evet teşekkür et botunu yok takvimler bozukGÜNAYDIN KIZLAR.
bizim teşekkür butonu nereye gitti ya. okuyorum teşekkür edemiyorum.kimse kimseyi okumuyor gibi olacak böyle.
urla çok geçmiş olsun canım. fırsatın varsa hastalık ilerlemeden izin alıp gidip dinlensen keşke.
şenay kötü bir zamanlama olmuş bu sınav ama biliyorsun senin önceliklerin biraz değişmek zorunda enazından belli bir süre kariyer bir tarfta biraz beklesin. sen en iyi kariyeri ikiz annesi olarak yaşayacaksın. bence iş hayatını özel hayatına en fazla zamanı verecek şekilde bırakman şimdilik senin için daha iyi. bebeklerinle fazla zaman geçirmenin tadını çıkar. ilerde umarım yeni fırsatlar çıkar karşına üzme kendini.
urla bari o saate kadar çok su iç ve yakında market varsa şöyle bir kilo mandalina al koy yanına bir yandan ye.
ya teşekkür butonunu istiyorum ya böyle olmuyo.
bu takvimlere de ne oldu ya herşey bi tuhaf bugün sitede.
Canım çok geçmiş olsun..kızlar geçmişi okuyup geldimmmmmmmmmm
cok hastayım ve işdeyimmm
öksürügüm yok ama
her yerım agrıyor sanki dövmüşler gibi
burnum akıoo
bide gözlerim cok hastayım cokkk
kızlar geçmişi okuyup geldimmmmmmmmmm
cok hastayım ve işdeyimmm
öksürügüm yok ama
her yerım agrıyor sanki dövmüşler gibi
burnum akıoo
bide gözlerim cok hastayım cokkk
günaydın demetçim..çok geçmiş olsun..şeker yok deilmi canım sadece önlem için diyet verdi...yani ilaç filan kullanacakmısın..günaydın kızlar
benimde c.tesi şeker testim yapıldı ama doktorum bana açlık ve tokluk kan şekeri ölçümü yaptı
diğerini uygun görmediğini söyledi
açlık kan şekerim normal çıktı ama tokluk kan şekerim yüksek çıktı doktor diet verdi unlu tuzlu şekerli şeyler yok bana artık...
eveeeett... biras molaaa:) gelelim benim hamile olduumu öğrendiğim zamanlara..... uzun olursa şimdiden özür:)
biz 14 haziranda nikah ve 4,5,6 temmuzda düğün yaptık. eee uzak memleketler olunca her yerde düğün oldu:):) ve ben 10 temmuzda regl oldum... ağustosun ilk haftası yani düğünden bir hafta sonra eşim iş neden,yle arkadaşlarıyla izmire gidecekti ben de annemlere:):) ben 6-13 ağustosta memleketteyim... ön dişlerimden biri tamamen karardı... ben de aaa dişim çürümüş ne ilginç en öndeki falan diyorum.... yüzümün rengi değişikmiş annem neden bu kadar karardın dedi ben de anne gezmekten yanmışımdır dedim (ama annem tamin etmiş).... yanımda domates kesilince ben çok iğrenir oldum ki çok severim. hormonsuz olduğu için bu kadar kokuyo diye düşündüm.. annem bi ara sen hamile falan mısın dedi ben de anne eskiden de hassastım dedim...ama bi taraftan da aklıma takıldı çünkü regl olmadım... bi arkadaşım bak ben de senin gibi bi kez adet oldum bence hamilesin falan dedi... beni korkular sardı:) eşime msj attım galba hamileyim diye çünkü yavaştan midem de bulanmaya başladı.... neyse nihayet 16 ağustosta ist. geldim. Eşime test aldırdım ve yaptım çok belirgin iki çizgi.... ben titredim ağlamaya başladım... eşim yanlıştır bu imkansız dedi:) ikincisini yaptım o da aynı... artık kesindi bana göre ağlıyorum ne yapcam şimdi diye.. çünkü ben ilk yıl hiç istemiyodum... ama içimde bir ümit 18 ağustosta kan tahlili yaptırdım. dr incelemeden eşim sonuca baktı hem de 6 haftalıksın dedi... ben sürekli ağlıyorum.. garibim de benim tepkim nedeniyle ne duygu vereceğini şaşırmış... aslında sevinmiş ama beni teselli etmekten belli edemedi bile:)
öyle ki kürtajın asla caiz olmayacağını bile bile belki deyip fetvalar aradım nette... sonunda hayır dedim ben ne saçmalıyorum.... kabullnemedim 1 2 ay boyunca... ta ki arkadaşlarımala paylaşınca ve bu NİSAN ANNELERİni tanıyınca (en çok da selinay la konuşmak iyi gelmişti).... annemlere kaynanamlara taaa 3 ayı geçtikten sonra söyledim... utanmuştım biras.... işte böyle ama iyi ki de olmuş minik prensesim...
uzun oldu ciddenkusura bakmayın kıslarrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?