günaydın kızlar herkese
güzel bir gün geçirmeniz dileğimle..
Bugün gece uyuyamadım bu yüzdende işe de geç kaldım
Bigudi54 cüm günaydın,,, nasılsın bakim bugün,,,
kızını gördün mutlusun tabiii ...
Allah bozmasın bu mutluluğu ... .
senağlamasenağlamasenağlamagünaydın arkadaşlar bugün bende erkenciyim benim en erkenim bu saat oluyor mide yanması ve kazınması derken bide tabi düşünmekten uyuyamadım,sizlerin yazdıkları ve araştırmalarıma göre burada daha fazla kalamayacağıma kararverdim,eşim gelene kadar 2 haftalığına inşallah dahada rahat edebileceğim ve kafamı dinleyebileceğim bir akrabama gitmeye karar verdim oda sağolsun geleceğimi duyunca çok güzel karşıladı,buraya gelirken laptopumu getirmiştim sizlerden uzak kalmayayım diye fakat orada internet bağlantısı yok,önceden haber vereyim merak etmeyin uzun bir süre yokum ama dualarım ve kalbim sizlerle beni unutmazsanız özellikle dualarınızda çok sevinirim inşallah bende sağlıkla yine aranıza dönerim,buluşmada yine resim çekin geldiğimde benim için tekrar steye koyarsınız yoksa meraktan çatlarım,bugünde akşama kadar burdayım ama akşam bidaha vedalaşırız(ne zormuş ayrılması ya inanın memeden ayrılan bebek gibi hissettim kendimi bize en uygun örnek bu olur harhalde.
Canım sevindim senin adına.. Biliyorsun stres sıkıntı biz hamileleri daha çok etkiliyor.günaydın arkadaşlar bugün bende erkenciyim benim en erkenim bu saat oluyor mide yanması ve kazınması derken bide tabi düşünmekten uyuyamadım,sizlerin yazdıkları ve araştırmalarıma göre burada daha fazla kalamayacağıma kararverdim,eşim gelene kadar 2 haftalığına inşallah dahada rahat edebileceğim ve kafamı dinleyebileceğim bir akrabama gitmeye karar verdim oda sağolsun geleceğimi duyunca çok güzel karşıladı,buraya gelirken laptopumu getirmiştim sizlerden uzak kalmayayım diye fakat orada internet bağlantısı yok,önceden haber vereyim merak etmeyin uzun bir süre yokum ama dualarım ve kalbim sizlerle beni unutmazsanız özellikle dualarınızda çok sevinirim inşallah bende sağlıkla yine aranıza dönerim,buluşmada yine resim çekin geldiğimde benim için tekrar steye koyarsınız yoksa meraktan çatlarım,bugünde akşama kadar burdayım ama akşam bidaha vedalaşırız(ne zormuş ayrılması ya inanın memeden ayrılan bebek gibi hissettim kendimi bize en uygun örnek bu olur harhalde.
Aynen benimde öyle canımgünaydın kızlar bugün hiç bir iş yapasım yok bir tembellik var üstümde
canım benım:1hug: saol iyiyim bi bakayım dedım nısan annelerıne maşallah 1000 devirmişiniz hihoyyyt öf ya zorla işe gelır oldum işim zor daha kac ay var ızneemirmirmirmir
buarada gözümden kaçmadı sanma organizasyon yapılıyo hiç haber verdiğin yok mayıs annesıyım dıyee aşkolsun yaniiii:a015: öpüyorum senıııı.
kolay gelsın kızlar hepınıze a.s.
günaydın arkadaşlar bugün bende erkenciyim benim en erkenim bu saat oluyor mide yanması ve kazınması derken bide tabi düşünmekten uyuyamadım,sizlerin yazdıkları ve araştırmalarıma göre burada daha fazla kalamayacağıma kararverdim,eşim gelene kadar 2 haftalığına inşallah dahada rahat edebileceğim ve kafamı dinleyebileceğim bir akrabama gitmeye karar verdim oda sağolsun geleceğimi duyunca çok güzel karşıladı,buraya gelirken laptopumu getirmiştim sizlerden uzak kalmayayım diye fakat orada internet bağlantısı yok,önceden haber vereyim merak etmeyin uzun bir süre yokum ama dualarım ve kalbim sizlerle beni unutmazsanız özellikle dualarınızda çok sevinirim inşallah bende sağlıkla yine aranıza dönerim,buluşmada yine resim çekin geldiğimde benim için tekrar steye koyarsınız yoksa meraktan çatlarım,bugünde akşama kadar burdayım ama akşam bidaha vedalaşırız(ne zormuş ayrılması ya inanın memeden ayrılan bebek gibi hissettim kendimi bize en uygun örnek bu olur harhalde.
GÜNAYDIN şirvancım.kız benimkide öyle sanırım artık içerde daha çok dönüyor dün resmen patır patırdı ama artık büyüorlar harekeltlerini daha net hissediyoruz..Bu arada herkese günaydın,,,
günaydın demeden cevap yetiştirmeye başlamışım.
Kızlar benim oğlan dün çok hareketliydi,, açıkça söylemek gerekirse korktum.
Acaba içerde rahat değilde, o yüzden mi devamlı hareket halinde,, yeri darmı geliyor acaba?
canım osun sen iyi olda evine geçince yine gelirsin aramıza :1hug:günaydın arkadaşlar bugün bende erkenciyim benim en erkenim bu saat oluyor mide yanması ve kazınması derken bide tabi düşünmekten uyuyamadım,sizlerin yazdıkları ve araştırmalarıma göre burada daha fazla kalamayacağıma kararverdim,eşim gelene kadar 2 haftalığına inşallah dahada rahat edebileceğim ve kafamı dinleyebileceğim bir akrabama gitmeye karar verdim oda sağolsun geleceğimi duyunca çok güzel karşıladı,buraya gelirken laptopumu getirmiştim sizlerden uzak kalmayayım diye fakat orada internet bağlantısı yok,önceden haber vereyim merak etmeyin uzun bir süre yokum ama dualarım ve kalbim sizlerle beni unutmazsanız özellikle dualarınızda çok sevinirim inşallah bende sağlıkla yine aranıza dönerim,buluşmada yine resim çekin geldiğimde benim için tekrar steye koyarsınız yoksa meraktan çatlarım,bugünde akşama kadar burdayım ama akşam bidaha vedalaşırız(ne zormuş ayrılması ya inanın memeden ayrılan bebek gibi hissettim kendimi bize en uygun örnek bu olur harhalde.
canım benım:1hug: saol iyiyim bi bakayım dedım nısan annelerıne maşallah 1000 devirmişiniz hihoyyyt öf ya zorla işe gelır oldum işim zor daha kac ay var ızneemirmirmirmir
buarada gözümden kaçmadı sanma organizasyon yapılıyo hiç haber verdiğin yok mayıs annesıyım dıyee aşkolsun yaniiii:a015: öpüyorum senıııı.
kolay gelsın kızlar hepınıze a.s.
senağlamasenağlamasenağlama
CANIM ALT TARAFI 2 HAFTA YOKSUN, 2 HAFTA SONRA EŞİN GELMEYECEKMİ ?
SONRA İNŞALLAH YENİDEN EVİNDESİN. VE TEKRAR BİRLİKTEYİZ..
BU ARADA BİZİM BULUŞMA 3 HAFTA SONRA DAHA ÇOK VAR YANİ,,, ONA YETİŞİRSİN DİYECEM AMA SEN ANKARADAYDIN .
SEN BURDA OLMASANDA GÖNLÜMÜZ SENİNLE OLACAK, KENDİNE VE BEBİŞİNE ÇOK İYİ BAK. - KENDİNE STRES YAPMA SAKIN.
günaydın kızlar bugün hiç bir iş yapasım yok bir tembellik var üstümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?