2009 Nisan Anneleri buraya

bende hastanede giydirmek için küçücük beyaz bi yelek istiyorum ama kesmeyi bilmiyorum kesmeden yapabileceğim bi modelde yok sanırım........................

Selinaycım gitmiştim bi ara yeni gördüm... bence yapabilirsin... ben başlamasını bilmiyodum:):) baya uğraştım en sonunda oldu:) tek şişle oldukça basit... ve hast. çıkışı takımının içindeki yeleğe ölçerek yaptım görüntü normal:) denemelisin:):):)

inanmıyorummmm aynı durumuda ve tarihlerdeeee... ben de 6 temmuz düğün 10 temmuz son adet:):) ve başlarda 1 ay kabulenememek.... hatta bu site NİSAN ANALARI onu daha çok benimsememe yard oldu.... ebet... RAbbim aratmadığı için şükretmeliyiz... az önce bi arkadaşımın ikizlerinin 5 aydan sonra düştüünü öğrendim çok yakın deildik ama onlar çok uğraşmışlardı............... Allah yard etsin... bizler çooooook şükretmeliyiz bu nimetlere....

ay okudum vallahi benide duygulandırdınız çok e kamber ben eksik kalmiim bari,ben 21 temmuzda son adetimi oldum ama hamileymişim nasıl bir kanama anlatamam ama aynı zamanda görümcemin nişanı var ankaradayım istanbuldan ankara 2 gün sonrada düğün için antalya ya gittik bende döndükten 1 hafta sonra değişik değişik ağlamayla gülme arası nöbetler,sinirlilik felan hasıl olunca kesin erken menepoza giriyorum felan dedim hemen arkasına izmire eşimşn dedesinin vefatı için gittik hep yollardayım farkındaysanız dönüşümüzde ben dayanamayıp hastalandığım halde test yaptım ne olur ne olmaz diye ve süprizzzz bebişim kandırmış rabbim uygun görmüş bizi bırakmamış yahu,nasıl hem ağladım hem güldüm şok oldum şok,çoook güzeldi uzun olacak ama bende annemlere süpriz yapmışım biliomusunuz 11.senede tedavi sırasında annem bana hamile kalmış adaklarla büyüdüm çok güzeldi ay yine duygulandım adım onun için özlemmmmmmm

Günaydın kızlar
Herkese mutlu huzurlu sağlıklı bir gün diliyorum...

Dermanz görünmüyodun bayadır...
Nasılsın?

ay bende şimdi duygulandım.. ben hiç çocuk istemiyordum başlarda sonralrı çevre baskı yaptıkça ister oldum ama zorlayarak hadi bu sene değilde seneye belki diyodum bazen birden bire deli gibi istiyordum yani kafam karışıktı ama kimse sormasa hadi niye çocuk yapmıyosunuz diye aklıma gelmezdi.. yazın alerjiden dolayı doğum kont. hapına başlamıştım ama biz max korumadayız ailecek bigün sadece ben hap aldım ama arkasından korkudan hemen banyoya koşmuştum tabi hiç ihtimal vermiyorum hapa göre adet olmam gereken günü geçmiştim verilmesi gerekn 1 haftalık arayıda verdim hala olmuyorum test aldım o kadar silik ki test bozuk herhalde dedim uğraşamıycam testle falan diye test yaptırdım sonucu elime alınca bişey anlamadım labaranta sordum tebrikler hamilesiniz diyince öyle karmaşık şeyler hissettim ki hastaneden çıkınca eczaneden bir test daha aldım kesin bu test sonucu başkasınkiyle karıştı diyorum ama çizgiler daha belirgindi eşime haberi verirken ilk cümlem büyük bir sorunumuz var olmuş farkında olmadan ilk başlarda bişey anlamadım ama çok güzel birşeymiş eee ben zamanında çok büyük laflar etmiştim allahta al sana karnına vereyimde hala büyük konuşabilecek misin dedi

hep dua ediyorum allah isteyen herkese nasip etsin bizlerede sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri göstersin of ağlıycam şimdi

evet canım yaaa

oy kıyamam yaaa

bizde tatile gitmiştikkk balayından sonra bide
2 günlügüne aouparka gittik ben kaydıraklardan su havuzlarından nasıl kayıyorum nasıl zıpladım megersem hamileymişim cocukların kaydıgı kaydırakların belki 10 katı daha dik ve aşırı uzun kaydıra bındım ve yüzün önde kayırsın popo üstü degıl yanii neler yaptım o günnnn allahım almadı canını şükürler olsun 9 agustosta kuzenımın dügününde ben ne oynamak ne oynamak zıpla zıpla eşim otur diyor ben biz diger kuzenlerle zıplıyoruz resmen almayan canı almayor yüce allahım
urla ne marka alıyosun katı meyve sıkacağını?

sinbo demişim ama arzum markası

ben takmayı düşünüyorum kırmızı kurdele-tatlicadiarzu- :CüvCüv:
evet ben takıcam

aynı duygular sonuna kadar aynı duygular 23 hazıranda evlendim kabullenemedim istemedim agladım eşime bu cocugu istemıyorum dedim agbımler 9 yılık evli olmuyor tüp bebekte denediler olmuyor diyoumki etrafımda var böle bi kac kişi allahım uygun gördü verdi ama varya aynı duyguları yaşamışız etraf ne der falannnnnnnnnnnnnn

evet nisan annelerinin benım içinde cok büyük ölü var sizleri cok sevıyorummmm
ehehehhehe allahım hepimizin bebeklerini sag salim kucagımıza almayı onları büyütmeyi nasip etsin...........

ayyyyyy günaydın ağlattınız beni sabah sabah bütün hormonlarım çoştuuuuuuuu dün geceki eğlencemizi görmeliydiniz kızlar bizim babamız bir türlü bebişlerin hareketlerini yakalayamıyordu en sonunda dün gece gözüyle gördü önce geceliğin üzerinden izledik muhteşemdi birinin ayağı birinin eli kaydirigubbakcemile5ifade edecek kelime bulamıyorum sonra karnımı açtık öyle izledik yarım saat sürdü sonra benim belirsiz yavrucak yaptı yapacağını mesaneme bir vurdu feci utanç verici ama idrarımı kaçırdım tekmeyle birlikte aklım çıktı ama görcektiniz bu sonradan çıkma tombala canımı okuyacak benim galibakaydirigubbakcemile

günaydın...
benimde dün gece karnım çok ağrıdı sanırım rahmim genişlediği için. korkuttu beni bebiş. sabah kalktığımda geçmişti çok şükür.

Herkese günaydıııııınnnnkaydirigubbakcemile2 Bi geçmişi okuyimde öyle geliim, malum dün yoktum. Bu arada Çok zor bi gece geçirdik bebişimle. Bu hafta her akşam böyle geçti ama dün fecidi. Korkunç kasılma ve ağrılarla yatmaya çalıştım. Bide üstüne bebişimin tekme ve taklaları eklenince bi yanım güldü bi yanım ağladı. Bu hafta 4 gün boyunca, toplam 3 saat ancak uyumuşumdur. Sanırım son aşamaya geldiğimizi işaretleri bunlarkafamçokkarıştı

Harika heyecanlar bunlar..
Sen anlatırken ben de burda duygulandım valla..
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebişlerini..

selam kızlar.....bugün cuma çok sevinçliyim son gün diye.....dün babamız kızımıza kanzdan 7 li hastane çıkışı ile triko tulum almış....çok şıktı....her akşam artık acılı olmaya başladı bizimde....akşam bir ara benim kız çıldırdı sandım...hareketler daha ziyade yüzerken kulaç şeklinde arkaarkaya oldu:)) sağlıkla gelsinler

İyi yanından bak canım..
Ne güzel hareketlerini hissediyosun bebişinin, taklalar tekmeler atıyor..
Maşallah diyelim..
Hayırlısıyla sağ salim kucağımıza da alıcaz inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…