şenay senin ikizler için iyi ama bence 2-5 kg .
senin tatlişkolar biraz erken gelecekleri için yani.
izim 3-6 var cok mu büyük.....
bide daha sonrası için 5-9 aldık
canım ya sen küçük gibi diyince korkmuştum içimi rahatlattın olur yani benimkilere dimi 44 lük iki paket almış babamız gerçi benimkilerin kiloları pek iki gibi ilerlemiyo ama belli olmaz ne kadar doğacakları
dozkancım kızın inşallah hemencecik iyileşir şimdi okuyabildim.
bu arada eşimle ultra primanın yenidoğan bezini aldık 3-6 kg yazıo kötü mü yaptık bilmiorm
Canım bende sabah uyanmakta güçlük çekiyorum artık
Sabah 6 da kalkıyorum bir hayli zorlanıyorum
Bende Şubat sonu ya da mart başı ayrılcam gibi işten..
Dönüp dönmeyeceğimde meçhul yani
Kayınvalidem bakar mı bakmaz mı bebeğe bilemiyorum
Hiç konuşmadık bu konuları...
Kızına çok geçmiş olsun canım, inşallah tez zamanda iyileşir..
:1hug:
saol urlacım bende merak ediyordum tahlil varmı diye neyse bitirdik desene şükür..hayır tatlım şeker yüklemesinden sonra tahlilller yok
yok canım bende hazırlamadım daha erken bence ... 30. haftalarda hazırlamayı düşünüyorum.Ben hiç hazırlamaya bile başlamadım doğum çantasını..
Ağırdan mı alıyorum ne yapıyorum bilemiyorum ki..:sm_confused:
aman canım günlerinde dogsunllar sag salimdeeee allaha şükürler olsun...canımm bir an önce konuşsana kayınvalidenle patronlarınlada ona göre konuşursun ben kesin kararımı verdim çıkuıyorum işte söledimde mart başı eleman alın ben yetiştiririm dedim tamam dediler. çünkü bana fazladan izin vermeyecekler sadece 2,5 ay filan. o yüzden ara vericem çalışmaya..
saol urlacım bende merak ediyordum tahlil varmı diye neyse bitirdik desene şükür..
yok canım bende hazırlamadım daha erken bence ... 30. haftalarda hazırlamayı düşünüyorum.
urlacım erken doğman erken doğuracaksın anlamına gelmiyor.. hiç korkma bence inşallah hepimiz vaktinde doğum yaparız prametüre bebek bakımı çok zormuş ayrıca bir süre hep hasta olanlar ilaç takviyesi olanlarda var. inşallah hepimizin sağlıklı zamanında olur. a.s.
maşallahöyle dedim bende ama ikizin z si çıkmamış dr ikize göre değil kiloları daha ilerdeler dedi ikizlere göre 2 hafta ilerdelermiş
canım ya sen küçük gibi diyince korkmuştum içimi rahatlattın olur yani benimkilere dimi 44 lük iki paket almış babamız gerçi benimkilerin kiloları pek iki gibi ilerlemiyo ama belli olmaz ne kadar doğacakları
Canım çalıştığım yer dayımın şirketi.canımm bir an önce konuşsana kayınvalidenle patronlarınlada ona göre konuşursun ben kesin kararımı verdim çıkuıyorum işte söledimde mart başı eleman alın ben yetiştiririm dedim tamam dediler. çünkü bana fazladan izin vermeyecekler sadece 2,5 ay filan. o yüzden ara vericem çalışmaya..
stede yine sorunmu var kızlar nerdesiniz(
Canım çalıştığım yer dayımın şirketi.
O yüzden tekrar gelebilirimde gelmeyebilirimde
Hoş dayım gelemezsin sen diyo da..lülülülülülü
Benim yerime elemanda almayacaklar..
Bakalım durum ve şartlar ne gösterirse ona göre gelirim ya da gelmem..
çiçek niye izin vermedi eşin ya onlara bakmak bile çok hoş oluyo.
bence numarasıda gayet iyi .
Canım bebişine maşallahslm kızlar ben geldim doktora gidecektim bu gün biliyosunuz ,bebişim bi büyümüş aman allahım nasıl güzel yanaklar fln tombiş 1 kilo 67 gr olmuş, maşallah diyin haftaya salı ayrıntılıya gün verdi doktorum hayırlısı bakalım........
dozkancım kızına geçmiş olsun canım benim.....................
rumelili sonuçlarının iyi çıkmasın sevindim canım.........................
demet1 allah korusun bişe olmaz kalbini ferah tut,erken doğuracaksın diye bişe yok canım.........................
urlacım benim karşı komşumda premetüre doğmuş iki bebişi var ikiside normal zamanda doğdu canım.............................
tuğçe kararına sevindim canım..............................
bende ultra prima 3-6kg aldım......................
glnm bence en azından bi 6 ay fln çalışma canım.....................
ay bunları hatırladım valla,hatırlayamadıklarım kusura bakmayın................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?