2009 Nisan Anneleri buraya

rumelili yazarız inşallah doğum hikayelerimizi canım biraz hüzün, biraz sevinç bi arada oluyo...............

ilk bebekler her zaman zordur sanırım cahiliz sonucta

bebegin altını nasıl alıcaz mesela bi tedirginlik olucak hep ama 2. bebegi olanlar biraz daha tecrübeliii

allahım o minicik yavrumun altı nasıl alırım

dogum anııı ay ay ayy heyecan yaptım yine....

megulcüm benim ilk bebişte olmuştu canım ellerini duvara koy öne arkaya gidip gel rahatlarsın doktorum önermişti çok faydasını gördüm

canım sağol hemen denicem.:CüvCüv:

hoşgeldin.şanslısın ne zamandır sayfayı binlemeye çalışıyorduk tam üstüne geldin.hihoyyyt

evet canım benim ağrılarımda akşam sıklaşıyor,fazla soğuk odada durma üşütürsün artık çok az kaldı 1000olur bugün

canım kat kat giyiyorum ama yine de üşüyorum.senağlama

ya kızlar geçmişi okuyup katılıyım dedim ama baktım sayfa 998 olmuş. 1000 e ulaşmada benim de bi katkım olsun diye bi merhaba diyim dedim. bugün çok önemli yararlı konular konuşulmuş bırakamıyorum da ama 1000 olmadan yanınızdayım inşallah.

bende cıkmıcam 1000 olmadan ehehehehee

Arkadaşlar siz 25 haftalık olduğunuza göre 2 nci ayrıntılı ultrasona da girmişsinizdir. Ben Cumartesi girdim. Doppler sağ uterin normal, solda ise diastolik notch(kitaptan okudum çentikleşme demekmiş) var.Buna sıkıldım ama doktor önemli olmadığını söyledi. İnşallah onun dediği gibidir. Umarım bebişleriniz çok sağlıklıdır.:çok üzgünüm:

3.500 gr doğdu dozkancım ideal kiloda yani,urlacım hiç korkma canım o zaman kimseye dokundurtmuyosun herşeyi kendin yapıyosun aklın çıkıyo bişe olacak diye bi bebeğe annesinden daha iyi kimse bakamaz canım.....................

Selinay canım oğlunun adı Emir değil mi ?

Rumelili sorma canım bende kaç kat giyiniyorum ama yinede üşüyorum

Urla sen böyle anlattıkça bende heyecanlanıyorum yaa...

geldim 1000 olmadan beraber geçek ayrı bir önemi oldu 1000.sayfanın

hoşgeldin

amin canım

VATANA MİLLETE NİSAN ANNELERİNE HAYIRLI UGURLU OLSUN...

selinay şimdi anneler mi nazlı doktorlar mı anlamadım bak sen 3500 kg doğurmuşsun şimdi 3000 geçince aman bebek büyük doğuramazsın sezeryan yapalım diyolar hemen.

yetiştin neyseki ama çok yazıştık bugün sanırım 1000 olmadan gel

hadi arkadaşlar bakalım kim binleyecek

kim binlerse kocaman bir tekme gelsin bebişinden:teytey:

geldim 1000 olmadan beraber geçek ayrı bir önemi oldu 1000.sayfanın
hayırlısı...

selinay canım oğlunun adı emir değil mi ?

Rumelili sorma canım bende kaç kat giyiniyorum ama yinede üşüyorum

urla sen böyle anlattıkça bende heyecanlanıyorum yaa...
bendede heyecan varda ondan tatlım

inşallah canım ben korkarım bişey yaparım diye

tam hayalim 3,500kilo doğrusu sağlıklı olsunlarda önce o önemli ama en ideal kiloda doğum yapmışsın maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…