günaydın kızlar dün geceden beri çok miğdem bulanıyo ilk günlerdeki gibi,bebek dönerken olurmuş bebek dönüyo herhalde hayırlısı bakalım...........................
..
ya şenay bişey soracam sana ikizler hep aynı taraflarında mı dururlarki belirsiz yavrucak vurdu diyosun ya kızın vurduysa..yani hiç yer değiştirmiolar mı??fisfisfismerak ettim şimdi nasıl anlıyosun ki..ayy ne hoş bişey 2 can birden canlarım benim yaa..anneyi tekmeleyip duruyolar...
arkadaşlar bişey sorcam ya.
evinizin temizliğini nasıl yapıyosunuz?
ben uzun zamandır kendim yapmıyordum
ama dün bi banyoyu tuvaleti temizleyeyim dedim çok zorlandım
temizlik yaptım diyen arkadaşlar nasıl başarıyosunuz sorabilirmiyim?
bebek için oda hazılaryacağım o bile gözümde büyüyü şimdi.
eve gidince sadece yemek hazırlıyorum bulaşıkları makinaya koyuyorum gerisi zorluyo beni
nasıl olcak bu böyle ya içimde hiç rahat etmiyo benim
eve gidince sadece yemek hazırlıyorum bulaşıkları makinaya koyuyorum gerisi zorluyo beni
canım ben taşındım bile ev işide bişey mi:) bana kadın gelio haftada 1 ama ben herşeyi nerdeyse kendim yapıorum zaten ben hiperaktifim oturamayan bi insanım o yüzden problem olmuo biraz nefes nefese kalmaya başladım o kdr.
şeker sonucuna çok sevindim. bende inanmıyorum bir gün önceden tatlı yemekle ilgisi olacağını çünkü ben şeker testinden önceki gün akşam dünyanın tatlısını yedim. normalde yemnediğim halde o gün çok canım çekti ama şeker sonucum 74 çıktı doktorum düşük bile dedi..merhaba kızlar,
dün şeker yüklemem vardı.. Allah a şükür şeker çıkmadı bende 91 çıktı sonuç.. ya tatlıyla falan şeker yükselseydi benim 400-500 falan çıkması gerekirdi, son akşam bile dayanamayıp yedim tatlıyı..bence tatlı yemekle ilgisi yok olayın. bu arada kan alacam diye kollarımı mahvettiler.mosmor oldu şimdi kollarım(
şu kırmızı kurdaleden bahsetmişsiniz, valla bende takmayı düşünüyorum hatta gecelik-sabahlık takımımı bile kırmızılı aldım..yapabildiğim herşeyi yapmak istiyorum, tüm güzelliklerini yaşamak istiyorum bu mucizenin :)))
inşallah iyi haberlerle dönüceksin canım kendine stres yapma çok güzel o9lacak diye düşün bak gedanın 100 lük testide güzel çıktı.. senin de öyle çıkıcak inşallahh..yarın erkenden evden çıkacaz kk ya giremem akşama kadar .kızlar 100gr yüklemem yapılacak....sanırım uyuyamam ben bu gece..herkesin dularını bekliyorum olurmu?bebeğimin ve benim hakkımızda hayırlısı olsun..allaha emanet olun yarın inşallah ii haberlerle gelicem..:Saruboceq:
benim göbiş 2 günde fırladı resmen gören şok oluyo otobüste yer veriyorlar o derece yani. bir anda hamilelik kıyafetlerimi giyebilir hale geldim. şaka gibi -tatlicadiarzu-Eda_edanur ;
senin göbişten ne haber,,,, çıkmaya başladımı artık....
edanur göbiş fotosunu koyacaktı unuttu yine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?