2009 Nisan Anneleri buraya

ay aklınıza kötü şeyler getirmeyin belki gezmede belki dr.da bebişine bakıyor felan şimdiden acaba dersek yandık valla daha var paniklemeye duyanda doğuma 1-2 hafta kaldı zanneder hehehehe

hadi arkadaşlar hayırlı günler birazdan hastaneye gidecez şeker ve diğer tahlillerin sonuçlarını dr a göstercez..dua edin lütfen ii çıksın inşllah..hepiniz allaha emanet olun sonucu gelince yazarım..

ben daha hiç dışardan görmedim bebegim hareketlerini............

ay bende normalde pek kıskanmam ama tombik olunca psikilojim gitti

[hoşgeldin canım bizde seni merak ettık yorma kendini bu kadar

merhabalar,

yazdıklarınızı bitirene kadar canım çıktı, daha rapor yazacağım buradakileri okuyacağım diye başlıyamadım bi türlü( ben haftasonu çok yoruldum ama değdi doğrusu.. c.tesi havuzlu hana (kürkçü hanı) gittim, oğluma çorap ve altı patikli alt pijamalardan aldım. kapitoneli alt açma ve battaniyesini ayrıcada penye bi battaniye aldım..böylece oğlumun eksiklerini tamamlamış oldum..sonra dolaşırken bi gecelik gördüm şahinlerin çok hoşuma gitti, 4 lü takım (gecelik+sabahlık+alt-üst pijama takımı ) adam 100 ytl ye bıraktı.. böylece hastane için gerekli olan gecelik kısmıda tamamlanmış oldu..

7 tane alttan çıtçıtlı body (kısa kol-3-6 ay)
4 tane 0-3 ay body
3 tulum+bunların askılı bodyleri
battaniye (1 polar+1 penye+1 kapitone)
alt açma
bol miktarda kusmuk ve tükürük bezi
98 li paket bebek bezi
3 pijama altı alttan patikli
bir çift patik
2 tk. hastane çıkışı
2 biberon
8 çift çorap

işte kızlar bunlar benim oğluma şimdiye kadar aldıklarım (tabi arada unuttuklarım var ama neyse) ve artık başka bir şey almayı düşünmüyorum. birde park yatak aldık chicco dan uzaktan kumandalı, titreşimi falan var.. yalnız kızlar park yatak almayı düşünüyosanız mutlaka oyun parkı kısmındaki fileli kısımda fermuar olanlardan alın. ben öyle yapmadığıma çok pişmanım. kullanmadığım eşyaları alt kısma koyayım diyorum her defasında üst kısmı komple sökmek gerekiyor. aklıma gelmişken (konudan konuya atlıyorum ama) kullan at iç çamaşırları var, doğum sonrası hastanede kullanmak için, arkadaşım tavsiye etmişti bana..oldukça ucuz, 4 lü paketi 3-4 ytl civarı almıştım.. ben hastane çantası hazırlamadım henzü ama herşey hazır şimdilik. pazar günüde akşama kadar bebeğin herşeyini yıkayıp, ütüleyip temiz kumaşlara sarıp yerleştirdim. artık canı ne zaman isterse gelebilir oğlum :))))

hadi arkadaşlar hayırlı günler birazdan hastaneye gidecez şeker ve diğer tahlillerin sonuçlarını dr a göstercez..dua edin lütfen ii çıksın inşllah..hepiniz allaha emanet olun sonucu gelince yazarım..

iyi haberlerle gelirsin inşallah canım

ay kızlar ocak anneleide dogurmaya başladı allahım cok büyüksün bizleride sag salim kurtar

kızlar 2009 ocak annelerinin topiğine baktım ne güzel doğuranlar var ayyy çok duygulandım inanırmısınız zırıl zırıl ağladım allah bizede nasip etsin yeni doğmuşlara hayırlı uzun ömürler

ben daha hiç dışardan görmedim bebegim hareketlerini............

ay bende normalde pek kıskanmam ama tombik olunca psikilojim gitti

[hoşgeldin canım bizde seni merak ettık yorma kendini bu kadar

belki derin kalındır çok yakın bi zamanda sende hissdersin hiç merak etme..ama süper bi duygu sanırım şimdi uyudu artık dans etmeyi kesti...kurban olurum daha 1 kilo bile deil ama nasıl hissettirio artık kendini..

edacım sonuçların çok güzel gözünaydın...

CANIMM hoşgeldin herkes seni merak etti. geçmişi okuyamam diyorsan üzücü bir haber yok allaha şükür hepimiz çok iyiyyiz. kızlar biraz park yatak mı karyolamı bunu tartıştıştılar. biraz duygusallaıklar hat safhada bazılarımız şeker tahlillerini yaptırdı. sonuçlar iyi allaha şükür hepimiz iyiyiz senin haberleri bekliyoruz.

canımm hadi bakalım inşallah çok güzel olur sonuçlar. şeker ölçüm şeklinide sor doktoruna senden çok almışlar niye kii.

yadaaa oda uyayamadı sabahladı belkide hala uyuyor misss gibi en kötü böle düşünelimmm

sabahladı diyince aklıma geldi

kocişimle cumartesi gecesi 12.30 da yattık pazar saahı 7 de uyandık dön saga dön sola uyumuşuz bi uyandım saat
13:45 hayatımda ilk
defa bu kadar cok uyudumnaniknaniknaniknanik

aldıkların hayırlı olsun güle güle giydir inşallah ....bebeklerimiz için alışverişte yorulmak ne kadar keyifli.

oy yerim sizi yaaa hadi bakalım aldıklarınızı güle güle kullanınnnnnnnnnnnnnn

benimde eşortman takımı2 adet
bebek bezim
ıslak mendili
agız mendili
hstane cıkışı 1 takım
2 takım bebege takım
terlik
ped
şimdilik bunlar var unutuklarım vardır belki

bir tane battanıyesi var ama pembe annanesi cok önceden almıştı ama olsun gerekli bişiey

alınması gerekenler
battanıye
alt acma bezi
bide ince penye battanıye pano diyoruz bizzz

Bu ne arkadaşlar oku oku bitiremiyorum.
hızınızada yetişilmiyor valla. Hafta sonunu okuyayım dedim ama ne mümkün işler aksıyorda bir türlü yazdıklarınız bitmiyor :)
Yeni ciciler alnalara hayırlı olsun bebişleriniz güzel günlerde giysin inşallah
hasta olanlara bir an önce şifa diliyorum.
Aslında benimde geçen haftadan beri ağrılarım oluyor. herhalde ağırlaşıyoruz. önemli bişey değildir diye ümit ediyorum.
kendinize iyi bakın

birde batmalardan bahsetmişsiniz..o sorun bende de çok var.zaten normaldede doğru düzgün uyuyamayan ben bu sorunlar yüzünden iyice uykusuz kalıyorum. bide benim sıpanında düzeni bozuldu heralde gece gündüz demeden başlıyo tepinmeye, o da uyutmuyor.. biraz araştırdım bende en konforlu uyku nasıl olabilir diye ve dün gece denedim.. bende işe yaradı. çift yastık kullandım tam oturur pozisyonda değil ama neredeyse 45 dereceye yakın bir posizyonda daha ağrısız uyumak mümkün. üstelik mide ve yemek borusundaki yanmalara da iyi geliyor.yan yattaığınızda bebeğe basınç gitmadiğinden yani doğrudan karnınıza yüklenmediğinizden bebekte huzursuzluk yaşamıyor. nefes alıp vermekte daha kolaylaşıyor.. bir süre böyle idare edicez artık napalım. yalnız boynunuzu iyi desteklemenzi lazım yoksa boyun ağrısı yaşamaya başlarmışsınız..

unutmadan, gün içindeki mide yanmaları için doğal maden suyu kızlar. ben dr. a sormuştum günde 2 tane içebilirsin demişti,üstelik içeriğinde ki mineraller de çok yararlı..

belki derin kalındır çok yakın bi zamanda sende hissdersin hiç merak etme..ama süper bi duygu sanırım şimdi uyudu artık dans etmeyi kesti...kurban olurum daha 1 kilo bile deil ama nasıl hissettirio artık kendini..

inşallah canım

ay evet 39 hafta 1 günlük hamiş

artık eli kulagında doguracaklar

ay bizlerde öle olucz inşallahhh

saglıklaaaa

dikkat et kendine evet agırlaşıyoruz ben artık yoruluyorum
oturdugum yerden tombikler gibi kalkıyorummm

kızlar kipaya gidecegiz bu gun indirimler varmışşş

ıslak mendillerde stok yapıcam
kocişim aradı yemek yapma dedi zaten daha işdeyim

6 gibi gelirim ilk önce yemek yeriz sonra kipaya ugrarız dedi peki dedim oyy heyecan yaptım şimdi.............

Etoprak aldıkalrın hayırlı olsun
güle güle giysin oğluşun
Urla seninde hayırlı olsun canım..
Bu mide yanması sabahtan beri var bende
Ama çare bulamadım..(

dikkat et kendine evet agırlaşıyoruz ben artık yoruluyorum
oturdugum yerden tombikler gibi kalkıyorummm

kızlar kipaya gidecegiz bu gun indirimler varmışşş

kipaya yakın olanlar varsa bi sizlerde ugrayınn...

ıslak mendillerde stok yapıcam
kocişim aradı yemek yapma dedi zaten daha işdeyim

6 gibi gelirim ilk önce yemek yeriz sonra kipaya ugrarız dedi peki dedim oyy heyecan yaptım şimdi.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…