek oluyum dedim ama şu linki kopyalasana bi ......................................
aynı şekilde bende acayip kıskancım ama eşimde kıskanılmayacak gibi deilki jön gibi, maşşalah..ee ben de göbekli bi kadın olunca ister istemez kıskanıyorum ama pek çaktırmam kıskandığımı...aslında ben de çirkin deildim önce hani yaprak dökümündeki nejla varya aynı ona benzetirler beni ama kilo alınca işte çirkin hissediyoz normal bişey...ne yapalım başa gelen çekilir..bi doğum yapim hemen eski kiloma döncem inşallah..:dance::CüvCüv:kızlar kıskançlık deyince karnım çıktığından beri eşim beni beğenmiyormuş gibi geliyor bana psikolojik mi acaba eşim çok şirin olduğumu söylüyor bende ayıcık gibi mi diyorum geçen gün mtv müzik kanalını izliyordu çok güzel kızlar çıkıyor kıskandım yaaa normal dehiç kıskanç değildim ama ne oldu bana anlamadım bide eşim bebeğe bişey olur diye kardeş kardeş yatıyoruz kendisi doktor internetten takip ettiğim kadarıyla bişey olmaz yazıyor ama bende korkuyorum kendimi meryem ana gibi hissediyorumsırnaşık şeysırnaşık şey
aynı şekilde bende acayip kıskancım ama eşimde kıskanılmayacak gibi deilki jön gibi, maşşalah..ee ben de göbekli bi kadın olunca ister istemez kıskanıyorum ama pek çaktırmam kıskandığımı...aslında ben de çirkin deildim önce hani yaprak dökümündeki nejla varya aynı ona benzetirler beni ama kilo alınca işte çirkin hissediyoz normal bişey...ne yapalım başa gelen çekilir..bi doğum yapim hemen eski kiloma döncem inşallah..:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?