glnm kvrck evet ağrlaşıyoruz o yüzden sanırım hiç gelesim gelmiyor işe bazen diyorum nasıl dayanacam marta kadar bazende diyorum sabret doğumdan 20 gün önce çık izine sonra çok daha işime gelecek bebeğimle inş o gücü buluruzda kendimizde devam ederiz işimize
Kızına çok geçmiş olsun canım, inşallah tez zamanda iyileşir..günaydın kızlar. bakıyorum gece uykusuz kalmaya başlamışız şimdiden.
aman fırsatınız oldukça dinlenin malum bebekler için enerji lazım hepimize.
bugün bende uyuyamadım çünkü kızım baya kötü üşütmüş. gece hapşuruk öksürük derken aklım onda kaldı süreklide üstünü açtığı için bi yat bi kalk uyuduğumdan da bişey anlamadım. sağolsun babaannesi geldi kızımı bugün okula göndermedim birlikte evdeler. bakalım kim kime bakacak.zira kayınvalidem 76 yaşında. ama en azından yanlız değil kızım.
AY O TEMBELLİKTEN HEPİMİZDE VAR...eğer işe devam edeceksen çalışabildiğin yere kadar çalış canım izinlerini sonra kullanırsın. ben çalışmayacağım için 32/33 haftalar arası çıkıcam işten eve internet bağlatıcam evden yazarım yine.. :1rolleyes:
hayır tatlım şeker yüklemesinden sonra tahlilller yokbenimde bu c.tesi şeker yüklemesi yapılacak inş bişey çıkmaz bende de artık bu son değilmi kızlar yaptıracak birşeyimiz kalmadı sanırım doğuma kadar
ee o malum canım bavul olucak tabiiiigünaydın kızlar ben bu sabaha hızlı başladım dün hastane çantasına koyacaklarımı yıkamıştım sabata kalktım ütüledim ama bsanırım benimki çanta değil bavul olacak gibi
evet haklısın canım bakalım inş edebildiğim kadar edicem evet artık izine çıktığımızda evden konuşuruz acaba kim doğum yapacak ilk olarak aramızdan hihoyyyt
Ben hiç hazırlamaya bile başlamadım doğum çantasını..günaydın kızlar ben bu sabaha hızlı başladım dün hastane çantasına koyacaklarımı yıkamıştım sabata kalktım ütüledim ama bsanırım benimki çanta değil bavul olacak gibi
günaydın kızlar ben bu sabaha hızlı başladım dün hastane çantasına koyacaklarımı yıkamıştım sabata kalktım ütüledim ama bsanırım benimki çanta değil bavul olacak gibi
Ben hiç hazırlamaya bile başlamadım doğum çantasını..
Ağırdan mı alıyorum ne yapıyorum bilemiyorum ki..:sm_confused:
günaydın kızlar. bakıyorum gece uykusuz kalmaya başlamışız şimdiden.
aman fırsatınız oldukça dinlenin malum bebekler için enerji lazım hepimize.
bugün bende uyuyamadım çünkü kızım baya kötü üşütmüş. gece hapşuruk öksürük derken aklım onda kaldı süreklide üstünü açtığı için bi yat bi kalk uyuduğumdan da bişey anlamadım. sağolsun babaannesi geldi kızımı bugün okula göndermedim birlikte evdeler. bakalım kim kime bakacak.zira kayınvalidem 76 yaşında. ama en azından yanlız değil kızım.
bende korkuyorum erken doğumdan çünkü ben ablam hep erken olmuşuz sonra ablamın bebekleri hep beklenilen zamandan önce oldular ablam seninde erken olur diyor bana ama bakalım hayırlısı
geçmiş olsun canım..............glnm, şenay, tuğce teşekkürler kızlar. umarım kızm bugünde dinlenince daha çabuk iyileşir. silmaktan burnunu da yara etti. canım ya bide akvaryumunda balıklarından birinin öldüğünü gördü sabah. burun kırmızı gözler yaşlı öyle kaldı.
kızlar sitede hep dolaşıyorumbende hiç bir hazırlamadım,, eve gittiğimde bir tembelliğim tutuyor anlatamam...
sadece yemek hazırlayıp mutfağı topluyorum. sonra yat aşağı ,,, hergün böyle geçiyor,,,
hangi arada hazırlayacaım bilmiyorum, gerçi daha gecelik falanda almadım...
sağol urlacım.
baktım molfiix numune göndermiyor karar verdim bakım odasından bir büyüğünü daha alıcam böylece hangi numara iyi karar verebilirim. 2-5 kg için olan bebek eğer çok küçük olmazsa biraz küçük gibi geldi bana.
izim 3-6 var cok mu büyük.....
bide daha sonrası için 5-9 aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?