selam kızlar.....bugün cuma çok sevinçliyim son gün diye.....dün babamız kızımıza kanzdan 7 li hastane çıkışı ile triko tulum almış....çok şıktı....her akşam artık acılı olmaya başladı bizimde....akşam bir ara benim kız çıldırdı sandım...hareketler daha ziyade yüzerken kulaç şeklinde arkaarkaya oldu:)) sağlıkla gelsinler
hareketler öyle arka arkaya seri olunca bebişi hıçkırık tutmuş oluyomuş
AY ÖZLEM ÇOK GZÜEL YAA 11 YIL aradan sonra annen seni almış kucağına çok güzel bir histir. çok duygulandım canımm senağlamaay okudum vallahi benide duygulandırdınız çok e kamber ben eksik kalmiim bari,ben 21 temmuzda son adetimi oldum ama hamileymişim nasıl bir kanama anlatamam ama aynı zamanda görümcemin nişanı var ankaradayım istanbuldan ankara 2 gün sonrada düğün için antalya ya gittik bende döndükten 1 hafta sonra değişik değişik ağlamayla gülme arası nöbetler,sinirlilik felan hasıl olunca kesin erken menepoza giriyorum felan dedim hemen arkasına izmire eşimşn dedesinin vefatı için gittik hep yollardayım farkındaysanız dönüşümüzde ben dayanamayıp hastalandığım halde test yaptım ne olur ne olmaz diye ve süprizzzz bebişim kandırmış rabbim uygun görmüş bizi bırakmamış yahu,nasıl hem ağladım hem güldüm şok oldum şok,çoook güzeldi uzun olacak ama bende annemlere süpriz yapmışım biliomusunuz 11.senede tedavi sırasında annem bana hamile kalmış adaklarla büyüdüm çok güzeldi ay yine duygulandım adım onun için özlemmmmmmm
geçmiş olsun canım artık bu ağrılar normal sanırım vucut doğuma alıştırıyormuş kendini. benimde belim ve gögüs altım ağrıyor ara ara mirmirmirmirgünaydın...
benimde dün gece karnım çok ağrıdı sanırım rahmim genişlediği için. korkuttu beni bebiş. sabah kalktığımda geçmişti çok şükür.
evet aprıl canım gün geçtikçe büyor bebeişler yerlerine sığamuıyorlarbizim iç orgaları sıkıştırıyorlar. arada mart annelerini okuyorum onlar 29/30. haftalardalar. uyumak iyice zorlaşmış ağrıları var. rabbim hepimize güzel doğum nasip etsin.. bu arada onlarda daha hiç fire yok bene rken doğum yapan olurmu diye kontrol ediyorum daha bişey çıkmadıHerkese günaydıııııınnnnkaydirigubbakcemile2 Bi geçmişi okuyimde öyle geliim, malum dün yoktum. Bu arada Çok zor bi gece geçirdik bebişimle. Bu hafta her akşam böyle geçti ama dün fecidi. Korkunç kasılma ve ağrılarla yatmaya çalıştım. Bide üstüne bebişimin tekme ve taklaları eklenince bi yanım güldü bi yanım ağladı. Bu hafta 4 gün boyunca, toplam 3 saat ancak uyumuşumdur. Sanırım son aşamaya geldiğimizi işaretleri bunlarkafamçokkarıştı
ay ne güzel benim ogluşumda babasına hiç hareket etmıyorayyyyyy günaydın ağlattınız beni sabah sabah bütün hormonlarım çoştuuuuuuuu dün geceki eğlencemizi görmeliydiniz kızlar bizim babamız bir türlü bebişlerin hareketlerini yakalayamıyordu en sonunda dün gece gözüyle gördü önce geceliğin üzerinden izledik muhteşemdi birinin ayağı birinin eli kaydirigubbakcemile5ifade edecek kelime bulamıyorum sonra karnımı açtık öyle izledik yarım saat sürdü sonra benim belirsiz yavrucak yaptı yapacağını mesaneme bir vurdu feci utanç verici amaidrarımı kaçırdım tekmeyle birlikte aklım çıktı ama görcektiniz bu sonradan çıkma tombala canımı okuyacak benim galibakaydirigubbakcemile
Herkese günaydıııııınnnnkaydirigubbakcemile2 Bi geçmişi okuyimde öyle geliim, malum dün yoktum. Bu arada Çok zor bi gece geçirdik bebişimle. Bu hafta her akşam böyle geçti ama dün fecidi. Korkunç kasılma ve ağrılarla yatmaya çalıştım. Bide üstüne bebişimin tekme ve taklaları eklenince bi yanım güldü bi yanım ağladı. Bu hafta 4 gün boyunca, toplam 3 saat ancak uyumuşumdur. Sanırım son aşamaya geldiğimizi işaretleri bunlarkafamçokkarıştı
kızlar uykusuz kaldığınızı duydum bunun ben çözümünü buldum kendime göre hergün en az yarım saat tempolu yürüyüş yapmazsam ben de o gece uyuyamıorum ama yürürsem süper uyuyorum haberiniz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?