canım sezaryan istemediğini biliyorum kızma ama senin bebiş binlerce kez maaşallah biraz tombiş bana sezaryan olursun gibi geliyor ama Allah gönlüne göre versin
Canım bendede var o korku ama ben normal istiyorum...doktorum banada ilk başlarda miyomun var sezaryan olacaksın dedi ama şimdi normal doğuma engel olacak hiç bir neden yok dedi bakalım nasıl kısmet olacak ama normal doğumdan çok korkuyorum ben kime desem bana kızıyor amane yapayım elimde değil valla ogün geldiğinde yüce rabbim herkesi korusun bütün hamilelere yardımcı olsun hemen kurtulalım :)
demetçim bide ntsye bağlayacaklar son ay haftada 1 kere sanırım o cihaz hemen hemen ne zaman doğum yapacağını belli ediyo 5 günün var 10 günün var gibi doktor sana söylüyo.................................................
yok gülüm neden kızayım.....zaten şekeri olan annelerde en büyük risk faktörü bebeğin iri oluşu....birde normal doğumu yavaşlatan bir eylem şeker....ayrıca kilolu bebeklerin doğum esnasında omuz takılmaları çok oluyormuş....benim kızımında evet kilosu güzel maşallah ama kuru kuruyada normal doğum diye tutturmam kesinlikle...bu seferde heyecandan şekerimi zıplatıp tehlikeye sokmam yavrumu....kendimi değil ama onu o kadar çok şey düşünüyorum ki...annelik hormonu böle bişey sanırım....:asigim:
Canım bendede var o korku ama ben normal istiyorum...
Allahtan bir sorun olmazsa normal olsun..
Benim bir tanıdığım var doğumda çektiğin acıyı bebek doğduğunda hatyırlamıyorsun bile diyor
Korkulacak birşey yok diyolar..:1hug:
evet banada diyorlar bebeğimizi elimize alınca bütün korkular acılar gidiyormuş kaydirigubbakcemile3 ama işte.......
bazen kendime kızıyorum vallahi yaşım 29 olmuş ne var diyorum korkulacak herkes ne acılar çekiyorlar bu tatlı acı mutlu acı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?