2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar doktor bana omega 3 verdi içiorum ama sanki ağzıma balık gelio içtikten sonra iğrenç bişey yaa bi de iyice kilo aldırıomuş omega3 sonuçta balık yağı yani. hergün elevit,demir hapı, kalsiyum ve omega3 alıorum yakında patliicam

canım lütfen antibiyotik alma benim yengem hamileyken antibiyotik tedavisi gördü çocuk problemli şuan ben korkuyorum antibiyotiktenyasakkelime

çiçek çiçek sen toplam kaç kilo aldın canım,ben bu söylediklerinle ilk gebeliğimde 25 kilo aldımda..............

dozkan ben siyahı iç giyimde çok seviyorum eğilince görününce fln badi gibi görürünüyo rahatsız etmiyo canım ben siyahçıyım yani.....................

pırılcım ben tulum almadım tulum 1 tane var bende hap alt üst aldım ya bebek küçük olur büyük olur bide aldığım tulumlara sığmaz diye arkadaşta gördüm tulum çok zor oluyor bebeğin altına açacak yani baya uğraştırıyor
hem bebek ayaklarını hep yukarı çekiyor tulumun bacak ksıımlarından küçük olduğu için ayakları çıkıyor çok komik oluyor hehehkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben hep uzun kollu şeyler aldım valla bol bol yelek örüyor bizimkiler bebek üşür ya ama yazın şöle 3 aylıkken falan cıbıl cıbıl dolaştıracağım Allah kısmet ederse :sm_cool:

çiçek ya korkutma beni idrar yolları enfeksiyonunda bende antibiyotik kullandım 1 hafta falan.
bebeğinin nesi var yengenin?.acaba yanlış antibiyotik mi ?yanlış ayda mı kullandırdılar?

çiçek çiçek sen toplam kaç kilo aldın canım,ben bu söylediklerinle ilk gebeliğimde 25 kilo aldımda..............

şuan 8 kilo almış durumdayım sağlıklı beslenmeye çalışıp hergün hiç aksatmadan spor yapıorum gebeliğin başından beri. yani artık eminim hapların kilo aldırdığından ama yapacak birşey yok ne yazıkki doktor al dedi alıorum iştedelikafadulden

ben sabah aç karnına demir
akşam yemekten sonra multivitamin ve 2-3günde bir balık yağını içiyorum
doktoruma dedim hergün kullanmasam olmazmı balık yağı hapını dedim çünkü çok zararlı olabiliyormuş hergün hergün
zaten ben reçeteye gün aşırı yazdım demişti
eczanecide bana hergün demiş deli adam .CADIARZU

çiçek ya korkutma beni idrar yolları enfeksiyonunda bende antibiyotik kullandım 1 hafta falan.
bebeğinin nesi var yengenin?.acaba yanlış antibiyotik mi ?yanlış ayda mı kullandırdılar?

canım çocukta zeka geriliği var neyazıkki ama ben korktum çünkü antibiotikten başka şüpheli hiçbişey kullanmadı hamileliğinde ayrıca tüm testleri de normaldi. ne bilim iyice sorun ben paranoyak oldum bu konuda

bursasu bende yazın bi askılı bodyle gezdiricem ahh ne tatlı olucaklar yaww!!

bide Allah izin verirse yazın annemlere gitcem onlar deniz kenarında oturuyorlar muğlada..oğlumu denize sokucam inşallah..

kizlar bahar aslinda biraz tehlikeli yani ne sicak ne soguk ama bebekler sicak bile olsa uyurken usurlermis ben genel olarak azda olsa kalin seyleri ayirdim doguma u.tuluma bencede gerek yok cunku bettaniyeler o isi goruyor zaten ben pek sarip sarmalamanin ust uste giydirmenin dogru olamadigini dusunuyorum

eysan sana merhaba cnm hoşgeldina.s.

kızlar ya geçen sabah eşim kalktı işe gidecek giyinmiş beni öpmeye geldi ben uyuyorum saçlarımı seviyor sağolsun eli biraz ağırdı eşiminŞeniz
saçımı severken ki yavaşı bozuk olarak saçım eline dolandı buda farketmedi elini çekti zaten uykumun en tatlı yerindeydim saçım öle çekilince bi bağırdım
adamcağız ne olduğunu şaşırdı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yanlışlıkla yaptım aşkım ama falan ayyy ben başladım ağlamaya saçımı çektin diye
sonradan düşündümde kafayı yiyorum galiba laelaelaelaelae
:asigim: zavallı kocacağım benim

ya bende verilen hiç bir ilacı kullanmıyorum ne yalan söyliyeyim. sadece ve sadece kan şurubu kullanıyorum.. bana da bir sürü ilaç verdi ama prospektüslerini okuyorum hiç iyi şeyler yazmıyo gebelikte kullanımlarına dair.. ya sorun değil alsın benden ne alacaksa, doğumdan sonra tamamlarım ben kendimi..bende diş problemleri çekiyorum çok fena, normalde 2. triemesterda diş tedavisi olabiliyoruz, röntgen çektirebiliyoruz kurşun yelekle falan ama ben herşeyi doğum sonrasına bıraktım.. riske atamam hiç birşeyi!

bursasu çok güldüm alemsin valla küçük kız çocuğu gibi saçımı çektin üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüühühühühühühü diye adam neye uğradığını şaşırmıştırkaydirigubbakcemile

ayyyyyyyyyyy bursasu benimde kocam bu gün ,beni hergün azarlayarak işe gönderiyosun artık dedi çok utandım valla,çok üzüldüm ama sabahları çok sinirli oluyorum............

merhaba kızlar
galiba en fazla kilo alan benim :bbo: senağlama
15 kilo aldım , çatlayan da sadece benim galiba senağlama
ama anneye çekilirmiş annem kardeşime hamileyken yarım dünya gibiydi,ayakları 45 numara terliğe sığmıyordu,bütün doğumları zor geçmiş annemin ödem yapıyordu.
bendede tansiyon problemi var ne yapacağım ben senağlamasenağlamasenağlama
ne yapayım çiçek gibi açılsada karnım yeterki bebeğim sağlıklı olsun..:Saruboceq:

bursa su bende durmadan adama benimle ilgilen miyorsun daha ilk cocukta benden biktin bu dogunca unutursun falan diyorum inan her aksam muhabbetimizin bi kismi bu oda usandi hamileleik iste sabredecekler bosver at bi mesaj adamin gonlunu yap

bu arada bendede başta dişeti kanaması oldu , doktor ekstra yumuşak diş fırçası kullan dedi o gün bugündür kanama yok maşallah tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…