haklısın canım gerçekten hazırlıkları bi an önce bitirmeliyiz bi kaç haftaya hiç halimiz kalmayacak..ben hergün evde olduğum halde temizlik filan yapamıom valla..hafta sonları eşimle beraber yapıyoz..hafta içi de bi kez evleri süpürüo bitanem...ama hergün yemek yapıyorum haftada 1 -2 kez dışardan yiyoz kalan günlerde mutlaka yemek yapıyorum ne çok severdim yemmek yapmayı şimdi o bile çok zor gelio valla..mirmirmirmirkızlar konu temizliğe gelmiş bugün..bende haftaiçi hiçbişey yapamadığımdan haftasonu temizlikle geçiyo genelde..
ben bu sabah önce pazara gittim..sonrada eve gelip temizlik yaptık tüm ev ahalisiyle..ama şimdi oturduğum yerden kalkamıyorum.üstelik ben çok bişey de yapmadım, buzdalabını boşaltıp temizleyip pazardan aldıklarımı yerleştirdim,mutfağı sildim, bi de toz aldım geri kalanları kardeşimle eşim yaptı ama ölüyorum yorgunluktan..yook yok kızlar artık pisliğe alışmak lazım anlaşıldı :))) Allahtan bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip kaldırmıştım yoksa bunları yapacak halim olmayacak demekki bi kaç haftaya!! alış verişi ve bebek hazırlıklarını erteleyenlere tavsiyem hazırlıklarınızı tamamlamaya bakın, çünkü bundan sonrası daha da zor olacak bizim için!!!
aaaaaaa kızlar erken değil mi?ya ben hiç bişey yıkamadım daha.kendime gecelik ve sabahlıkta almadım siz aldınız mı???
selamlar;
ne zamandır giremiyordum,ne çok yazmışsınız maaşallah, saatlerdir okuyorum.aynı şeyleri hissedenlerin olduğunu bilmek ne kadar güzelmiş..
Arkadaşlar çok kötü gribim ve öksürüyorum,nasıl geçecek bilmiyorum..bebişe zarar verecek diye de çok korkuyorum,öksürük ve hapşırık bebişime zarar verirmi ?senağlama
bu hastalığı geçirecek mucize bir şey lazım sanırım..
canım benide 1 gün önce aradılar zaten bide üstelik saati değişmiş perşembe günü benim haberim yok, arkadaşım var hamiş o söyledide öyle gittim. Bu arada son 1 seminer daha varmış ama şu an zamanını bilmiyorum. Doğum sonrası bebek bakımıyla ilgili. Ararlarsa bu defa sana cepten msj atarım.
Kızlar, temizlik konusundan bahsetmişsiniz, tam eşime diyodum napıcam ev çok pis ama benim halim yok, içim hiç rahat değil. O esnada sizi okudum biraz içim rahatladı. Tek pis ben değilim yani:) eskiden 2 günde bi yapardım, şimdi haftada 1 belki 2 o da çok zor yani annemler yardıma gelirse. ütüler ile beni bekliyo ama hiç halim yoksenağlama bende sizler gibi ancak yemek yapıp mutfağı toplayabiliyorum, bide çamaşır yıkayıp asıyorum
merhaba kızlar
daha geçmişi okumadım ama sanırım doğum hikayeleri anlatılmış hemen yazayım dedim :)
bebekleri herzaman çok sevmişimdir yolda göreyim hemen sevmeye başlarım.Allahımdan en çok bir bebek istemişimdir.
Ama rahatsızlığımdan dolayı doktorum kesinlikle istemiyordu .Eşime en başında söylemiştim ben bebeğimin olamayacağını çünkü en başından bilmesi daha uygundu.O herşeyi ile kabullendi asla bırakmadı beni .(neyse uzatmayım)
Bu yaz tatilindeyiz oteldeyiz ama ben hamile kalabileceğime asla inanmıyorum neyse 15 gün sonunda ist döndük regl 3 4 gün geçmişti bana annem git bir baktır diyordu çünkü hava değişiminden çok rahatsızlanmıştım ilaçlar kullanıyordum doktora gittim kan tahlili yaptırdım ve sonuç negatif çıktı eve gittim o gece sürekli ağladım hatta anneme kızdım niye dinledim diye
regl olmamıştım ama daha 1 hafta geçti testi yaptırmamın üstüne şirketteyim içime bir anda birşey doğdu sanki içimde birşey vardı çok komik bir durumdu sanki hissettim ama imkansız diyordum o sırada görümcem geldi şirkete yanıma ona anlattım durumu hemen kalk gidelim dedi test için beni çok zorladı ama başardı yine gittik saçmalıktı diye düşünüyorum bize dedilerki 2 saat sonra belli olacak neyse klinikten çıktık eve gittik yolda deli görümcem pasta siparişi verdi ben dedimki bak benim psikolojim çok bozulacak yapma lütfen diye yalvardım ama boşuna :)
abisini aradı eşimi akşam yemeğe gidelim demetin canı çok sıkkın demiş hemde onlerın 2 gün sonra evlilik yıldönümleri idi eşimde geçen haftadan kurtulamadım diye hemen yer ayarlamış :) ,
neyse eşim geldi görümcemin eşi biz 4 kişi bindik arabaya pastayıda sakladı görümcem bagaja ama ben bu kadar telaşı görürken görümcemde nasıl üzülüyorum oda yıkılacak diye
neyse 2 saat geçti nasıl bir trafik var gideceğimiz yere varamıyoruz klinik kapanacak :) biz öğrenemeyecez :) yolda durdurdu arabayı görümcem sigara içmek için neyse cepten aramış 1 haftalık hamile demişler bende arabadayım yanına bile gitmedim
geldi bana sessiz ce söylüyor ben asla değildir diyorum karışmıştır diyorum ama yok diyor
biz yola devam ediyoruz ama ben inanmıyorum asla olmaz diyorum neyse yemek yedik ve pasta geldi üzerinde (dünyanın en güzel anne ve babasına HOŞGELDİN BEBEK yazıyor )
eşimde aaa dedi önce kardeşi sandı şaşırtı alkışlamaya başladı onlar için ama bu alkışlar senin için abi denilince çok şaşrtı ağlamaya başladı ama ben halan inanmıyorum
ertesi gün testi almaya gittim evet 1 haftalık hamileydim ama bebeği ultrasyonda görünceye kadar kızlar inanmadım :)
öyle bir duygu ki yüce rabbim o kadar ki büyük ki bana bunu gösterdi herkes çok şaşırtı çünkü gitmediğimiz doktor kalmamıştı :)
uzun oldu özür kızlar :)paylaşmak istedim
merhaba kızlar,
dün şeker yüklemem vardı.. Allah a şükür şeker çıkmadı bende 91 çıktı sonuç.. ya tatlıyla falan şeker yükselseydi benim 400-500 falan çıkması gerekirdi, son akşam bile dayanamayıp yedim tatlıyı..bence tatlı yemekle ilgisi yok olayın. bu arada kan alacam diye kollarımı mahvettiler.mosmor oldu şimdi kollarım(
şu kırmızı kurdaleden bahsetmişsiniz, valla bende takmayı düşünüyorum hatta gecelik-sabahlık takımımı bile kırmızılı aldım..yapabildiğim herşeyi yapmak istiyorum, tüm güzelliklerini yaşamak istiyorum bu mucizenin :)))
bu arada herkes hikayesini anlatmış, işte bu da benim mucizem ;
ben 11 nisanda evlendim, hem resmi hem dini nikahımız kıyıldı ama çok yoğun olduğumuzdan düğüne vakit bulamadık.bu arada ben hiç istemesemde aileler düğün istediklerini söylediler.neyse ağustota ancak izin hakkımız olduğundan 1 ağustota düğünümüz oldu, sonrasında 10 günlük balayı.. 5 ağustos eşimin doğum günüydü.. işte biz o doğum gününü kutlarken ben hamile kaldım muhtemelen :) kesinlikle çocuk istemiyorduk birkaç sene ve korunuyorduk aslında..neyse balayından döndük ve benim reglim gecikti ben hamile olabilirmiyim acaba diyorum eşime o da yok canım saçmalama, hava değişimi falan etkilemiştir ondan gecikmiştir falan diyo, 3 gün falan gecikti ama ben sürekli rüyamda bir oğlan çocuğu görüyorum,kucağıma verip bu senin diyolar..neyse en sonunda dayanamayıp bi test aldım, tüm gece uyuyamadım ve sabah 5 te dayanamayıp testi yaptım.çok belirgin kıpkırmızı iki çizgi!! deliriyorum sandım, çünkü kesinlikle istemiyoruz bebek..eşim uyandı sesime,ne oldu dedi..çok kötü çok, hamileyim ben napıcaz diyorum sürekli,istemiyorum diyorum..istemiyorsan aldıralım dedi..pazar günüydü üstelik, hemen bi dr. bulalım aldıralım dedim.. kadınlar kulubüyle ilk kez o gün tanıştık aslında :)) bi dr bulduk nişantaşında,ultrasonla baktı bebeği göremiyorum henüz çok yeni 1 hafta geçsin alalım dedi.randevu aldık ve çıktık ama ben sürekli ağlıyorum. kürtaja 1 gün kala bi alışveriş merkezinde küçük sarışın bi erkek çocuğu nereye gitsem karşıma çıkıp gülümsüyo,annen nerde git annenin yanına diyorum biyerlere koşuyo sonra başka yerden yine karşıma çıkıyo gülümsüyo.. bende kürtaja şartlandığımdan gördüğüm her çocuğa nefretle bakıyorum.. bu arada bu durumu kimseye söylemedik tabii, ama ben o gün o çocuğu gördükçe dayanamadım ve annemi aradım.sesini duyar duymaz ağlamaya başladım, tabi şok oldu kadıncağız, anlattım sonra, sana hakkımı helal etmem, aldırırsan seni asla affetmem dedi..2 saat konuşmuşuz, sonra eşimle konuşmuş yapmayın oğlum,kıymayın bi cana diye o da ben zaten kıymak istemiyorum ama serap istemiyo bende onun üzülmesine dayanamıyorum demiş. sonra beni aradı eşim, ne yapıcaz serap dedi,bende randevuyu iptal et o zaman dedim. o gün eşim inanımaz mutluydu, o benim aldığım en güzel hediye diyor şimdi ve hala böyle birşeyi düşündüğüm için kendimi affedemiyorum..
çok uzattım affedin beni....
arkadaşlar bişey sorcam ya.
evinizin temizliğini nasıl yapıyosunuz?
ben uzun zamandır kendim yapmıyordum
ama dün bi banyoyu tuvaleti temizleyeyim dedim çok zorlandım
temizlik yaptım diyen arkadaşlar nasıl başarıyosunuz sorabilirmiyim?
bebek için oda hazılaryacağım o bile gözümde büyüyü şimdi.
eve gidince sadece yemek hazırlıyorum bulaşıkları makinaya koyuyorum gerisi zorluyo beni
nasıl olcak bu böyle ya içimde hiç rahat etmiyo benim
keşke bende sizin gibi olabilsemde yapmasam yaaahepinize günaydın kızlar haftasonu olması nedeniyle pek kimse yok
posedion evin temizlik işleriyle ilgili en kendini paralayan arkadaş urla bence ona sor kaydirigubbakcemile3
geçen yazmış topiğe kapının önünü balkonumu yıkayacam misafir odasını oturma odasını silip süpürüp tozunu alacam camlar falan valla kadın sanki hamile değil
bende çok istiyorum ama ancak 1 odayı temizleyebiliyorum belim ve kaburgalarım ağrıyo valla
temzilik yapçam diye bebişimi tehlikeye atamam
biz bu akşam bebişi görmye gidiyoruz ....hihoyyythihoyyyt
evet hiperaktifim bendeeeecanım ben taşındım bile ev işide bişey mi:) bana kadın gelio haftada 1 ama ben herşeyi nerdeyse kendim yapıorum zaten ben hiperaktifim oturamayan bi insanım o yüzden problem olmuo biraz nefes nefese kalmaya başladım o kdr.
GÜZELİM BENDE SENDENİM , HİÇ BİR ŞEY YAPAMIYORUM, İSTEN ÇIKIP EVE GİTMEM SAAT 7 Yİ BULUYOR,, O SAATTEN SONRA YEMEKLEMİ , BAŞKA ŞEYLEMİ UĞRAŞIM.. EVİM LEŞ GİBİ,,, GELEN ARKADAŞLARA BEYAZ ÇORAPLA GELMEYİN SAKIN DİYORUM :)) PİSLİĞİM BELLİ OLMASIN...
VALLA KIZLAR TEMİZLİK YAPANLARA İMRENİYORUM, ÖZELLİKLE URLAYA TABİİİ.
KIZIN İÇİN DE AYRI BİR ENERJİSİ VAR,,,
GERÇİ İŞTEN ERKEN ÇIKMANIN FAYDALARI DA VAR,, HAFTA SONU EVDE,,, VAKİT AYIRABİLİYOR,,, BİZ İŞTEN 6 DA ÇIKIYORUZ.1 SAATTE EVE GİDİYORUZ... YORGUN BİR ŞEKİLDE...
TEMİZLİK YAPİN AMA FAZLADA KENDİNİZİ YORMAYIN BE GÜZELLER;
ÖZELLİKLE CAM SİLME İŞİNİ ERTELEYİN BU ARALAR,,, HAVALAR ZATEN YAĞMURLU ,
Merhaba arkadaşlar......Uzun bir aradan sonra tekrar burdayım...Biz kızımla Elahmdüllah çok iyiyiz...geçen on gündür okulda yetiştirmem gereken işler nedeniyle kampa girmiş deli gibi çalşıyordum o yuzden sizinle hiç konuşamadaım ve sizleri çok özledim...geçmişi hiç okumadım umarım hepiniz iyisinizdir...çok şukur okuldakş işlerim bitti artık doğumuma kdar rahatım...kaydirigubbakcemile2
Hadi ben bi geçmişi okuyayım ay burda olmak çok güzel valla samimiyetle söyleyeyim sizin yerinizi hiç kimse tutmuyor hihoyyyt iyiki varsınız...kaydirigubbakcemile5
kızlar konu temizliğe gelmiş bugün..bende haftaiçi hiçbişey yapamadığımdan haftasonu temizlikle geçiyo genelde..
ben bu sabah önce pazara gittim..sonrada eve gelip temizlik yaptık tüm ev ahalisiyle..ama şimdi oturduğum yerden kalkamıyorum.üstelik ben çok bişey de yapmadım, buzdalabını boşaltıp temizleyip pazardan aldıklarımı yerleştirdim,mutfağı sildim, bi de toz aldım geri kalanları kardeşimle eşim yaptı ama ölüyorum yorgunluktan..yook yok kızlar artık pisliğe alışmak lazım anlaşıldı :))) Allahtan bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip kaldırmıştım yoksa bunları yapacak halim olmayacak demekki bi kaç haftaya!! alış verişi ve bebek hazırlıklarını erteleyenlere tavsiyem hazırlıklarınızı tamamlamaya bakın, çünkü bundan sonrası daha da zor olacak bizim için!!!
ben bennnnnnnn ben felaketim göözlerimden yaşalar burnum akıoo bademciklerim şiş her yerım agrıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr delircemselamlar;
ne zamandır giremiyordum,ne çok yazmışsınız maaşallah, saatlerdir okuyorum.aynı şeyleri hissedenlerin olduğunu bilmek ne kadar güzelmiş..
arkadaşlar çok kötü gribim ve öksürüyorum,nasıl geçecek bilmiyorum..bebişe zarar verecek diye de çok korkuyorum,öksürük ve hapşırık bebişime zarar verirmi ?senağlama
bu hastalığı geçirecek mucize bir şey lazım sanırım..
sakın ilaç kullanmaaaselam kızlar gribe karşı ne önerirsiniz ilaçsız atlatmak istiyorumda sanırım kimseler yok ama bi soriyım dedim
eveeeett... biras molaaa:) gelelim benim hamile olduumu öğrendiğim zamanlara..... uzun olursa şimdiden özür:)
biz 14 haziranda nikah ve 4,5,6 temmuzda düğün yaptık. eee uzak memleketler olunca her yerde düğün oldu:):) ve ben 10 temmuzda regl oldum... ağustosun ilk haftası yani düğünden bir hafta sonra eşim iş neden,yle arkadaşlarıyla izmire gidecekti ben de annemlere:):) ben 6-13 ağustosta memleketteyim... ön dişlerimden biri tamamen karardı... ben de aaa dişim çürümüş ne ilginç en öndeki falan diyorum.... yüzümün rengi değişikmiş annem neden bu kadar karardın dedi ben de anne gezmekten yanmışımdır dedim (ama annem tamin etmiş).... yanımda domates kesilince ben çok iğrenir oldum ki çok severim. hormonsuz olduğu için bu kadar kokuyo diye düşündüm.. annem bi ara sen hamile falan mısın dedi ben de anne eskiden de hassastım dedim...ama bi taraftan da aklıma takıldı çünkü regl olmadım... bi arkadaşım bak ben de senin gibi bi kez adet oldum bence hamilesin falan dedi... beni korkular sardı:) eşime msj attım galba hamileyim diye çünkü yavaştan midem de bulanmaya başladı.... neyse nihayet 16 ağustosta ist. geldim. Eşime test aldırdım ve yaptım çok belirgin iki çizgi.... ben titredim ağlamaya başladım... eşim yanlıştır bu imkansız dedi:) ikincisini yaptım o da aynı... artık kesindi bana göre ağlıyorum ne yapcam şimdi diye.. çünkü ben ilk yıl hiç istemiyodum... ama içimde bir ümit 18 ağustosta kan tahlili yaptırdım. dr incelemeden eşim sonuca baktı hem de 6 haftalıksın dedi... ben sürekli ağlıyorum.. garibim de benim tepkim nedeniyle ne duygu vereceğini şaşırmış... aslında sevinmiş ama beni teselli etmekten belli edemedi bile:)
öyle ki kürtajın asla caiz olmayacağını bile bile belki deyip fetvalar aradım nette... sonunda hayır dedim ben ne saçmalıyorum.... kabullnemedim 1 2 ay boyunca... ta ki arkadaşlarımala paylaşınca ve bu NİSAN ANNELERİni tanıyınca (en çok da selinay la konuşmak iyi gelmişti).... annemlere kaynanamlara taaa 3 ayı geçtikten sonra söyledim... utanmuştım biras.... işte böyle ama iyi ki de olmuş minik prensesim...
uzun oldu ciddenkusura bakmayın kıslarrr...
bu arada göbek bir anda çıkınca eşim noldu sana böle dedi. şok oldu adam.. kaydirigubbakcemile oğlun büyüyo nolcak dedim bu senin iyi günlerin iyice şişçek diyo şimdi bile çok şiş geliyo göbeğim. ilerde nasıl olcaz... başkalarında görünce normalde , kendimde oluca değişik geliyo. akşam reklamlarda bebekleri gösteriyolar. eşimçok sever bebeişleri bir an önce doğur sende bzde sevelim dedi.. sus be dedim ağzını hayra aç çok korkuyorum erken doğumdan geçen arkadaş 8 aylık doğurmuş görmeye gittim. yavrum bi lokma ağlarken sesi bile çıkmıyo çok sevdim yaa çok küçükk..yazık acıyo insan gelişimini tamamlayıp doğsun inşallah..
kızlar dün gece başıma ne geldii. :1shok: gecenin bi yarısı feryat figan uyandım bacağıma kramp girdi... eşim yataktan fırladı. ödü patlamış. ben hala kıvarnıyom bacağım bacağım diye ay ne fenaydıı .. ablamdan öğrenmiştim. onunda çok oluyodu aklınızda bulunsun. kramp giren bacağın ayak parmakları tutulup geriye doğru kıvrılınca krampgeçiyor. eşime tarif ediyom bir yandan da kıvranıyom sonunda anladı. parmaklarımı kıvırdı o anda geçti. bu aylarda olabiliyormuş kalsiyum eksikliğinden diyorlar. ben süt içmiyorum. artık mutlaka içicem. kaydirigubbakcemile
sagol canımmmmmmmmmmmgünaydın kızlar urla geçmiş olsun canım
günaydın kızlar....herkese bol güneşli,mutlu,huzurlu,ağrısız,sızısız bomba gibi bir hafta diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?