ayy dozkan takmaz olurmyuz hiç..ben hayatta tartıda 55 bile görmemişken şu anda taammm 62 kg yim ..yani aldı başını gitti kilolar artık tutamıyorum..valla doğumdan sonra bende karnımı bağlatıcam tabi normal doğum olursa...çünkü sezeryanda tavsiye edilmio karnı bağlamak ve korse giymek en az 2 ay takılmamalıymış..sen normal doğum mu yapmıştın..bu arada kızına da çok çok geçmiş olsun..selinay bu arada senle benden daha fazla takan yok bu kiloları herhalde biz taktıkça kilolar alıp başını gidiyo valla. dün ben kendime ne aldım biliyo musun? yani hiç zamanı değil ama doğumdan birsüre sonra giymek üzere şöyle hani tam korseler varya yumusak diz üstünden başlayıp gögüs altına kadar olanlar askılı işte onlardan aldım. ben ameliyattan hemen sonra zaten göbeğimi sarmayı düşünüyorum geçen seferde sarmıştım kalmadı hiç göbeğim. zaten saramadanda dolaşamamıştım sanki karnım sarkıyo dikişlerim tartıyo gibi gelmişti.
mrb pırıl canım benimde parmaklarım çok şişio tuzu çok az tüketmeme rağmen sanırım yapıdan çünkü annemde çok şisermiş..hatta ben artık yüzüklerimiz takamıyorum...sanırım hepimizin ortak sorunu kilo benimde çok dikkat etmeme rağmen tartıyla aram hiç iyi değil. birde kızlar benim el parmaklarım şişiyor tuzu yok denecek kadar az yememe rağmen evimiz çok sıcak ondan mı acaba ??
birde size bişi soracağım bebişlerinize kalın yada kadife tulumlar aldınız mı? doğduklarında soğuk olacak havalar sonrada ısınacak. uzun kollu body almalımıyım? patik falan şart mı acaba? uyku için ayrı bir tulum mu aldınız? umarım cevaplarsınız ben pek aktif olmadığım için arada kaynıyorum genelde hep tanıdıklara cevap veriliyor banada verin yüfen
ayy dozkan takmaz olurmyuz hiç..ben hayatta tartıda 55 bile görmemişken şu anda taammm 62 kg yim ..yani aldı başını gitti kilolar artık tutamıyorum..valla doğumdan sonra bende karnımı bağlatıcam tabi normal doğum olursa...çünkü sezeryanda tavsiye edilmio karnı bağlamak ve korse giymek en az 2 ay takılmamalıymış..sen normal doğum mu yapmıştın..bu arada kızına da çok çok geçmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?