merhaba kızlar
galiba en fazla kilo alan benim :bbo: senağlama
15 kilo aldım , çatlayan da sadece benim galiba senağlama
ama anneye çekilirmiş annem kardeşime hamileyken yarım dünya gibiydi,ayakları 45 numara terliğe sığmıyordu,bütün doğumları zor geçmiş annemin ödem yapıyordu.
bendede tansiyon problemi var ne yapacağım ben senağlamasenağlamasenağlama
ne yapayım çiçek gibi açılsada karnım yeterki bebeğim sağlıklı olsun..:Saruboceq:
Canım bende bi demir hapını kullanıyorum şimdiya bende verilen hiç bir ilacı kullanmıyorum ne yalan söyliyeyim. sadece ve sadece kan şurubu kullanıyorum.. bana da bir sürü ilaç verdi ama prospektüslerini okuyorum hiç iyi şeyler yazmıyo gebelikte kullanımlarına dair.. ya sorun değil alsın benden ne alacaksa, doğumdan sonra tamamlarım ben kendimi..bende diş problemleri çekiyorum çok fena, normalde 2. triemesterda diş tedavisi olabiliyoruz, röntgen çektirebiliyoruz kurşun yelekle falan ama ben herşeyi doğum sonrasına bıraktım.. riske atamam hiç birşeyi!
kesinlikle yalnız değilsin kaydirigubbakcemile3 özelliklede kilo konusunda kaydirigubbakcemile2 üstelik bende çatlıyorum galiba, göbüşüm acıyo ve kaşınıyo çok fena
Canım korseyi çok uygun almışsın.selinay ben korsemi kocebeyoğlu çarşısında tanıdık bi çamaşırcı var ordan aldım fiyatıda çok uygun 30 ytl ye aldım 10 ytl yede emzirme sütyeni aldım. bu korse internette çok pahalıydı.
kızlar ben çok kötüyüm şimdi hastaneden geldim 24 saatlik idrar sonuçlarım çok ama çok kötü protein 606,8 kleretin klerensimde sınrın çok üstünde doktorum derhal nefrolojiye yönlendirdi ağır preeklampsi ne olur bana dua edin
kızlar ben çok kötüyüm şimdi hastaneden geldim 24 saatlik idrar sonuçlarım çok ama çok kötü protein 606,8 kleretin klerensimde sınrın çok üstünde doktorum derhal nefrolojiye yönlendirdi ağır preeklampsi ne olur bana dua edin
o zaman çatlıyorsun sende :bbo:
üzüldüm valla çünkü çatlamadan önce çok kaşınıyo
bu arada annem gemlikli yani zeytinciler ve zeytinyağını biz ezelden beri tün vücudumuzda kullanırız ama çatlayacaksan eğer ne kremler ne yağlar nede başka bişi fayda vermiyomuş anladım :bbo::1no2:
ne yapayım yaa sağlık olsun işallah sen benim gibi olmazsın :Saruboceq:
AYY ne güzel yaa kar özledim ben yaaa.... bide evde yatıp yuvarlanmayı delikafaduldenHerkese merhaba
Uyuyamamaktan şikayet etmişsiniz.Aynı sorun bende de başladı.Uyuyayana kadar çok zaman geçiyor zaten bu da yetmiyor çok sık uyanıyorum.Neyse artık katlanacağız değil mi?
Bu arada burası bembayaz.Bugün okullara kar tatili verildihihoyyyt.Bunun için evimdeyim ve çoook keyifliyim.Bütün gün yatıp yuvarlanmayı planlıyorumdelikafadulden
canım bende birkaç gündür sırılsıklam terlemiş birşekilde uyanıyorum. hamilelikten mi acaba..bu arada kızlar bende yeni uyandım sabah uğrayıp günaydın mesajı atmıştım sonra 9 daattım kendimi yatağa acayip acayip rüyalar gördüm çok kötüydü
şimdi uyandım valla bu aralar felaket terliyorum ya sırılsıklam uyandım her sabah böyle sizdede böyle oluyormu
karnımda cok acıktı şimdi gidip ekmek alıcam
toprak canım ben şeker yükleme nin önceki gübü çok fazla şekerli şeyler yedimm. normalde yemediğim kadar çok kesin yüksek çıkacak diyordum aksine düşük çıktı yani bir günlük yenilen tatlıyla ilgili olacağını sanmıyorum.. buluşmaya bende geliyorum yani önceki kadro tamam rumelili de gelebilirim dedi sanırım. çoğalıyoruz. :teytey:merhabalar kızlar,
şu şeker yüklemesi konusunda fena halde panik oldum yawhu.. yarın sabah bizde yaptırıcaz bakalım!! dr. benim o kadar aşırı tatlı yediğimi öğrenince hemen yaptır gerekirse seni diyete sokalım dedi.. yüklemeden bir gün önce tatlı yemeyin demiş arkadaşlar, sabahtan beri kıvranıyorum valla yememek için
ya bu arada benim diş etlerim kanıyo sürekli.. bu son iki gündür olan bişey, evde ne yapabilirim bilgisi olan var mı? haftaya gidicem bi dişçiye mutlaka..
bu arada tuğçe evine dönmen bencede verilebilecek en doğru karar.. ayrıca hamileyken eğer sonuçta üzülecek olan bensem insanları kırmaktan fazla korkmuyorum, doğumdan sonra düzeltirim diyorum ama Allah a şükür şimdiye kadar hiç kalp kırmadım zaten bana neşeli hamile diyolar :)))
croxilex valla ben senin dr.undan hiç bişey anlamadım, ne demek istemiş ne yapmak istemiş belli değil..başka dr. geçeceğim diyodun, tahlil sonuçlarını ona neden göstermiyorsun??
ah şen_ay sana nasıl özeniyorum bi bilsen, bayılırım ben ikizlere. dayımın ikiz kızları var henüz iki yaşındalar..ama kavgaları bile başka bi güzel oluyo onların :))
bursasu benimde uyku sorunum hat safhada.. gecede defalarca uyanıyorum, abuk sabuk rüyalar görüyorum..
ha unutmadan şirvan buluşalım diyor kızlar, kimler geliyor ??? herkese uygun mu ayın 31 i??
canım anlaşılmıyor bu yazdıkların ne anlama geliyor tedavisi nasıl olucak çok merak ettim açıkca yaz olurmu .. :1shok:kızlar ben çok kötüyüm şimdi hastaneden geldim 24 saatlik idrar sonuçlarım çok ama çok kötü protein 606,8 kleretin klerensimde sınrın çok üstünde doktorum derhal nefrolojiye yönlendirdi ağır preeklampsi ne olur bana dua edin
slm kızlar ben geldim doktora gidecektim bu gün biliyosunuz ,bebişim bi büyümüş aman allahım nasıl güzel yanaklar fln tombiş 1 kilo 67 gr olmuş, maşallah diyin haftaya salı ayrıntılıya gün verdi doktorum hayırlısı bakalım........
dozkancım kızına geçmiş olsun canım benim.....................
rumelili sonuçlarının iyi çıkmasın sevindim canım.........................
demet1 allah korusun bişe olmaz kalbini ferah tut,erken doğuracaksın diye bişe yok canım.........................
urlacım benim karşı komşumda premetüre doğmuş iki bebişi var ikiside normal zamanda doğdu canım.............................
tuğçe kararına sevindim canım..............................
bende ultra prima 3-6kg aldım......................
glnm bence en azından bi 6 ay fln çalışma canım.....................
ay bunları hatırladım valla,hatırlayamadıklarım kusura bakmayın................
canım bence hazırla sendeeeevalla maşallah arkadaşlar size bezleri bile almışsınız daha bizde hala tık yok..biraz önce de annemle konuştuk kızım artık alın bişeyler dio..eşim annemle bile çıkmama izin vermio ya bi aksilik olursa die..bugün artık kesin konuşcam valla artık alalım bişeyler die..sadece karyola ve şifonyer baktık hoşumuza da gitti sanırım bu ay yatağını alırız..aslında cesaret edemiyorum almaya nedense her çıkışımda bişeyler alıyım diyorum sonrada vazgeçiyorum..
maşallah bebegine saglıklı olmasına sevındım eşyalarıda tamm ya evet ben unutmuştum havlu alıcaz onada yıkandıktan sonra kurulucaz ogluşumucroxilex, dozkan, eda_edanur, etoprak, tuğçe8, ŞİRVAN
meraba kizlar nasilsiniz
2gun once seker yuklemeyi yaptirdik allahtan temiz cikti ultrasonada girdim bebis cok iyi
sadece ne yaparsam yapiyim ne kadar yersem yiyim kilo alamiyorum bu sabah yine tartildim 59.6 ciktim bilmiyorum ne olacak halim gerci bebegimin bi sorunu olmadigindan fazlada sikayetim yok ama azicik kilo alsaydim iyi olurdu
bugun bebisin elbiselerini yikiyorum
15 citcitli atlet
10 takim pijama
8 tane tulum
10 cift corap
4 cift patik
8 yelek
3 hirka
2 penye battaniye
1 pelus battaniya
1 citcitli battaniye
1 cift ayakkabi
havlu takimi
mendilleri
4 cift eldiven
6 tane bere
kizlar giyecek olarak eksik varmi sizce bunlarin hepsi abisinin cok az kullandigi yada hic giymedigi
seyler tabi bu ay basi yeni seylerde alacagim ama simdilik eksigim yok gibi degilmi
yikamak kolayda bunlari nasil utuluyecegim IMDAAAAAAAT
selinay bu arada senle benden daha fazla takan yok bu kiloları herhalde biz taktıkça kilolar alıp başını gidiyo valla. dün ben kendime ne aldım biliyo musun? yani hiç zamanı değil ama doğumdan birsüre sonra giymek üzere şöyle hani tam korseler varya yumusak diz üstünden başlayıp gögüs altına kadar olanlar askılı işte onlardan aldım. ben ameliyattan hemen sonra zaten göbeğimi sarmayı düşünüyorum geçen seferde sarmıştım kalmadı hiç göbeğim. zaten saramadanda dolaşamamıştım sanki karnım sarkıyo dikişlerim tartıyo gibi gelmişti.
bursasu bende yazın bi askılı bodyle gezdiricem ahh ne tatlı olucaklar yaww!!
bide Allah izin verirse yazın annemlere gitcem onlar deniz kenarında oturuyorlar muğlada..oğlumu denize sokucam inşallah..
eysan sana merhaba cnm hoşgeldina.s.
kızlar ya geçen sabah eşim kalktı işe gidecek giyinmiş beni öpmeye geldi ben uyuyorum saçlarımı seviyor sağolsun eli biraz ağırdı eşiminŞeniz
saçımı severken ki yavaşı bozuk olarak saçım eline dolandı buda farketmedi elini çekti zaten uykumun en tatlı yerindeydim saçım öle çekilince bi bağırdım
adamcağız ne olduğunu şaşırdı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yanlışlıkla yaptım aşkım ama falan ayyy ben başladım ağlamaya saçımı çektin diye
sonradan düşündümde kafayı yiyorum galiba laelaelaelaelae
:asigim: zavallı kocacağım benim
bende cok gergin sinirli oluyoum evet ceckecekler artıkbursa su bende durmadan adama benimle ilgilen miyorsun daha ilk cocukta benden biktin bu dogunca unutursun falan diyorum inan her aksam muhabbetimizin bi kismi bu oda usandi hamileleik iste sabredecekler bosver at bi mesaj adamin gonlunu yap
glnm bence de korse fiyatı uygun oldu. ya bence herhalükarda doğumdan sonra göbeği sarmanın faydası var . ama abartmamak lazım yani kasları tamamen görevsiz bırakacak kadar uzun süreli ve sıkı sarmakta doğru olmaz herhalde.ama ben kendimi biliyorum hep dikişlerimi tutma gereği hissediyodum sarmazsam rahat edemiyodum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?