2009 Nisan Anneleri buraya

dozkancım kızın inşallah hemencecik iyileşir şimdi okuyabildim.

bu arada eşimle ultra primanın yenidoğan bezini aldık 3-6 kg yazıo kötü mü yaptık bilmiorm

çiçek niye izin vermedi eşin ya onlara bakmak bile çok hoş oluyo.
bence numarasıda gayet iyi .

şenay senin ikizler için iyi ama bence 2-5 kg .
senin tatlişkolar biraz erken gelecekleri için yani.

canım ya sen küçük gibi diyince korkmuştum içimi rahatlattın olur yani benimkilere dimi 44 lük iki paket almış babamız gerçi benimkilerin kiloları pek iki gibi ilerlemiyo ama belli olmaz ne kadar doğacakları

izim 3-6 var cok mu büyük.....

bide daha sonrası için 5-9 aldık

ben stede okudum ve çevremdekilere sordum herkes 3-6 diyor 2-5 pramatüre bebekler için diyorlar,burdan bazı arkadaşlarda bez firmalarına sormuş onlarda 3-6 yı tavsiye etmiş bende 3-6 kiloluktan aldım a.s

bebeklerinin kiloları çok güzel ilerliyo bence ama hani 40 haftadan önce olacaklarya o yüzden tam onlara göre olur bezler bence.kaydirigubbakcemile5

öyle dedim bende ama ikizin z si çıkmamış dr ikize göre değil kiloları daha ilerdeler dedi ikizlere göre 2 hafta ilerdelermiş

canımm bir an önce konuşsana kayınvalidenle patronlarınlada ona göre konuşursun ben kesin kararımı verdim çıkuıyorum işte söledimde mart başı eleman alın ben yetiştiririm dedim tamam dediler. çünkü bana fazladan izin vermeyecekler sadece 2,5 ay filan. o yüzden ara vericem çalışmaya..
hayır tatlım şeker yüklemesinden sonra tahlilller yok
saol urlacım bende merak ediyordum tahlil varmı diye neyse bitirdik desene şükür..
Ben hiç hazırlamaya bile başlamadım doğum çantasını..
Ağırdan mı alıyorum ne yapıyorum bilemiyorum ki..:sm_confused:
yok canım bende hazırlamadım daha erken bence ... 30. haftalarda hazırlamayı düşünüyorum.
urlacım erken doğman erken doğuracaksın anlamına gelmiyor.. hiç korkma bence inşallah hepimiz vaktinde doğum yaparız prametüre bebek bakımı çok zormuş ayrıca bir süre hep hasta olanlar ilaç takviyesi olanlarda var. inşallah hepimizin sağlıklı zamanında olur. a.s.

aman canım günlerinde dogsunllar sag salimdeeee allaha şükürler olsun...
sonucta hazırlıcaz ben hazır ettim erkenden
öyle dedim bende ama ikizin z si çıkmamış dr ikize göre değil kiloları daha ilerdeler dedi ikizlere göre 2 hafta ilerdelermiş
maşallah

şenay 2 tane 44 paket sana 4 gün anca yeter
hele ilk dogdukları zaman günde 8-9 tane degişiyomuş duydum

Canım çalıştığım yer dayımın şirketi.
O yüzden tekrar gelebilirimde gelmeyebilirimde
Hoş dayım gelemezsin sen diyo da..lülülülülülü
Benim yerime elemanda almayacaklar..
Bakalım durum ve şartlar ne gösterirse ona göre gelirim ya da gelmem..

OHH iiyyimiş kızzz bence çalışma bi süre 7/8 ay bebek kayın validene alışık olur zaten sonra başlarsın işe dayınmış patronun rahatsın o zaman kafana göre takılırsın. sengözlerimebaksanab

herkese hayırlı günler annecikler ve kuzucukları..yaa ben kimlerin online olduğunu da göremiyorum site bi tuhaf hayret bişey...neyse bisss kahvaltımızı yapalım gelicem yine..

slm kızlar ben geldim doktora gidecektim bu gün biliyosunuz ,bebişim bi büyümüş aman allahım nasıl güzel yanaklar fln tombiş 1 kilo 67 gr olmuş, maşallah diyin haftaya salı ayrıntılıya gün verdi doktorum hayırlısı bakalım........

dozkancım kızına geçmiş olsun canım benim.....................

rumelili sonuçlarının iyi çıkmasın sevindim canım.........................

demet1 allah korusun bişe olmaz kalbini ferah tut,erken doğuracaksın diye bişe yok canım.........................

urlacım benim karşı komşumda premetüre doğmuş iki bebişi var ikiside normal zamanda doğdu canım.............................

tuğçe kararına sevindim canım..............................

bende ultra prima 3-6kg aldım......................

glnm bence en azından bi 6 ay fln çalışma canım.....................

ay bunları hatırladım valla,hatırlayamadıklarım kusura bakmayın................

arkadaşlar dün doktorlar sitesine mail attık cvb olarak bu geldi ve hayret bişey eski doktorum soruyu cvpladı..abartmadan tatlı bi kaç şey yiycem..bu msj okuyan anneler hepiniz şu anda deyinki allahım inşalah ayşenurun sonuçları ii çıkar deyin..bi anda bi sürü dua almış olucaz inşllah..şeker olmayalım teyzeleri oğluşum tehlikeye girmesin:Saruboceq:..

Soru:
25 haftalık gebeyim..50 gr şeker yüklemesi yapıldı. sonucum 175 cıktı. doktorum cok risklı oldugunu soyledı ve 100 gr lık test yapacagını soyledı.
doktorum ;yüklemeden önce 3 gün boyuunca sürekli tatlı seyler yememi ve hamur işi yememi soyledi..araştırma yaptım biraz..kımseye doktorları bu sekılde bır dıyet vermemiş..bu nasıl bir diyet anlayamadım..bu diyete başlamalımıyım..yarın başlayıp cmtesi günü de 100 gr lık yüklemeyi yaptırcaz...cok acil cevabınızı beklıyorum..şimdiden teşekkürler..
Uzm.Dr.İhsan İSKENDEROĞLU / Kadın Hastalıkları ve Doğum
06 Ocak 2009 Salı , 08:17 tarihinde cevapladı.

Cevap : 100 gr lık yükleme gerekli ama çok yoğun şeker ve hamur işi gerekmez geçmiş olsun

Canım bebişine maşallah
Zaten canım çalışmayı düşünsem bile 6ay 1 seneyi bulur..
Hayırlısı olsun bakalım:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…