2009 Nisan Anneleri buraya

ne güzel deneme yapmışınız ebru, yağlanması gerekiyodur. eşin halleder artık. bizim beşiğimizden salama ya yarayan kısmı yeniden kırılmış. 5 senedir kullanılmıyordu. eşim yeniden tamir etmek zorunda.

yerim onu ben
ama kıskanmaz demeyin mutlaka ve mutlaka kıskanıcakklar

allah yardımcınız olsun

bi tanıdıgım var oda 2. bebegi dogurduktan sonra 1. cocugun ders notları felaket düştü sakın cocuklarını böyle bir yanlızlıga itmeyin...

urla umarım o dengeyi kurabiliriz. neyseki çocuklar yaz tatiline girmeye yakın geliyo bıcırlar. okul açılana kadar iyice alışırlar kardeşlerine.Şeniz

inşallah canım. benim oğlumda çok duygusal. öğretmenide diyor. bende şimde onu herşeye dahil ediyom. sevmediğim halde isme bile katlancam sanırım. tek korkum ilerde nasıl dengeyi bulacaz. bir arkadaşım çok zorluk çekiyomuş, bazen bana anlatıyor. korkuyorum. inşallah çok büyük sıkıntılar yaşamayız.

birbirinden tatlı anneler ve melekleri...
merhaba sizler benden tecrubelisiniz bir çoğunuz da cinsiyetini öğrendi.....
ben de temmuz annesi olacağım nasipse inşallahh...
11+5 günlük hamileyken ikili test için doktora gittim....geçen hafta...
doktorum kız bebek istediğimi biliyor hamiile kaldığımdan beri onu konuşuyoruz inşallah kızımız olur diye.........
ense kalınlığı 1,2 çıktı.....
kıza benziyor sanki ama emin değilim daha küçük dedi..................
sonra biraz daha hareketlendi bebişim ve ayakları tamamen açtı................
küçük bi çıkıntı gördüm yalnız kız olmayabilir sizi yanıltmıyayım dediii...
peki o çıkıntı ne diye sordum...klitoris te olabilir dedi.............
özellikle kız annişleri sizler o 11+5 haftalarda kız bebeklerde çıkıntıgörmüşmüydünüz...
yada 11 haftalıkken kıza benziyor değipte değişen var mı.......
tabi en önemlisi sağlıklı olmaları
hayırlısı bakalım sizin bu süreçte yaşadıklarınızı merak ettim....
kız diye heveslendim ama muaynenin sonuna göre doktorum aniden karar değiştirince aklım karıştı
sizlere sağlıklı günler

beyazmelek canım bence sen kendini hiç kız diye kaptırma daha çok erken cinsiyete kaptırmak için. bizim annişlerden hala cinsiyet değişikliği haberleri alıyoruz bence biraz daha sabretmen gerekecek.

urla umarım o dengeyi kurabiliriz. neyseki çocuklar yaz tatiline girmeye yakın geliyo bıcırlar. okul açılana kadar iyice alışırlar kardeşlerine.Şeniz
inşallah canım

allahım hayırlı evlat nasip etsin saglıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin benim sanırım 16. haftada kız dedi ama sonraki kontrolumuzde oglan dedi cıkıntı varsa ve klotiris falan dediyse o kadar büyük cıkıntı klitoris olmaz bence sizi yanıltmak gibi olmasın ama....

ALLAHIM HAYIRLISINI VERSİN.....

SELİNAY yok bugun hiç gelmedi siteye................

teşekkür et botunu yok delircem

şekerim cinsiyeti sonradan başka çıkanda var benim gibi daha öğrenemeyende ilk başlarda çok zor geliyor hemen üç aylık olunca öğrenicem sanıyorsun ama öyle olmuyor bizim kızlar bu konuda bayaa tecrübe sahibi oldu tek yapabileceğin sabretmek ve sağlıklı olması için dua etmek

teşekkür ederim kızlar şimdiden kaptırdım kendimi bisürü eşyası oldu kızımın umarım değişmez..eşimde ben de çok sevindik ama herkez çok erken 11 haftada diyor...cinsiyet gelişimi 14. haftaya dek devam edebilirmiş....
klitoriste gözle görülebilecek bi çıkıntı olurmu acaba

Ne güzel görmüşsün bebişini
Hemde sana dil çıkarmış
Yer onu annesi :))
Maşallah :))

Maşallah kızına dozkan..
Ne güzel kardeşini düşünmüş almış hediye
İnşallah dünyaya geldiğinde de böyle devam eder:)

Senin oğluşuna da maşallah canım..

edacım bursasuyla facebookta arkadaşlığınız var mı? neyse ben kendi profilime aktardım, facebookta serap altın olarak beni eklersen orada yemede yanında yat diye bi video var onu izle bayılacaksın :))
TAMAM CANIM EKLİYCEMM

ÇOK TALI YAAA ayy maşallah yerim ben onu şimdiki çocuklar çok akıllı ama dozkan ve şemlşaver ne güzel yetiştirmişsiniz çocuklarınızaı yaa darısı bizim başımıza inşallahh.

şemşaver hoşgeldin bu arada bende merak etmiştim. çok sevindim canım döndüğüne bi daha habersiz kaybolma merak ediyozz..
tuğçede sanırım akrabasına geçicekti orda internet yok 1/2 hafta sonra gelicek.
ocak Annelerine bi göz attık. bazılarını 1/2 haftaları kalmış. çok sıkılmışlar. kıyamam yaaa yatakta dönemiyoz uykusuzuz filan yazmışlar .. darısı başımıza diyelim .. :smiley-cool:

hemen gösterddi bebiş açtı tamamen bacakları biz bile gördük ama ayaklarının arasında bi çıkıntı vardı doktora o ne diye sordum o da tereddüt etti...ya üzülme klitoris çıkıntısı da olabilir dedi..

şemşamer korkuttun valla beni yaşlarıda bizim çocukların arasındaki yaş farkına benziyo bakalım biz neler yaşıycaz.

glnm_kvrck teşekkür ederim canım.inşallah dediğin gibi doğduğunda da böyle davranır.

çok güzelmiş. kırmızı krem bej olanını çok beğendim. ses sorunun çözerseniz haber verin .hihoyyyt

benimki de kırmızı bej.:asigim:
sanırım o araya konulan file yan taraflara sürttükçe o ses geliyor. O araya çarşafı falan sıkıştırmak lazım. Şimdi yine topladık beşiği açık durmuyor. ama açıp ses sorununa bakarsak yine haber veririm. Hem belki bebek alışırsa o sese çok problem olmaz. Onlarınki alışkın olmadığından tepki vermiş.

eda_edanur sağol canım umarım hepimizin çocukları ballı lokma tatlısı olur annelerini babalarını hiç üzmezler.

İyi günler..

Satış içerikli linklerin verilmemesini defalarca belirttik ama uyarıları dikkate almıyorsunuz..

Yani resim eklersiniz, fiyatı şu dersiniz,tavsiye edersiniz yada şikayetinizi yazarsınız ama tutup da başka bi site adresi vermek niyedir??

Bu tür paylaşımların yasak olduğunu pek çok kez duyuru olarak açıklamıştık arkadaşlar..Bu aldığınız ürünü göstermekten çok,o sitenin reklamıdır !!!

Kadan D' de Star tv'nin reklamı olur mu?? Siz söyleyin...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…