2009 Nisan Anneleri buraya

bende yarım saate çıkıcam hadi kızlar 1000. sayfaya yazmadan gitmek istemiyorum bugün. valla bir ara işim çıktı yoksa desteğe devam ederdim.

urla, aliye83, dozkan, megul, mirage78, resolve31, RUMELİLİ, Ruveydax, sapphire+, tuğçe8

ade merke..... ne zamandır yazmıyor

olucak inşallah ben zaten 16:30 da cıkacagım yarım saattim kaldı... haydi coşalımda 1000 olsun...

COŞALIM ÇOŞALIM......birazda alıntılarla coşalım değil mi:roflol:

bende yarım saate çıkıcam hadi kızlar 1000. sayfaya yazmadan gitmek istemiyorum bugün. valla bir ara işim çıktı yoksa desteğe devam ederdim.

hadi bakalım alıntıları sendende bekliyoruz dozkancım:asigim:

Canım hoşgeldin aramıza..
Bir Ankaralı daha geldi ne güzel:)
Sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin Allah'ım..
1000 olmadan gitmek yok dozkan olur mu hiçdelikafadulden
Siz gidersenizde ben 6 ya kadar burdayım
Yokluğunuzu aratmam yani...:ecrin_bebek:süprizzzzz

rumelili ne yapalım bazı şeyleri bizden iyi anlatan yazılar olunca yapıyoruz yahu alıntı. herşeyi bilemeyizki di mi ama.

doğru aslında womanly bebişler annelerinin sesini tanırcanım,benim ilk bebişim doğdu dinlenmem için doğumhanede yarım saat fln bebişimle yalnız bıraktılar beni odada tabi o ayrı bi yatakta,ağlamaya başlıyo ben onunla konuşunca susuyo ben susuyorum tekrar ağlıyo mucize bişe ya,sonra hemşire gelip tekerlekli sandelyeye otutturdu beni bebişide kundak yapmışlar yeşil bezle onuda kucağıma verdi sıcacıktı gözlerini açtı baktı bana küçücüktü çok ağladım odama giderken şükütler olsun diye kapıda kociş karşıladı bizi önce beni sonra bebişi öptü allahım tekrar yaşatacak inşallah şükürler olsun,çok müthiş anlar bunlar bak yine duygulandım....................

kızlar numunelerden bahsedilmiş

ben nıvea dan istemiştim
ıslak mendil,pişik kremi falan gelmişti ben cok zaman öce istemıştım

bide evy babyden geldi

bende yüzüncüyıl hastanesi sinan beye gidiyorum canım sen hangi doktora gidiyosun.........................................

y selinay aglatacakmısın beni susss kızz

çok güzeldi selinay...Allah bizede nasip eder inşallah bu güzel duyguları....ve 2.olarak sanada...nasılsa sen tecrübelisin bizden ama evlat evlattır tabi buda ilki gibi hüzünlendirir elbet...sağ sali kucağımıza alalım evlatlarımızı

aratmazsın ama biz olmadan olmaz eheheheheh:teytey::teytey::dance::dance:

ağlama canım müthiş bişe ya bu inşallah hepimiz en güzel şekilde kucağımıza alırız bebişleri.......................

selinay ilk bebeğin kaç kilo doğmuştu.(normal doğum yapıntınya merak ettim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…