arkadaşlar dün ilk kez 45 dakikalık araba yolculuğu yaptım korka korka.şimdi sabahtan beri belim ve karnım ağrıyo.adet olackmışım gibi.bu haftalarda olannormal dediğimiz olay mı yoksa doktorumumu arasam.siz de de aynı şeyler oluyor mu?çok tedirginim sabah beri ya.geçer diye bekleridm ama hala devam diyoiakıl verin lütfen.kafayı yicem.
bendede oluyor ama tabi sen bilirsin doktorunu aramak konusundaarkadaşlar dün ilk kez 45 dakikalık araba yolculuğu yaptım korka korka.şimdi sabahtan beri belim ve karnım ağrıyo.adet olackmışım gibi.bu haftalarda olannormal dediğimiz olay mı yoksa doktorumumu arasam.siz de de aynı şeyler oluyor mu?çok tedirginim sabah beri ya.geçer diye bekleridm ama hala devam diyoiakıl verin lütfen.kafayı yicem.
Bilmem ki rumelili aklım karışı doğal olarakkk
hayırlısı tabi kii
sağlıkla gelsin de
bel ağrısı bende de var ona ek olarak göğsümün altıda kaburgalarım batıyor gibi ağrıyor.. gebelikle ilgili sitelerden bakabilirsin. bu hafta için normalmiş. ama rahat etmek istiyorsan doktorunu bi ara sor istersen.. :teselli:
bendede oluyor ama tabi sen bilirsin doktorunu aramak konusunda
megulcüm dur telaşlanma ben her ay ereğliden istanbula gidip geliyorum yaklaşık 4 saat sürüyo hiç bişey olmaz merak etme doktorum bana o kadarlık yol bişi yapmaz dedi bebeğin daha hoşuna gidermiş o orada çok rahat demişti
arkadaşlar sağolun daha önce de belim karnım ağrıyordu ama bu sefer çok kuvvetli.bebeğimin hareketleri de 3 gündür daah az sanki.evham mı yapıyorum bilmiyorum.doktoru da herşey için arıyorum artık yüzüm de kalmadı.
ayyyh bende geldim kızlar. bu ne ya koş oraya koş buraya yoruldum valladelikafadulden
canım ağrın çok kuvvetliyse mutlaka ara benim öle anlattığın gibi değil hafif ağrılar oluyor sakın çok aradım filan diye düşünme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?