2009 Nisan Anneleri buraya

arkadaşlar dün ilk kez 45 dakikalık araba yolculuğu yaptım korka korka.şimdi sabahtan beri belim ve karnım ağrıyo.adet olackmışım gibi.bu haftalarda olannormal dediğimiz olay mı yoksa doktorumumu arasam.siz de de aynı şeyler oluyor mu?çok tedirginim sabah beri ya.geçer diye bekleridm ama hala devam diyoiakıl verin lütfen.kafayı yicem.

beyazmelek bu konuyu tecrübe etmiş biri olarak ilk 14.haftada erkek dendi.....ardından 17.haftada ve 19 da herhangi birşey göremedik sonunda 22.haftada kızımız olacağını öğrendik.dokturumuz en başından beri sağlıklı cinsiyet tahminin 20.haftada olduğunu söyledi durdu ve ekledi klitorisi dudakların tamamen kapatması için 20 hafta geçmeli....yabancı bir site vardı hatırlayamıyorum ama o kadar yanıltıcı idiki erkek ve kız cinsel organları....kız dediklerine erkek derdim rahatlıkla:)) sağlıklı,uzun ömürli bebekler nasip etsin sana rabbim ve şimdiden çok takılma cinsiyet hususunda....bak ben kızımı son 6 haftadır kızım diye seviyorum:))

bel ağrısı bende de var ona ek olarak göğsümün altıda kaburgalarım batıyor gibi ağrıyor.. gebelikle ilgili sitelerden bakabilirsin. bu hafta için normalmiş. ama rahat etmek istiyorsan doktorunu bi ara sor istersen.. :teselli:

bendede oluyor ama tabi sen bilirsin doktorunu aramak konusunda

megulcüm dur telaşlanma ben her ay ereğliden istanbula gidip geliyorum yaklaşık 4 saat sürüyo hiç bişey olmaz merak etme doktorum bana o kadarlık yol bişi yapmaz dedi bebeğin daha hoşuna gidermiş o orada çok rahat demişti

Bilmem ki rumelili aklım karışı doğal olarakkk
hayırlısı tabi kii
sağlıkla gelsin de

canım merak ettiğini biliyorum ama acele etme çok yanılgışı sonuçlar çıkabiliyor. benim doktorum 16. haftada söylede. 13. haftada sordum değişebilir o yüzden sölemiyorum 16dan sonra söyliycem dedi.. 1 aydaha bekle canım ondan sonra emin olabilirsin.

bendede oluyor ama tabi sen bilirsin doktorunu aramak konusunda

arkadaşlar sağolun daha önce de belim karnım ağrıyordu ama bu sefer çok kuvvetli.bebeğimin hareketleri de 3 gündür daah az sanki.evham mı yapıyorum bilmiyorum.doktoru da herşey için arıyorum artık yüzüm de kalmadı.

ayyyh bende geldim kızlar. bu ne ya koş oraya koş buraya yoruldum valladelikafadulden

canım ağrın çok kuvvetliyse mutlaka ara benim öle anlattığın gibi değil hafif ağrılar oluyor sakın çok aradım filan diye düşünme..

canım ağrın çok kuvvetliyse mutlaka ara benim öle anlattığın gibi değil hafif ağrılar oluyor sakın çok aradım filan diye düşünme..

sağol canım bi saat daha bekleyip arıcam inşllah.ayakalrımı yukarı kaldırıp uzanacam niraz.sitenin birinde kasılma yoksa normal diye yazıyo.dua edin hepinize iyi akşamlar.

kıslar size bişi sölicem yüksek deneyimlerime dayanarak dicem beni duyanda rahat 5 tane doğurdum zannedecek kehkehkeh,geçen hafta 2 gün benin bebiş sessizdi yazmıştım belki hatırlarsınız telaş yapmayacam olacaktır böle felan demiştim ama onun nedenini buldum bence önce kendinizi dinleyin ben öyle buldum,geçen hafta içi ben 2 sefer aşure yaptım ve abartısız hergün enaz 4 kase yedim tabi bide turp yemiştim üstüste 2 gün ay gecenin biryarısı aklıma geldi tabikide gazdan o gece biraz zor geçti benim için tahmin edersiniz ama ben rahatladıkça çözüldü yavrucak boğazdan bebişimi helak ediyordum nerdeyse ben akşamları artık fazla bişi yemiyorum 3 gündür inanın meyvemi bile zamanlı yiyorumki ekşitmesin diye lütfen sizde dikkat edin bebişi az hareket edenler gazlara dikkat

canımbide bi arkadaş böle bi durumda dr. aramıştı ayaklarını yukarıya kaldırıp yat birde bol su iç demiş doktoru ondan sonra düzeldi diyordu. hadicanım yat sen bizi de haberdar et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…