evet tecrübe oldu. Park yataktı bizimki daha öyle çarşafı falan da yoktu tek kişilik çarşaflardan yaydım üzerine. Rahat uyumuş ama uyanınca sallamışlar, sallanırken ses çıkartmış fışır fışır diye birbirine sürtünen yerlerden sanırım. bebişte alışkın olmadığından o sese uyanmış. testimiz yapıldı yani. o sese de bi çare bulmaya çalışırız artık napalım.
ayy dozkan . ne tatlı, hisli bi kızın varmış maşallah beni bile duygulandırdı.
bende oğluma , ya bebğimiz çirkin olursa ne yapacaz diyom. olurmu anne çirkinde olsa o bizim bebeğimiz sevmek zorundayız diyor,
yerim onu ben
ama kıskanmaz demeyin mutlaka ve mutlaka kıskanıcakklar
allah yardımcınız olsun
bi tanıdıgım var oda 2. bebegi dogurduktan sonra 1. cocugun ders notları felaket düştü sakın cocuklarını böyle bir yanlızlıga itmeyin...
şemşamer biz şanslıyız çocuklarımız tek çocuk olmanın tadını aldılar ve bilinçli bir yaştalar umarım senin oğlanda benim kızda çabucak alışacaklar.
bizim kız gerçekten çok duygusal çok içlidir. o yüzden çok dikkatetmeye çalışıyorum. kardeşiyle ilgili herşeyi babasından bile çok ona mutlaka danışıyorumki (sonuçta zaten bizim dediğimizi onaylar ama )olayın içinde hissetsin kendini.şimdilik bir sorun yok umarım olmazda.
inşallah canımurla umarım o dengeyi kurabiliriz. neyseki çocuklar yaz tatiline girmeye yakın geliyo bıcırlar. okul açılana kadar iyice alışırlar kardeşlerine.Şeniz
allahım hayırlı evlat nasip etsin saglıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin benim sanırım 16. haftada kız dedi ama sonraki kontrolumuzde oglan dedi cıkıntı varsa ve klotiris falan dediyse o kadar büyük cıkıntı klitoris olmaz bence sizi yanıltmak gibi olmasın ama....birbirinden tatlı anneler ve melekleri...
merhaba sizler benden tecrubelisiniz bir çoğunuz da cinsiyetini öğrendi.....
ben de temmuz annesi olacağım nasipse inşallahh...
11+5 günlük hamileyken ikili test için doktora gittim....geçen hafta...
doktorum kız bebek istediğimi biliyor hamiile kaldığımdan beri onu konuşuyoruz inşallah kızımız olur diye.........
ense kalınlığı 1,2 çıktı.....
kıza benziyor sanki ama emin değilim daha küçük dedi..................
sonra biraz daha hareketlendi bebişim ve ayakları tamamen açtı................
küçük bi çıkıntı gördüm yalnız kız olmayabilir sizi yanıltmıyayım dediii...
peki o çıkıntı ne diye sordum...klitoris te olabilir dedi.............
özellikle kız annişleri sizler o 11+5 haftalarda kız bebeklerde çıkıntıgörmüşmüydünüz...
yada 11 haftalıkken kıza benziyor değipte değişen var mı.......
tabi en önemlisi sağlıklı olmaları
hayırlısı bakalım sizin bu süreçte yaşadıklarınızı merak ettim....
kız diye heveslendim ama muaynenin sonuna göre doktorum aniden karar değiştirince aklım karıştı
sizlere sağlıklı günler
şekerim cinsiyeti sonradan başka çıkanda var benim gibi daha öğrenemeyende ilk başlarda çok zor geliyor hemen üç aylık olunca öğrenicem sanıyorsun ama öyle olmuyor bizim kızlar bu konuda bayaa tecrübe sahibi oldu tek yapabileceğin sabretmek ve sağlıklı olması için dua etmekbirbirinden tatlı anneler ve melekleri...
merhaba sizler benden tecrubelisiniz bir çoğunuz da cinsiyetini öğrendi.....
ben de temmuz annesi olacağım nasipse inşallahh...
11+5 günlük hamileyken ikili test için doktora gittim....geçen hafta...
doktorum kız bebek istediğimi biliyor hamiile kaldığımdan beri onu konuşuyoruz inşallah kızımız olur diye.........
ense kalınlığı 1,2 çıktı.....
kıza benziyor sanki ama emin değilim daha küçük dedi..................
sonra biraz daha hareketlendi bebişim ve ayakları tamamen açtı................
küçük bi çıkıntı gördüm yalnız kız olmayabilir sizi yanıltmıyayım dediii...
peki o çıkıntı ne diye sordum...klitoris te olabilir dedi.............
özellikle kız annişleri sizler o 11+5 haftalarda kız bebeklerde çıkıntıgörmüşmüydünüz...
yada 11 haftalıkken kıza benziyor değipte değişen var mı.......
tabi en önemlisi sağlıklı olmaları
hayırlısı bakalım sizin bu süreçte yaşadıklarınızı merak ettim....
kız diye heveslendim ama muaynenin sonuna göre doktorum aniden karar değiştirince aklım karıştı
sizlere sağlıklı günler
şemşamer zorluk çeken arkadşının çocukları kaç yaşlarında. merak ettim.
Ne güzel görmüşsün bebişinibizde hala isim bulamadık yaaa, en son oğulm tutturdu neşe olsun diye , onu kırmamak için tamam dedim ama içime de sinmediki.
bu arada bende baya bi girip olmuştum. portakal suyu imdadıma yetişti atlattım çok şükür birtek öksürüğüm kaldı. ayrıca çon kansızmışım. doktor kan iğnesi yazdı onları yaptırıyorum.
burada yeni bir polikilinik açılmıştı oranın çok meth edilen bi doktoru vardı ona gitmiştim. gerçekten çok ilgilendi. ilk kez kızımı bu kdar net gördüm. dil çıkarttı bana, bayıldım. doktorda çok şaşırdı. birlikte sevdik kızımı. ayyy o an ekrana sarılıp şappur şuppur öpmek geldim içimden cimcimeyi. iğnleerden sonra bir daha gel, kan durumuna tekrar bakalım dedi. eee buluşumu bu kadar ayrıntılıyı kaçırırmıyım. bir hafta sonra gene giderim hayırlısıyla.
Maşallah kızına dozkan..biz haftasonu şöyle küçük bir alışveriş turu yaptık bebek için güya sadece yatak fiyatlarına falan bakacaktık ama yine dayanamadım aldım 3-5 parça bişeyler. ama oğluşumun ablası benim gözlerimi yaşarttı valla. ben bişeyler aldım kasada sıra beklerken benim tatlı kızım arkasında bişey saklıyo sıraya girmiş peşimden. neyse ben aldım baktım bizim bızdık üstünde kocaman bir dünya resmi olan bir tişört uzattı kasiyere sonrada küçücük cüzdanını çıkardı (zaten bütün parası 7tl) paraları veriyooo.
meğer kardeşine hediye seçmiş kendi parasıyla alacakmış. çok duygulandım yaaa. sonradan sordum niye bu tişört diye .''çünkü ben karşedimi dünyalar kadar seviyorum '' dedi. umarım sağlıkla gelirde hepimiz mutlu oluruz.
Senin oğluşuna da maşallah canım..ayy dozkan . ne tatlı, hisli bi kızın varmış maşallah beni bile duygulandırdı.
bende oğluma , ya bebğimiz çirkin olursa ne yapacaz diyom. olurmu anne çirkinde olsa o bizim bebeğimiz sevmek zorundayız diyor,
TAMAM CANIM EKLİYCEMMedacım bursasuyla facebookta arkadaşlığınız var mı? neyse ben kendi profilime aktardım, facebookta serap altın olarak beni eklersen orada yemede yanında yat diye bi video var onu izle bayılacaksın :))
ayy dozkan . ne tatlı, hisli bi kızın varmış maşallah beni bile duygulandırdı.
çok güzelmiş. kırmızı krem bej olanını çok beğendim. ses sorunun çözerseniz haber verin .hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?