2009 Nisan Anneleri buraya

April16 - canım ben çarşamba günü hiç int. Girmedim.
O yüzden haberim yok, hastaneden de aranmadım...
üff ya bunu da kaçırdım...
Bilseydim izin almaya çalışırdım. Gene hafta içi yapmışlar,,,

şimdi hastaneyi arayım - fırçalıyim mi - neden haber vermiyosunuz diye....

günaydın kızlar dün geceden beri çok miğdem bulanıyo ilk günlerdeki gibi,bebek dönerken olurmuş bebek dönüyo herhalde hayırlısı bakalım...........................

günaydın kızlar dün geceden beri çok miğdem bulanıyo ilk günlerdeki gibi,bebek dönerken olurmuş bebek dönüyo herhalde hayırlısı bakalım...........................

aaaa bak bunu bilmiyordum , bir kaç sabahtır, kahvaltı yaptıktan sonra başın dönüyor, midem bulanıyor gibi oluyor,, acaba tansiyonmu dedim. ama senin dediğinde olabilir

arkadaşlar bişey sorcam ya.
evinizin temizliğini nasıl yapıyosunuz?
ben uzun zamandır kendim yapmıyordum
ama dün bi banyoyu tuvaleti temizleyeyim dedim çok zorlandım
temizlik yaptım diyen arkadaşlar nasıl başarıyosunuz sorabilirmiyim?
bebek için oda hazılaryacağım o bile gözümde büyüyü şimdi.
eve gidince sadece yemek hazırlıyorum bulaşıkları makinaya koyuyorum gerisi zorluyo beni
nasıl olcak bu böyle ya içimde hiç rahat etmiyo benim

canımcım iki kese var karnımda bu yüzden yerleri dar anca kendi alanlarında hareket edebiliyolar ultrasonlara gittiğimizde herkes hep kendi yerinde duruyor o yüzden bilebiliyorum kimin canımı okuduğunu mesela kızın bacakları yukarda kafası kardeşinin kucagında ufaklıkta mesanemin üzerine enine yatıyo yani kafası sağ kasığımda ayakları sol kasığımda

günaydın büyülü bahceler

biraz eskilere baktım
hamilelik hikayelerini okudummmm
süperrrsinizzzz
ALLAH ım hepimizi ve bebeklerimizi korusun insallah

benim hikayemde cok farklı değil bende anlatyım
biz evleneli 2 bucuk sene olmustu, herkes böyle bir hamle bekliyordu, yani DEMİR tamamen planlanmıstıı, ben de sigarayı bırakalı 7 ay falan olmustu ve beden temizliklerimi yapmıstım hatta kocacıma da yaptırdım, karaciger, akcıger, rahim temizligi falan, cünkü ilk önce kendimi hazırlmak istedim,
sonra biz hazıranda korunmayı bıraktıkk
temmuzda da karadeniz turuna cıktık ben o zaman 1 bucuk hamileymisim ama daha önce de söyledim ya yapmadıgımız kalmamıstı, o yaylalar o daglar taslar, hatta kaplıcalarrr, düşmediğim yer kalmamıstıı
o yüzden oglum DEMİR
neyse biz karadenizden geldik üstüne 2 gün soanra ayvalık a gittik 2 hattada orda atlamadıgım deniz, yat turu falan derken test yaptık ve bingoooo

ALLAH ıma sükretmekten baska bişey gelmiyor içimden simdiiii
RABBİM sana sonsuz tesekkürler.......

hepinize günaydın kızlar haftasonu olması nedeniyle pek kimse yok

posedion evin temizlik işleriyle ilgili en kendini paralayan arkadaş urla bence ona sor kaydirigubbakcemile3
geçen yazmış topiğe kapının önünü balkonumu yıkayacam misafir odasını oturma odasını silip süpürüp tozunu alacam camlar falan valla kadın sanki hamile değil

bende çok istiyorum ama ancak 1 odayı temizleyebiliyorum belim ve kaburgalarım ağrıyo valla
temzilik yapçam diye bebişimi tehlikeye atamam

biz bu akşam bebişi görmye gidiyoruz ....hihoyyythihoyyyt

canım ben taşındım bile ev işide bişey mi:) bana kadın gelio haftada 1 ama ben herşeyi nerdeyse kendim yapıorum zaten ben hiperaktifim oturamayan bi insanım o yüzden problem olmuo biraz nefes nefese kalmaya başladım o kdr.

GÜZELİM BENDE SENDENİM , HİÇ BİR ŞEY YAPAMIYORUM, İSTEN ÇIKIP EVE GİTMEM SAAT 7 Yİ BULUYOR,, O SAATTEN SONRA YEMEKLEMİ , BAŞKA ŞEYLEMİ UĞRAŞIM.. EVİM LEŞ GİBİ,,, GELEN ARKADAŞLARA BEYAZ ÇORAPLA GELMEYİN SAKIN DİYORUM :)) PİSLİĞİM BELLİ OLMASIN...

VALLA KIZLAR TEMİZLİK YAPANLARA İMRENİYORUM, ÖZELLİKLE URLAYA TABİİİ.
KIZIN İÇİN DE AYRI BİR ENERJİSİ VAR,,,
GERÇİ İŞTEN ERKEN ÇIKMANIN FAYDALARI DA VAR,, HAFTA SONU EVDE,,, VAKİT AYIRABİLİYOR,,, BİZ İŞTEN 6 DA ÇIKIYORUZ.1 SAATTE EVE GİDİYORUZ... YORGUN BİR ŞEKİLDE...

TEMİZLİK YAPİN AMA FAZLADA KENDİNİZİ YORMAYIN BE GÜZELLER;
ÖZELLİKLE CAM SİLME İŞİNİ ERTELEYİN BU ARALAR,,, HAVALAR ZATEN YAĞMURLU ,

kizlar temizlik bi yana benim yemege almam gereken bir suru aile var ama aklim kesmiyor pek 1aydir evde degildim ev berbat olmus bide benim bildiginiz gibi 2.5 yasinda yaramaz bi oglum var evim kucuk ama yemek camasir ali sami derken bi bakiyorum esim kapiyi caliyor sonra sofra bilasik alisami bi bakiyorum takatim kalmamis cup yatak yapiyorum
bide benim esim haftanin 6 gunu calisiyor burasi soguk oldugundan aksam carsiyada cikamiyoruz taaaa hafta sonunu bekliyoruz tabi pazar gunleri her yer kapali oldigundan cogu alis verisimi yapamiyorum anca market falan
evin 50 metre solunda kantin var ama ole buz ki heryer oraya giderken bile 3 4kere dusme tehlikesi gecirdigimden pek gitmiyorum
yani anlayacaginiz gunlerim igrenc geciyor ama insallah bu sene tainciyiz kacacagiz buralarda
temizligede yarin esimin yardimiyla azicik ilerletirsem hafta ici hazirligim biter sanirim

Eee bizim buluşma işi ne oldu,
kimseden ses seda yok gibi,,,

gerçi ben buralar fazla giremiyorum ama;
günümüz belli olsun ...

31.ocak 2009 - saat 14:00 kadıköy rıhtım'daki saray muhallebicisi - en üst kat....

göbişleri tokuşturtacağız...

Günaydın herkese
dün bebişimize mothercare den 7li çıtçıtlı badylerden aldık biz de
o kadar çok reklamını yaptınız ki:)
ama 9-12 ay aldık çünkü diğer boylardan epey almıştık
Şimdi sadece banyo ürünleri kaldı bebişin ufaklardan bi de bez almadık ama bezi daha sonralarda alcam

Merhaba arkadaşlar......Uzun bir aradan sonra tekrar burdayım...Biz kızımla Elahmdüllah çok iyiyiz...geçen on gündür okulda yetiştirmem gereken işler nedeniyle kampa girmiş deli gibi çalşıyordum o yuzden sizinle hiç konuşamadaım ve sizleri çok özledim...geçmişi hiç okumadım umarım hepiniz iyisinizdir...çok şukur okuldakş işlerim bitti artık doğumuma kdar rahatım...kaydirigubbakcemile2

Hadi ben bi geçmişi okuyayım ay burda olmak çok güzel valla samimiyetle söyleyeyim sizin yerinizi hiç kimse tutmuyor hihoyyyt iyiki varsınız...kaydirigubbakcemile5

KIZLARRR hamilelik hikayenizi okudum hepside çok güzeldi. çok duygulandım. en ilginçleri e toprak ve demet1 demet senin bebeiş tam mucize rabbim uzun ömür versin sağlıkla gelsin inşallah. toprak seninkini buluşmada anlattığın halde yine aynı heycanla okudum o çocuk allah tarafından sana gösterildi . srnin oğlunda sarışın olcak.. sende öylesinn.
şeker sonucuna çok sevindim. bende inanmıyorum bir gün önceden tatlı yemekle ilgisi olacağını çünkü ben şeker testinden önceki gün akşam dünyanın tatlısını yedim. normalde yemnediğim halde o gün çok canım çekti ama şeker sonucum 74 çıktı doktorum düşük bile dedi..
inşallah iyi haberlerle dönüceksin canım kendine stres yapma çok güzel o9lacak diye düşün bak gedanın 100 lük testide güzel çıktı.. senin de öyle çıkıcak inşallahh..
Eda_edanur ;
senin göbişten ne haber,,,, çıkmaya başladımı artık....
benim göbiş 2 günde fırladı resmen gören şok oluyo otobüste yer veriyorlar o derece yani. bir anda hamilelik kıyafetlerimi giyebilir hale geldim. şaka gibi -tatlicadiarzu-
edanur göbiş fotosunu koyacaktı unuttu yine :)

bursasu canım dün akşam eşime dedim benim göbişi çek diye makinanın pilleri bitmiş. şarza taktım bugün anca çekerim..pazartesi eklerim inşallahh.. sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…