2009 Nisan Anneleri buraya

Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
İnşallah bir şey çıkmaz
Doktora sorduğun iyi olmuş
İçinde şüphe kalmadı hiç değilse :)
Dualarım seninle:Saruboceq:

selinay maşallah bebeğine.demek bir kiloyu geçiyolar bizim bızdıklar yavaş yavaş ele avuca gelir şeyler olacaklar. maşallah bebişlere artık anneleri değil onlar büyüsün yahu.

Herkese merhaba
Uyuyamamaktan şikayet etmişsiniz.Aynı sorun bende de başladı.Uyuyayana kadar çok zaman geçiyor zaten bu da yetmiyor çok sık uyanıyorum.Neyse artık katlanacağız değil mi?
Bu arada burası bembayaz.Bugün okullara kar tatili verildihihoyyyt.Bunun için evimdeyim ve çoook keyifliyim.Bütün gün yatıp yuvarlanmayı planlıyorumdelikafadulden

Son düzenleme:

dozkan prensesine geçmiş olsun cnm inşallah şimdi iyidir
kayınvalide 76 yaşında ama bak üşnememiş gelmiş o bile yeter helal olsun

maşallah cnm 41 kere maşallah demek 1 kiloyu bile geçmiş ayy cnm benim ya

bu arada kızlar bende yeni uyandım sabah uğrayıp günaydın mesajı atmıştım sonra 9 daattım kendimi yatağa acayip acayip rüyalar gördüm çok kötüydü
şimdi uyandım valla bu aralar felaket terliyorum ya sırılsıklam uyandım her sabah böyle sizdede böyle oluyormu
karnımda cok acıktı şimdi gidip ekmek alıcam

bursasu teşekkür ederim canım. ayrıca evet sağolsun kayınvalidem hiç üşenmez biz söz konusu olursak kendini genç sanıyo hemen geliyo.

sen ama bu saate kadar aç bırakmasaydın kendini . şimdi mi kahvltı edeceksin yoksa daha.

yok cnm sabah ettim şimdi yine karnım acıktı canım istemiyor ama midem boş gurulduyor halbuki sabah tıka basa yemiştim

Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
İnşallah bir şey çıkmaz
Doktora sorduğun iyi olmuş
İçinde şüphe kalmadı hiç değilse :)
Dualarım seninle:Saruboceq:
çok saol canım:1hug:.evet doktora sorduğum ii oldu şimdi içim rahat az az tatlı şetler yiyorum abartmıyorum yani...

valla maşallah arkadaşlar size bezleri bile almışsınız daha bizde hala tık yok..biraz önce de annemle konuştuk kızım artık alın bişeyler dio..eşim annemle bile çıkmama izin vermio ya bi aksilik olursa die..bugün artık kesin konuşcam valla artık alalım bişeyler die..sadece karyola ve şifonyer baktık hoşumuza da gitti sanırım bu ay yatağını alırız..aslında cesaret edemiyorum almaya nedense her çıkışımda bişeyler alıyım diyorum sonrada vazgeçiyorum..

ben toplam 9 kilo almışım doktor hiç kızmadı aclen yediklerimi azaltmam lazım ama nasıl......................................

merhabalar kızlar,

şu şeker yüklemesi konusunda fena halde panik oldum yawhu.. yarın sabah bizde yaptırıcaz bakalım!! dr. benim o kadar aşırı tatlı yediğimi öğrenince hemen yaptır gerekirse seni diyete sokalım dedi.. yüklemeden bir gün önce tatlı yemeyin demiş arkadaşlar, sabahtan beri kıvranıyorum valla yememek için

ya bu arada benim diş etlerim kanıyo sürekli.. bu son iki gündür olan bişey, evde ne yapabilirim bilgisi olan var mı? haftaya gidicem bi dişçiye mutlaka..

bu arada tuğçe evine dönmen bencede verilebilecek en doğru karar.. ayrıca hamileyken eğer sonuçta üzülecek olan bensem insanları kırmaktan fazla korkmuyorum, doğumdan sonra düzeltirim diyorum ama Allah a şükür şimdiye kadar hiç kalp kırmadım zaten bana neşeli hamile diyolar :)))

croxilex valla ben senin dr.undan hiç bişey anlamadım, ne demek istemiş ne yapmak istemiş belli değil..başka dr. geçeceğim diyodun, tahlil sonuçlarını ona neden göstermiyorsun??

ah şen_ay sana nasıl özeniyorum bi bilsen, bayılırım ben ikizlere. dayımın ikiz kızları var henüz iki yaşındalar..ama kavgaları bile başka bi güzel oluyo onların :))

bursasu benimde uyku sorunum hat safhada.. gecede defalarca uyanıyorum, abuk sabuk rüyalar görüyorum..

ha unutmadan şirvan buluşalım diyor kızlar, kimler geliyor ??? herkese uygun mu ayın 31 i??

selinay benim de 9 kilo oldu toplamda ama neyi azaltıcam bilmiyorum. yani bence asıl dikkatetmemiz gereken herhalde geç saatte bişeyler yememek özellikle akşam yediklerimize dikkatetmek.

dozkancım ben akşam ya meyva yada sütlü tatlı yiyorum aslında ama bu kan ilaçlarımı kilo yapıyoki bilmiyorum valla................................

e toprak inş. şeker sonuçların güzel çıkar cnm
selinay bende 9kilo falan aldım çok değilki gebelik haftasına göre neden azaltıyosun cnm bebişin büyüyor

croxilex, dozkan, eda_edanur, etoprak, tuğçe8, ŞİRVAN

meraba kizlar nasilsiniz

2gun once seker yuklemeyi yaptirdik allahtan temiz cikti ultrasonada girdim bebis cok iyi

sadece ne yaparsam yapiyim ne kadar yersem yiyim kilo alamiyorum bu sabah yine tartildim 59.6 ciktim bilmiyorum ne olacak halim gerci bebegimin bi sorunu olmadigindan fazlada sikayetim yok ama azicik kilo alsaydim iyi olurdu

bugun bebisin elbiselerini yikiyorum
15 citcitli atlet
10 takim pijama
8 tane tulum
10 cift corap
4 cift patik
8 yelek
3 hirka
2 penye battaniye
1 pelus battaniya
1 citcitli battaniye
1 cift ayakkabi
havlu takimi
mendilleri
4 cift eldiven
6 tane bere

kizlar giyecek olarak eksik varmi sizce bunlarin hepsi abisinin cok az kullandigi yada hic giymedigi
seyler tabi bu ay basi yeni seylerde alacagim ama simdilik eksigim yok gibi degilmi

yikamak kolayda bunlari nasil utuluyecegim IMDAAAAAAAT

2 tane demir hapı dozkancım.........................

burasasu ben ztn 67 kiloyla başladım bide ikincide daha zor veriliyomuş kilolar 10 kiloyla tamalayabilseydim iyiydi ama olmadı..............................

selinay bu arada senle benden daha fazla takan yok bu kiloları herhalde biz taktıkça kilolar alıp başını gidiyo valla. dün ben kendime ne aldım biliyo musun? yani hiç zamanı değil ama doğumdan birsüre sonra giymek üzere şöyle hani tam korseler varya yumusak diz üstünden başlayıp gögüs altına kadar olanlar askılı işte onlardan aldım. ben ameliyattan hemen sonra zaten göbeğimi sarmayı düşünüyorum geçen seferde sarmıştım kalmadı hiç göbeğim. zaten saramadanda dolaşamamıştım sanki karnım sarkıyo dikişlerim tartıyo gibi gelmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…