2009 Nisan Anneleri buraya

haklısın selinay ben bebekten yarım saat sonra gidebilmiştim odama. ama epidural olduğu için yinede ilk ben aldım kucağıma ameliyat masasındaydı ama ne yaparsın kısmet işte.

dozkan sende biraz belli et canım hamiş olduğunu paltonun önünü fln aç canım yaaaaaaaa.....
kızında seni bekliyodur sabırsızlıkla yerim onu ben........................

bugün bir hız almışız valla bini geçtik hız kesinmedi maşallah. böyle kalabalık oluncada insan bırakıp gidemiyo gerçekten.

teşekkür butonları yine yok yaaaaaaaa.......................
glnm bence güzel güçlü bi isim...........................
demet 1 anlarsın suyun geldiğini canım benim, baya geliyo çünkü öyle az değil yani ...............................inşallah hepimiz sancıyla gideriz doğum daha kolay oluyo o zaman........................

kızlar aslında bende normal doğum yapmak istiyorum ama acayip korkuyorum.
acı çekmek istemiyorum.
bide bir sorun çıkar diye çok korkuyorum.
epidural sezeryan daha mantıklı geliyor bana.
fiyatlar çok yüksek ama ne yapcaz bilmiyorum

bugün girmeyen arkadaşlar yarın hepsini okuyayım derse vay hallerine geçmişi oku oku bitmez gerçekten. nice bininci sayfaları bebeklerimiz büyürkende paylaşacağız inşallah.

biz bebiş için henüz bişeyler almadık
ama öncelikle hastane çıkış takımı almayı düşünüyorum.
mobilya konusunda henüz konuşmadık eşimle.

selinaycım ne bileyim canım benim vallahi ben pipirikliyim :) hep kafamda kuruyorum biraz fazlasıyle korkuyorum ben sanırım bu yüzden sürekli üretiyorum

poseidon80 umarım normal doğum yaparsın canım adı üstünde normal en iyisidir.ama benim gibi sezeryan zorunda kalırsan epidural olanını tavsiye ederim canım.ama zorunlu olmadıkça normal taraftarıyım.

doktorum banada ilk başlarda miyomun var sezaryan olacaksın dedi ama şimdi normal doğuma engel olacak hiç bir neden yok dedi bakalım nasıl kısmet olacak ama normal doğumdan çok korkuyorum ben kime desem bana kızıyor ama ne yapayım elimde değil valla ogün geldiğinde yüce rabbim herkesi korusun bütün hamilelere yardımcı olsun hemen kurtulalım :)

canım sezaryan istemediğini biliyorum kızma ama senin bebiş binlerce kez maaşallah biraz tombiş bana sezaryan olursun gibi geliyor ama Allah gönlüne göre versin

yok gülüm neden kızayım.....zaten şekeri olan annelerde en büyük risk faktörü bebeğin iri oluşu....birde normal doğumu yavaşlatan bir eylem şeker....ayrıca kilolu bebeklerin doğum esnasında omuz takılmaları çok oluyormuş....benim kızımında evet kilosu güzel maşallah ama kuru kuruyada normal doğum diye tutturmam kesinlikle...bu seferde heyecandan şekerimi zıplatıp tehlikeye sokmam yavrumu....kendimi değil ama onu o kadar çok şey düşünüyorum ki...annelik hormonu böle bişey sanırım....:asigim:

demetçim bide ntsye bağlayacaklar son ay haftada 1 kere sanırım o cihaz hemen hemen ne zaman doğum yapacağını belli ediyo 5 günün var 10 günün var gibi doktor sana söylüyo.................................................

Canım bendede var o korku ama ben normal istiyorum...
Allahtan bir sorun olmazsa normal olsun..
Benim bir tanıdığım var doğumda çektiğin acıyı bebek doğduğunda hatyırlamıyorsun bile diyor
Korkulacak birşey yok diyolar..:1hug:

bak bunu bilmiyordum canım ben sadece kalp atışları iyimi bir düzensizlik varmı diye bağlıyorlar diye biliyordum ii oldu bunu öğrendiğim

canım bir yazında normal doğumu çok istediğini okumuştum evet sen her kilosunu yazdığında ben maşallah diyorum,Allah bozmasın bebeklerimiz sağlıkla kilo alsınlar inşallah,seni çok iyi anlıyorum normal doğum en iyisi ama ilk gebeliğin tedbiri elden bırakma inşallah o günleride görürüz hayali bile güzel.:1hug:

evet banada diyorlar bebeğimizi elimize alınca bütün korkular acılar gidiyormuş kaydirigubbakcemile3 ama işte.......
bazen kendime kızıyorum vallahi yaşım 29 olmuş ne var diyorum korkulacak herkes ne acılar çekiyorlar bu tatlı acı mutlu acı

Bende senin gibi düşünüp kendimi cesaretlendiriyorum canım
O kadar zor olsaydı dayanamıyacka kadar 2. bebeği düşünmezdi hiç bir anne sanırım..
Çektiğimiz acının sonunda mis kokulu bebeklerimizi kucağımıza alacağız
İçimizde ki mucizeyi Allahın izniyle kollarımız arasına alacağız...:1hug:

doğum hikayesini yazan annelere çok özeniyorum inş allahım bizede gösterir o günleri aman allahım o günleri bir görsek ben çok uzun yazacam :) kısa yazanlara kızıyorum en ayrıntısına kadar yazacam :)

şu anda moralim çok bozuk arkadaşlar test sonuçlarımızı aldık çok riskli çıktı...risk normalin çok fazla üstündeymiş..3 gün hep tatlı şeyler ve hamur işi yemem gerekiyormuş 3 gün sonra 100gr yüklemesi yapılacak..lütfen bol bol dua edin kendimi geçtim yavruma bişey olmasın 100grmın sonucu temiz çıksın..eşimde bende yıkıldık hiç beklemiyorduk..hepinizin yürekten dualarına ihtiyacım var..şimdilik allah emanet olun...evde duramıycam annemlere gidiyoruz onlar teselli ederler bizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…