2009 Nisan Anneleri buraya

eysan maşallah giyecek olarak bir eksiğin yok gibi.hatta biraz fazla mı nesırnaşık şey

e tpprak korkma canım sakın streste yapma çünkü stres şekeri yükseltio ve sonuçların doğruluk payı azalıo..

croxilex valla ben senin dr.undan hiç bişey anlamadım, ne demek istemiş ne yapmak istemiş belli değil..başka dr. geçeceğim diyodun, tahlil sonuçlarını ona neden göstermiyorsun??

valla bizde bişey anlamadık ama maalesef doktor değiştirme işini şimdilik ertelemek zorundayız çünkü bayan doktor akşam 16 -18 arası çalışıo ee şeker testi için erken gitmek saat başı kan aldırmak lazım ki bunların hiçbirini diğer doktorla yapamayız..ama inşallah sonuçlarımız temiz çıkarsa önümüzde ki hafta diğer dr geçeriz..çünkü pek tahlil kalmıo artık..

selinay bende demir hapı kullanıyorum bir tane.
doktora içmesem ne olur yada biraz tasarruflu içeyim dedim ama olmaz dedi. her gittiğimde yenisini yazıyo kesin kullanmamız gerekiyomuş ne yazıkki.

sanırım hepimizin ortak sorunu kilo benimde çok dikkat etmeme rağmen tartıyla aram hiç iyi değil. birde kızlar benim el parmaklarım şişiyor tuzu yok denecek kadar az yememe rağmen evimiz çok sıcak ondan mı acaba ??

birde size bişi soracağım bebişlerinize kalın yada kadife tulumlar aldınız mı? doğduklarında soğuk olacak havalar sonrada ısınacak. uzun kollu body almalımıyım? patik falan şart mı acaba? uyku için ayrı bir tulum mu aldınız? umarım cevaplarsınız ben pek aktif olmadığım için arada kaynıyorum genelde hep tanıdıklara cevap veriliyor banada verin yüfen

ayy dozkan takmaz olurmyuz hiç..ben hayatta tartıda 55 bile görmemişken şu anda taammm 62 kg yim ..yani aldı başını gitti kilolar artık tutamıyorum..valla doğumdan sonra bende karnımı bağlatıcam tabi normal doğum olursa...çünkü sezeryanda tavsiye edilmio karnı bağlamak ve korse giymek en az 2 ay takılmamalıymış..sen normal doğum mu yapmıştın..bu arada kızına da çok çok geçmiş olsun..

pırılcım ne demek tanıdıklara cevap vermek valla hepimiz tanıdığız aynı kaderi paylaşıyoruz yahu.
bence evinin sıcak olmasınında etkisi vardır şişmende. düşünsene yazın hepimiz biraz daha fazla şişiyoruz kışın soğukta büzülüyoruz herhalde.
kıyafet olarak dediğin gibi doğduklarında hala havalar serin olacak ve onlar çok küçük olacakları için uzun kollu badi ve bir iki kadife tutum lazım bence. ama yatması için ayrıca tutum almayı ben düşünmüyorum onlar çocukları çok bunaltıyo terletiyo.

mrb pırıl canım benimde parmaklarım çok şişio tuzu çok az tüketmeme rağmen sanırım yapıdan çünkü annemde çok şisermiş..hatta ben artık yüzüklerimiz takamıyorum...

ama bu soruna cvp veremiycenm daha hiçbişey almadım..

pırılcım nisanda hava hala soğuk oluyo canım tulum patik yelek şart yani,ama uyku için bişe almana gerek yok bence uyku tulumlarını çok soğuk havalarda tavsiye ediyolar ztn.............

dozkan bende alıcam korse nerden aldın kaça aldın ayıp olmazsa......................

ne yazıkki normal doğum yapmadım canım sezeryandı ama hastaneden eve gelince çarşaf gibi biz bezi annem belime dolamıştı çok sıkmadan tabi dikişleri zorlamamak lazım ama sonrasında kısa zamanda sıkı sarmayada başlayabilmiştim.:CüvCüv:
bu aldığım korsede hem yumuşak hemde çok sıkı değil 1 ay sonra takmaya başlarım engeç.

bide kızlar sezeryan kemeri diye bişey çıkmış bilgisi olan var mı??:CüvCüv:

selinay ben korsemi kocebeyoğlu çarşısında tanıdık bi çamaşırcı var ordan aldım fiyatıda çok uygun 30 ytl ye aldım 10 ytl yede emzirme sütyeni aldım. bu korse internette çok pahalıydı.

pırıl ben çok kalın kıyafetler almadım ama uzun kollu bodyleri var.. çünkü doğduklarında daha havalar o kadar sıcak olmayacak ki..ama bebekler için daha çok battaniyeleri tercih ediyolarmış kalın kalın giydirmektense.. bide ben duruma göre gerekirse alıcam, şimdi çok acemiyim herşeyden azar azar alıyorum, ne daha çok kullanışlı olursa ondan gerektikçe alırım diyorum..

şişme konusuna gelince yalnızca ellerin mi şişiyor?? tuzla ilgisi olsa tüm vücudun şişerdi, bi dr.una sor istersen..

bu arada diş eti kanamasıyla ilgili bi bilgisi olan yok mu?????????????

e toprak kanayan dişlerini daha çok fırçala canım doktorum öyle demişti ,bide elma sirkesiyle gargarqa yap canım acısını alır bi süre sonrada iyileştirir.

merhaba arkadaşlar bir aksilik çıkmazsa ikinci buluşmaya da gelirim ben. beni de yazın listeye şirvan yine yanına yazacakmısın kız erkek diye.:1rolleyes:
buluşmaya gelenler görmüştür şirvan bir liste hazırlamış adımızı, kk nickimizi, telefonumuzu veee bebiş cinsiyetlerimizi yazmış. :1hug:

etoprak dişeti kanamaları normal bu aylarda ama tabi yinede doktora görünmek gerek . evde yapabileceğin tekşey fırçalamayı ihmal etmemek.

kızlar merhalar.umarım hepiniz iysinizdir.

şeker testi yaptıracaklar inşallah güzel sonuçlar alırsınız.

ben malesef 2 gündür yatıyorum.grip durumum ilerledi.boğazım şişti biraz ateşi var.tüm vücudum ağrıyo.bol bol c vitamini alıyorum ıhlamur zencefil içiyorum ama biraz zorlayacak gibi.doktorum bugün geçmezse antibiyotiğe başlıyalım dedi ama kararsızım.ben de sinüzit de var.grip olunca o da atağa geçiyor.ooof ne yapsam ki ilaç içmek te hiç istemiyorum .dua edin lütfen çok ihtiyacım var.

iştahım zaten çok azdı şimdi hastalıkla beraber nerdeyse hiç kalmadı.akşama kadar hiçbişey yemesem aklıma yemek yemek gelmiyor.zaten toplamda 3 kilo aldım.6 ay bitiyor ama benim karnım hala çok büyük değil öyle.neyse çok uzattım.

selinay eğer düşünürsen korseyi internette slim lift falan diye bakabilirsin. benim aldığımın markası anıl ama aynısı ve yumuşak.

ben yarım olanları kullanamam diye düşündüm orayı sıkar bura fırlar daha beter görünür diye bu tam olanı tercih ettim

kızlar kadınlar kulubü geçici olarak servis dışıymışşş!!

selinaycım ne kadar teşekkür etsem azdır heralde!! hemen denicem elma sirkesini..sık sık fırçalıyorum ama çok yumuşak bi meyve bile yesem ortalık kan içinde kalıyor, canım çok yanıyor cidden..

işte bende tam olanı istiyorum bide siyah istiyorum canım teşekkür ederim kocabeyoğluna bakıyım bende...............................

e toprak aynı şekilde diş etiproblemi bendede oldu ...doktorum en yumuşak fırçayı kullan dişerini günde 4 defa fırçala ve en önemlisi fırçalama süresini yarım dk indir dedi..2 dk fırçalama dedi canım..

megul çok geçmiş olsun canım.
ya iştahın olmasada yemek için kendini biraz zorla iyileşmek için enerjiye ihtiyacın var .
bebeğin ihtiyacını senden nasıl olsa alır ama bünyen zayıfladığı için iyileşmen uzun sürer. yemene içmene biraz dikkat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…