- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
çok güzeldi selinay...Allah bizede nasip eder inşallah bu güzel duyguları....ve 2.olarak sanada...nasılsa sen tecrübelisin bizden ama evlat evlattır tabi buda ilki gibi hüzünlendirir elbet...sağ sali kucağımıza alalım evlatlarımızı
megulcüm benim ilk bebişte olmuştu canım ellerini duvara koy öne arkaya gidip gel rahatlarsın doktorum önermişti çok faydasını gördüm
Arkadaşlar MERHABA!!! ben siteyi önceden biliyordum ama yeni üye oldum. Paylaştıklarınız çok güzel. Bebeğim 24 Haftasını bitirdi. Tahmini Nisan 20 gibi doğacak ama 2 hafta önce de sonra da olabilir deniliyor ya bakalım hayırlısı. Tüm Nisan annelerine sevgiler.....
evet canım benim ağrılarımda akşam sıklaşıyor,fazla soğuk odada durma üşütürsün artık çok az kaldı 1000olur bugün
rumelili yazarız inşallah doğum hikayelerimizi canım biraz hüzün, biraz sevinç bi arada oluyo...............
rumelili yazarız inşallah doğum hikayelerimizi canım biraz hüzün, biraz sevinç bi arada oluyo...............
bende cıkmıcam 1000 olmadan ehehehehee
ya kızlar geçmişi okuyup katılıyım dedim ama baktım sayfa 998 olmuş. 1000 e ulaşmada benim de bi katkım olsun diye bi merhaba diyim dedim. bugün çok önemli yararlı konular konuşulmuş bırakamıyorum da ama 1000 olmadan yanınızdayım inşallah.
Arkadaşlar siz 25 haftalık olduğunuza göre 2 nci ayrıntılı ultrasona da girmişsinizdir. Ben Cumartesi girdim. Doppler sağ uterin normal, solda ise diastolik notch(kitaptan okudum çentikleşme demekmiş) var.Buna sıkıldım ama doktor önemli olmadığını söyledi. İnşallah onun dediği gibidir. Umarım bebişleriniz çok sağlıklıdır.:çok üzgünüm:
ya kızlar geçmişi okuyup katılıyım dedim ama baktım sayfa 998 olmuş. 1000 e ulaşmada benim de bi katkım olsun diye bi merhaba diyim dedim. bugün çok önemli yararlı konular konuşulmuş bırakamıyorum da ama 1000 olmadan yanınızdayım inşallah.
hadi arkadaşlar bakalım kim binleyecek
hayırlısı...geldim 1000 olmadan beraber geçek ayrı bir önemi oldu 1000.sayfanın
bendede heyecan varda ondan tatlımselinay canım oğlunun adı emir değil mi ?
Rumelili sorma canım bende kaç kat giyiniyorum ama yinede üşüyorum
urla sen böyle anlattıkça bende heyecanlanıyorum yaa...
3.500 gr doğdu dozkancım ideal kiloda yani,urlacım hiç korkma canım o zaman kimseye dokundurtmuyosun herşeyi kendin yapıyosun aklın çıkıyo bişe olacak diye bi bebeğe annesinden daha iyi kimse bakamaz canım.....................
3.500 gr doğdu dozkancım ideal kiloda yani,urlacım hiç korkma canım o zaman kimseye dokundurtmuyosun herşeyi kendin yapıyosun aklın çıkıyo bişe olacak diye bi bebeğe annesinden daha iyi kimse bakamaz canım.....................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?