2009 Nisan Anneleri buraya

sağolasın senaycım.hemen denicem inşllah.öksürüdükçe kasıklarım çok ağrıyo.panikledim iyce.anlaştıktan sonra mugul megul farketmez canım önemli değil.:CüvCüv:

bursasu facebook a koyduğun o video ne harika bişeydi öle ya!! akşam öldük gülmekten, ama ben çok üzülürüm ama yaaa diye bibaşlıyo ağlamaya :)))) kincide hıı herşeyi aklında tutmuş; annanemi gıdıkladın annemin tırnağına bastın beni gıdıkladın diye sayıyo!!! süperdi valla!!

bu arada benim oğlumun ismi kesin emir-efe olacak Allah izin verirse..sağlıkla ismiyle yaşasın oğlum...
ama ben çok kız istemiştim, kızım olsaydı ismini zeynep-lal koyacaktım..neyse birinciyi bi sağlıkla doğarayımda gözüm yerse ikinciyi inşallah kız olur o zaman koyarım :)))

hadi ben birazcık çalışayım şimdi :)))

kızlar günaydınnnnnn

herkes iyidir umarımmm
biz birazcık hast oldukk kctık kactık ama sanırım mikrobikkk o yüzden öksürükte basldı
ballı karabiber imdada yetişiyor
birde burna ve kulaklara çörekotu yagı damlatmak

oslem canım bizim 6 tane kurt köpeğimiz vardır, kuzenlerim onlarla büyüdü hatta aynı kaptan ymek yerlerdii, bag evindeler di ama apartmanada geldiler hep bizde onlarla büyüdük,
hiçbirimizde bi sorun yok
ben simdi de kendime güvensem eve alıp bebişle büyütücem cünkü DEMİR de ögrensin istiyorum
hem dikkat ediyormusunuz tüm filimlerde de bebek ve köpekler beraber büyüyor
bence köpeğin asıları tamsa sorun yok gibi ama bu konuda yanıltıcı olmk istemem hiç detaylı arastırma yapmadımm:::))))

aslında düşene de komik düştü denmez ama gözümde canlandırmıştım da baya bi komik gelmişti..düşen arkadaş kimdi bilmiyorum ama alınma olurmu arkadaşım....
CANIM alınmaz sanırım çünkü o da anlatırken gülen smiley kullanıyordu.. :roflol:
toprak oğlunun ismi hayırlı olsun inşallah yaramaz olmaz.. efeler biraz yaramaz oluyor.. neyse gerçi zamne çocuklarında yaramaz olmayan da yok . videoyu bende merak ettim.nasıl izliycez..

köpekleri bende çok seviyorum.ama evin içinde yada iç içe yaşamak biraz riskli.ne kadar aşısıda tam olsa kedi ve köpeklerin tüyleri çokdökülüyor ve temizliğide zor.bu anlamda nekadar aşılıda olsa o tüylerin nefesle ciğerlere kaçması büyük risk.
hayvan sevgiside önemli ancak dozunda.
onların yaşam alanlarıyla bizimkini kesinlikle ayırmak lazımm.naçizane fikrimm.
ha hayvanlarla iç içe büyüyen bebekler çocuklar yokmu elbette var. ancak körün taşı gibi gelir problem sizi yada bizi bulursa kötü.tedbiri almak lazımm

ya tabiki zor temizliğide bakımıda özel ilgi istiyorlar,inanın bebekten zor çünkü ne zaman nerde olacakları belli değil ama bir o kadarda güzel,kedi aşıda olsa riskliymiş tüyü kist yapıyor allah korusun geçen hafta yazmıştım annemin hastalığı kedi tüyündenolmuş bulamamışlarda ozaman 9 tane kaybı var benden önce ama köpekte yok,aşılarıda tam bizimkinin ama dediğin gibi tüy olayı biraz fazla aman o kadar tehlikede neyde yokki
soluduğumuz hava bile kirli onun için biraz iyi düşünelim ii olsun çünkü onun sevgiside öyle güzelki

edacım bursasuyla facebookta arkadaşlığınız var mı? neyse ben kendi profilime aktardım, facebookta serap altın olarak beni eklersen orada yemede yanında yat diye bi video var onu izle bayılacaksın :))

sagol canım aman allah korusun erken dogum göstermesin allahım zamanında saglıklı olsunlar
teşekkür butonlarını geri istiyoruz:enbuyukkk:

evet......................delikafaduldendelikafadulden

hepinize selamlar kızlar, epeydir yoktum. bilgisayarım bozuldu maalesef. yeni geldi tamirden. ilk işi siteye damladım. merak eden etmeyen herkese teşekkürler, geçmişi okuyum dedim ama maşallah 1000 leri geçmişsiniz, nasıl okuycam bilmiyom neyseşimdilik meraba hepinize tekrardan

HOŞGELDİN ŞEMŞAMER
nerelerdesin ya korkuttun bizi. salonunun kaloriferleri donmuştu en son. dedik herhalde halledilemedi.
evinde kalmıyo artık diye düşündük. umarım bebişte sende iyisindir.

hoşgelidn canım.merak ediyoruz tabiki birbirimizi.

Canım hoşgeldin:)
Bizde seni merak etmiştik..
Bebişin ve siz iyi olun:)
Sürekli burda göründüğünden dolayı acaba neden yok dedik?
Herşey yolundadır umarım :))

selam canım hoşgeldin taikide merak ettik seni.... konuştuk acaba nerede ne oldu diye....

ne güzel bir sürpriz bebek daha mı var şimdi.....kızlar böyle işte biraz numaracı oluyorlar....bende 22.haftaya kadar oğlum diye sevdim son 6 haftadır büyük bir keyifle kızım diye seviyorum:)) evlat işte kız erkek farketmiyor...rabbim acılarını göstermesin....bu arada şeker sonucu bekleyen arkadaşım neden o kadar geçki sonuçları...her yerde farklı sanırım....bizim burada 30 dakikada veriyorlar sonucu....

merhaba arkadaşlar güzel bir gün geçirmenizi diliyorum sizi hep okuyorum ama bişey yazdığım zaman maleseff cevap alamıyorum sanırım sonradan aranıza katıldığımdan

bu arada arkadaşlar bebek isimlerini daha önceden tartıştığınız bir topik varmış.
çok afedersiniz görmedim.daha doğrusu bu konudan başka bir konuya yazmıyorum daha doğrusu yazamıyorum vaktim olmuyo.ama daha çnce o başlık altında yazdıklarınızı okudum.
çiçek ismine karar vermiş can:)
urla ege koymak istiyormuş:)
bursasu hala benim gibi kararsız!!!
bende evlenmeden çok önce bi aydınlı olarak ve yıllarca zeybek oynamış bi insan olarak hep

bizimde 1 saat içinde verilmişti..............
merhaba arkadaşlar güzel bir gün geçirmenizi diliyorum sizi hep okuyorum ama bişey yazdığım zaman maleseff cevap alamıyorum sanırım sonradan aranıza katıldığımdan

hyr canım ne alakası var ya bilgim olmadıgından yada konular cabuk ilerlediginden okunmuyor olabilir sorularını paylaşımlarını yapabilirsin......

kızlar bu takvimler yanlış gösteriyo ya hani sebep takvimi yaptığımız site herhalde şimdi yeniledim başka bi siteden yaptım sorun kalmadı. ama her değiştirişte canım sıkılıyo ya çok alışmıştım ben takvimime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…