2009 Nisan Anneleri buraya

günaydın nisan anneleri ve onların minik kuzuları......................

hava cok soguk buralarda dondum dondum evde kahvaltımı yapamadım bu gun yanıma bişeyler aldım kahvaltımı yapıyorum

Günaydın kızlar herkese
Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle..

Bugün gece uyuyamadım bu yüzdende işe de geç kaldım

canım bende sizdenim bugün,, geceyi salonda geçirdim.
Eşim bir yandan, oğlum bir yandan uyutmadılar bu gece beni,,, kaç sefer kalktım durdum.

günaydın kızlar herkese
güzel bir gün geçirmeniz dileğimle..

Bugün gece uyuyamadım bu yüzdende işe de geç kaldım

al bir uyuyamayan daha,,,,,

Bu arada herkese günaydın,,,

günaydın demeden cevap yetiştirmeye başlamışım.

Kızlar benim oğlan dün çok hareketliydi,, açıkça söylemek gerekirse korktum.
Acaba içerde rahat değilde, o yüzden mi devamlı hareket halinde,, yeri darmı geliyor acaba?

günaydın arkadaşlar bugün bende erkenciyim benim en erkenim bu saat oluyor mide yanması ve kazınması derken bide tabi düşünmekten uyuyamadım,sizlerin yazdıkları ve araştırmalarıma göre burada daha fazla kalamayacağıma kararverdim,eşim gelene kadar 2 haftalığına inşallah dahada rahat edebileceğim ve kafamı dinleyebileceğim bir akrabama gitmeye karar verdim oda sağolsun geleceğimi duyunca çok güzel karşıladı,buraya gelirken laptopumu getirmiştim sizlerden uzak kalmayayım diye fakat orada internet bağlantısı yok,önceden haber vereyim merak etmeyin uzun bir süre yokum ama dualarım ve kalbim sizlerle beni unutmazsanız özellikle dualarınızda çok sevinirim inşallah bende sağlıkla yine aranıza dönerim,buluşmada yine resim çekin geldiğimde benim için tekrar steye koyarsınız yoksa meraktan çatlarım,bugünde akşama kadar burdayım ama akşam bidaha vedalaşırız(ne zormuş ayrılması ya inanın memeden ayrılan bebek gibi hissettim kendimi bize en uygun örnek bu olur harhalde.

Bigudi54 cüm günaydın,,, nasılsın bakim bugün,,,
kızını gördün mutlusun tabiii ...
Allah bozmasın bu mutluluğu ... .

Bigudi54 cüm günaydın,,, nasılsın bakim bugün,,,
kızını gördün mutlusun tabiii ...
Allah bozmasın bu mutluluğu ... .

canım benım:1hug: saol iyiyim bi bakayım dedım nısan annelerıne maşallah 1000 devirmişiniz hihoyyyt öf ya zorla işe gelır oldum işim zor daha kac ay var ızneemirmirmirmir
buarada gözümden kaçmadı sanma organizasyon yapılıyo hiç haber verdiğin yok mayıs annesıyım dıyee aşkolsun yaniiii:a015: öpüyorum senıııı.
kolay gelsın kızlar hepınıze a.s.

senağlamasenağlamasenağlama
CANIM ALT TARAFI 2 HAFTA YOKSUN, 2 HAFTA SONRA EŞİN GELMEYECEKMİ ?
SONRA İNŞALLAH YENİDEN EVİNDESİN. VE TEKRAR BİRLİKTEYİZ..
BU ARADA BİZİM BULUŞMA 3 HAFTA SONRA DAHA ÇOK VAR YANİ,,, ONA YETİŞİRSİN DİYECEM AMA SEN ANKARADAYDIN .

SEN BURDA OLMASANDA GÖNLÜMÜZ SENİNLE OLACAK, KENDİNE VE BEBİŞİNE ÇOK İYİ BAK. - KENDİNE STRES YAPMA SAKIN.

Canım sevindim senin adına.. Biliyorsun stres sıkıntı biz hamileleri daha çok etkiliyor.
İnşallah gittiğin yerde daha rahat edersin.. :1hug:

günaydın kızlar bugün hiç bir iş yapasım yok bir tembellik var üstümde
Aynen benimde öyle canım
Giderek ağırlaşıyoruz ondan olabilir mi?mirmirmirmir

HİÇ SORMA BENDE SABAHLARI ÇOK ZOR GELİYORUM , BAZEN DİYORUM,İZİN ZAMANIN GELİNCE ÇIK İZNE AMA,,, OLMAZ ,, O İZİN HAKKIMI BEBEĞİMLE GEÇİRMEK İSTİYORUM.. DAYANACAĞIZ ARTIK......... :CüvCüv:

BU ARADA BULUŞMAYA GELİNCE NİYE HABER VERİMKİ SANA, SEN NASILSA BİZİ TAKİP EDİYOSUN...
ŞAKA ŞAKA DAHA ÇOK VAR DİYE DÜN BİŞEY SÖYLEMEDİM SANA...
BU ARADA E_TOPRAK BU HAFTA ŞEKER YÜKLEMESİ YAPTIRACAKMIŞ, YUNUS EMREDE AKŞAM MSNDE KONUŞTUK,, YAPTIRDIKTAN SONRA ONDAN DETAYLI BİLGİ ALABİLİRİZ.

canım sıkma canını ferah tut içini sevindim senin adına allaha emanet ol 2 hafta sonra görüşürüz....

benimde bu c.tesi şeker yüklemesi yapılacak inş bişey çıkmaz bende de artık bu son değilmi kızlar yaptıracak birşeyimiz kalmadı sanırım doğuma kadar

glnm kvrck evet ağrlaşıyoruz o yüzden sanırım hiç gelesim gelmiyor işe bazen diyorum nasıl dayanacam marta kadar bazende diyorum sabret doğumdan 20 gün önce çık izine sonra çok daha işime gelecek bebeğimle inş o gücü buluruzda kendimizde devam ederiz işimize

günaydın kızlar. bakıyorum gece uykusuz kalmaya başlamışız şimdiden.
aman fırsatınız oldukça dinlenin malum bebekler için enerji lazım hepimize.

bugün bende uyuyamadım çünkü kızım baya kötü üşütmüş. gece hapşuruk öksürük derken aklım onda kaldı süreklide üstünü açtığı için bi yat bi kalk uyuduğumdan da bişey anlamadım. sağolsun babaannesi geldi kızımı bugün okula göndermedim birlikte evdeler. bakalım kim kime bakacak.zira kayınvalidem 76 yaşında. ama en azından yanlız değil kızım.

GÜNAYDIN şirvancım.kız benimkide öyle sanırım artık içerde daha çok dönüyor dün resmen patır patırdı ama artık büyüorlar harekeltlerini daha net hissediyoruz..
canım osun sen iyi olda evine geçince yine gelirsin aramıza :1hug:

iş konusunda katılıyorum canım.. saat 5 den sonra belim ağlımaya başlıyor birde kaburgalarım batıyor gibi oluyor. ben martın 2, haftası çıkıcam işten inşallah. patronada söledim sonunda süprizzzzz
bu arada buluşmada mutlaka senide bekliyoz canım. geçen ki kadro fire vermeyelim lütfen yeni arkadaşlar da katılsın.. hihoyyyt

canım süre uzarsa diye öyle yazdım,inşallah bebeklerimiz iyi olsunda onlar için herşeyi yaparız değilmi biz güçlü annelerizÇok üzgünüm çoook2 veya 3 hafta sonra hepimiz iyi olalım inşallah ayrılmayız biz kaydirigubbakcemile5inşallah bebeklerimizlede ilgili konular açıp konuşacağız,sizlerde kendinize ve bebişlere iyi bakın,inşallah canım şuan sırf stresten kaçıyorum:tomato:şirvancığım çok teşekkür ederim senağlama:1hug:

sağolun arkadaşlar inşallah sağlıkla görüşürüz tekrar senağlamasenağlamasenağlama:1hug:

günaydın kızlar bugün hiç bir iş yapasım yok bir tembellik var üstümde

AY O TEMBELLİKTEN HEPİMİZDE VAR... eğer işe devam edeceksen çalışabildiğin yere kadar çalış canım izinlerini sonra kullanırsın. ben çalışmayacağım için 32/33 haftalar arası çıkıcam işten eve internet bağlatıcam evden yazarım yine.. :1rolleyes:

günaydın kızlar ben bu sabaha hızlı başladım dün hastane çantasına koyacaklarımı yıkamıştım sabata kalktım ütüledim ama bsanırım benimki çanta değil bavul olacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…