2009 Nisan Anneleri buraya

o kadar hemen yıkılma dur bakalım inş diğer testin sonucu temiz çıkar lütfen bu kadar üzülme bebğini düşün o herşeyi hissediyor ama canım
emin ol herkes senin için dua eder cabın allah yardımcın olsun lütfen üzülme herşey yoluna girecek

herkese iii akşamlar saat 17:30 a geliyor ben hazırlanıyım çıkayım artık hepinizi öptüm allah hepimizin yardımcısı olsun

Canım üzme kendini hemen böyle..
Olumlu düşünmeye çalış
İnşallah 100grlık testin sonucu iyi çıkar
Dualarım seninle canım
Bozma moralini..

canım çok geçm,ş olsun. canını sıkma stres yapma. bu 3 gün dikkat et. inşallah. sonuçlar istediğin gibi çıkar. bebişlerimiz Allah'a emanet. Allah korusun hepimizinkini.

canım üzülme eğer 100ün üstündeyse benim öyle çıktı ille çok düşük olmaz çok düşüğünde zararı vardır 100lük iyi çıkar inşallah,dualarımdasın.

sıkıntı yapman şekerini yükseltmekten başka işe yaramaz canım....sen şimdi her zamankinden daha rahat ol.....diyetlede bu işi kotarabilirsin inşallah....bak benim insüline başlayalı çarşamba 1 hafta olacak...o gün dünya başıma yıkıldı sandım ama sonra toparlayıp yavruma bu sıkıntıyı yaşatmaya hakkım yok dedim....sende en güzelini düşün her daim ve endişe etme

sonunda ya.... gelebildim sonuncu sayfaya. valla o ne tempoydu öyle. rekorlar kırılmış. katılım ve bi günde yazılan en fazla sayfa sayısıyla.

şimdi geçmişte okuduklarımdan aklımda kalanlara yorum yapıyım.
oda ve park yatak konusu. ben kısmetse kızıma oda takımı alıcam. bu bi kaç hafta içinde siparişini vericem. bakmıştık daha önce. ikaçtane beğenmiştik. yatak odma da park yatak alıcam. beşikler hem küçük ancak altıncı aya kadar kullanılıyor. bebek hareketlenince düşebilir. bide işi bitince toplanan bişey olmadığı için koycak yer bulamıyosunuz. ama park yatak toplanıyor. daha uzun süre kullanılıyor. 2008de doğum yapmış 5 kuzenim var. hepsi de kullanılıyolar. memnunlar. bence de park yatak yani.

kızlar ben de bebişimin ve kendimin alışverişini tamamladım sayılar. çok küçük bi kaç eksik kaldı. ben yürümekte çok zorlandığım ve havalar da gittikçe kötüleştiği için alışveriş olayını şimdiden hallettim. çantamı daha hazırlamıcam ama. p.tesi doktora gitçem ona göre 30. haftaya doğru hazırlamaya başlıcam.
2 çanta hazırlarım heralde biri bebiş biri kendim için. daha rahat lur. ama şunu düşünüyorum sezeryan ve normal doğumda ihtiyaçlar oldukça farklı. yani normalde belki bi gün yatıp belki de hiç yatmadan çıkılıyo. ama sezeryanda 3 gün kalıyosun. ona göre alıncaklar daha fazla. heralde şimdilik ortalama adetler koyup sonra eksiltir ya da arttırırız.

ben de normal doğum yapmak istiyorum. neden se ben de sezeryandan korkuyorum. normalden de korkuyorum tabi ama herkes nasıl doğurduysa öyle doğururum diyrum. ama geçen gece midem öyle bir ağırdıki sabaha kadar evde dolandım yattım kalktım yerlerde yuvarlandım resmen. öyle bir ağrıydı ki 13 14 saat doğum sancısını nasıl çekicem diye korktum. çok garip birşey. mide ağrısı gibi. ama göğüs kafesimdeki kemikten sırtıma vuruyor belime iniyor ağrı. korkunç bişeydi. Allah kimseye yaşatmasın5 6 saat hiç geçmeden ağırdı. sbaha karşı geçti.

aldıkların hayırlı olsun şimdiden canım....kısa süre önce görümcem doğum yaptı kasım ayında ve sezaryanla oldu...gördüğüm kadarı ile gecelik giydiriyorlar pijama değil..2 tane gecelik yetti ona...sezaryanda çok ekstra şeyler yok bencede..tabi hastane faktörüde vardır ama

kızlar bir de süt pompasıyla ilgili bişeyler söylemek istiyorum. ben çalışmıyorum. doğumdan sonra da bi süre çalışmıcam ama yine de ilk zamanlar yara olması sütün çok olması gibi durumlada kullanmak için almayı düşünüyodum. manuelmi elektriklimi kararsızdım. kullanan kuzenlerime sordum. biri medela elektrikli kullanıyo. memnun. diğeri de avent elektrikli pompa almış. o da ondan çok memnun. avent kullanan önce medela almış ama memnun kalmamış kanatmış göğüslerini. göğüse yerleştrilen yer plastikmiş acıtıyomuş.aventin ucu silikonmuş hemde masaj yapıp rahatlatıyomuş. ikisi de bana verebileceklerini söylediler.onlardan alıcam heralde. çünkü en az 100 milyon fiyatları. almaya gerek yok diye düşünüyorum

canım teşekkürler,, peki bunun fiyatı ne kadar...

Canım uyku meleği 40 milyondan başlıyormuş,arttıkça artıyor,

Bu arada ben mayıs annesiyim ama bir sonraki ayı yaşayan arkadaşlardan tecrübe almak için sizide takip ediyorum:CüvCüv:,ammada hızlı yazmaya basladınız bir girdim foruma 1000 yapmışsınız

ben de bi gecelik bi pijama aldım. ama normal yaparsam bi tane daha ucuz bi gecelik alırım. sezeryanda 3 gün kalındığı için yanında daha çok şey götürmen gerekir diye düşünüyorum. 1 gece kalcaksam bebeğe 2 takım kıyafet götürürüm. ama 3 gün kalcaksam heralde 4-5 tane gerekir. bunun gibi ihtiyaçlar yani. ben de kuzenlere sorcam kaçartane ne götüreyim diye. hastaneye de sorucam ne sağlıyolar, ne getirmemizi istiyolar.

kızlar nerelere kayboldunuz kendi kendime yazıyorum sanki. 1000 i geçtik bi rehavet çöktü heralde. nedersiniz?

ben de kraft park yatak almayı düşünüyorum. saraçhanede baktım 2 modeli vardı. biri için 180 diğeri için 240 gibi ibifiyat vermişlerdi yanlış hatırlamıyosam. yakında gidip güzel bi pazarlık yapıp uygun bi fiyata almayı düşünüyorum inşallah

bi de bebek şekeri malzemem kaldı kızlar. 1 ocakta gittim çin pazarına. şarkhan diye de geçiyor. bu sefer bulabildim yerini. ne alıcağıma karar verdim. ama alacağım dükkandaki kız depoya malzemeleri almaya gitti. depoların bi kısmı kapalı olduğu için hepsini getiremedi. alamadan elim boş döndüm yani. zaten 2 dükkan daha vardı malzeme satan onlar da kapalıydı. tekrar gidip onlara da bakıp son kararımı vermiş olucam. ama oldukça uygun fiyata gelecek kızlar. düşünüyorsanız. gitmenizi tavsiye ederim

:teytey:kızlar hadisenin klibini izlerken aklıma çok komik birşey geldi akşam kocişime aynı hadiseninki gibi bir kıyafetle karşılıycam ayyy ne komik olur önden göbek bide oynarım kocama sürpriz:sm_cool:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 roseberyy beni çok güldürdün kendimi hayal ettim de o şekilde çok komikti
bende müzik dinletiyorum klasik müzik tepki veriyor benim yumurcakta doğuncada aynı müzikleri dinleticem

benim arkadaşta aventi kullanıyr kullnırkende gördüm gayet rahat bi aletti

bende çok üzülüyorum ya bu filistin haberlerini dinlemiyorum kanal değiştiriyorum hemen ama çok üzlüyorum ya keşke elimden bişey gelse o küçük çocukları zavallı yavruları kurtarabilsem ne günahı var onların oooff ooff ...senağlamasenağlama

cnm çok geçmil olsun inşallah bu testlerin temiz çıkar kendini üzme üzülmekte hiç iyi değil iyi gelmez sakın

ya bende sezeryandan çok korkuyoruym sonra normal doğum geliyor aklıma ama herkesin doğumu bir olmazki diyorum kendi kendime..belki acı çekecem ama bebeği gördüğümde hiçbirşeyim kalmayacak diye teselli ediyorum kendimi

bu arada kızlar 1000 li sayfalara gelmişiz hayırlı olsun baya konuşmunuz 17 sayfa okudum valla
e toprak aldıkların güle güle giydirmeyi nasip etsin Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…