mugul canım bende zencefilin ii geldiğini duymuştum öksürüğe bide siyah turbun içini oyuyormuşsun 2 boşluğu bal koyup dolduruyomuşsun bir iki gece bekletilip yiyormuşsun hemen kesiyomuş çok mış muş oldu ama okuldan çocuğu olan arkadaşlarım söylemişti çokii diye
CANIM alınmaz sanırım çünkü o da anlatırken gülen smiley kullanıyordu.. :roflol:aslında düşene de komik düştü denmez ama gözümde canlandırmıştım da baya bi komik gelmişti..düşen arkadaş kimdi bilmiyorum ama alınma olurmu arkadaşım....
toprak oğlunun ismi hayırlı olsun inşallah yaramaz olmaz.. efeler biraz yaramaz oluyor.. neyse gerçi zamne çocuklarında yaramaz olmayan da yok . videoyu bende merak ettim.nasıl izliycez..bursasu facebook a koyduğun o video ne harika bişeydi öle ya!! akşam öldük gülmekten, ama ben çok üzülürüm ama yaaa diye bibaşlıyo ağlamaya :)))) kincide hıı herşeyi aklında tutmuş; annanemi gıdıkladın annemin tırnağına bastın beni gıdıkladın diye sayıyo!!! süperdi valla!!
bu arada benim oğlumun ismi kesin emir-efe olacak Allah izin verirse..sağlıkla ismiyle yaşasın oğlum...
ama ben çok kız istemiştim, kızım olsaydı ismini zeynep-lal koyacaktım..neyse birinciyi bi sağlıkla doğarayımda gözüm yerse ikinciyi inşallah kız olur o zaman koyarım :)))
hadi ben birazcık çalışayım şimdi :)))
sagol canım aman allah korusun erken dogum göstermesin allahım zamanında saglıklı olsunlararkadaşlar merhabalar.hepinize güzel bi hafta diliyorum.
benim gribim bi türlü geçmiyor.şimdi öksürüğe çevirdi.öksürük bebeğe zarar verir mi acab?
şenay iki çocukla yöneticilik çok zor olur.bence ertele.
urla sana da geçmiş olsun.ben bol bol meyve yemeye çalışıyorum.öksürük için bal + zecefil ve bal+karabiber kullanıyorum.inşallah senin ki öksürüğe çevirmez.bu arada lütfen temizlik işin abartma.bi arkadaşım bu temizlik sevdası yüzünden erken doğum yaptı.çok zor günler yaşadı gerçekten.ben normalde bile halı silkelemem.bel için çok zararlı.
şeker testi sorunu yaşayanlar çok pardon isim kalmadı kalımda ama şunun şurasında ne kaldı ki.azıcık sabırla eski günlere döneceğiz inşallah.ben bulantı günlerimi hatırlıyorum.4.5 ay bilfiil çıkarmıştım.bu da geçecek diye gün sayıyordum şimdi unuttum bile o zorlukları.
teşekkür butonlarını geri istiyoruz:enbuyukkk:
megul didem geçmiş olsun kızlar. karabiber bala devam. kendinize dikkat edin bir an önce geçer inşallah..
hepinize selamlar kızlar, epeydir yoktum. bilgisayarım bozuldu maalesef. yeni geldi tamirden. ilk işi siteye damladım. merak eden etmeyen herkese teşekkürler, geçmişi okuyum dedim ama maşallah 1000 leri geçmişsiniz, nasıl okuycam bilmiyom neyseşimdilik meraba hepinize tekrardan
hepinize selamlar kızlar, epeydir yoktum. bilgisayarım bozuldu maalesef. yeni geldi tamirden. ilk işi siteye damladım. merak eden etmeyen herkese teşekkürler, geçmişi okuyum dedim ama maşallah 1000 leri geçmişsiniz, nasıl okuycam bilmiyom neyseşimdilik meraba hepinize tekrardan
selam canım hoşgeldin taikide merak ettik seni.... konuştuk acaba nerede ne oldu diye....hepinize selamlar kızlar, epeydir yoktum. bilgisayarım bozuldu maalesef. yeni geldi tamirden. ilk işi siteye damladım. merak eden etmeyen herkese teşekkürler, geçmişi okuyum dedim ama maşallah 1000 leri geçmişsiniz, nasıl okuycam bilmiyom neyseşimdilik meraba hepinize tekrardan
bizimde 1 saat içinde verilmişti..............ne güzel bir sürpriz bebek daha mı var şimdi.....kızlar böyle işte biraz numaracı oluyorlar....bende 22.haftaya kadar oğlum diye sevdim son 6 haftadır büyük bir keyifle kızım diye seviyorum:)) evlat işte kız erkek farketmiyor...rabbim acılarını göstermesin....bu arada şeker sonucu bekleyen arkadaşım neden o kadar geçki sonuçları...her yerde farklı sanırım....bizim burada 30 dakikada veriyorlar sonucu....
merhaba arkadaşlar güzel bir gün geçirmenizi diliyorum sizi hep okuyorum ama bişey yazdığım zaman maleseff cevap alamıyorumsanırım sonradan aranıza katıldığımdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?