2009 Nisan Anneleri buraya

hepinizin hikayesi değişik kızlar. gerçekten karmakarışık oluyo insan. bi de beklemiyosan. ben hiç beklemiyodum mesela. hem test negatif çıkmış. pko şüphesi var bi de korunmayı bıraktığımız ilk ay. çok şaşırmıştık ya.
ama ne güzel anılar olarak şimdi hafızamızda ayrı bir yer tutuyo.

canımcım delikli örgülerin tümüne ajur örgü denir keserek ve arttırılarak yapılır

bu arada pek kimse kırmızı kurdela takmayı düşünmüyo galiba

kızlar ben çıkıyorum. herkese rahat bir uyku diliyorum .
yarın görüşürüz.

yaparız canım sana bi tane yaa üzüldüğün şeye bak

sağol sinehascım annemler fln örmüş ama hep kocaman................................

ay dozkan alemsin valla heheh bizde sorarsak aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....................
şaka şaka hoşgeldin ugly bu arada........................

selinay ya evet biz de kendimizi tecrübeli sanıyoduk bak 3. oğlanı bekliyenler var.
ay ben üçüncüye zaten artık yaşım dolayısıyla hayatta cesaret edemem.

şenay ben kırmızı kurdele takmıycam canım çünkü kızımda tecrübesizlik takmayı unutmuşum şimdi takarsam sanki ayrım yapıyor gibi olacak o yüzden takmıyacağım.

bebek hazırlıklarına daha başlamadım ben bence erken öncekiler sezeryandı normal doğum tecrübemde var ama olmayınca acil sezeryan oldum bunlar sizi korkutabilir pek girmeyelim bence oğlum okuldan geldi ben şimdilik çıkıyorum daha sonra yine gelirim iyi akşamlar kızlarrr

AAAA bende yazayım hikayemi adetime 10 gün falan vardı ay okadar eminimki hamile olduğuma anlatamam çooooooook erken olmasına ragmen midem bulanıyo falan ama içimde acayip bi his kesin hamileyim diyorum kociş çok istiyosun pisikolojik bunlar diyo dr bile aradım belirtilerim var acaba hamilemiyim diye daha erken dedi bu arada yumurta takibindeydim bi yumurtam olmuş çatlamıştı diğeri yani şu andaki belirsiz yavrucuk için bu yumurta büyümez kaybaolur dedi dr bizde tatile gittik koçişle meğer giderken kıza hamileymişim duramadım tabi ben erken gebelik testlerinden aldım adete 5 gün kala sonuç veriyomuş güya o sabah uyuyamadım btün gece rüyalarıma girdi 5 te kalktım yaptım testi ne göreyim sonuç negatif dünyam yıkıldı tabi koçişi uyandırdım ağla ağla bu ara benim belirsiz yavrucak olacak olan yumurtamda büyümüş bir tatil yaramazlığında döllenmiş büyüyolar annelerinin karnında yani hamileyken hamile kaldım anlayacağınız ankaraya döndük adet olmam gereken günde sabahı zor ettim ertesi gün soluğu kan testinde aldım ve uçuk bi hcg oranıyla karşılaştım hemen koçişe babacım biz annemle eve gidiyoruz akşama görüşürüz diye mesaj çektim koçişle ağlaştık karşılıklı telefonda ay çokkkkkkk güzeldi ertesi gün tabi soluğu hemen kendi drumda aldım içeri girişim çok komikti insan dr yanına ben hamileyimmm diye bağırarak girermi ben girdim. sonra bi bakmışsın 26. hafta bitmiş!!!!!

şenaycım doğumu yüzüncüyıl hastanesindemi yapacaksın canım ücretler artmış diye duydum varmı bi bilgin....................

şenaycım doğumu yüzüncüyıl hastanesindemi yapacaksın canım ücretler artmış diye duydum varmı bi bilgin....................

canım geçtiğimiz cumartesi bi arkadaşım yaptı yüzüncü yılda emekli sandığına bağlı öğretmen 1250 verdi sezeryan parası epidural istersen ayrıca 400 fark varmış ben 34. hafta ve öncesi olursa hacettepede sonrası olursa yüzüncü yılda yapıcam bebeklerin bakımı için prematüre olayından dolayı. normal doğum 800 diye duymuştum

evet 800 dü 1.100 e çıkmış öyleyse sezeryanda artmıştır belki hayırlısı bakalım......................

Canım inşallah gününü tamamlar senin bebişler
Hayırlısıyla inşallah...

Kızlar ben çıkıyorum
Kendinize ve güzel bebişlerinize iyi bakın
Öptüm sizi:))
Sağlıcakla kalın...

maşallah canım. ama benimde öyle 2 günde birden şişmişti. Birden büyüyorlar çok ilginç.
HAKLISIN ama bir anda şişmek beni biraz rahatsız etti sanki kaburgalarıma batıyor.. şikayet etmiyorum oğlum iyi olsun da :CüvCüv:
[

yaaa yok öle karnım büyüdü falan rsmini koy inanmamki delikafadulden

canımm ekliyim bakalım akşam çekebilirsemm CADIARZU

ayy kızlar şu hamile kalma hikayelerinizi okuyunca çok duygulandım yaa..ben de o günleri hatırladım...ama biz çokkk erkenciyiz yaa..4 temmuzda evlendik..9 temmuz son adet tarihimdi ...sürekli göğüslerim ağrıyodu içimde garip bi hiz vardı adetim de geçmişti ama hiç ihtimal vermiyoduk yok canım ne çabuk diyoduk..ama bi yaptım testi anında çift çizgi eşimle şok olmuştuk nasıl olur die...sonra ben 1 ay kadar durumu kabullenemedim çok ağladım şimdi etraf ne der die..hani herkes başka bişey sanıcak..çok üzüldüm o günlerde neler düşündüm sırf etraf dedikodu yapcak die korktum..ama allahıma çok şükür allah bebeğimi bana bağışladı ya ben onu istemiyotum die elimden alsaydı ne yapardım ben..o benim kuzum allah olmayanlara versin inşallah..şu anda düşünüyorumda bi sürü çocuğu olmayan çiftler var..biz ne kadar şükretsek az deilmi????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…