- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
şu anda moralim çok bozuk arkadaşlar test sonuçlarımızı aldık çok riskli çıktı...risk normalin çok fazla üstündeymiş..3 gün hep tatlı şeyler ve hamur işi yemem gerekiyormuş 3 gün sonra 100gr yüklemesi yapılacak..lütfen bol bol dua edin kendimi geçtim yavruma bişey olmasın 100grmın sonucu temiz çıksın..eşimde bende yıkıldık hiç beklemiyorduk..hepinizin yürekten dualarına ihtiyacım var..şimdilik allah emanet olun...evde duramıycam annemlere gidiyoruz onlar teselli ederler bizi..
Canım üzme kendini hemen böyle..şu anda moralim çok bozuk arkadaşlar test sonuçlarımızı aldık çok riskli çıktı...risk normalin çok fazla üstündeymiş..3 gün hep tatlı şeyler ve hamur işi yemem gerekiyormuş 3 gün sonra 100gr yüklemesi yapılacak..lütfen bol bol dua edin kendimi geçtim yavruma bişey olmasın 100grmın sonucu temiz çıksın..eşimde bende yıkıldık hiç beklemiyorduk..hepinizin yürekten dualarına ihtiyacım var..şimdilik allah emanet olun...evde duramıycam annemlere gidiyoruz onlar teselli ederler bizi..
şu anda moralim çok bozuk arkadaşlar test sonuçlarımızı aldık çok riskli çıktı...risk normalin çok fazla üstündeymiş..3 gün hep tatlı şeyler ve hamur işi yemem gerekiyormuş 3 gün sonra 100gr yüklemesi yapılacak..lütfen bol bol dua edin kendimi geçtim yavruma bişey olmasın 100grmın sonucu temiz çıksın..eşimde bende yıkıldık hiç beklemiyorduk..hepinizin yürekten dualarına ihtiyacım var..şimdilik allah emanet olun...evde duramıycam annemlere gidiyoruz onlar teselli ederler bizi..
kızlar ben de bebişimin ve kendimin alışverişini tamamladım sayılar. çok küçük bi kaç eksik kaldı. ben yürümekte çok zorlandığım ve havalar da gittikçe kötüleştiği için alışveriş olayını şimdiden hallettim. çantamı daha hazırlamıcam ama. p.tesi doktora gitçem ona göre 30. haftaya doğru hazırlamaya başlıcam.
2 çanta hazırlarım heralde biri bebiş biri kendim için. daha rahat lur. ama şunu düşünüyorum sezeryan ve normal doğumda ihtiyaçlar oldukça farklı. yani normalde belki bi gün yatıp belki de hiç yatmadan çıkılıyo. ama sezeryanda 3 gün kalıyosun. ona göre alıncaklar daha fazla. heralde şimdilik ortalama adetler koyup sonra eksiltir ya da arttırırız.
canım teşekkürler,, peki bunun fiyatı ne kadar...
ben de bi gecelik bi pijama aldım. ama normal yaparsam bi tane daha ucuz bi gecelik alırım. sezeryanda 3 gün kalındığı için yanında daha çok şey götürmen gerekir diye düşünüyorum. 1 gece kalcaksam bebeğe 2 takım kıyafet götürürüm. ama 3 gün kalcaksam heralde 4-5 tane gerekir. bunun gibi ihtiyaçlar yani. ben de kuzenlere sorcam kaçartane ne götüreyim diye. hastaneye de sorucam ne sağlıyolar, ne getirmemizi istiyolar.aldıkların hayırlı olsun şimdiden canım....kısa süre önce görümcem doğum yaptı kasım ayında ve sezaryanla oldu...gördüğüm kadarı ile gecelik giydiriyorlar pijama değil..2 tane gecelik yetti ona...sezaryanda çok ekstra şeyler yok bencede..tabi hastane faktörüde vardır ama
Kızlar ben çıkıyorum
herkese iyi akşamlar
Yarın görüşmek üzere
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 roseberyy beni çok güldürdün kendimi hayal ettim de o şekilde çok komikti:teytey:kızlar hadisenin klibini izlerken aklıma çok komik birşey geldi akşam kocişime aynı hadiseninki gibi bir kıyafetle karşılıycam ayyy ne komik olur önden göbek bide oynarım kocama sürpriz:sm_cool:
bende müzik dinletiyorum klasik müzik tepki veriyor benim yumurcakta doğuncada aynı müzikleri dinleticemselam kızlar ....
ben gebeliğimin basından beri bebeğime ...hani kasımda ask baskadır flimivardı onun flim müziği olan only time Enya söylüyor bileniniz vardır heralde sürekli bu sarkıyı dinletiyorum inanılmaz sakinleştirici ve rahatlkatıcı bir sarkı ve bebegim bu sarkıyı dıyar duymaz veya hisseder hissetmez hareket ediyor duydugunu anlıyorum yani sizede tavsiye ederim dogduktan sonrada agladıgı ve huysuzlandıgı zaman şimdi ne dinletirseniz dogduktan sonrada dinlettiğiniz zaman sakinlaşiyor yapan var yani ....denenmiş ve onaylanmıştır aranızda boyle varmı bebegine müzik dinleten.....
benim arkadaşta aventi kullanıyr kullnırkende gördüm gayet rahat bi alettikızlar göğüs poması konusu açılmış birkaç sayfa önce benim 2 ay önce doğum yapmış bir arkadaşım avent in elektrikli pompasından almış çok memnun hiç canı acımıyormuş. ben gördüm hatta kendini sağmış biz onlara gittiğimizde kocası biberonla besliodu bebişi o da içeride çay koyuyoduKendi çantasıyla gelio bu pompa seti içinde pille kullanmak için aparatı da var. sertlik derecesini siz ayarlıyorsunuz hatta onun başta sütü gelmemişti pompayla çekmeye başlayınca gelmeye başladı çünkü bebiş çok güçsüz o ilk sütü zor çekiomuş. zaten benim gibi sezeryanla doğum yapacaklarada çok lazım bişey vücut doğurduğunu daha geç algıladığı için devamlı göğüslerin uyarılması gerekiyomuş süt üretimi için. yani pompalar çok faydalı esasında.
bende çok üzülüyorum ya bu filistin haberlerini dinlemiyorum kanal değiştiriyorum hemen ama çok üzlüyorum ya keşke elimden bişey gelse o küçük çocukları zavallı yavruları kurtarabilsem ne günahı var onların oooff ooff ...senağlamasenağlamaArkadaşlar az önce gazetelere bakıyordum.
Filistinden bir kare resim vermişler çok kötü oldum. bir evi bombalamış israilliler bir baba 3 çocuğunun cesedinin başında ağlıyor. çok kötü ya...ağlamamak mümkün değil.
çocuklarında en üyüğü olsa olsa 4 yaşında var yok.
yavrum üçünün cesedini yanyana dizmişler... çok kötü ne olur dua ederken onları unutmayalım. bu zulümün durması için dua edelim
ben de normal doğum yapmak istiyorum. neden se ben de sezeryandan korkuyorum. normalden de korkuyorum tabi ama herkes nasıl doğurduysa öyle doğururum diyrum. ama geçen gece midem öyle bir ağırdıki sabaha kadar evde dolandım yattım kalktım yerlerde yuvarlandım resmen. öyle bir ağrıydı ki 13 14 saat doğum sancısını nasıl çekicem diye korktum. çok garip birşey. mide ağrısı gibi. ama göğüs kafesimdeki kemikten sırtıma vuruyor belime iniyor ağrı. korkunç bişeydi. Allah kimseye yaşatmasın5 6 saat hiç geçmeden ağırdı. sbaha karşı geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?