2009 Nisan Anneleri buraya

günaydın a.s.
ben her geçen gün daha da mı şişiyorummm. montumun göbek kısmındaki çıtçıtları oturup kalkarken pıt pıt çözülüyorrrr :1rolleyes:

benimde fermuar kapanmıyorrr

herkes için canım mesela silkelemek cam silmek yani kolları yukarı oynatmak bebegi koparırmış doktorlar hep der ama 7.aydan ititbaren olan dönem en eriskli olan dönem diyeeeeee

offff allah kolaylık versin dikkat et kendine canım

günaydın arkadaşlar
didem1 ve urla ikinizede çok geçmiş olsun. İnşallah bir aksilik çıkmaz kendinize dikkat edin
bende cumartesi kontrole gittim. şeker yüklemesi yapılacaktı. anca 1.40 randevu alabildim. o saate kadar aç durdum. malesef o kadar aç kalınınca yapılamıyormuş. boşu boşuna aç durmuşum
bu arada muayene oldum ve doktor bebeğime kız dedi. o ana kadar erkek biliyorduk. allakbullak oldum
bebeğimin beşiği bile hazır... piskolojim bozuldu resmen. bebeğimi affan diye sevdim ben şimdiye kadar.
Kız bebeklerini aslında çok severim ama böyle bir ani değişiklik bayağa kötü etti beni. şimdi başka bir doktoradaha görünecek. oda kız derse artık ondan sonra inanacaz cinsiyetine. şirkette arkadaşlar nasılsın diye srdularmı ardına birde oğlun nasıl diye soruyorlar. bi tuhaf oldum. bakalım doktora bir daha gidelim ondan sonra herkese söyleyecem bir kuzu geldiğini

günaydın a.s.
ben her geçen gün daha da mı şişiyorummm. montumun göbek kısmındaki çıtçıtları oturup kalkarken pıt pıt çözülüyorrrr :1rolleyes:
Benim montun önü halen kapanıyor ama gittikçe karnımda büyüyor..
Bakalım nolcak?!!

Canım geçmiş olsun
Bende perşembe günü gideceğim şeker testine..
Bakalım hayırlısı inşallah:)

isim konusunda kesin kararını verenler varmı acaba???
biz henüz veremedikte..
Bizde karar veremedik
Bir ismin etrafında dönüp duruyoruz eşimle birlikte :)))

bende yapmıcam bundan sonra takdım kafaya

sagol canım

ben abartıyorum hatta mahalde bi teyze var yaşlı ah ahhh herkes seni konuşuyor temızlıgını terlikleri bile dikiyormuşsun bende dedim yakında pisligimi konuşurlar cocuk oldumu eheheehhehe

urlacım çok geçmiş olsun..hasta halinle nasıl çalışacaksın inşallah izin verirler canım evde biraz dinlenirsin...

sagol cnm ama vermediler bu gun cok işimiz var saat 15,30 da falan gidecegim evime

oy maşallahhhhhhh

zaten sen mart ben yada mart son günü falan yada nisan 1

normal dogum tarıhım 12 nisan ee sezeryan 10 gün önceden alınıyormuş bende 1-2 nisanda dogururm herjhalde allah saglık versinde.....................

ay şekerler günaydııınnnn,harika bir hafta bizim olsun,temizlik konıusunu abartmayın derim banada eşim yardımcı saolsun o süpürüyor ben toz alıyorum haftada 2 çüünkü bizim birde köpeğimiz var hemde bizim gibi dana gibi yani en çokta tüyleri beni hasta ediyor,eşim çamaşırları kurutuyor malum peteklerin üstünde kurutuyoruz resmen sabahlıyor film izleyip,bu arada kocam ankaraya gitti kıslar yok 3-4 gün allah böyle ayrılık versin gerçi ama şimdiden çoook özledim,urlacım geçmiş olsun canımcım,şenaycım taktığın o olsun nasıl olsa kısmet varsa döner dolaşır bulur seni kararda-sonuçta merak etme öptüm hepinizi,bende istiyorum teşekkür butonunu herkesi okuyorum ama çok unutkanım işte unuttum yazdıklarınızı

sagol canım............ benimde ilk doktorum kız demişti ama kesin degildi diger ay ogluşum oluyor ded biz şok tabiiii

olsun eli ayagı düzgün saglıklı hayırlı evlatlar olsunlardaaa

ay köpeginizi faceboktaki resimde gördüm sakıncalı degılmi canım

sagol cnm

günaydın hatta tünaydın :)))

çok geçmiş olsun urlacım, bol bol c vitamini takviyesi yap, birde sıcak ballı süt çok işe yarıyor..inşallah bir an önce toparlanırsın.

şenay benim de kariyer hayallerim bebekle birlikte bitti, ama olsun böylesi hayırlıymış diyorum..şimdide annelik kariyeri yapıcaz :)) üzülme, Allah başka bi yerden yüzümüzü güldürür..

ya sinir oldum bu arada yok arıyorum, update ediyorum gelmiyor teşekkür buttonlarım.. ya kızlar istisnasız her yazılanı dikkatle okuyorum ve buradan herkese teşekkür ediyorum (buttonlar gelene kadar idare edin artık).

kızlar özellikle hatırlatmak istiyorum, bu aylarda kolları yukarı kaldırmak bebeğin kordonunun dolanmasına da sebep oluyomuş.. biliyorum mecbur diyosunuz ama üst dolap rafları ve buna benzer yerlere uzanmaya çalışmayın, birisinden yardım isteyin. aman sandalyeye falan çıkıp alırım da demeyin,düşersiniz falan Allah korusun!!!

ayem2007 bir süprizci kız da sende varmış demek. bizim nisan bebekleri baya değişiklikler yaptı sonradan. aman selinay duymasın hemen heveslenir yine(şaka tabi o alıştı çoktan prensine artık).sırnaşık şey

26.haftadan sonra cinsiyetin değişmeside gerçekten zor bi durum canım ama eli ayağı düzgün olsun da kızada kendinizi bi kaç günde hazırlarsınız...aslında eşimde ben de kız istiyoduk ama oğlumuz olacak..şimdiden diyozki inşallah ikinci kız olur daha oğlan doğmadı heh heee..:teytey:

sagol canım

akşam ne oldu anlatayım eşim dün calıştı patronu babasının teyzesinin oglu

demişki al melegide gelin balık alalım yiyelim falan benimki bakarız demiş

eve geldi teli kapattı ararsa gitmeyelim diye ben zaten hastayımmmmmmm ölüyorum gitmeyelim dedim

dediki gitcez şimdi 2 cocukları var rahat edemeyız neyse biz yemegimizi yedikkk

birer bardak ılık süt saat 7,30 eşim dediki tvde bşşey yok tak dügün cdsi izleyelim tamam dedim

biz salona attık yere bi yorgan yastıklar üzerimizde bi yorgan bi bataniye sıcacık oda cdyi izliyoruz.....

kapı caldıı biz tbi yatak ortada ya ben kimooo dedim patronun eşi bizim dedi

kapıyı bi açtım SİZ GELMEZSENİZ BİZ GELİRİZ heheheh patladık gülmekten ben hemen koşturmaca üzerimi degiştirdim yatakları tolamaca falan

REZİLLİK anlayacagınız

EŞİM demişti ya biri gelirse erkenden yaydık kendimizi falan aman dedim bu sogukta pazar günükim gelcek al sana kapak

Tşk kızlar yok ilaç falan vermedi doktorum sadece dikkat edeceksin dedi bana kontrole gittiğimde tekrar ölçeriz dedi
kızlar ben isim konusunda kesin karar verdim
kzımın adı öykü olacak inş allahım kısmetse
benim öyküm olacak :)

daha öncede söylemiştim benim kocişim hale diyorki belki kızdır bize süpriz yapar doguncaaa

o kadar kkız istıyor......

allahım eli ayagı düzgün olsunda farketmez benim için babmızda diyo 2. kız olur annesi daha 1. doguramadıııı

allh yardımcısı olsun tüm hamilelerin.....

bben artık uyuyamıyorumda :CüvCüv::CüvCüv:

kızlar valla sakın sandalyeye filan çıkmayın hamilelikten dolayı dengemizi kaybetmiş durumdayız..ben kendimden biliyorum geçen gün annemlerde dolptan bişey almak için sandalyeye çıkıyodum ki kafam ağır geldi heralde öne doğru düşüyordum..allahtan dolabın kapağı vardı o tuttu beni ama kafam fena çakıldı..bitek anneme dedim valla eşime desem çok kızar :bbo:

Urlacım çok güldüm sana :) bir keyif yapacaktınız ama olmadı
ay sorma bizim de bir tanıdık var onlarda öyle bizi çağırırlar ben istemem üşenirim gitmeye pat onlar gelirler birde derlerki hep biz geliyoruz siz hiç gelmiyorsunuz :) fırsatmı bırakıyorsun bizim gelmemize :)

sorma onun için ev değiştireceğiz nasipse gelecek ay dubleks tipi bir eve geçelimki o aşağıda kalsın bisde bebeği yukarda izole edlim hemde bahçede sıkılmaz diye,ayrılma düşüncesi bile çok yıprattı beni urlacım ya,yoksa denedik ama olmadı düşüncede kaldı o miinicikti aldığımızda yeni evliydik bak 2 sene bitiyor kocaman oldu birde sevgi arsızı babaya aşık inanılmaz birşey,çok zorlanıyorum bu ara oda anlayıp kucağıma yatıyor karnıma kafasını dayıyor bilmiş bilmiş,barınaktan aldık bis onu bir can bir candır diye

herkese günaydınlar vee mutlu günler..hafta başı çalışmak zorunda olan hamişler allah kolaylık versin valla..
saol canımm sende eğitimci yazıyor meslek kısmında işi bıraktın mı canım yoksa raporlumusunn.

bencede sen martta yapabilirsin doğumu , mart sonu gibi ben nisan sonlarındayım neyse geç olsunda güç olmasınn.
günaydın a.s.
:CüvCüv: hamişlik böle bişey artık montların önü hiç kapanmıycak.. benimde alttan iki düğme kapanmıyor.. tam da kışa denk geldi. aslında bi yandan daha iyi .. yazın hamileler çok terliyor. daha zor yani en azından o sıkıntımız yok.

eheheheh bende cok güldüm..............

ay dikkat et sende canım

evet haklısın ama sana zararı olur.....
evet ufaklık halinide gördüm
cok zor olur ayrılmak ama evde durmasın benceee

ilahi urla çok güldüm size ya. ama tatlı bir anı olmuş.
iki kişilik rahatınız zaten yakında bozulacak şimdiden alışın davetsiz misafirlere.

desteğiniz için sağolun olmuyomuş demekki bebekte yaparım kariyerde durumları bu arada hala halı kilim çırpanları anlayamadım dikkat edin telafi edilemeyecek şeylerden Allah korusun elimi hiç bişeye sürmüyorum valla isim mevzusuna gelince 2 side kızsa biri zeynep biri zeren biri oğlansa zeynep türker koymaya karar verdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…