canın saolsun geda üzme kendini...2 puanla kaçırmak biraz koyar ama canım önümüzde daha yıllar var..sen ehliyeti diyosun ben üniversitemi dondurmak zorunda kaldım ne yapim oğlum ii olsunda...:sm_cool:selam kıslarrr:)
yaaa ben çok üzüldüüüümmmhani ehliyet sınavına girmiştim ya... motordan kalmışım... yaa zaten kalacaamı biliyodum ama 2 puanla olunca üzüldüm.... şimdi şubatı beklicem sonra martın başında koca göbekle ben nasıl uygulama sınavına girecem.... hem ne güzel pratik yapıyom şimdi o zamana unuturum belki de....
bu arada yazılanları okuyorum ama yazamıyorum malum çoook yoğunum... haftaya rahatlarım inşallah...
herkese isi akşamlar....
canım ya çok da şansız deilsin ben daha şansızım heh hee sana yine kitapçık gelmiş bana hiçççç bişey göndermioz die mail attılar..hıhhh :dilcikar:kızlar ben çok şanssızım galiba
yazdıklarınız üzerine numune istedim bikaç yerden bana gele gele ülkerden bi kitapçık geldi:roflol:
başkada cevap bile veren yok
merhaba kızlar
daha geçmişi okumadım ama sanırım doğum hikayeleri anlatılmış hemen yazayım dedim :)
bebekleri herzaman çok sevmişimdir yolda göreyim hemen sevmeye başlarım.Allahımdan en çok bir bebek istemişimdir.
Ama rahatsızlığımdan dolayı doktorum kesinlikle istemiyordu .Eşime en başında söylemiştim ben bebeğimin olamayacağını çünkü en başından bilmesi daha uygundu.O herşeyi ile kabullendi asla bırakmadı beni .(neyse uzatmayım)
Bu yaz tatilindeyiz oteldeyiz ama ben hamile kalabileceğime asla inanmıyorum neyse 15 gün sonunda ist döndük regl 3 4 gün geçmişti bana annem git bir baktır diyordu çünkü hava değişiminden çok rahatsızlanmıştım ilaçlar kullanıyordum doktora gittim kan tahlili yaptırdım ve sonuç negatif çıktı eve gittim o gece sürekli ağladım hatta anneme kızdım niye dinledim diye
regl olmamıştım ama daha 1 hafta geçti testi yaptırmamın üstüne şirketteyim içime bir anda birşey doğdu sanki içimde birşey vardı çok komik bir durumdu sanki hissettim ama imkansız diyordum o sırada görümcem geldi şirkete yanıma ona anlattım durumu hemen kalk gidelim dedi test için beni çok zorladı ama başardı yine gittik saçmalıktı diye düşünüyorum bize dedilerki 2 saat sonra belli olacak neyse klinikten çıktık eve gittik yolda deli görümcem pasta siparişi verdi ben dedimki bak benim psikolojim çok bozulacak yapma lütfen diye yalvardım ama boşuna :)
abisini aradı eşimi akşam yemeğe gidelim demetin canı çok sıkkın demiş hemde onlerın 2 gün sonra evlilik yıldönümleri idi eşimde geçen haftadan kurtulamadım diye hemen yer ayarlamış :) ,
neyse eşim geldi görümcemin eşi biz 4 kişi bindik arabaya pastayıda sakladı görümcem bagaja ama ben bu kadar telaşı görürken görümcemde nasıl üzülüyorum oda yıkılacak diye
neyse 2 saat geçti nasıl bir trafik var gideceğimiz yere varamıyoruz klinik kapanacak :) biz öğrenemeyecez :) yolda durdurdu arabayı görümcem sigara içmek için neyse cepten aramış 1 haftalık hamile demişler bende arabadayım yanına bile gitmedim
geldi bana sessiz ce söylüyor ben asla değildir diyorum karışmıştır diyorum ama yok diyor
biz yola devam ediyoruz ama ben inanmıyorum asla olmaz diyorum neyse yemek yedik ve pasta geldi üzerinde (dünyanın en güzel anne ve babasına HOŞGELDİN BEBEK yazıyor )
eşimde aaa dedi önce kardeşi sandı şaşırtı alkışlamaya başladı onlar için ama bu alkışlar senin için abi denilince çok şaşrtı ağlamaya başladı ama ben halan inanmıyorum
ertesi gün testi almaya gittim evet 1 haftalık hamileydim ama bebeği ultrasyonda görünceye kadar kızlar inanmadım :)
öyle bir duygu ki yüce rabbim o kadar ki büyük ki bana bunu gösterdi herkes çok şaşırtı çünkü gitmediğimiz doktor kalmamıştı :)
uzun oldu özür kızlar :)paylaşmak istedim[/QUOTE
okurken ağlıycaktım canım..inan sizin adınıza çok sevindim...allah analı babalı büyütmenizi nasip etsin..bu kadar duygusal yazmayın ya herkes hamile zaten herşeye ağlayasamız gelio...senağlama inşallah hayırlı bi evlat olsun..
benim yeni doğum yapan arkadaşımın bebişin doktoru emziği ver demiş çocuğun damak gelişimi emme refleksi gelişiyormuş emzik için...benim görümcemde doktor, hiç biberon ve emzik vermeyin diyor bebeğe. Ben şimdilik hiç almadım biberon ve emzik o yüzden ama mecbur kalırsak tabiki vereceğiz
vella glnm şimdi soran herkese bende normal diyorum kısmetse ama hayırlısı tabi 9.aya gelince bilmiyorum aynı fikirde olacakmıyım kaydirigubbakcemile3Kızlar bugün servise tanıdığım bir teyze ile karşılaştım
Kızı hamileydi.Bu aylarda doğum yapacaktı..
Konuştuk biraz. kızı normal doğumdan korkuyormuş sezeryan için gün alacakmış haftaya..
Bende de var korku ama sonuna kadar normal doğumdan yanayım..
Günler ilerledikçe değişirmi fikrim bilmiyorum..
Hayırlısı olsun...
Çok şaşırdım canım.. Hamile olduğunu kayınpederine söylemek ayıpmıymış.. Allah Allah.. Hangi devirde yaşıyoruz.. Valla biz aileyi toparlayıp söyledik... Şaşkınlık, mutluluk, heyecan karışmöıştı birbirine..
Bende senin gibi düşünüyorum canım.. Oğlum için bir gün acı çekmeye razıyım diyorum.. Allah hayırlısını nasip etsin cümlesine...:Saruboceq:
merhaba kızlar,
dün şeker yüklemem vardı.. Allah a şükür şeker çıkmadı bende 91 çıktı sonuç.. ya tatlıyla falan şeker yükselseydi benim 400-500 falan çıkması gerekirdi, son akşam bile dayanamayıp yedim tatlıyı..bence tatlı yemekle ilgisi yok olayın. bu arada kan alacam diye kollarımı mahvettiler.mosmor oldu şimdi kollarım(
şu kırmızı kurdaleden bahsetmişsiniz, valla bende takmayı düşünüyorum hatta gecelik-sabahlık takımımı bile kırmızılı aldım..yapabildiğim herşeyi yapmak istiyorum, tüm güzelliklerini yaşamak istiyorum bu mucizenin :)))
yarın erkenden evden çıkacaz kk ya giremem akşama kadar .kızlar 100gr yüklemem yapılacak....sanırım uyuyamam ben bu gece..herkesin dularını bekliyorum olurmu?bebeğimin ve benim hakkımızda hayırlısı olsun..allaha emanet olun yarın inşallah ii haberlerle gelicem..:Saruboceq:
çok sevindim etoprakcım ne güzel ii haberler almışsın..90-140 arası normal seninki 91 işte budur teğet geçmiş valla..a.smerhaba kızlar,
dün şeker yüklemem vardı.. Allah a şükür şeker çıkmadı bende 91 çıktı sonuç.. ya tatlıyla falan şeker yükselseydi benim 400-500 falan çıkması gerekirdi, son akşam bile dayanamayıp yedim tatlıyı..bence tatlı yemekle ilgisi yok olayın. bu arada kan alacam diye kollarımı mahvettiler.mosmor oldu şimdi kollarım(
şu kırmızı kurdaleden bahsetmişsiniz, valla bende takmayı düşünüyorum hatta gecelik-sabahlık takımımı bile kırmızılı aldım..yapabildiğim herşeyi yapmak istiyorum, tüm güzelliklerini yaşamak istiyorum bu mucizenin :)))
oyyy kıyamam sana bursasu ya hiç merak etme canım yalnız deilsin bende babamdan çok utanmıştım aslında öyle suçluymuşum gibi davranmadı ama bilmiyomuş gibi davranıyodu..normal kıyafetler olmayıp ilk kez hamilelikle gittiğim zaman bi utandım nasıl çıkıcam babamın karşısına diyodum..
glnm ben kayınvalideme söyledimde bizde böyle şeyler konuşulması ayıp dedi kaldıki bide kayınpedere ssöylemek ..??bilemiyorum
babamda hamileleiğimi bilmiyormuş gibi davranıyordu hatta karnım çıkıyor diye suçluluk duyuyordum ne saçmaki
bir akşam yemekteyken annem babama kızdı ne ayıbı dedi kızın kötü birşey mi yaptı dedi
bu ne böyle dedi suçluymuş gibi davranıyorssun dedi bende başladım ağlamayasenağlamasenağlama
sonra babam dayanamadı geldi beni öptü ben çok kırılmıştım babamın öyle davranmasına annemlere bile gitmek istemiyordum bu yüzden hala bile içim alınık yani
ayy iyikide aldırmamışsın etoprak..aynı şeyi sanırım bi çoğumuz düşündük ama allahtan hep bi karşı çıkanımız olmuş..ya aldırsaydın şimdi nasıl bu kadar mutlu hevesli heyecanlı olurdun değil mi..hem bide o kadar çok çocuk için yanıp tutuşan aile varken allahım bizlere nasip etmiş..iyikide canlarımıza kıymamışız..yoksa ömür boyu suçluluğunu yaşardık hem pişman olrduk..bu arada herkes hikayesini anlatmış, işte bu da benim mucizem ;
ben 11 nisanda evlendim, hem resmi hem dini nikahımız kıyıldı ama çok yoğun olduğumuzdan düğüne vakit bulamadık.bu arada ben hiç istemesemde aileler düğün istediklerini söylediler.neyse ağustota ancak izin hakkımız olduğundan 1 ağustota düğünümüz oldu, sonrasında 10 günlük balayı.. 5 ağustos eşimin doğum günüydü.. işte biz o doğum gününü kutlarken ben hamile kaldım muhtemelen :) kesinlikle çocuk istemiyorduk birkaç sene ve korunuyorduk aslında..neyse balayından döndük ve benim reglim gecikti ben hamile olabilirmiyim acaba diyorum eşime o da yok canım saçmalama, hava değişimi falan etkilemiştir ondan gecikmiştir falan diyo, 3 gün falan gecikti ama ben sürekli rüyamda bir oğlan çocuğu görüyorum,kucağıma verip bu senin diyolar..neyse en sonunda dayanamayıp bi test aldım, tüm gece uyuyamadım ve sabah 5 te dayanamayıp testi yaptım.çok belirgin kıpkırmızı iki çizgi!! deliriyorum sandım, çünkü kesinlikle istemiyoruz bebek..eşim uyandı sesime,ne oldu dedi..çok kötü çok, hamileyim ben napıcaz diyorum sürekli,istemiyorum diyorum..istemiyorsan aldıralım dedi..pazar günüydü üstelik, hemen bi dr. bulalım aldıralım dedim.. kadınlar kulubüyle ilk kez o gün tanıştık aslında :)) bi dr bulduk nişantaşında,ultrasonla baktı bebeği göremiyorum henüz çok yeni 1 hafta geçsin alalım dedi.randevu aldık ve çıktık ama ben sürekli ağlıyorum. kürtaja 1 gün kala bi alışveriş merkezinde küçük sarışın bi erkek çocuğu nereye gitsem karşıma çıkıp gülümsüyo,annen nerde git annenin yanına diyorum biyerlere koşuyo sonra başka yerden yine karşıma çıkıyo gülümsüyo.. bende kürtaja şartlandığımdan gördüğüm her çocuğa nefretle bakıyorum.. bu arada bu durumu kimseye söylemedik tabii, ama ben o gün o çocuğu gördükçe dayanamadım ve annemi aradım.sesini duyar duymaz ağlamaya başladım, tabi şok oldu kadıncağız, anlattım sonra, sana hakkımı helal etmem, aldırırsan seni asla affetmem dedi..2 saat konuşmuşuz, sonra eşimle konuşmuş yapmayın oğlum,kıymayın bi cana diye o da ben zaten kıymak istemiyorum ama serap istemiyo bende onun üzülmesine dayanamıyorum demiş. sonra beni aradı eşim, ne yapıcaz serap dedi,bende randevuyu iptal et o zaman dedim. o gün eşim inanımaz mutluydu, o benim aldığım en güzel hediye diyor şimdi ve hala böyle birşeyi düşündüğüm için kendimi affedemiyorum..
çok uzattım affedin beni....
ayy iyikide aldırmamışsın etoprak..aynı şeyi sanırım bi çoğumuz düşündük ama allahtan hep bi karşı çıkanımız olmuş..ya aldırsaydın şimdi nasıl bu kadar mutlu hevesli heyecanlı olurdun değil mi..hem bide o kadar çok çocuk için yanıp tutuşan aile varken allahım bizlere nasip etmiş..iyikide canlarımıza kıymamışız..yoksa ömür boyu suçluluğunu yaşardık hem pişman olrduk..
bursasu, etoprak, megul hadi iyi geceler kızlar..benim çenem düştü iyice..uyumam lazım yoksa sabah olmıycak..bi güzel duş alıp miss gibi yatıcam.. sütümü içmeden yatıcam maalesef 10 dan sonra bişey yeme demişti dr..yarın görüşmek üzere allah rahatlık versin inşallah..
pozitif olmaya çalışıcam canım..ama işte ne kadar da olsa stres yapıyorum..bakalım hayırlısı olsun..ii çıksın inşallah..croxilex inşallah yarın sende kurtarırsın bu şeker olayından..ama ben şunu anladım işin özü rahat olmak!! ben hep diyorum ya ben çok neşeli bi hamiş oldum diyegerçekten etkisinin olduğunu düşünüyorum.. pozitif ol sürekli ve kötü olan şeyleri duyma..
katılıyorum canım işin o kısmıyla ilgilendikleri için sormak ayıp gibi gelio..hele bide evlenir evlenmez hamile kalınca ne desin zavalılar..e toprak en iyi kararı vermişsin cnm iyikide aldırmamışsın bebeğini
croxilex benim babam çok eski kafalı aslında babamla aramız çok iyidir ama işte eski toprak derler ya
ayıp geliyor ona çünkü onlar işe bebek geliyor torunum olacak diye bakmıyolar bence
yani onlar işin o çocuğun nasıl yapıkldığı ve bunun çok ayıp olduğu tarafında :)
büyüklerimiz cahilliğine ver derler ya işte öyle aynen allahım cahillliğimize vermiş yoksa halimiz duman olurdu valla..ne kadar şükretsek az..yeni evliyim diye istemedim aslında, ama ne olursa olsun bunu düşünmek bile hataydı..şimdi o kadar çok şükrediyorum ki sağlıklı olduğu için..ağır bir sınavda olabilirdi bu benim için(
e toprak en iyi kararı vermişsin cnm iyikide aldırmamışsın bebeğini
croxilex benim babam çok eski kafalı aslında babamla aramız çok iyidir ama işte eski toprak derler ya
ayıp geliyor ona çünkü onlar işe bebek geliyor torunum olacak diye bakmıyolar bence
yani onlar işin o çocuğun nasıl yapıkldığı ve bunun çok ayıp olduğu tarafında :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?