2009 Nisan Anneleri buraya

hareketler öyle arka arkaya seri olunca bebişi hıçkırık tutmuş oluyomuş

slm kızlar geçmişi okuyamadım ,arkadaşımda kahvaltıdayım bi slm veriyorum dedim öpüyorum hepinizi...............................Şeniz

AY ÖZLEM ÇOK GZÜEL YAA 11 YIL aradan sonra annen seni almış kucağına çok güzel bir histir. çok duygulandım canımm senağlama
günaydın...
benimde dün gece karnım çok ağrıdı sanırım rahmim genişlediği için. korkuttu beni bebiş. sabah kalktığımda geçmişti çok şükür.
geçmiş olsun canım artık bu ağrılar normal sanırım vucut doğuma alıştırıyormuş kendini. benimde belim ve gögüs altım ağrıyor ara ara mirmirmirmir
evet aprıl canım gün geçtikçe büyor bebeişler yerlerine sığamuıyorlarbizim iç orgaları sıkıştırıyorlar. arada mart annelerini okuyorum onlar 29/30. haftalardalar. uyumak iyice zorlaşmış ağrıları var. rabbim hepimize güzel doğum nasip etsin.. bu arada onlarda daha hiç fire yok bene rken doğum yapan olurmu diye kontrol ediyorum daha bişey çıkmadı darısı başımıza artık..

ay ne güzel benim ogluşumda babasına hiç hareket etmıyor
bana cilveler yapıoo hissedıyorum ama babasına tık yok bizim babamızda inşallah hisseder artık...........

benımde ksılmalarım coktu dün gece karnım taş gibiydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

meraba kızlar ben sizden biraz yardım istiycektim 3lü testinin sonuçlarını hatırlayan varsa yazarmı acaba kafam karıştıda biraz

günaydın kızlarrrr
mutlu günler diliyorummmm

bizim yogunluk hala bitmediii ocak böyle gececek herhalde:(((
aman napalım ALLAH saglık versinde calısalımmmm dimi

ooo ne kadar cok yazmıssınız gecmişi okuyamıyorum ama, bana bişi diyenler o yüzden sakın alınmasın msn yada mail atsınlar hemen cevaplarım:::)))))

bu arada ben 28 + 2 olmusum yaaa
ne cabuk geciyorr zaman baksanızaaaa

karnım inanılmaz büyüdü sanki hergün biraz daha büyüyorrr
her gören dogum ne zaman diyee soruyoooo
DEMİR cok hareketli, bayılıyorum ona, beni yalnız bırakmıyor burdayım diyooo:::))))
artık hareketleri dısardan bile cok net gözüküyorr, hatta kıyafet üstünden bileeee:::)))

darısı basınızaaa, belli mi olur ben de mart annesi olurum::)))) bana öyle geliyorr
ama bırakmam siziii:::))))

Dün kurdele konusunu konuşmuşsunuz. Bende takıcam hem kurdele hem en pullusundan kırmızı tacım bile var. Hatta ben lizöz bile giymek istediğimi belittim ailenin kadınlarına. Annem örüyo, beyaz bi lizöz sanırım bitirmek üzere. Ve tabiki loğusa şekeride istedim:)
Görmemişin bebeği olmuş... gibi tadını çıkarcam kısmet olursa loğusalığınkaydirigubbakcemile2

valla loğusalığın güzelliği başka...bencede adetler yaşatılmalı bende herşeyi yapmak isterim....kırmızı kurdelede , loğusa şerbetide

KIZLAR - BİM MAĞAZASINDA BUGÜN

Katı Meyve Sıkacağı AR-113 Aspira : 44,90 YTL
300W
Meyve ve sebze suyu sıkabilme
Şeffaf üst kapak ve posa haznesi
Güvenlikli kilit sistemi
Çelik parçalayıcı / süzgeç
3 yıl firma ve servis garantili
-------------------------------------------------
Dijital Kulaktan Ateşölçer MD-10503 Medion : 19.90 YTL
1 saniyede ölçüm
LCD ekran
Kolay yıkanabilen su geçirmez başlık
34 ˚C- 43 ˚C arası ölçüm yapabilme
Sesli yüksek ateş alarmı
10 adet ölçüm hafızası
1 adet CR 2032 3V lityum pil ile çalışır
Pil ve taşıma kutusu dahildir
2 yıl firma garantili

hepinize hayırlı cumalar kızlar
sanırım dün gece herkesin karnı ağrıdı benimde dün akşam çok sancım vardı çok korktum Allah korusun hemen aklıma erken doğum geliyor valla
ama sanırım vücut kendini doğuma hazırlıyor yada bebiş kendine yer açıyor
benim bebişin dışardan hareketleri ancak tekme atınca gözüküyor göbeğim inip kalkıyor

kızlar bu aralar çok uykusuz kalıyorum ya geceleri uyuyamıyorum babamız malum hor hor kaydirigubbakcemile3kafayı ona takmış durumdayım
bide komşuların tıkırtılarına ....Çok üzgünüm çoook

herşeye takar oldum yani
oğluşumda sabaha karşı tekmelerine başlıyor

Bende anlatim bu mucizenin haberini:CüvCüv: Temmuz ayındaki reglim 10 gün geçikti eşimle artık hamileyim diye düşünmeye başlamıştık ve ilk kez büyük savaşlar vererek test yaptık sonuç negatif çıktı. Üzüldüğüm için değil ama kendimi 10 gün boyunca o kadar kastığım için bi süre ağladımsenağlama Ve ertesi sabah regli oldum ama hayatımda böyle bişey yaşamadım 5 gün yatakta ve korkunçtu. Sanırım yaşadığım strestan geciktirdim ve o şekilde şiddetli oldu. Bu arada hamile kalmak istiyor ve elimde takvimle dolaşıyorum. Konuyu saplantı yaptıkçada hamile kalışım gecikiyo. Son reglimi 9 temmuzda oldum kabus şeklinde. Bi sonraki ay aynı şeyleri yaşamicam deyip, sadece reglimin düzenini stresten bozmamak için, hiç ummadığım bi şekilde sadece 2 gün gecikmesine rağmen test aldım. 9 ağustos c.tesi sabahı saat 8 de wc de tek başına eşimede söylemeden test yaptım ve anında 2. çizgi en koyusundan kırmızı olarak çıktıhihoyyyt Ne yapıcağımı bilemedim sadece çığlık attım KOOOOŞŞŞ ÇABUK diye zavallı kociş sanmışki banyoya camdan güvercin girdi bende korktumkaydirigubbakcemile3 Bak dedim çizgi çıktı ne demek bu dedi, bilmiyorum dedimkafamçokkarıştı Sonra çizgilere bakıp bu çocuk erkek dedi o kadar:)) Sonra sarıldık falan..(hala erkek diyo ben bildiğiniz gibi hala öğrenmemek konusunda direniyorum) Sonra hemen dr.a gidiyorum dedim. Aksi gibi bir sürü hasta vardı beklmek zorunda kaldım. Dakikalar saat gibi geçti. Sonra dr.a testi gösterdim bu ne demek dedim tebrik ederim dedi çok güldü bana Sonra ultrasonda baktı pek bişi gözükmüyo. Dedi rahim kalınlaşmış bu gebelikte olur ama çok erken hamilesin demek için sen git çarşamba gel. Koskoca 4 gün nası geçer. Sonra Çarşambayı bekledik, o gün bebişimin nokta şeklinde içimde olduğunu gördüm ve baya bi ağlamıştım. Dr. yandık seninle 9 ay napıcaz dedidelikafadulden Sonra zaten hemen annemlere gittik, kayınvalideme söyledik..vs. klasik seramoniler ve geldik 26. haftaya. Benim için zorlu bi yolculuk ama bi o kadarda keyifli. Hergün Allahım her isteyene nasip et, hamile kalmış olanlarıda sağlıkla kavuştur diye dua ediyorum....:Saruboceq:

kızlar uykusuz kaldığınızı duydum bunun ben çözümünü buldum kendime göre hergün en az yarım saat tempolu yürüyüş yapmazsam ben de o gece uyuyamıorum ama yürürsem süper uyuyorum haberiniz olsun.

birazdan çıkıcam ama bilgisayarın başından kalkamıyorum iyice bağımlı oldum vallahi

kayınvalidemle kardeşine gidiciiiiz oturmaya :))

ya anlamadığım şu havalar güzel değil niye gezmeye gidiyoruz

hadi onu geçtim gezmeye gidilcek hava varsa çarşıya gidelim de bebişe bişeyler alalım dimi ama

bilenler bilir benim kayınvalidem bebeğe bişeyler almak için havalarının güzelleşmesini bekliyor :)))

çiçek bende yürüyüş değilse bile çok hareket ettiğim günlerde daha rahat bir gece geçiriyorum.

bursasu kayınvaliden baya bi alışveriş yapacak herhalde o yüzden hava iyice ısınsın diye bekliyooo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…