2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar bu arada çok heyecanlıyım saat 4 te testin sonuçlarını alıcaz..inşallah olumlu bi sonuç çıkar..dün gece heyecandan zar zaor uyudum valla..

kızlar bide şu kollarımı görseniz ağlarsınız valla ne halde 2 kolumda..toplamda 4 iğne izi olması gerekirken 12 delik var ve mosmor..hemşire kız hiç işini bilmiyodu sinir etti beni yaa sesimi de çıkaramadım..kendi kendime diyorum ki elif sakin ol buna dayanamazsan doğumu nasıl yapacaksın..

kızz urla alemsiniz valla heh hee..keşke tlfnu kapatmasaydınız onlar gelioz die ararlardı azcuk zaman kazanırdınız...sırnaşık şey

al işte bak ne sormuşun ben ne anlattım dr. a sormuştuk kedinin tüyü çok tehlikeliymiş aslına bakarsan köpeğin ve kedinin kakasında bakteri tehlikesi felan oluyomuş ama ben zaten kakasıyla ilgilenmiyorum birde evimiz çatı katı bizim kocaman terası var büyük teras ona ait istediği gibi tepiniyor,eşim haşırneşir wc halleriyle anlayacağın.ama zararlı olan kedi aklınızda olsun

hehe demet bende sizin tanıdıklara çok güldümm. bi ara benim görümcemde çat kapı gelirdi hemde en yorgun olduğum zamanlarda.ben gitmem kimseye arar sorarım. ne olur nolmaz ama dimi.

ay canım yaa çok üzüldüm.senin tansiyonunn düşüyor sanırım. bide wc deyken düşmüştüm dimi. dikkat et kendine.

yaa hayvan beslemek çok güzel ama bi okadar da zor. ama bişey diyim mi.. doğduğundan beri senin bebeği görecek. birbirlerine çok alışırlar. çok severler. bi tanıdık oğlu . 1 yaşında yeni yeni yürüyor köpeğe tutunuyor. köpekte o kadar dikkatliki tyavaş yavaş yürüyor düşmesin diye birbirlerini çok seviyrlar.çok güzel bi görüntüydü..

saol canımm sende eğitimci yazıyor meslek kısmında işi bıraktın mı canım yoksa raporlumusunn

aslında öğrenciyim aynı zamanda çalışıyordum da ama hamilelikten dolayı hem okula hem işe 1 yıl ara verdim..anasınıfı öğretmeniyim ama bu yıl o afacanlara yetişemiycem die ücretsiz izindeyim...inşallah seneye okula işe tam gaz devam...

ya kıslar valla beni korkutuo sizin bu kol halleriniz valla ben daha yaptırmadım önümüzdeki hafta nasipse isim konusuna gelince biz erkek diye seviyoruz ama kız olursa ben hep öykü yada özüm istiyordum kuzenlerim saolsunlar aldılar isimlerimi bende elif diye düşündüm sonradan erkek olursa eşim duyduğu andan beri Mustafa Kemal geliyor diyor başka birşey demiyor tabi ben ağır geleceğini düşünüyorum onu kırmakta istyemiyorum ne yapacam şaşırdım bende zorbey olsun istiyorum erkek olursa,ayyyy isim konuşur olduk ne güsellll

saol edacım ama ben daha ilk defa düşme tehlikesi geçirdim wc de düşen ben deildim ama ona çok gülmüştüm heh hee ne komik düşmüştü..

Dediğin gibi sağlıklı olsunda cinsiyeti önemli değil. aslında benim ilk bebeğim zaten cinsiyet ayrımı yoktu içimde ama erkek dediler bende kendimi erkekeğe alıştırdım. şimdi değişiklik olunca bir anda kötü oldum. aslında hafta sonu biraz kötü geçti. neyse hayırlısı olsun diyorum şimdi.

aaa kıslar bu arada isimlerin anlamlarıyla ilgili bi topik açılmıştı hatırlıyormusunuz bence onada bir bakın derim sevdiğimiz çoğu ismin anlamı aslında düşündüğümüz gibi değilmiş aklınızda bulunsun

ayem haklısın yaaa ben kız istiyordum ama başından beri erkek diyorlar ayrıntılıda erkek çıktı şimdi oğluma çok alıştırdım kendimi kız olursa bende şok olurum.. ama dediğingibi hayırlısı olsun sağlıklı olsun da kız olsun hiç farketmez.kız bebekelrde çok şirin oluyor yaa..:dance:

ilahi urla çok güldüm size ya. ama tatlı bir anı olmuş.
iki kişilik rahatınız zaten yakında bozulacak şimdiden alışın davetsiz misafirlere.

haklısın artık keyfime bakıcam az zaman kaldı sonraları cok arıcaz artık hayatımız onlara odaklanık bir skilde yaşayacagızzzzzzzzz

kızz urla alemsiniz valla heh hee..keşke tlfnu kapatmasaydınız onlar gelioz die ararlardı azcuk zaman kazanırdınız...sırnaşık şey

eh işte ben dedim eşimee kapatmayalım diye ama kime söylersin

aslında düşene de komik düştü denmez ama gözümde canlandırmıştım da baya bi komik gelmişti..düşen arkadaş kimdi bilmiyorum ama alınma olurmu arkadaşım....

Canım bana ilk erkek dedi doktor.. Sonra gittik kız dedi büyük ihtimal..ben kıza alıştırdım kendimi.. En son gittiğimde erkek dedi..Hayırlısı olsun..
Sağlıklı olsunlarda kuzucuklar kız erkek farketmez.. :Saruboceq:

:1shok:ayy acaba bizimkide sonradan sürpriz yaparmı:bbo: ben çok alıştım kızım demeye herkes erkek göbeğine benziyor dedikçe içim fena oluyor.işallah değişmez yaa

isim konusunda kesin kararını verenler varmı acaba???
biz henüz veremedikte..

ben kız olursa melisnaz koyacağım ama erkek değil diye hiç düşünmedim :bbo:

arkadaşlar merhabalar.hepinize güzel bi hafta diliyorum.

benim gribim bi türlü geçmiyor.şimdi öksürüğe çevirdi.öksürük bebeğe zarar verir mi acab?

şenay iki çocukla yöneticilik çok zor olur.bence ertele.

urla sana da geçmiş olsun.ben bol bol meyve yemeye çalışıyorum.öksürük için bal + zecefil ve bal+karabiber kullanıyorum.inşallah senin ki öksürüğe çevirmez.bu arada lütfen temizlik işin abartma.bi arkadaşım bu temizlik sevdası yüzünden erken doğum yaptı.çok zor günler yaşadı gerçekten.ben normalde bile halı silkelemem.bel için çok zararlı.

şeker testi sorunu yaşayanlar çok pardon isim kalmadı kalımda ama şunun şurasında ne kaldı ki.azıcık sabırla eski günlere döneceğiz inşallah.ben bulantı günlerimi hatırlıyorum.4.5 ay bilfiil çıkarmıştım.bu da geçecek diye gün sayıyordum şimdi unuttum bile o zorlukları.

merhabalar kızlar
hepinizi özlemişim haftasonu kimsecikler yoktu
kahvaltı ettiğim gibi hemen buraya geldim :)
isim konusu gerçekten çok zormuş ya

bizde şimdilik oğluşumuza kayra ismi üzeriden düşünüyoruz
kayra:büyük bir kimseden gelen iyilik ,ihsan
demekmişş.

mugul canım bende zencefilin ii geldiğini duymuştum öksürüğe bide siyah turbun içini oyuyormuşsun 2 boşluğu bal koyup dolduruyomuşsun bir iki gece bekletilip yiyormuşsun hemen kesiyomuş çok mış muş oldu ama okuldan çocuğu olan arkadaşlarım söylemişti çokii diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…