:sm_cool:ayy kızlar benide teee agustosa götürdünüz
26 ağustosa
işyerindeydim benim her ay adetim gecikirdi hemde korunmayı bırakalı 1-2 ay olmuştu
bebiş olması için hani ilişkiden sonra yataktan hemen kalkmazlar ya ben aksine hemen kalkıyordum banyoya giriyordum.....
yani ihtimal vermiyodum işyerinde kız arkadaşımla konuşuyorduk gecikti falan derken
tutturdu bi test alalım kesin hamilesin diye bende aksine değilim falan diyorum boşuna gitmeyelim falan öyle böyle beni ikna etti öğlen yemeğinde baya yürüdük kampüs dışında(üniversite de çalışıyordum)bi ilaç firmasından aldık
ben emindim olmadığına neyse geldik lavaboya gircem arkadaşım tuttrdu bende gircem yok artık dedim...neyse girdim
hala gözümün önünde o anlar...
testi yaptım daha öncede yapmıştım 1 çizgi çıkıyor 2.çıkmıyordu
teste hayecanlı heyecanlı bakıyorum ilk çizgi çıktı beni ter bastı :uhm:
2. çizgide çıkınca elim ayağıma dolaştı ellerim titredi
gülemkel ağlamak arasında gittim geldim
elimdeki poşeti wcnin deliğine kaydirigubbakcemile3 düşürdüm o heyecanla bide sifonu çektim gitmedi kaldı
sonra elime poşet geçirdim aldım o düşen ambalajı wcden kafamçokkarıştı
o heyecanla elim ayağıma nasıl dolandı anlatamam kızlar :bbo:
:asigim::asigim:
canım bende adedimi 6 agustosta beklıyordum gelmedi bende 8 agustosta aldım yaptım 2.çizgi cıktı ama belli belirsiz bendeki acemilik kimseye bahsetmedim
sonra
10 agustosta benım d.günüm eşimle yemekteyız falan dönüşte arabada aşkım şarkı söylüyorrrr
sen güneş ben ay laylalalalom falan sonra bugun aşkımın dogum günü bagırıyor arabada falan melek hamileeeeeeeeeeee diyor şarkı bitiyor ama bende tık yok gülüyoruz
14 agustos eltimdeyım kahvaltıda dedi oldunmu adet hyr dedim giiti eczaneden test aldıı geldi yaptık 2.cçizgi gayet belirgin
ben hemen aşkımı aradım sonrada annemi uzun oldu ama heyecanlandım yinee
Bursasu bende 16 ağustostu testi yaptığımda
Eşimi cumartesi sabahı işe gönderdim
Aklıma geldi test yaptım..
Kesin negatiftir diye beklerken
Bir baktım 2 çizgi..
Kimseye birşey diyemedim..
Eşime bile o gün söyleyemedim...
Çok karmaşık duygular yaa..
arkadaşlar ben örgü işini cidden çok sevdim ya.anlayan birileri varsa ajur örgü ne demek.sitelere baktım ama anlamadım.ben şimdi kızıma gülfemime elbise örüyorum.o kadar tatlı bişey ki anlatamma.hem vakit geçiyo.neyse ben salona geçiyorum.üşüdüm birazcık.
yaparız canım sana bi tane yaa üzüldüğün şeye bak
ugly bizi aydınlatmadan nereye kayboldun?
seni bilir kişi ilan ediyoruz. sonuçta en tecrübeli sensin di mi ama??
bebek hazırlıkların ne aşamada?
hastane çantası için erken mi sence?
diğerleri normal doğum muydu?
aklımıza geldikçe sorarız artık.
canımcım delikli örgülerin tümüne ajur örgü denir keserek ve arttırılarak yapılır
bu arada pek kimse kırmızı kurdela takmayı düşünmüyo galiba
şenaycım doğumu yüzüncüyıl hastanesindemi yapacaksın canım ücretler artmış diye duydum varmı bi bilgin....................
canım geçtiğimiz cumartesi bi arkadaşım yaptı yüzüncü yılda emekli sandığına bağlı öğretmen 1250 verdi sezeryan parası epidural istersen ayrıca 400 fark varmış ben 34. hafta ve öncesi olursa hacettepede sonrası olursa yüzüncü yılda yapıcam bebeklerin bakımı için prematüre olayından dolayı. normal doğum 800 diye duymuştum
HAKLISIN ama bir anda şişmek beni biraz rahatsız etti sanki kaburgalarıma batıyor.. şikayet etmiyorum oğlum iyi olsun da :CüvCüv:maşallah canım.ama benimde öyle 2 günde birden şişmişti. Birden büyüyorlar çok ilginç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?