aaaa ben de çok şaşırdım şimdi..sende benim gibi hemen hamile kalanlardansın 2 gün arayla evlenmişiz 9 temmuz sat allahın işi işte biyerde benle aynı duyguları yaşayan biri daha var daha bilmediğimiz kaç kişi var kimbilir???hihoyyytgerçekten ne kadar şükretsek az allah arkadaşına sabır versin 5 aylıkken düşük yapmak ne acı artık iyice bağlanmışken..inanmıyorummmm aynı durumuda ve tarihlerdeeee... ben de 6 temmuz düğün 10 temmuz son adet:):) ve başlarda 1 ay kabulenememek.... hatta bu site NİSAN ANALARI onu daha çok benimsememe yard oldu.... ebet... RAbbim aratmadığı için şükretmeliyiz... az önce bi arkadaşımın ikizlerinin 5 aydan sonra düştüünü öğrendimçok yakın deildik ama onlar çok uğraşmışlardı............... Allah yard etsin... bizler çooooook şükretmeliyiz bu nimetlere....
ya şenay bişey soracam sana ikizler hep aynı taraflarında mı dururlarki belirsiz yavrucak vurdu diyosun ya kızın vurduysa..yani hiç yer değiştirmiolar mı??fisfisfismerak ettim şimdi nasıl anlıyosun ki..ayy ne hoş bişey 2 can birden canlarım benim yaa..anneyi tekmeleyip duruyolar..ayyyyyy günaydın ağlattınız beni sabah sabah bütün hormonlarım çoştuuuuuuuu dün geceki eğlencemizi görmeliydiniz kızlar bizim babamız bir türlü bebişlerin hareketlerini yakalayamıyordu en sonunda dün gece gözüyle gördü önce geceliğin üzerinden izledik muhteşemdi birinin ayağı birinin eli ifade edecek kelime bulamıyorum sonra karnımı açtık öyle izledik yarım saat sürdü sonra benim belirsiz yavrucak yaptı yapacağını mesaneme bir vurdu feci utanç verici amaidrarımı kaçırdım tekmeyle birlikte aklım çıktı ama görcektiniz bu sonradan çıkma tombala canımı okuyacak benim galiba
heh hee bende mutlaka kırmızı kurdele takıcam..çok imrenmişimdir tv de filan görünce..mutlaka takmam lazım yoksa içimde kalır valla..yaa lizöz ne ki april???benim annemde yapsın o neyse mahrum kalmayım heh hee???:dance:Dün kurdele konusunu konuşmuşsunuz. Bende takıcam hem kurdele hem en pullusundan kırmızı tacım bile var. Hatta ben lizöz bile giymek istediğimi belittim ailenin kadınlarına. Annem örüyo, beyaz bi lizöz sanırım bitirmek üzere. Ve tabiki loğusa şekeride istedim:)
Görmemişin bebeği olmuş... gibi tadını çıkarcam kısmet olursa loğusalığınkaydirigubbakcemile2
sanada hayırlı cumalar canım..allah korusun inşallah erken doğum filan olmaz hiçibirimizn kide:Saruboceq:..uykuyu hiç sorma aynı şekilde gözüme inan uyku girmio..eşim uyudukça ona kızıyorum..saaatlerin bile pilini çıkardım tık tak onları dinliyorum...eşimde hor hor uyuyo off off şimdiden uyuyamıyorsak sonra nasıl uyuycaz ki..hepinize hayırlı cumalar kızlar
sanırım dün gece herkesin karnı ağrıdı benimde dün akşam çok sancım vardı çok korktum Allah korusun hemen aklıma erken doğum geliyor valla
ama sanırım vücut kendini doğuma hazırlıyor yada bebiş kendine yer açıyor
benim bebişin dışardan hareketleri ancak tekme atınca gözüküyor göbeğim inip kalkıyor
kızlar bu aralar çok uykusuz kalıyorum ya geceleri uyuyamıyorum babamız malum hor horkaydirigubbakcemile3kafayı ona takmış durumdayım
bide komşuların tıkırtılarına ....Çok üzgünüm çoook
herşeye takar oldum yani
oğluşumda sabaha karşı tekmelerine başlıyor
ayy sorma şirvan yaa..ben tüm gün ağlarım heralde canımı kucağıma alıcam off allahım ne güzel bi duygudur o...düşündükçe ağlayasım gelio..kızlar dün akşam aşki memnuyu seyrettim ,
yeni bebek doğdu, anne baba odada bebekleriyle konuşuyorlardı.
çok duygulandım,, ve resmen ağladım,,, o anda eşimin yanımda olmasını çok istedim, (daha gelmemişti)
düşünsenize 3 ay sonra bizde hastane odasında elimize bir bebek verecekler, bu sizin bebeğiniz..o anda neler hissedeceğiz acaba?
yarabbim o günleri görebilcekmiyiz acaba??