2009 Nisan Anneleri buraya

38. haftada doğum yaptım canım,suyum geldi evde ,doğum başladı hemen hastaneye gittik,suni sancı taktılar akşam gitmiştim sabaha anca doğdu bebişim beni biraz zorladı ama inanınki sağlıklı doğduğunu görünce hepsi unutuluyo.....................

kızlar 1000. sayfa hemen doldu bakarmısınız kaç kişi birden tekme yedi bebişlerden.

tekmeyi selinay yedi rumelili.hadi bakalım hayırlı olsun . ben kaçıyorum.ama online olacam.öpüldünüz.

dozkan kız kardeşim 4 kilo bebiş doğurdu canım,normal doğum yaptı heheheh.............doktorlar nazlı tabiki.............oğlumun adı emirhan glnm......................

evet selinay 3500 çok güzel .inşallah rabbim hepimize nasip eder güzel sağlıklı doğumlar.mart annelerinden birine doktor 2500 olduktan sonra korkma demiş.
bi arkadaşım da 3700 lerde 39. haftası doktor sezeryan demiş kilodan dolayı.

aman dozkan boşverin gitmeyin kalın bu gün hehehh......................

dozkan kız kardeşim 4 kilo bebiş doğurdu canım,normal doğum yaptı heheheh.............doktorlar nazlı tabiki.............oğlumun adı emirhan glnm......................

uğraşmak istemiyorlar doğru diyorsun çoğu öyle....birkaç riskide sıralayıverdiler mi biz anneler tamam sezaryanda olabilir deyiveriyoruz....bakalım benim doktor şimdiden söyleyemem 38.haftada çatı muaynesinden sonra dedi ama insülin faktörüde işin içine girince bende bakalım bişeyler değişcek mi....bu cumartesi kontrolüm var doktorumuzla neler diyecek bakalım

kızlar hızınıza yetişecem diye kimi okudum kimi okumadım karıştı valla yaaaaaaaaaaaaa....................

Arkadaşlar az önce gazetelere bakıyordum.
Filistinden bir kare resim vermişler çok kötü oldum. bir evi bombalamış israilliler bir baba 3 çocuğunun cesedinin başında ağlıyor. çok kötü ya...ağlamamak mümkün değil.
çocuklarında en üyüğü olsa olsa 4 yaşında var yok.
yavrum üçünün cesedini yanyana dizmişler... çok kötü ne olur dua ederken onları unutmayalım. bu zulümün durması için dua edelim

2,500 kilo oluncada prematüre sayılmıyormuş Allah o kilolarıda göstersin inşallah

selinay bende gidip kızımı alayım diye acele ediyorum. ama babasını bekliyorum otobüsler çok fena valla 7 ay oldu daha bir kere yer veren olmadı yahu.
diyorumki şu hamilelere aittir yazan koltuğun başına gideyim kalkın bura benim yerim diyeyim çok mu ayıp olur ne dersiniz?

rumelili bana sezeryan derse ben başka doktorada giderim canım riske atmam yani düşünsene odama bebiş kucağımda gittim,sezeryan olunca bebeği anneden önce odaya alıyolar kıskanırım ben heheh şaka maka sorun yoksa sezeryana karşıyım hayırlısı bakalım.....................

kızlar ben anlamıyorum 40 hafta 10 ay olmuyormu ya hiç anlamıyorum neden 40 haftayı hesaplıyorlar
benimde çevremde bakıyorum hep 36 37 38 haftada doğum yapıyorlar
ya gerçekten ilk doğum yapacaklar için zor ben kendi adıma konuşayım benim bilgim yok hemen doğurmuş bir kadın görünce hemen başlıyorum soru sormaya :) şimdi taktım kafaya doğumda su geliyor ya ya ben anlamzsam az gelirse suyum farketmezsem diye :)

canım sezaryan istemediğini biliyorum kızma ama senin bebiş binlerce kez maaşallah biraz tombiş bana sezaryan olursun gibi geliyor ama Allah gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…