bu arada arkadaşlar bebek isimlerini daha önceden tartıştığınız bir topik varmış.
çok afedersiniz görmedim.daha doğrusu bu konudan başka bir konuya yazmıyorum daha doğrusu yazamıyorum vaktim olmuyo.ama daha çnce o başlık altında yazdıklarınızı okudum.
çiçek ismine karar vermiş can:)
urla ege koymak istiyormuş:)
bursasu hala benim gibi kararsız!!!
bende evlenmeden çok önce bi aydınlı olarak ve yıllarca zeybek oynamış bi insan olarak hep
merhaba arkadaşlar güzel bir gün geçirmenizi diliyorum sizi hep okuyorum ama bişey yazdığım zaman maleseff cevap alamıyorumsanırım sonradan aranıza katıldığımdan
bizim sitede de pazartesi sendromu var herhalde pek bi sessiziz bugün . yoksa bana mı öyle geliyoo.
bize bu hafta sonu 3 aylık bebek geldi. Gece de kaldılar bizim bebişin yatağında yatırdık :). Çok güzeldiiii. O erkekti ama bizimki kız.
oy kıyamam ona ben cok bilmişşşşşşşşşbiz haftasonu şöyle küçük bir alışveriş turu yaptık bebek için güya sadece yatak fiyatlarına falan bakacaktık ama yine dayanamadım aldım 3-5 parça bişeyler. ama oğluşumun ablası benim gözlerimi yaşarttı valla. ben bişeyler aldım kasada sıra beklerken benim tatlı kızım arkasında bişey saklıyo sıraya girmiş peşimden. neyse ben aldım baktım bizim bızdık üstünde kocaman bir dünya resmi olan bir tişört uzattı kasiyere sonrada küçücük cüzdanını çıkardı (zaten bütün parası 7tl) paraları veriyooo.
meğer kardeşine hediye seçmiş kendi parasıyla alacakmış. çok duygulandım yaaa. sonradan sordum niye bu tişört diye .''çünkü ben karşedimi dünyalar kadar seviyorum '' dedi. umarım sağlıkla gelirde hepimiz mutlu oluruz.
valla ben işle site arasında gidip gelıyorum hastayı canım hiç bir sey yemek istemıyorum daha ögle yemegi yemedim sıkı bir kahvaltı etmiştim arkasından bir bardak sütle cici bebe yedim
arkadan meyve şimdi yiyecegim yemegimi cok hastayım ya ben hiç böyle olmazdım kollumu kaldıracak halim yok sanki dövmüşler gibii.............
biz haftasonu şöyle küçük bir alışveriş turu yaptık bebek için güya sadece yatak fiyatlarına falan bakacaktık ama yine dayanamadım aldım 3-5 parça bişeyler. ama oğluşumun ablası benim gözlerimi yaşarttı valla. ben bişeyler aldım kasada sıra beklerken benim tatlı kızım arkasında bişey saklıyo sıraya girmiş peşimden. neyse ben aldım baktım bizim bızdık üstünde kocaman bir dünya resmi olan bir tişört uzattı kasiyere sonrada küçücük cüzdanını çıkardı (zaten bütün parası 7tl) paraları veriyooo.
meğer kardeşine hediye seçmiş kendi parasıyla alacakmış. çok duygulandım yaaa. sonradan sordum niye bu tişört diye .''çünkü ben karşedimi dünyalar kadar seviyorum '' dedi. umarım sağlıkla gelirde hepimiz mutlu oluruz.
şemşamer özledik valla yaz sen canım elbet birileri yazar peşinden.
s-ebru sizin içinde demo olmuştur. yatak rahatmıydı bari bebek uyudu mu gece.
ayy ne güzelll
inşallah hep böyle sever
biz haftasonu şöyle küçük bir alışveriş turu yaptık bebek için güya sadece yatak fiyatlarına falan bakacaktık ama yine dayanamadım aldım 3-5 parça bişeyler. ama oğluşumun ablası benim gözlerimi yaşarttı valla. ben bişeyler aldım kasada sıra beklerken benim tatlı kızım arkasında bişey saklıyo sıraya girmiş peşimden. neyse ben aldım baktım bizim bızdık üstünde kocaman bir dünya resmi olan bir tişört uzattı kasiyere sonrada küçücük cüzdanını çıkardı (zaten bütün parası 7tl) paraları veriyooo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?