2009 Nisan Anneleri buraya

evet bir EGELİ olarak EGE koymak istiyorum hayırlısı babamız

isim arıyor

günay babasının adı istemıyor benim için farketmez dedim kendisi bilir......

dogdugu gün karar vericek sanıım ehehehehheheh

onun düşüncesi ya kız sa bize şaka yapıyorsa diye sanırım ....

Efe koymak istemişimdir çocuğumun ismini eşimlede böyle konuşuyoruz hep
efe diyoruz bebişe.
Işte bu efenin arabası efenin yatağı falan gibi konuşuyoruz.
Son ana kadar fikrimiz değişmezse tabi..
Ama ben babama jest yapıp onun ismini koymak çok istiyorum.ancak babam istemiyor..

ayyy hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. çok mutlu ettiniz beni
evet en son kötü bir ruh haliyle yazmıştım. havalar çok soğuktu ve kalorifer peteğimiz donmuştu. çok şükür hepsini hallettik. havalrda yumuşadı:), evimizde artık ısınıyor.
benimde aklım sizlerdeydi hep, fırsatını bulup giremedim, neyse artık burdayım yazışırız bol bolkaydirigubbakcemile5

merhaba arkadaşlar güzel bir gün geçirmenizi diliyorum sizi hep okuyorum ama bişey yazdığım zaman maleseff cevap alamıyorum sanırım sonradan aranıza katıldığımdan

Yok şekerim tesadüf olmuştur bizleride cevap alamadığı durumlar olabiliyo:CüvCüv: sen benim gibi yap bu cadalozlar cevap vermezse püskürtürüm hormonlarımı diye tehtit et bunları korkar bunlar hormondanklava:

huzur84 ay canım arada oluyor öyle şeyler. yani kasıtlı bişey yapılmıyor lütfen alınma. herkes elinden geldiğince yazıyor birbirine. sonuçta bizi bizden iyi anlıyon yok şu günlerimizde.takma kafana sen yaz olmazsa şenay ın dediği gibi hormonlarımı salarım de bak nasıl dökülüyo cevaplar.

bizim sitede de pazartesi sendromu var herhalde pek bi sessiziz bugün . yoksa bana mı öyle geliyoo.

bizde hala isim bulamadık yaaa, en son oğulm tutturdu neşe olsun diye , onu kırmamak için tamam dedim ama içime de sinmediki.

bu arada bende baya bi girip olmuştum. portakal suyu imdadıma yetişti atlattım çok şükür birtek öksürüğüm kaldı. ayrıca çon kansızmışım. doktor kan iğnesi yazdı onları yaptırıyorum.
burada yeni bir polikilinik açılmıştı oranın çok meth edilen bi doktoru vardı ona gitmiştim. gerçekten çok ilgilendi. ilk kez kızımı bu kdar net gördüm. dil çıkarttı bana, bayıldım. doktorda çok şaşırdı. birlikte sevdik kızımı. ayyy o an ekrana sarılıp şappur şuppur öpmek geldim içimden cimcimeyi. iğnleerden sonra bir daha gel, kan durumuna tekrar bakalım dedi. eee buluşumu bu kadar ayrıntılıyı kaçırırmıyım. bir hafta sonra gene giderim hayırlısıyla.

biz haftasonu şöyle küçük bir alışveriş turu yaptık bebek için güya sadece yatak fiyatlarına falan bakacaktık ama yine dayanamadım aldım 3-5 parça bişeyler. ama oğluşumun ablası benim gözlerimi yaşarttı valla. ben bişeyler aldım kasada sıra beklerken benim tatlı kızım arkasında bişey saklıyo sıraya girmiş peşimden. neyse ben aldım baktım bizim bızdık üstünde kocaman bir dünya resmi olan bir tişört uzattı kasiyere sonrada küçücük cüzdanını çıkardı (zaten bütün parası 7tl) paraları veriyooo.
meğer kardeşine hediye seçmiş kendi parasıyla alacakmış. çok duygulandım yaaa. sonradan sordum niye bu tişört diye .''çünkü ben karşedimi dünyalar kadar seviyorum '' dedi. umarım sağlıkla gelirde hepimiz mutlu oluruz.

bize bu hafta sonu 3 aylık bebek geldi. Gece de kaldılar bizim bebişin yatağında yatırdık :). Çok güzeldiiii. O erkekti ama bizimki kız.

valla ben işle site arasında gidip gelıyorum hastayı canım hiç bir sey yemek istemıyorum daha ögle yemegi yemedim sıkı bir kahvaltı etmiştim arkasından bir bardak sütle cici bebe yedim
arkadan meyve şimdi yiyecegim yemegimi cok hastayım ya ben hiç böyle olmazdım kollumu kaldıracak halim yok sanki dövmüşler gibii.............

bizim sitede de pazartesi sendromu var herhalde pek bi sessiziz bugün . yoksa bana mı öyle geliyoo.

valla sendrom mendrom dinlemem arkadaşlar. bir haftadır yokum zati, kızlar ne yaptıdiye meraktan çatlamışım. kimse yazmassa ben yazarım. çıkartmam lazım acısını:lepi:

bize bu hafta sonu 3 aylık bebek geldi. Gece de kaldılar bizim bebişin yatağında yatırdık :). Çok güzeldiiii. O erkekti ama bizimki kız.

ay negüzel yaaaaaaaaaa

oy kıyamam ona ben cok bilmişşşşşşşşş

sizde dogumdan sonra hastaneden eve gelirken kızının cok istedigi bişeyi alınnn bence kardeşin aldı diye....

şemşamer özledik valla yaz sen canım elbet birileri yazar peşinden.

s-ebru sizin içinde demo olmuştur. yatak rahatmıydı bari bebek uyudu mu gece.

geçmiş olsun urla. kış hepimizi vurdu valla. benimde belim çok ağrıyo. dün kendimi yordum biraz.

ben acayip ağarlaştım kızlar ya. tıslaya tıslaya yürüyom. ayyy kendimi annem gibi hissetmeye başladım. kafamçokkarıştı

urla evet canım bende öyle yapmayı düşünüyorum. hastaneye giderken hazır edip çantama koycam kızımın hediyesinide

ayy ne güzelll
inşallah hep böyle sever

şemşamer özledik valla yaz sen canım elbet birileri yazar peşinden.

s-ebru sizin içinde demo olmuştur. yatak rahatmıydı bari bebek uyudu mu gece.

evet tecrübe oldu. Park yataktı bizimki daha öyle çarşafı falan da yoktu tek kişilik çarşaflardan yaydım üzerine. Rahat uyumuş ama uyanınca sallamışlar, sallanırken ses çıkartmış fışır fışır diye birbirine sürtünen yerlerden sanırım. bebişte alışkın olmadığından o sese uyanmış. testimiz yapıldı yani. o sese de bi çare bulmaya çalışırız artık napalım.

ayy ne güzelll
inşallah hep böyle sever

umarım doğdugunda da böyle sevmeye devam eder. gerçi ben yine de biraz zorlanacağını tahmin ediyorum. sonuçta 7 sene tek çocuk olmanın keyfini yaşadı. biraz bocalar ama çok verici bir çocuk olduğu için çabuk toparlar diye umuyorum.Şeniz

ayy dozkan . ne tatlı, hisli bi kızın varmış maşallah beni bile duygulandırdı.
bende oğluma , ya bebğimiz çirkin olursa ne yapacaz diyom. olurmu anne çirkinde olsa o bizim bebeğimiz sevmek zorundayız diyor,

şemşamer biz şanslıyız çocuklarımız tek çocuk olmanın tadını aldılar ve bilinçli bir yaştalar umarım senin oğlanda benim kızda çabucak alışacaklar.
bizim kız gerçekten çok duygusal çok içlidir. o yüzden çok dikkatetmeye çalışıyorum. kardeşiyle ilgili herşeyi babasından bile çok ona mutlaka danışıyorumki (sonuçta zaten bizim dediğimizi onaylar ama )olayın içinde hissetsin kendini.şimdilik bir sorun yok umarım olmazda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…