işte bende tam olanı istiyorum bide siyah istiyorum canım teşekkür ederim kocabeyoğluna bakıyım bende...............................
kızlar merhalar.umarım hepiniz iysinizdir.
şeker testi yaptıracaklar inşallah güzel sonuçlar alırsınız.
ben malesef 2 gündür yatıyorum.grip durumum ilerledi.boğazım şişti biraz ateşi var.tüm vücudum ağrıyo.bol bol c vitamini alıyorum ıhlamur zencefil içiyorum ama biraz zorlayacak gibi.doktorum bugün geçmezse antibiyotiğe başlıyalım dedi ama kararsızım.ben de sinüzit de var.grip olunca o da atağa geçiyor.ooof ne yapsam ki ilaç içmek te hiç istemiyorum .dua edin lütfen çok ihtiyacım var.
iştahım zaten çok azdı şimdi hastalıkla beraber nerdeyse hiç kalmadı.akşama kadar hiçbişey yemesem aklıma yemek yemek gelmiyor.zaten toplamda 3 kilo aldım.6 ay bitiyor ama benim karnım hala çok büyük değil öyle.neyse çok uzattım.
sanırım hepimizin ortak sorunu kilo benimde çok dikkat etmeme rağmen tartıyla aram hiç iyi değil. birde kızlar benim el parmaklarım şişiyor tuzu yok denecek kadar az yememe rağmen evimiz çok sıcak ondan mı acaba ??
birde size bişi soracağım bebişlerinize kalın yada kadife tulumlar aldınız mı? doğduklarında soğuk olacak havalar sonrada ısınacak. uzun kollu body almalımıyım? patik falan şart mı acaba? uyku için ayrı bir tulum mu aldınız? umarım cevaplarsınız ben pek aktif olmadığım için arada kaynıyorum genelde hep tanıdıklara cevap veriliyor banada verin yüfen
çiçek çiçek sen toplam kaç kilo aldın canım,ben bu söylediklerinle ilk gebeliğimde 25 kilo aldımda..............
kızlar doktor bana omega 3 verdi içiorum ama sanki ağzıma balık gelio içtikten sonra iğrenç bişey yaa bi de iyice kilo aldırıomuş omega3 sonuçta balık yağı yani. hergün elevit,demir hapı, kalsiyum ve omega3 alıorum yakında patliicam
çiçek ya korkutma beni idrar yolları enfeksiyonunda bende antibiyotik kullandım 1 hafta falan.
bebeğinin nesi var yengenin?.acaba yanlış antibiyotik mi ?yanlış ayda mı kullandırdılar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?