2009 Nisan Anneleri buraya

Canım bende sabah uyanmakta güçlük çekiyorum artık
Sabah 6 da kalkıyorum bir hayli zorlanıyorum
Bende Şubat sonu ya da mart başı ayrılcam gibi işten..
Dönüp dönmeyeceğimde meçhul yani
Kayınvalidem bakar mı bakmaz mı bebeğe bilemiyorum
Hiç konuşmadık bu konuları...

Kızına çok geçmiş olsun canım, inşallah tez zamanda iyileşir..
:1hug:

evet haklısın canım bakalım inş edebildiğim kadar edicem evet artık izine çıktığımızda evden konuşuruz acaba kim doğum yapacak ilk olarak aramızdan hihoyyyt

benimde bu c.tesi şeker yüklemesi yapılacak inş bişey çıkmaz bende de artık bu son değilmi kızlar yaptıracak birşeyimiz kalmadı sanırım doğuma kadar
hayır tatlım şeker yüklemesinden sonra tahlilller yok

günaydın kızlar ben bu sabaha hızlı başladım dün hastane çantasına koyacaklarımı yıkamıştım sabata kalktım ütüledim ama bsanırım benimki çanta değil bavul olacak gibi
ee o malum canım bavul olucak tabiiii
evet haklısın canım bakalım inş edebildiğim kadar edicem evet artık izine çıktığımızda evden konuşuruz acaba kim doğum yapacak ilk olarak aramızdan hihoyyyt

şenay dogum yapacak ilkk........ sag salimmm sonrası allah kerim bende nisanın ilk haftası bakalım hayırlısı yaaa

kızlar ben dogumdan 1 ay sonra anca yazarım sizlere.....

benimde bir uykum var bir uykum anlatamam

günaydın kızlar ben bu sabaha hızlı başladım dün hastane çantasına koyacaklarımı yıkamıştım sabata kalktım ütüledim ama bsanırım benimki çanta değil bavul olacak gibi
Ben hiç hazırlamaya bile başlamadım doğum çantasını..
Ağırdan mı alıyorum ne yapıyorum bilemiyorum ki..:sm_confused:

ohhh ne güzel canım hızlısın valla sizleri duyunca böyle kendime kızıyorum artık bende bu ay bitsin başlıyacam hazırlıklara

evet ilk benimkiler doacak galiba hayırlısıyla sağlıkla inşallahhhhhhhhhh başkada erken doğan olmasın kızlar zaten hepinizin bebekleri zamanında sağlıklı sıhhatli gelsinler benim korkularımı yaşamayın

dozkan canım geçmiş olsun bu arada

selam kızlar biz doktordan geldik insülinimiz 6 üniteye çıktı ama doktor sonuçları beğendi...yalnızca büyüyen bebeğimle birlikte insülin ihtiyacı arttığı için 2 doz arttı....herkes aynı dertten muzdarip gerçektende akşamları uyumak çok güçleşti...benimde karnımdan halatlarla tutup çekiyorlarmış gibi bir his oluyor sağdan sola dönerken....hepsi hayatımızın en güzel varlıkları için....çok şükür allah bize anne olma şerefini bahsetti, çok aratmadı bebeklerimizi....binlerce şükürler olsun.....bu arada ilk doğum yapacaklara kendimide yazdırıyorum:))

bende korkuyorum erken doğumdan çünkü ben ablam hep erken olmuşuz sonra ablamın bebekleri hep beklenilen zamandan önce oldular ablam seninde erken olur diyor bana ama bakalım hayırlısı

dozkancığım çok geçmiş olsun Allah şifa versin kızına,babaanne yaşlıda olsa iyi yapmışsın yanlız kalmasından çok çok iyidir

bende hiç bir hazırlamadım,, eve gittiğimde bir tembelliğim tutuyor anlatamam...
sadece yemek hazırlayıp mutfağı topluyorum. sonra yat aşağı ,,, hergün böyle geçiyor,,,

hangi arada hazırlayacaım bilmiyorum, gerçi daha gecelik falanda almadım...

bu arada babamız dün ilk bebek bezimizi aldı molfixin 2-5 kğ yenidoğan bezi göbek bağına gelmesin diye oyuntusu var hoşuma gitti inşallah bebişlerde rahat eder

glnm, şenay, tuğce teşekkürler kızlar. umarım kızm bugünde dinlenince daha çabuk iyileşir. silmaktan burnunu da yara etti. canım ya bide akvaryumunda balıklarından birinin öldüğünü gördü sabah. burun kırmızı gözler yaşlı öyle kaldı.

şenay Antareste molfix in bebek bakım odaları var bende ordan 2-5 numara çekmecesinden bi örnek aldım. çok güzel kullanışlı görünüyo.

bende korkuyorum erken doğumdan çünkü ben ablam hep erken olmuşuz sonra ablamın bebekleri hep beklenilen zamandan önce oldular ablam seninde erken olur diyor bana ama bakalım hayırlısı

bende erken dogmuşum........

bende korkuyorum

geçmiş olsun canım..............

sağol urlacım.

baktım molfiix numune göndermiyor karar verdim bakım odasından bir büyüğünü daha alıcam böylece hangi numara iyi karar verebilirim. 2-5 kg için olan bebek eğer çok küçük olmazsa biraz küçük gibi geldi bana.

şenay senin ikizler için iyi ama bence 2-5 kg .
senin tatlişkolar biraz erken gelecekleri için yani.

kızlar sitede hep dolaşıyorum

27.28. haftadan itibaren dogumlar oluyor........
evet bizler öle olucaz degil allahta erken dogumu nasip etmesin....
ama ben korkuyorum erkende dogumuşum ya ne bileyim

hisslerimde var erken dogurcakmışım gibi allahım korusun saglıklı dogsunlarda

benim bir battaniyesi kaldı o kadar eksigim

hazır sayılır

hazırladım sonucta hazırlıcazzzz erken olsunda elimizin altında dursun

bide evimin ve bedenimin temizligi dahada cok olması lazım..... offf

izim 3-6 var cok mu büyük.....

bide daha sonrası için 5-9 aldık

izim 3-6 var cok mu büyük.....

bide daha sonrası için 5-9 aldık

yok canım bence 3-6 normal. eskiden 2-5kg yoktu zaten 3-6kg ile başlıyodu.
zaten 2-5 kg olanlardan kullanılsa bile anca 1 paket biter. bebekler hemen toparlıyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…