kızz urla alemsiniz valla heh hee..keşke tlfnu kapatmasaydınız onlar gelioz die ararlardı azcuk zaman kazanırdınız...sırnaşık şeysagol canım
akşam ne oldu anlatayım eşim dün calıştı patronu babasının teyzesinin oglu
demişki al melegide gelin balık alalım yiyelim falan benimki bakarız demiş
eve geldi teli kapattı ararsa gitmeyelim diye ben zaten hastayımmmmmmm ölüyorum gitmeyelim dedim
dediki gitcez şimdi 2 cocukları var rahat edemeyız neyse biz yemegimizi yedikkk
birer bardak ılık süt saat 7,30 eşim dediki tvde bşşey yok tak dügün cdsi izleyelim tamam dedim
biz salona attık yere bi yorgan yastıklar üzerimizde bi yorgan bi bataniye sıcacık oda cdyi izliyoruz.....
kapı caldıı biz tbi yatak ortada ya ben kimooo dedim patronun eşi bizim dedi
kapıyı bi açtım SİZ GELMEZSENİZ BİZ GELİRİZ heheheh patladık gülmekten ben hemen koşturmaca üzerimi degiştirdim yatakları tolamaca falan
REZİLLİK anlayacagınız
EŞİM demişti ya biri gelirse erkenden yaydık kendimizi falan aman dedim bu sogukta pazar günükim gelcek al sana kapak
hehe demet bende sizin tanıdıklara çok güldümm. bi ara benim görümcemde çat kapı gelirdi hemde en yorgun olduğum zamanlarda.ben gitmem kimseye arar sorarım. ne olur nolmaz ama dimi.Urlacım çok güldüm sana :) bir keyif yapacaktınız ama olmadı
ay sorma bizim de bir tanıdık var onlarda öyle bizi çağırırlar ben istemem üşenirim gitmeye pat onlar gelirler birde derlerki hep biz geliyoruz siz hiç gelmiyorsunuz :) fırsatmı bırakıyorsun bizim gelmemize :)
ay canım yaa çok üzüldüm.senin tansiyonunn düşüyor sanırım. bide wc deyken düşmüştüm dimi. dikkat et kendine.kızlar valla sakın sandalyeye filan çıkmayın hamilelikten dolayı dengemizi kaybetmiş durumdayız..ben kendimden biliyorum geçen gün annemlerde dolptan bişey almak için sandalyeye çıkıyodum ki kafam ağır geldi heralde öne doğru düşüyordum..allahtan dolabın kapağı vardı o tuttu beni ama kafam fena çakıldı..bitek anneme dedim valla eşime desem çok kızar :bbo:
yaa hayvan beslemek çok güzel ama bi okadar da zor. ama bişey diyim mi.. doğduğundan beri senin bebeği görecek. birbirlerine çok alışırlar. çok severler. bi tanıdık oğlu . 1 yaşında yeni yeni yürüyor köpeğe tutunuyor. köpekte o kadar dikkatliki tyavaş yavaş yürüyor düşmesin diye birbirlerini çok seviyrlar.çok güzel bi görüntüydü..sorma onun için ev değiştireceğiz nasipse gelecek ay dubleks tipi bir eve geçelimki o aşağıda kalsın bisde bebeği yukarda izole edlim hemde bahçede sıkılmaz diye,ayrılma düşüncesi bile çok yıprattı beni urlacım ya,yoksa denedik ama olmadı düşüncede kaldı o miinicikti aldığımızda yeni evliydik bak 2 sene bitiyor kocaman oldu birde sevgi arsızı babaya aşık inanılmaz birşey,çok zorlanıyorum bu ara oda anlayıp kucağıma yatıyor karnıma kafasını dayıyor bilmiş bilmiş,barınaktan aldık bis onu bir can bir candır diye
26.haftadan sonra cinsiyetin değişmeside gerçekten zor bi durum canım ama eli ayağı düzgün olsun da kızada kendinizi bi kaç günde hazırlarsınız...aslında eşimde ben de kız istiyoduk ama oğlumuz olacak..şimdiden diyozki inşallah ikinci kız olur daha oğlan doğmadı heh heee..:teytey:
saol edacım ama ben daha ilk defa düşme tehlikesi geçirdim wc de düşen ben deildim ama ona çok gülmüştüm heh hee ne komik düşmüştü..
Dediğin gibi sağlıklı olsunda cinsiyeti önemli değil. aslında benim ilk bebeğim zaten cinsiyet ayrımı yoktu içimde ama erkek dediler bende kendimi erkekeğe alıştırdım. şimdi değişiklik olunca bir anda kötü oldum. aslında hafta sonu biraz kötü geçti. neyse hayırlısı olsun diyorum şimdi.
ilahi urla çok güldüm size ya. ama tatlı bir anı olmuş.
iki kişilik rahatınız zaten yakında bozulacak şimdiden alışın davetsiz misafirlere.
kızz urla alemsiniz valla heh hee..keşke tlfnu kapatmasaydınız onlar gelioz die ararlardı azcuk zaman kazanırdınız...sırnaşık şey
Dediğin gibi sağlıklı olsunda cinsiyeti önemli değil. aslında benim ilk bebeğim zaten cinsiyet ayrımı yoktu içimde ama erkek dediler bende kendimi erkekeğe alıştırdım. şimdi değişiklik olunca bir anda kötü oldum. aslında hafta sonu biraz kötü geçti. neyse hayırlısı olsun diyorum şimdi.
günaydın arkadaşlar
didem1 ve urla ikinizede çok geçmiş olsun. İnşallah bir aksilik çıkmaz kendinize dikkat edin
bende cumartesi kontrole gittim. şeker yüklemesi yapılacaktı. anca 1.40 randevu alabildim. o saate kadar aç durdum. malesef o kadar aç kalınınca yapılamıyormuş. boşu boşuna aç durmuşum
bu arada muayene oldum ve doktor bebeğime kız dedi. o ana kadar erkek biliyorduk. allakbullak oldum
bebeğimin beşiği bile hazır... piskolojim bozuldu resmen. bebeğimi affan diye sevdim ben şimdiye kadar.
Kız bebeklerini aslında çok severim ama böyle bir ani değişiklik bayağa kötü etti beni. şimdi başka bir doktoradaha görünecek. oda kız derse artık ondan sonra inanacaz cinsiyetine. şirkette arkadaşlar nasılsın diye srdularmı ardına birde oğlun nasıl diye soruyorlar. bi tuhaf oldum. bakalım doktora bir daha gidelim ondan sonra herkese söyleyecem bir kuzu geldiğini
isim konusunda kesin kararını verenler varmı acaba???
biz henüz veremedikte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?