2009 Nisan Anneleri buraya

kesinlikle yalnız değilsin kaydirigubbakcemile3 özelliklede kilo konusunda kaydirigubbakcemile2 üstelik bende çatlıyorum galiba, göbüşüm acıyo ve kaşınıyo çok fena

Canım bende bi demir hapını kullanıyorum şimdi
Ek bi vitamin vermedi.
Bende diş sorunu yaşadım ama çok şükür bir tedavi yaptırmadan geçti ağrısı
Çok geçmiş olsun canım

Kız bursasu alemsin valla kaydirigubbakcemile3

kesinlikle yalnız değilsin kaydirigubbakcemile3 özelliklede kilo konusunda kaydirigubbakcemile2 üstelik bende çatlıyorum galiba, göbüşüm acıyo ve kaşınıyo çok fena

o zaman çatlıyorsun sende :bbo:
üzüldüm valla çünkü çatlamadan önce çok kaşınıyo
bu arada annem gemlikli yani zeytinciler ve zeytinyağını biz ezelden beri tün vücudumuzda kullanırız ama çatlayacaksan eğer ne kremler ne yağlar nede başka bişi fayda vermiyomuş anladım :bbo::1no2:
ne yapayım yaa sağlık olsun işallah sen benim gibi olmazsın :Saruboceq:

selinay ben korsemi kocebeyoğlu çarşısında tanıdık bi çamaşırcı var ordan aldım fiyatıda çok uygun 30 ytl ye aldım 10 ytl yede emzirme sütyeni aldım. bu korse internette çok pahalıydı.
Canım korseyi çok uygun almışsın.
Nette çok pahalı..
Birde birşey sorcam sürekli kullanılıyo mu doğumdan sonra..
Toparlamada fayda eder mi yani?CADIARZU

dozkan sağol canım elimden geldiğince meyve yemeye çelışıyorum.inşallah bebeğim etkilenmez.en son kilosu iyi demişti doktorumuz.içim acıyo ya ben hastayken acaba oda mı hasta diye.yok öyle bişey dimi kızlar.

çiçekçiçek ben şimdi çok korktum ya.ben 12. hafta dolaylarında idrar yolları enfeksiyonu olmuştum ve doktorum bu aylarda idrar yolları enfeksiyonu düşük sebebi dedi ve ben günde 4 tane 1000 mg lık antibiyotik kullandım ama doktoruma açıkcası güvenim tam.yinde korktum ya.

kızlar ben çok kötüyüm şimdi hastaneden geldim 24 saatlik idrar sonuçlarım çok ama çok kötü protein 606,8 kleretin klerensimde sınrın çok üstünde doktorum derhal nefrolojiye yönlendirdi ağır preeklampsi ne olur bana dua edin

glnm bence de korse fiyatı uygun oldu. ya bence herhalükarda doğumdan sonra göbeği sarmanın faydası var . ama abartmamak lazım yani kasları tamamen görevsiz bırakacak kadar uzun süreli ve sıkı sarmakta doğru olmaz herhalde.ama ben kendimi biliyorum hep dikişlerimi tutma gereği hissediyodum sarmazsam rahat edemiyodum.

çok geçmiş olsun roseberry. umarım çok kötü bişey değildir. yazdıkların tam olarak ne anlama geliyo canım ben anlayamadım da.:sm_confused:

yok ben biliyodum zaten kesin çatlarım diyodum, amaaan bacaklarım zaten çatlamıştı ergenlik dönemimde..o kadar krem yağ falan işe yaramadı yani..napalım sağlık olsun.

canım çok geçmiş olsun.inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer.bu durum bebek açısından riskli bi durum mu?ben de tam olarak bilmiyorum durumunu ama inşallah geçici bişeydir.dualarım seninle.

arkadaşlar hepinize iyi günler ben çıkıyorum.biraz yatacam başım çok kötü ağrıyo.hepimize sorunsuz sağlıklı hamilelikler.bu aralar biraz hastalıklar arttı gibi.

roseberry canim ALLAH YARDIMCIN OLSUN VE BU HAMILELERIN DUALARINI KUCUK MELEGIN ICIN KABUL ETSIN

AYY ne güzel yaa kar özledim ben yaaa.... bide evde yatıp yuvarlanmayı delikafadulden

canım bende birkaç gündür sırılsıklam terlemiş birşekilde uyanıyorum. hamilelikten mi acaba..

toprak canım ben şeker yükleme nin önceki gübü çok fazla şekerli şeyler yedimm. normalde yemediğim kadar çok kesin yüksek çıkacak diyordum aksine düşük çıktı yani bir günlük yenilen tatlıyla ilgili olacağını sanmıyorum.. buluşmaya bende geliyorum yani önceki kadro tamam rumelili de gelebilirim dedi sanırım. çoğalıyoruz. :teytey:
canım anlaşılmıyor bu yazdıkların ne anlama geliyor tedavisi nasıl olucak çok merak ettim açıkca yaz olurmu .. :1shok:

meraba kizlar nasilsiniz

2gun once seker yuklemeyi yaptirdik allahtan temiz cikti ultrasonada girdim bebis cok iyi

sadece ne yaparsam yapiyim ne kadar yersem yiyim kilo alamiyorum bu sabah yine tartildim 59.6 ciktim bilmiyorum ne olacak halim gerci bebegimin bi sorunu olmadigindan fazlada sikayetim yok ama azicik kilo alsaydim iyi olurdu

bugun bebisin elbiselerini yikiyorum
15 citcitli atlet
10 takim pijama
8 tane tulum
10 cift corap
4 cift patik
8 yelek
3 hirka
2 penye battaniye
1 pelus battaniya
1 citcitli battaniye
1 cift ayakkabi
havlu takimi
mendilleri
4 cift eldiven
6 tane bere

kizlar giyecek olarak eksik varmi sizce bunlarin hepsi abisinin cok az kullandigi yada hic giymedigi
seyler tabi bu ay basi yeni seylerde alacagim ama simdilik eksigim yok gibi degilmi

yikamak kolayda bunlari nasil utuluyecegim IMDAAAAAAAT[/quote]

maşallalalhahahahahhahahahahahahah selinay ya 1 kg gecmiş yani allaım ne güzel

canım bence hazırla sendeeee

maşallah bebegine saglıklı olmasına sevındım eşyalarıda tamm ya evet ben unutmuştum havlu alıcaz onada yıkandıktan sonra kurulucaz ogluşumu

ya siz öyle sanın kendimi davul gibi hissedıyorum gögüslerim aldı başını gşdiyor göbişte öle gögüs uclarımda kararararardıııı depresyona girmemek için bi kuaöre gidip en yazkın zamanda bi degişiklik yaptırayımmm offffffff

bursasu bende yazın bi askılı bodyle gezdiricem ahh ne tatlı olucaklar yaww!!

bide Allah izin verirse yazın annemlere gitcem onlar deniz kenarında oturuyorlar muğlada..oğlumu denize sokucam inşallah..

bizde deniz kenarında oturuyoruz 300 metre falan anca bende ogluşuma askılı badiler giydirip gezdirecgim allahım saglıklaa inşallah

eh yarrabbim cok alemsin

bursa su bende durmadan adama benimle ilgilen miyorsun daha ilk cocukta benden biktin bu dogunca unutursun falan diyorum inan her aksam muhabbetimizin bi kismi bu oda usandi hamileleik iste sabredecekler bosver at bi mesaj adamin gonlunu yap
bende cok gergin sinirli oluyoum evet ceckecekler artık

allahım yardımcın olsun dualarım seninle inşalla cok kötü bişey degildir

bende korse var mesela bedenının bi alt korsesini alıyorsun seni tamemen sarıooo bacakta başlayan gögüs altında biten

bendede var ama nasıl ve nezamandan itibaren kullancaz
sezeryan olucam sakıncalı olurmu

siteye giriş zorlaşmış gibi rosebery allah yardımcın olsun canım umarım sorunsuzca atlatırsın ama ağır preeklampsi tanısı koydular mı yoksa bulgular mı bu yönde...her ne olursa olsun şifasını verecektir rabbim....36 haftayı tamamlamana çok kalmadı sanırım bu süreyi aşarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…