Canım hayırlı haberlerini bekliyoruzarkadaşlar dün doktorlar sitesine mail attık cvb olarak bu geldi ve hayret bişey eski doktorum soruyu cvpladı..abartmadan tatlı bi kaç şey yiycem..bu msj okuyan anneler hepiniz şu anda deyinki allahım inşalah ayşenurun sonuçları ii çıkar deyin..bi anda bi sürü dua almış olucaz inşllah..şeker olmayalım teyzeleri oğluşum tehlikeye girmesin:Saruboceq:..
Soru:
25 haftalık gebeyim..50 gr şeker yüklemesi yapıldı. sonucum 175 cıktı. doktorum cok risklı oldugunu soyledı ve 100 gr lık test yapacagını soyledı.
doktorum ;yüklemeden önce 3 gün boyuunca sürekli tatlı seyler yememi ve hamur işi yememi soyledi..araştırma yaptım biraz..kımseye doktorları bu sekılde bır dıyet vermemiş..bu nasıl bir diyet anlayamadım..bu diyete başlamalımıyım..yarın başlayıp cmtesi günü de 100 gr lık yüklemeyi yaptırcaz...cok acil cevabınızı beklıyorum..şimdiden teşekkürler..
Uzm.Dr.İhsan İSKENDEROĞLU / Kadın Hastalıkları ve Doğum
06 Ocak 2009 Salı , 08:17 tarihinde cevapladı.
Cevap : 100 gr lık yükleme gerekli ama çok yoğun şeker ve hamur işi gerekmez geçmiş olsun
günaydın kızlar. bakıyorum gece uykusuz kalmaya başlamışız şimdiden.
aman fırsatınız oldukça dinlenin malum bebekler için enerji lazım hepimize.
bugün bende uyuyamadım çünkü kızım baya kötü üşütmüş. gece hapşuruk öksürük derken aklım onda kaldı süreklide üstünü açtığı için bi yat bi kalk uyuduğumdan da bişey anlamadım. sağolsun babaannesi geldi kızımı bugün okula göndermedim birlikte evdeler. bakalım kim kime bakacak.zira kayınvalidem 76 yaşında. ama en azından yanlız değil kızım.
dozkan prensesine geçmiş olsun cnm inşallah şimdi iyidirglnm, şenay, tuğce teşekkürler kızlar. umarım kızm bugünde dinlenince daha çabuk iyileşir. silmaktan burnunu da yara etti. canım ya bide akvaryumunda balıklarından birinin öldüğünü gördü sabah. burun kırmızı gözler yaşlı öyle kaldı.
slm kızlar ben geldim doktora gidecektim bu gün biliyosunuz ,bebişim bi büyümüş aman allahım nasıl güzel yanaklar fln tombiş 1 kilo 67 gr olmuş, maşallah diyin haftaya salı ayrıntılıya gün verdi doktorum hayırlısı bakalım........
dozkancım kızına geçmiş olsun canım benim.....................
rumelili sonuçlarının iyi çıkmasın sevindim canım.........................
demet1 allah korusun bişe olmaz kalbini ferah tut,erken doğuracaksın diye bişe yok canım.........................
urlacım benim karşı komşumda premetüre doğmuş iki bebişi var ikiside normal zamanda doğdu canım.............................
tuğçe kararına sevindim canım..............................
bende ultra prima 3-6kg aldım......................
glnm bence en azından bi 6 ay fln çalışma canım.....................
ay bunları hatırladım valla,hatırlayamadıklarım kusura bakmayın................
çok saol canım:1hug:.evet doktora sorduğum ii oldu şimdi içim rahat az az tatlı şetler yiyorum abartmıyorum yani...Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
İnşallah bir şey çıkmaz
Doktora sorduğun iyi olmuş
İçinde şüphe kalmadı hiç değilse :)
Dualarım seninle:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?