ben daha hiç dışardan görmedim bebegim hareketlerini............ayy şu nada göbeğim açık radyoyu da açtım hareketli müzikler çalıo hep veee oğlum içerde dans edio..göbeğim hop hop ayy ne hoş bişey bu yaa...göbeğime bakıp bakıp gülüyorum..dalgalanıo resmen göbeğim..hareketleri dışardan görmek daha bi güzel oluyo...
:CüvCüv:kızlar kıskançlık deyince karnım çıktığından beri eşim beni beğenmiyormuş gibi geliyor bana psikolojik mi acaba eşim çok şirin olduğumu söylüyor bende ayıcık gibi mi diyorum geçen gün mtv müzik kanalını izliyordu çok güzel kızlar çıkıyor kıskandım yaaa normal dehiç kıskanç değildim ama ne oldu bana anlamadım bide eşim bebeğe bişey olur diye kardeş kardeş yatıyoruz kendisi doktor internetten takip ettiğim kadarıyla bişey olmaz yazıyor ama bende korkuyorum kendimi meryem ana gibi hissediyorumsırnaşık şeysırnaşık şey
kızlar ay valllaaa ne cok yazmıssınız öleeeee
okuyamıyacagımmmm zaten işler daha devam ediyorrr
merak etmeyin saglıgım gayet iii, iiyim sadece yorgun oda gecer zatennn
umarım sizde iiyisinizdir.
cok özledim siziii
anlatacaklarım var ama biraz daha calısmam lazımmm:::))))
hadi arkadaşlar hayırlı günler birazdan hastaneye gidecez şeker ve diğer tahlillerin sonuçlarını dr a göstercez..dua edin lütfen ii çıksın inşllah..hepiniz allaha emanet olun sonucu gelince yazarım..
ben daha hiç dışardan görmedim bebegim hareketlerini............
ay bende normalde pek kıskanmam ama tombik olunca psikilojim gitti
[hoşgeldin canım bizde seni merak ettık yorma kendini bu kadar
edacım sonuçların çok güzel gözünaydın...
CANIMM hoşgeldin herkes seni merak etti. geçmişi okuyamam diyorsan üzücü bir haber yok allaha şükür hepimiz çok iyiyyiz. kızlar biraz park yatak mı karyolamı bunu tartıştıştılar. biraz duygusallaıklar hat safhada bazılarımız şeker tahlillerini yaptırdı. sonuçlar iyi allaha şükür hepimiz iyiyiz senin haberleri bekliyoruz.herkese meraba büyülü bahceler nasılsınız bakalımmmm
yeni yıl işleri kısmen de olsa bitttiiii
ama hala işe davem 4 gündür geceli gündüzlü calısıyoruzzzz
ama bugun iiyizzzz, umarım herkes iyidir
sanırım cok yazmıssınız nasıl okuyacagım hepsiniii
önemli bişi varmı kacırdıgımmm????
öpüyorum hepiniziii
canımm hadi bakalım inşallah çok güzel olur sonuçlar. şeker ölçüm şeklinide sor doktoruna senden çok almışlar niye kii.hadi arkadaşlar hayırlı günler birazdan hastaneye gidecez şeker ve diğer tahlillerin sonuçlarını dr a göstercez..dua edin lütfen ii çıksın inşllah..hepiniz allaha emanet olun sonucu gelince yazarım..
yadaaa oda uyayamadı sabahladı belkide hala uyuyor misss gibi en kötü böle düşünelimmm
merhabalar,
yazdıklarınızı bitirene kadar canım çıktı, daha rapor yazacağım buradakileri okuyacağım diye başlıyamadım bi türlü( ben haftasonu çok yoruldum ama değdi doğrusu.. c.tesi havuzlu hana (kürkçü hanı) gittim, oğluma çorap ve altı patikli alt pijamalardan aldım. kapitoneli alt açma ve battaniyesini ayrıcada penye bi battaniye aldım..böylece oğlumun eksiklerini tamamlamış oldum..sonra dolaşırken bi gecelik gördüm şahinlerin çok hoşuma gitti, 4 lü takım (gecelik+sabahlık+alt-üst pijama takımı ) adam 100 ytl ye bıraktı.. böylece hastane için gerekli olan gecelik kısmıda tamamlanmış oldu..
7 tane alttan çıtçıtlı body (kısa kol-3-6 ay)
4 tane 0-3 ay body
3 tulum+bunların askılı bodyleri
battaniye (1 polar+1 penye+1 kapitone)
alt açma
bol miktarda kusmuk ve tükürük bezi
98 li paket bebek bezi
3 pijama altı alttan patikli
bir çift patik
2 tk. hastane çıkışı
2 biberon
8 çift çorap
işte kızlar bunlar benim oğluma şimdiye kadar aldıklarım (tabi arada unuttuklarım var ama neyse) ve artık başka bir şey almayı düşünmüyorum. birde park yatak aldık chicco dan uzaktan kumandalı, titreşimi falan var.. yalnız kızlar park yatak almayı düşünüyosanız mutlaka oyun parkı kısmındaki fileli kısımda fermuar olanlardan alın. ben öyle yapmadığıma çok pişmanım. kullanmadığım eşyaları alt kısma koyayım diyorum her defasında üst kısmı komple sökmek gerekiyor. aklıma gelmişken (konudan konuya atlıyorum ama) kullan at iç çamaşırları var, doğum sonrası hastanede kullanmak için, arkadaşım tavsiye etmişti bana..oldukça ucuz, 4 lü paketi 3-4 ytl civarı almıştım.. ben hastane çantası hazırlamadım henzü ama herşey hazır şimdilik. pazar günüde akşama kadar bebeğin herşeyini yıkayıp, ütüleyip temiz kumaşlara sarıp yerleştirdim. artık canı ne zaman isterse gelebilir oğlum :))))
merhabalar,
yazdıklarınızı bitirene kadar canım çıktı, daha rapor yazacağım buradakileri okuyacağım diye başlıyamadım bi türlü( ben haftasonu çok yoruldum ama değdi doğrusu.. c.tesi havuzlu hana (kürkçü hanı) gittim, oğluma çorap ve altı patikli alt pijamalardan aldım. kapitoneli alt açma ve battaniyesini ayrıcada penye bi battaniye aldım..böylece oğlumun eksiklerini tamamlamış oldum..sonra dolaşırken bi gecelik gördüm şahinlerin çok hoşuma gitti, 4 lü takım (gecelik+sabahlık+alt-üst pijama takımı ) adam 100 ytl ye bıraktı.. böylece hastane için gerekli olan gecelik kısmıda tamamlanmış oldu..
7 tane alttan çıtçıtlı body (kısa kol-3-6 ay)
4 tane 0-3 ay body
3 tulum+bunların askılı bodyleri
battaniye (1 polar+1 penye+1 kapitone)
alt açma
bol miktarda kusmuk ve tükürük bezi
98 li paket bebek bezi
3 pijama altı alttan patikli
bir çift patik
2 tk. hastane çıkışı
2 biberon
8 çift çorap
işte kızlar bunlar benim oğluma şimdiye kadar aldıklarım (tabi arada unuttuklarım var ama neyse) ve artık başka bir şey almayı düşünmüyorum. birde park yatak aldık chicco dan uzaktan kumandalı, titreşimi falan var.. yalnız kızlar park yatak almayı düşünüyosanız mutlaka oyun parkı kısmındaki fileli kısımda fermuar olanlardan alın. ben öyle yapmadığıma çok pişmanım. kullanmadığım eşyaları alt kısma koyayım diyorum her defasında üst kısmı komple sökmek gerekiyor. aklıma gelmişken (konudan konuya atlıyorum ama) kullan at iç çamaşırları var, doğum sonrası hastanede kullanmak için, arkadaşım tavsiye etmişti bana..oldukça ucuz, 4 lü paketi 3-4 ytl civarı almıştım.. ben hastane çantası hazırlamadım henzü ama herşey hazır şimdilik. pazar günüde akşama kadar bebeğin herşeyini yıkayıp, ütüleyip temiz kumaşlara sarıp yerleştirdim. artık canı ne zaman isterse gelebilir oğlum :))))
belki derin kalındır çok yakın bi zamanda sende hissdersin hiç merak etme..ama süper bi duygu sanırım şimdi uyudu artık dans etmeyi kesti...kurban olurum daha 1 kilo bile deil ama nasıl hissettirio artık kendini..
kızlar 2009 ocak annelerinin topiğine baktım ne güzel doğuranlar var ayyy çok duygulandım inanırmısınız zırıl zırıl ağladım allah bizede nasip etsin yeni doğmuşlara hayırlı uzun ömürler
Bu ne arkadaşlar oku oku bitiremiyorum.
hızınızada yetişilmiyor valla. Hafta sonunu okuyayım dedim ama ne mümkün işler aksıyorda bir türlü yazdıklarınız bitmiyor :)
Yeni ciciler alnalara hayırlı olsun bebişleriniz güzel günlerde giysin inşallah
hasta olanlara bir an önce şifa diliyorum.
Aslında benimde geçen haftadan beri ağrılarım oluyor. herhalde ağırlaşıyoruz. önemli bişey değildir diye ümit ediyorum.
kendinize iyi bakın
Bu ne arkadaşlar oku oku bitiremiyorum.
hızınızada yetişilmiyor valla. Hafta sonunu okuyayım dedim ama ne mümkün işler aksıyorda bir türlü yazdıklarınız bitmiyor :)
Yeni ciciler alnalara hayırlı olsun bebişleriniz güzel günlerde giysin inşallah
hasta olanlara bir an önce şifa diliyorum.
Aslında benimde geçen haftadan beri ağrılarım oluyor. herhalde ağırlaşıyoruz. önemli bişey değildir diye ümit ediyorum.
kendinize iyi bakın
Etoprak aldıkalrın hayırlı olsun
güle güle giysin oğluşun
Urla seninde hayırlı olsun canım..
Bu mide yanması sabahtan beri var bende
Ama çare bulamadım..(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?