2009 Nisan Anneleri buraya

haklısın canım gerçekten hazırlıkları bi an önce bitirmeliyiz bi kaç haftaya hiç halimiz kalmayacak..ben hergün evde olduğum halde temizlik filan yapamıom valla..hafta sonları eşimle beraber yapıyoz..hafta içi de bi kez evleri süpürüo bitanem...ama hergün yemek yapıyorum haftada 1 -2 kez dışardan yiyoz kalan günlerde mutlaka yemek yapıyorum ne çok severdim yemmek yapmayı şimdi o bile çok zor gelio valla..mirmirmirmir

aaaaaaa kızlar erken değil mi?ya ben hiç bişey yıkamadım daha.kendime gecelik ve sabahlıkta almadım siz aldınız mı???

betül 19 biz herşeyi tamamladık canım heheheh.........................bazılarımız tabi............

gedacım benide duygulandırdın şimdi ilk zamanlar ne güzeldi demi birbirimizi tanımaya çaılşıyoduk,şimdi herkez birbirini tanıyo inşallah dostluğumuz doğumdan sonrada evam eder...

herkese iyi pazarlar bebek bakımından konuşuyosunuz demek bende hiç bişey bilmiorum napcaz bakalım dün şeker yüklemesi oldum cok şükür iyi çıktı ben kilolu olduğum için korkuyordum ama çıkmadı dr son aylarda tansiyonum çıkmasın diye tedbir amaçlı alfamed verdi şimdilik iyiyiz ama bebeişim bgn pek kıpırdamadı uyuyor galiba

selamlar;
ne zamandır giremiyordum,ne çok yazmışsınız maaşallah, saatlerdir okuyorum.aynı şeyleri hissedenlerin olduğunu bilmek ne kadar güzelmiş..
arkadaşlar çok kötü gribim ve öksürüyorum,nasıl geçecek bilmiyorum..bebişe zarar verecek diye de çok korkuyorum,öksürük ve hapşırık bebişime zarar verirmi ?senağlama
bu hastalığı geçirecek mucize bir şey lazım sanırım..

canım geçmiş olsun; hamileliktede hiç çekilmiyor hastalık;
benimde birkaç gündür eşim hastaydı,ö allahtan toparlandı ; iyi şimdi....
Bol bol dinlen hayatım;
bal - limon- sıcak su yap iç derim
ıhlamur
ballı süt
göysünü yumuşatsında öksürügün azalsın canım

tamam canımi telefonlaşırız o zaman ;

bu arada benimde dün kardeşimle annemler bizdeydi,
sağolsun evi toparladılar gittiler,, annem ütü, kardeşim temizlik ,,
1 hafta idare eder artık beni,, haftaya allah kerim.

aglattın beni allahım bebegine uzun ömür versi....

ben uyanır uyanmaz tatlı istıyorum bende kurdele takıcam

ayyyyyyyyyy sus yaa aglıyorum .....:1no2:

canım kendimizi yıpratıyorum doktorum bu ayın cok riskli oldugunu bebegin kordondan kopma riskinin cok oldugu dönemdesin dedi ama ben salakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

hala halı silkele battanıye silkele yaoıyorum dinlene dinlene içim rahat etse pis evde oturcamda içim rahatvetmıyor

keşke bende sizin gibi olabilsemde yapmasam yaaa
evet hiperaktifim bendeeee

sagol canımda yapmazsam içim rahat etmiyorr maşallahhhhhhhhhhh banaaa

bizde seni merak etmiştik canım

evetya artık agırlaştıkca agırlaşıyoruzzz hersey zzorlaşıyorr

ben bennnnnnnn ben felaketim göözlerimden yaşalar burnum akıoo bademciklerim şiş her yerım agrıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr delircem

selam kızlar gribe karşı ne önerirsiniz ilaçsız atlatmak istiyorumda sanırım kimseler yok ama bi soriyım dedim
sakın ilaç kullanmaaa

bizlerin hikayeleri biraz benziyor bende hemen hamiş kaldım ve kabullenemedimmmmmmmmm

geçmiş olsun.. bende yaşamaıştım

gedacım ehliyet sınavına daha şiş göbişle gideceksin üzülme canım

kızlar geçmişi okuyup geldimmmmmmmmmm

cok hastayım ve işdeyimmm

öksürügüm yok ama

her yerım agrıyor sanki dövmüşler gibi
burnum akıoo
bide gözlerim cok hastayım cokkk

geçmişi okudum ama hiç teşekkür et butonunu görmedim yine yok..........................

cuma günü öyle bi ikilem arasında kaldımki kızlar müdür yardımcılığı başvuruları başlamış benimde bu konuda çok emeğim var yıllarca doğudan tayin istemedim asaletimi almak için vs kaç zamandırda atama yapılmıyo yapılıyo mahkemeden dönüyo falan başvuru sayfasını görünce okadar kötü oldumki anlatamam iki arada bi derede kaldım başvursam yarıyıl tatilim gidecek yaz tatilim yarıya düşecek işten 5 de çıkıcam bebeklere yeterli zaman ayıramıcam yani diğer taraftanda bütün emeklerim sıkıntılarım çok canım sıkkın

günaydın kızlar urla geçmiş olsun canım
sagol canımmmmmmmmmmm
günaydın kızlar....herkese bol güneşli,mutlu,huzurlu,ağrısız,sızısız bomba gibi bir hafta diliyorum

inşallah canım ya hastayım ölüyorummmmmmm
ve 2 gecedir cekyatta oturur pozisyonda uyumaya calışıyorum uzanırım belki yarım saat uyuyorum sonra yine oturur pozisyonda dalmaya calışıyorum
rahat edemıyorum oglum tekme tekme atıyır onumu sıkıştırıyorum diyorum bazen cok halsizim kollarım bacaklarım agrıyorrrrrrrrrrr

ocak anneleri artık gün sayıyor ya bazıları bu hafta doguma gidecekmiş ayyyyyyyyyyyyyyyyy
insan bi acayip oluyorr

bizlerde artık uykusuzuz ve uykusuzluk dahada yeni başlıyor şöyle 1 seneeeeeeeee

GÜNAYDIN KIZLAR.
bizim teşekkür butonu nereye gitti ya. okuyorum teşekkür edemiyorum.kimse kimseyi okumuyor gibi olacak böyle.

urla çok geçmiş olsun canım. fırsatın varsa hastalık ilerlemeden izin alıp gidip dinlensen keşke.

şenay kötü bir zamanlama olmuş bu sınav ama biliyorsun senin önceliklerin biraz değişmek zorunda enazından belli bir süre kariyer bir tarfta biraz beklesin. sen en iyi kariyeri ikiz annesi olarak yaşayacaksın. bence iş hayatını özel hayatına en fazla zamanı verecek şekilde bırakman şimdilik senin için daha iyi. bebeklerinle fazla zaman geçirmenin tadını çıkar. ilerde umarım yeni fırsatlar çıkar karşına üzme kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…