bende hastanede giydirmek için küçücük beyaz bi yelek istiyorum ama kesmeyi bilmiyorum kesmeden yapabileceğim bi modelde yok sanırım........................
ayy kızlar şu hamile kalma hikayelerinizi okuyunca çok duygulandım yaa..ben de o günleri hatırladım...ama biz çokkk erkenciyiz yaa..4 temmuzda evlendik..9 temmuz son adet tarihimdi ...sürekli göğüslerim ağrıyodu içimde garip bi hiz vardı adetim de geçmişti ama hiç ihtimal vermiyoduk yok canım ne çabuk diyoduk..ama bi yaptım testi anında çift çizgi eşimle şok olmuştuk nasıl olur die...sonra ben 1 ay kadar durumu kabullenemedim çok ağladım şimdi etraf ne der die..hani herkes başka bişey sanıcak..çok üzüldüm o günlerde neler düşündüm sırf etraf dedikodu yapcak die korktum..ama allahıma çok şükür allah bebeğimi bana bağışladı ya ben onu istemiyotum die elimden alsaydı ne yapardım ben..o benim kuzum allah olmayanlara versin inşallah..şu anda düşünüyorumda bi sürü çocuğu olmayan çiftler var..biz ne kadar şükretsek az deilmi????
evet canım yaaahepinizin hikayesi değişik kızlar. gerçekten karmakarışık oluyo insan. bi de beklemiyosan. ben hiç beklemiyodum mesela. hem test negatif çıkmış. pko şüphesi var bi de korunmayı bıraktığımız ilk ay. çok şaşırmıştık ya.
ama ne güzel anılar olarak şimdi hafızamızda ayrı bir yer tutuyo.
oy kıyamam yaaaAAAA bende yazayım hikayemi adetime 10 gün falan vardı ay okadar eminimki hamile olduğuma anlatamam çooooooook erken olmasına ragmen midem bulanıyo falan ama içimde acayip bi his kesin hamileyim diyorum kociş çok istiyosun pisikolojik bunlar diyo dr bile aradım belirtilerim var acaba hamilemiyim diye daha erken dedi bu arada yumurta takibindeydim bi yumurtam olmuş çatlamıştı diğeri yani şu andaki belirsiz yavrucuk için bu yumurta büyümez kaybaolur dedi dr bizde tatile gittik koçişle meğer giderken kıza hamileymişim duramadım tabi ben erken gebelik testlerinden aldım adete 5 gün kala sonuç veriyomuş güya o sabah uyuyamadım btün gece rüyalarıma girdi 5 te kalktım yaptım testi ne göreyim sonuç negatif dünyam yıkıldı tabi koçişi uyandırdım ağla ağla bu ara benim belirsiz yavrucak olacak olan yumurtamda büyümüş bir tatil yaramazlığında döllenmiş büyüyolar annelerinin karnında yani hamileyken hamile kaldım anlayacağınız ankaraya döndük adet olmam gereken günde sabahı zor ettim ertesi gün soluğu kan testinde aldım ve uçuk bi hcg oranıyla karşılaştım hemen koçişe babacım biz annemle eve gidiyoruz akşama görüşürüz diye mesaj çektim koçişle ağlaştık karşılıklı telefonda ay çokkkkkkk güzeldi ertesi gün tabi soluğu hemen kendi drumda aldım içeri girişim çok komikti insan dr yanına ben hamileyimmm diye bağırarak girermi ben girdim. sonra bi bakmışsın 26. hafta bitmiş!!!!!
urla ne marka alıyosun katı meyve sıkacağını?
evet ben takıcamben takmayı düşünüyorum kırmızı kurdele-tatlicadiarzu- :CüvCüv:
ayy kızlar şu hamile kalma hikayelerinizi okuyunca çok duygulandım yaa..ben de o günleri hatırladım...ama biz çokkk erkenciyiz yaa..4 temmuzda evlendik..9 temmuz son adet tarihimdi ...sürekli göğüslerim ağrıyodu içimde garip bi hiz vardı adetim de geçmişti ama hiç ihtimal vermiyoduk yok canım ne çabuk diyoduk..ama bi yaptım testi anında çift çizgi eşimle şok olmuştuk nasıl olur die...sonra ben 1 ay kadar durumu kabullenemedim çok ağladım şimdi etraf ne der die..hani herkes başka bişey sanıcak..çok üzüldüm o günlerde neler düşündüm sırf etraf dedikodu yapcak die korktum..ama allahıma çok şükür allah bebeğimi bana bağışladı ya ben onu istemiyotum die elimden alsaydı ne yapardım ben..o benim kuzum allah olmayanlara versin inşallah..şu anda düşünüyorumda bi sürü çocuğu olmayan çiftler var..biz ne kadar şükretsek az deilmi????
evet nisan annelerinin benım içinde cok büyük ölü var sizleri cok sevıyorummmminanmıyorummmm aynı durumuda ve tarihlerdeeee... ben de 6 temmuz düğün 10 temmuz son adet:):) ve başlarda 1 ay kabulenememek.... hatta bu site NİSAN ANALARI onu daha çok benimsememe yard oldu.... ebet... RAbbim aratmadığı için şükretmeliyiz... az önce bi arkadaşımın ikizlerinin 5 aydan sonra düştüünü öğrendimçok yakın deildik ama onlar çok uğraşmışlardı............... Allah yard etsin... bizler çooooook şükretmeliyiz bu nimetlere....
ehehehhehe allahım hepimizin bebeklerini sag salim kucagımıza almayı onları büyütmeyi nasip etsin...........ay bende şimdi duygulandım.. ben hiç çocuk istemiyordum başlarda sonralrı çevre baskı yaptıkça ister oldum ama zorlayarak hadi bu sene değilde seneye belki diyodum bazen birden bire deli gibi istiyordum yani kafam karışıktı ama kimse sormasa hadi niye çocuk yapmıyosunuz diye aklıma gelmezdi.. yazın alerjiden dolayı doğum kont. hapına başlamıştım ama biz max korumadayız ailecek bigün sadece ben hap aldım ama arkasından korkudan hemen banyoya koşmuştum tabi hiç ihtimal vermiyorum hapa göre adet olmam gereken günü geçmiştim verilmesi gerekn 1 haftalık arayıda verdim hala olmuyorum test aldım o kadar silik ki test bozuk herhalde dedim uğraşamıycam testle falan diye test yaptırdım sonucu elime alınca bişey anlamadım labaranta sordum tebrikler hamilesiniz diyince öyle karmaşık şeyler hissettim ki hastaneden çıkınca eczaneden bir test daha aldım kesin bu test sonucu başkasınkiyle karıştı diyorum ama çizgiler daha belirgindi eşime haberi verirken ilk cümlem büyük bir sorunumuz var olmuş farkında olmadan ilk başlarda bişey anlamadım ama çok güzel birşeymiş eee ben zamanında çok büyük laflar etmiştim allahta al sana karnına vereyimde hala büyük konuşabilecek misin dedi
hep dua ediyorum allah isteyen herkese nasip etsin bizlerede sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri göstersin of ağlıycam şimdi
Canım sitede sorun var sanırımkızlar benım takvim 3 gün öne gitmiş............
ayyyyyy günaydın ağlattınız beni sabah sabah bütün hormonlarım çoştuuuuuuuu dün geceki eğlencemizi görmeliydiniz kızlar bizim babamız bir türlü bebişlerin hareketlerini yakalayamıyordu en sonunda dün gece gözüyle gördü önce geceliğin üzerinden izledik muhteşemdi birinin ayağı birinin eli kaydirigubbakcemile5ifade edecek kelime bulamıyorum sonra karnımı açtık öyle izledik yarım saat sürdü sonra benim belirsiz yavrucak yaptı yapacağını mesaneme bir vurdu feci utanç verici amaidrarımı kaçırdım tekmeyle birlikte aklım çıktı ama görcektiniz bu sonradan çıkma tombala canımı okuyacak benim galibakaydirigubbakcemile
Herkese günaydıııııınnnnkaydirigubbakcemile2 Bi geçmişi okuyimde öyle geliim, malum dün yoktum. Bu arada Çok zor bi gece geçirdik bebişimle. Bu hafta her akşam böyle geçti ama dün fecidi. Korkunç kasılma ve ağrılarla yatmaya çalıştım. Bide üstüne bebişimin tekme ve taklaları eklenince bi yanım güldü bi yanım ağladı. Bu hafta 4 gün boyunca, toplam 3 saat ancak uyumuşumdur. Sanırım son aşamaya geldiğimizi işaretleri bunlarkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?