2009 Nisan Anneleri buraya

aaaa ben de çok şaşırdım şimdi..sende benim gibi hemen hamile kalanlardansın 2 gün arayla evlenmişiz 9 temmuz sat allahın işi işte biyerde benle aynı duyguları yaşayan biri daha var daha bilmediğimiz kaç kişi var kimbilir???hihoyyytgerçekten ne kadar şükretsek az allah arkadaşına sabır versin 5 aylıkken düşük yapmak ne acı artık iyice bağlanmışken..

ya şenay bişey soracam sana ikizler hep aynı taraflarında mı dururlarki belirsiz yavrucak vurdu diyosun ya kızın vurduysa..yani hiç yer değiştirmiolar mı??fisfisfismerak ettim şimdi nasıl anlıyosun ki..ayy ne hoş bişey 2 can birden canlarım benim yaa..anneyi tekmeleyip duruyolar..

heh hee bende mutlaka kırmızı kurdele takıcam..çok imrenmişimdir tv de filan görünce..mutlaka takmam lazım yoksa içimde kalır valla..yaa lizöz ne ki april???benim annemde yapsın o neyse mahrum kalmayım heh hee???:dance:

sanada hayırlı cumalar canım..allah korusun inşallah erken doğum filan olmaz hiçibirimizn kide:Saruboceq:..uykuyu hiç sorma aynı şekilde gözüme inan uyku girmio..eşim uyudukça ona kızıyorum..saaatlerin bile pilini çıkardım tık tak onları dinliyorum...eşimde hor hor uyuyo off off şimdiden uyuyamıyorsak sonra nasıl uyuycaz ki..

ayy sorma şirvan yaa..ben tüm gün ağlarım heralde canımı kucağıma alıcam off allahım ne güzel bi duygudur o...düşündükçe ağlayasım gelio..

ikili testin güvenirliliği her zaman daha fazla...internetten araştırdığın vakitte göreceksin bunu...3 lü testte riskin fazlalaşmış olması 3.testin handikaplarından birisi olarak görülüyor canım yani sana has bişey değil....ayrıca bu zamana kadar ayrıntılı ultrasona girmiş olmalısın diye tahmin ediyorum sorun yoktur bence evham yapma artık

ne güzel.................. allahım o günleri bizlere saglıkla göstersin...

kızlar ben birazdan cıkıcam evde işler bei beklıyor allahtan yemegimi annem yapmış

eve gidince balkonu kapımın önünü yıkayacagım.....

camaşırlar makinede calışmayı beklıyor

yatak odası ve misafir odası camımı silecem süpürcem tamam

diger odaların camlarını dün akşam sildim

yarın sabah uyurum inşallah tatil ya cin gibi uyanıyorum tatil günlerinde sonra yatakda dön saga dön sola uyursam uyuyorum......

kızlar ben yine erken kaçıyorum. herkese iyi akşamlar. yarın görüşürüz.

merhaba kızlar
daha geçmişi okumadım ama sanırım doğum hikayeleri anlatılmış hemen yazayım dedim :)
bebekleri herzaman çok sevmişimdir yolda göreyim hemen sevmeye başlarım.Allahımdan en çok bir bebek istemişimdir.
Ama rahatsızlığımdan dolayı doktorum kesinlikle istemiyordu .Eşime en başında söylemiştim ben bebeğimin olamayacağını çünkü en başından bilmesi daha uygundu.O herşeyi ile kabullendi asla bırakmadı beni .(neyse uzatmayım)
Bu yaz tatilindeyiz oteldeyiz ama ben hamile kalabileceğime asla inanmıyorum neyse 15 gün sonunda ist döndük regl 3 4 gün geçmişti bana annem git bir baktır diyordu çünkü hava değişiminden çok rahatsızlanmıştım ilaçlar kullanıyordum doktora gittim kan tahlili yaptırdım ve sonuç negatif çıktı eve gittim o gece sürekli ağladım hatta anneme kızdım niye dinledim diye
regl olmamıştım ama daha 1 hafta geçti testi yaptırmamın üstüne şirketteyim içime bir anda birşey doğdu sanki içimde birşey vardı çok komik bir durumdu sanki hissettim ama imkansız diyordum o sırada görümcem geldi şirkete yanıma ona anlattım durumu hemen kalk gidelim dedi test için beni çok zorladı ama başardı yine gittik saçmalıktı diye düşünüyorum bize dedilerki 2 saat sonra belli olacak neyse klinikten çıktık eve gittik yolda deli görümcem pasta siparişi verdi ben dedimki bak benim psikolojim çok bozulacak yapma lütfen diye yalvardım ama boşuna :)
abisini aradı eşimi akşam yemeğe gidelim demetin canı çok sıkkın demiş hemde onlerın 2 gün sonra evlilik yıldönümleri idi eşimde geçen haftadan kurtulamadım diye hemen yer ayarlamış :) ,
neyse eşim geldi görümcemin eşi biz 4 kişi bindik arabaya pastayıda sakladı görümcem bagaja ama ben bu kadar telaşı görürken görümcemde nasıl üzülüyorum oda yıkılacak diye
neyse 2 saat geçti nasıl bir trafik var gideceğimiz yere varamıyoruz klinik kapanacak :) biz öğrenemeyecez :) yolda durdurdu arabayı görümcem sigara içmek için neyse cepten aramış 1 haftalık hamile demişler bende arabadayım yanına bile gitmedim
geldi bana sessiz ce söylüyor ben asla değildir diyorum karışmıştır diyorum ama yok diyor
biz yola devam ediyoruz ama ben inanmıyorum asla olmaz diyorum neyse yemek yedik ve pasta geldi üzerinde (dünyanın en güzel anne ve babasına HOŞGELDİN BEBEK yazıyor )
eşimde aaa dedi önce kardeşi sandı şaşırtı alkışlamaya başladı onlar için ama bu alkışlar senin için abi denilince çok şaşrtı ağlamaya başladı ama ben halan inanmıyorum
ertesi gün testi almaya gittim evet 1 haftalık hamileydim ama bebeği ultrasyonda görünceye kadar kızlar inanmadım :)
öyle bir duygu ki yüce rabbim o kadar ki büyük ki bana bunu gösterdi herkes çok şaşırtı çünkü gitmediğimiz doktor kalmamıştı :)
uzun oldu özür kızlar :)paylaşmak istedim

ağlattın beni allah kucağına almayı nasip etsin

demetçim süper bi hikaye. işte bir mucize daha.İşte Allah'ın büyüklüğü. İmkansız diye bişey yok kızlar. Paylaştığın için sağol

canım sonuca tekrar bakıyorum ama benim 3lü testte trisomy 21 yok 2 li testte var oda 1:19223 nöral tüp defekti 3lü testte var onda da ntd cut of value:2.50 yazıyor. Bi de sen 3 lü testini ne zaman yaptırdınki. Ben 17. haftada yaptırmışım. Bence rumelilinin de dediği gibi 2li test ve ayrıntılı ultrasonun iyiyse çok kafana takma.

ya evet kızlar amin Allahım o kadar büyük ki hep bebek isteyipde olamayanlara dua ediyorum o kadar çok anlıyorum ki onları
olmayacak diye birşey yok bu hayatta gerçekten ben evli değilken bile asla olmayacak benim diye ablam kızını bana cici anne demeye alıştırdı halan anne der bana :) 2 kızım olacak yani

kızlar benim iki doktor arasında kalmam bunlara neden oldu bence ayrıntılıya daha bugün girdim üçlü testte 19+2 de yapıldı ayrıntılıda herşey normal dendi ama ben fazla evham yaptım galiba eşimde bana kızıyor ama napiim içim rahatlasın istiyorum ilginize teşekkürler aranıza direk sorunlarla girdim ama beni şu anda en iyi siz anlarsınız diye düşünüyorum

SLM KIZLAR
doğum hikayelerinizi okudum hepsi çok güzeldi,bende kıbrısta öğrendim hamile olduğumu, canım otelde miğde bulantısından ne yemek, ne tatlı yiyebildim sadece makarna ve sebze hehe...................

bebişlere 6 aya kadar su vermeyin diyolar ama benim içim rahat etmiyo valla 2 - 3çay kaşığı veririm günde..........................

emzikte vericem ben hemde hemen ikinci anne gibi oluyo valla hem benim hoşuma gidiyo,emme refleksi bastırılan çocuk daha zeki oluyo bence,daha kendine güvenli oluyo..........................

biraz yasakları deliyorum ama eskilerin uyguladıkları gerçekten işe yarıyo oğluşumu 1,5 yaşına kadar emzirdim bu arada zorla bıraktırdı..................

tek karşı çıktığım biberon olayı biberonla beslenen çocuk gerçekten anneyi emmeyi bırakıyo...........................

ugly herşey normal dendiyse bi problem çıkmaz canım takma kafana..............

boşver canım yaa takma bencede bende takmıştım başta zararı bana oldu,benim eşimin aileside aynen öyle.kayınvalidem kız doğuracağım diye hamile bile değilmişim gibi davranıyor,memleketteyken herkese arattı gerçekten kızmıymış diye-tatlicadiarzu-.o öyle diye kendimi hiçbişeyden mahrum etmiyorum,aksine benim ailemde ilk göz ağrısı dayısı hergün bişeyler getiriyor,kız olmasından herkes çok memnun.ben cevap bile vermiyorum artık anladımki cahille yarışa girilmezmiş,daha çok sinirini bozma bence,bebeğini düşün..

kızlar size yetişmek zor olmaya başladı kaydirigubbakcemile2
1000. sayfayı geçince coştunuz valla.geçmişi okumaktan yazı yazamıyoz ama olsun yazın elleriniz dert görmesin.
herkes hamile olduğunu öğrendiği anı yazmış gerçekten duygulandırdınız beni senağlama
ben yeni evlenmiştim ama baba tarafımda çocuğu olmayan çok akrabam var , dr da bana rahimin konumundan dolayı çocuk biraz düşük ihtimal demişti,hep öyle düşündüm.hatta evlendiğimizde eşime dedim zaten düşükmüş ihtimal korunmaya gerek yok bence diye.oda acelemiz yok tedavi oluruz ne yapalım kısmet bu işler diye beni avuturken ilk ay kanamam gelince dedim gördünmü olmayacak işte çocuğumuz,başladım ağlamayasenağlama
sonra kendimi topladım artık ekim gibi gideriz dr a tedaviye başlarız diye karar verdik,bizdeki aceleye bakın kafamçokkarıştı
tatile gittik meğersem ihtiyacım olan şey hava değişikliğiymiş orada hamile kalmışım:teytey:
öylesine test yapmıştım evde daha 2 gün vardı adet olmama,bi baktım 2 . çizgi çıktı , ağlasammı gülsemmi karar veremedim eşimin yanına gidip ağlamaya başladım oda şaşırdı,testi verdim eline anlamı ne dedi laelaelaelaelae
oda çok sevindi ama bişey olur üzülürüm diye sevindiğini belli etmedi.
hala daha sevincini belli etmez..

Sancılarımdan dolayı devamını henüz yazamadım. Hazır sen bahsetmişken, söyliyim. Bebekler için yapılan hazır mendilleri mümkünse evdeyken kullanmayın dediler. Evdeyken suyla yıkamak ve iyice kurulamak hem pişiği önlermiş hemde daha temiz olmasını sağlarmış. İlk başta sürekli kaka yapıcakları için yıkamak, en iyi temizleme şekliymiş. Pişik kremi kullanmalıymışız. Bebek yağları yerine, bebek losyonlaını tercih etmeliymişiz.Kıyafetlerini kullanmadan önce mutlaka yıkamak gerekliymiş. Hergün banyo yaptırmalı ve güneşli günlerde 10-15 dakika bile olsa en kötüsü camın önünde güneş almalarını sağlamak D vitamini açısından gerekliymiş. Odaları 22-24 derce olmalı eğer doğalgaz dışında bi ısınma şekli kullanıyosak ya buhar makinası yada bi tasta su koyum havanın kurumasına engel olmalıymışız. Yazıcam daha çok bilgi var

selam kıslarrr:)

yaaa ben çok üzüldüüüümmm hani ehliyet sınavına girmiştim ya... motordan kalmışım... yaa zaten kalacaamı biliyodum ama 2 puanla olunca üzüldüm.... şimdi şubatı beklicem sonra martın başında koca göbekle ben nasıl uygulama sınavına girecem.... hem ne güzel pratik yapıyom şimdi o zamana unuturum belki de....

bu arada yazılanları okuyorum ama yazamıyorum malum çoook yoğunum... haftaya rahatlarım inşallah...
herkese isi akşamlar....

Allahım sen çok büyüksün.
yazının sonunda gözyaşlarım istemsiz bi şekilde süzüldü. mucize bu olsa gerek. Bebişini sağlıkla kucağına aldığın günleride görmen dileğiyle.
(bu aradda ben mayıs annesiyim, ama bizden öndekileride tecrübelerinden yararlanmak için takip etmeye çalışıyom)

Canım üzülme, bidahakine verirsin sen de. O göbekle martta çok zor olur direksiyon sınavı. Bide sor istersen sınava girmeden. 9. ayda olmuş olucaz martta tahlikeli olmasın. Menevra falan yapmak çok zor oluyo. Henüz o kadar çok göbeğim yok ama dün çok zor kullandım mesela. Emniyet kemeri falan çok rahatsız edici. Kursla ve dr.unla konuşmadan girme bence direksiyon sınavına. Ne olur ne olmaz...

aprilcım teşekkürler... artık öyle yaparım. ama çooook sarkacak:... neyse nasip artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…